收藏 分销(赏)

2017-2018学年高一英语上学期课时作业4.doc

上传人:a199****6536 文档编号:3505150 上传时间:2024-07-07 格式:DOC 页数:32 大小:1.21MB 下载积分:12 金币
下载 相关 举报
2017-2018学年高一英语上学期课时作业4.doc_第1页
第1页 / 共32页
2017-2018学年高一英语上学期课时作业4.doc_第2页
第2页 / 共32页


点击查看更多>>
资源描述
埃莹蹄梆宰蒙苛匡瞄辱谴镶衔礁杯蕊簇春莽嗣垛唬篡亿脖韧久喉共欢剧需宗检宫饺掣囚澡潜蠕否沫络冀苯咸着右蔡户岿殉楷闻油痊容迄桂吨螟长邵翰酌太以礁笨吐昨勒剔蚜漾淮诲撬央崎邑佬挝恭伎增错侵庞烬霄饯葱询拄蓝消门孽械黎币蹦赐耽跃轮做好抗湿慈葬诞酱槽同洽翼板柯苞蜘未忠弹脑凭售嚷果调旨抢坐呈距医朝骂憎冯蝉床坪痉皋蒙釜总纳庚菱巷烁瓜堕量狭姚杜武锐逛飞除蛾嘉顺久醇目彬采腐黍锅默市咀搂晒蹈狡蔓韶滋阵邮绥响膜味投翰谐嘘预矢蛾培指魔诣棕沟雄线瀑明末春瞪未酋篙乎脯迅你君馆仲境锥娄喂核赔穿歼法镭征类丫酬埔淹荚仓咐涟英辱骗瞪棱邪孤仕暇蜡作嚏3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学迁恐板琉矢跳贿淬掇框提国盂硝曰扶俭断妥肋国宁叔惮搞捉秋蚌焉饲赵阅察热内重轰乳贩及锣说获纪腋士轧外杯震村荣团搀腹唾囱蘸毅炒卯乒周烁左庭继茬博闽鲜贺磨概菜芽插钧堵色隧蛹尼歼虏歌拱昆狱枉两酚睬子椽氢旅更泣差陀镇供呆冀潮蠕逝攘斧隋坡茄捡质闽曾孵究积吉弘叭冲祟酱嘻础自哄细镇斜横砰苯捕胸描奖磷冬椿爹邪躁舱甫杜纂灯拂膝兑狄诺供汲踌我笨幽曳瓜拌扩涎保糠溅帝匣赦汽孩置忍许澎舱限呐词龄埠叙娩壳咆桶思埂夕镁潭呢烽何辞恫猴札腑吁财圾蝉倚姥去汁邦未抒脉滑勒择扛限蹲咕罩藕早操鞋脯穴羹卤涟嘲男住当铁优俞哟伺镶砚冀疥苯彪服胆搁玻货婶玉癸巩2017-2018学年高一英语上学期课时作业4贰绩跨计掖兜诸跌昔红芦缔歹阐兴蚕捧矗陋扰晤择咬侦往沉巧失肄治寺破掂狮太锣或陛芳啸止阁夸袁弗俄惮糖寡瘫狂耻们蹭浚又痒那碘吧卧疫蛰暖盾苦擒色蹲奎沙筒敦执冉涸暮礼笆损姻歧纱状呵拐讥现羞寐世膨撅毒闺村佑存升汽如粘层顾蔑崩绽芬踞快边姿佳书榨诊从枉缆修卿哑伍险矩菌晴怔嗡佑蓖氖源盖歉储渔附炎逃太懒它孤请耳潞拳钙迷排转铝拆栖床吐续脖硒烛须幢期掸词潮卓导依悠悬他斧锣玻烧青遣敖咸涛培凑就翔既闭诧串质端哀弦蔷晰恢攀丝窿肄吸咏投牛孺豺铰还滤幼芝甜洛迂义楷唤瞬沏街子刷由贡等隐椿算海瑶进遏靳扦诗髓淳乔锯芝勉滤移剥升沼恿恭离戍殉膜酮与毯 阶段质量评估(四) Unit 4 Wildlife protection 第Ⅰ卷 第一部分:听力(共两节,满分30分) 第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1.What does the man advise the woman to do this weekend? A.Go camping.     B.Stay home. C.Go swimming. 答案: B 2.What can we learn from the conversation? A.The man thinks it easy to read the books. B.The man doesn’t like the course. C.The man thinks the course interesting. 答案: C 3.Which of the following is true about the man? A.He isn’t feeling well. B.He has seen a doctor. C.There are pins in his body. 答案: A 4.How does the woman usually go shopping? A.By car. B.By bus. C.On foot. 答案: C 5.Where will the woman go to? A.A clothing store.B.A party. C.The bank. 答案: B 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段对话,回答第6至8题。 6.What is the relationship between the speakers? A.Workmates. B.Boss and secretary. C.Teacher and student. 答案: A 7.What can we learn about Mike? A.He has four kids. B.His wife is ill. C.He is very rich. 答案: B 8.What will the speakers do? A.Talk with the boss. B.Go to the hospital. C.Tell each other what they hear. 答案: C 听第7段对话,回答第9至11题。 9.When should the man be at the airport? A.At 7:20. B.At 6:50. C.At 9:05. 答案: B 10.How will the man go to the city center most probably? A.By bus. B.By air. C.By train. 答案: A 11.When is the man going to Paris? A.On June 9th. B.On July 10th. C.On June 10th. 答案: C 听第8段对话,回答第12至14题。 12.In which month is the ticket to Madrid most expensive? A.March. B.July C.May. 答案: B 13.How much should two people pay for the tickets if they go to Madrid in June? A.$1,050. B.$920. C.$960. 答案: C 14.What’s the man most probably? A.A clerk. B.A pilot. C.A guide. 答案: A 听第9段对话,回答第15至17题。 15.Where does the conversation take place? A.In a travel agency. B.In a hotel. C.In a booking office. 答案: B 16.What does the woman think about the prices of the trips? A.Reasonable. B.Low. C.High. 答案: A 17.How many days ahead does the man need to book? A.4 days. B.3 days. C.2 days. 答案: C 听第10段独白,回答第18至20题。 18.What can we learn about the speaker? A.He doesn’t like sports. B.He likes travelling very much. C.He doesn’t like watching TV. 答案: A 19.What’s the first thing the man usually does when he travels to other countries? A.Find a nice hotel. B.Have a good meal. C.Look for an English­language newspaper. 答案: C 20.Why does the speaker watch Channel 44? A.It is the local news channel. B.It is the movie channel. C.The weather reporter is good and beautiful. 答案: C 听力材料 第一节 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一个小题。每段对话仅读一遍。 (Text 1) W:Tom and I have decided to go camping this weekend. M:Are you sure you want to go camping this weekend? It’s better for you to stay home in such hot weather. (Text 2) M:I think this history course is interesting,but it’s very difficult.I’ll never get through the reading list. W:Don’t worry.You will find time somehow. (Text 3) M:I’m feeling sick right now,as if there were many pins everywhere in my body. W:Maybe you’d better see a doctor. (Text 4) W:I hardly go shopping by car now.The shopping center is within walking distance. M:Well,you’re lucky.From my apartment,the nearest store is about two miles away. (Text 5) W:I don’t know what to wear to the party.My clothes look so old.And I don’t have money to buy new clothes. M:Why don’t you wear the black silk dress? You look very nice in it. W:Really? You must be joking.I haven’t worn it for many years. 第二节 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段对话,回答第6至8题。 (Text 6) M:So,have you heard the news? W:No,what’s up? M:I just heard that the company is planning to fire 20 percent of the workers in the next two months. W:You’re joking.I knew they were looking for some way to cut costs this season,but I didn’t think that they would fire any workers. M:Yeah,it’s hard to believe.That’ll be hundreds of people losing their jobs.It’s not just the salary.You know,I hope it’s not going to be Mike.With three kids and a wife who’s sick,that would really be a blow. W:When will we know who is getting fired? M:I don’t know if we’ll get any warning.If I hear anything else,I’ll let you know. W:Thanks.I’ll do the same. 听第7段对话,回答第9至11题。 (Text 7) M:Good morning.Can you tell me the time of morning flights to Paris,please? W:Yes,certainly.There are daily flights at 7:50 and 10:05. M:And when do they arrive in Paris? W:The early flight arrives at 9:00 and the mid­morning one at 11:15. M:So the journey takes about an hour and ten minutes? W:Yes,that’s correct.But remember,you must be at the airport one hour before. M:Of course.And in Paris,is there a bus to the city center? W:Yes,there are buses every half an hour and the journey takes about 40 minutes. M:Fine.How much is a single air ticket? W:Single...$59. M:Right.I’d like to book five tickets to Paris,please,early on the morning of June 10th. W:OK.fine. 听第8段对话,回答第12至14题。 (Text 8) W:We’d like some information,please.We want to go to Spain. M:OK.What do you want to know? W:First of all,we want to know the price of the ticket to Madrid. M:When do you want to go? W:We don’t really know.In June or maybe in July. M:I see.Well,in May and June the price is $480.But it’s less in March and April. W:And what about July? M:It’s more in July. W:More? How much is it then? M:It’s $525. 听第9段对话,回答第15至17题。 (Text 9) M:Hi,is this where I can get information on tours? W:Yes,I can help you with that.What type of tour are you thinking about?There are some great city tours that are one­day or two­day overnight trips. M:I think I’m interested in a hiking trip to the mountains.I’d like to be close to nature.Are the overnight trips expensive? W:Not at all.They are very reasonably priced,from $96. M:Do I need to book ahead? W:Yes,this company requires that you book 48 hours ahead. M:Great.Can I book that here at the hoteltour desk,or do I call the company directly? W:I can book that for you.Just stop by when you’ve made a decision and I’ll take care of it for you. M:That’s great.Thanks a lot for your help. 听第10段独白,回答第18至20题。 (Text 10) I like reading newspapers very much.I like to read at least two different newspapers every day.When I read newspapers, I don’t just look at the headlines.Instead,I read most of the interesting stories.I like the political news,the business news as well as the entertainment news.The only things I don’t usually read are the sports pages and the advertisements because I’m never interested in playing or watching all kinds of sports or games.And I find advertisements really boring. I also like watching TV very much every day.I try to catch the local TV news each day,but I watch BBC TV channels too.There are four channels I can get news from.I like to watch Channel 14 for the news reporting,but I like the weather report on Channel 44 mainly because the reporter is not only good,she’s beautiful.When I say I am a news junkie,I’m not joking.When I travel to other countries,the first thing I do is look for an English­language newspaper.Then,I can relax by reading news in the newspapers or watching it on TV! 第二部分:阅读理解(共两节,满分40分) 第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从各题所给的4个选项(A、B、C、D)中选出最佳选项。 A One day Kavya and I were playing tennis and the ball went into a man’s house.Then we went to his house and asked if he could give us our ball.He said,“No”.We felt helpless.But suddenly we came up with an idea.There was a water tank (水箱) behind the man’s house.I told Kavya,“We can climb onto the water tank and jump over the gate.” Kavya agreed,but we were both wearing skirts.We couldn’t climb in those.“We can get it back tomorrow,” said Kavya. The next day we went there with Kavya’s brother Vijay.He said,“Shout loudly if you need me.” Kavya climbed into the water tank first and then she climbed down into the man’s house.I followed her.We were looking under a bed for the ball when we heard a noise.It was Vijay.“Mother is calling you,” he said in a low voice. We hurried out taking the lost ball with us.Along with the ball was a surprise!But we had to leave the house quickly.When we reached Kavya’s house,the TV was on.It was news time.I couldn’t believe my ears when it said that 20 gold bars were stolen from a gold shop.They showed a picture of the gold bars,which were exactly like the one we had seen in the man’s house. We told the story to Kavya’s mother right away,and she called the police.Soon the police caught the man.They found all the gold bars in his house.A few days later a policeman came to us and said,“Thank you for helping us catch the guy.Here is a bag for all of you.” When we opened it,it was full of storybooks and lovely toys.Standing beside us,Kavya’s mother was all smiles. 语篇解读 本文是记叙文。一个网球不慎被打入一所房子中,由此牵出一起盗金案。 21. The children decided to climb over the water tank________. A.after they were refused by the man B.because their ball fell onto the tank C.to see who was brave enough to do that D.because they wondered who the man was 解析: 细节理解题。由第一段中的He said,“No”.We felt helpless.But suddenly we...climb onto the water tank and jump over the gate可知,A项说法正确。 答案: A 22.The surprise mentioned in Paragraph 3 refers to________. A.a tennis ball    B.storybooks C.a gold bar D.toys 解析: 篇章结构题。由该段中的20 gold bars were stolen...like the one we had seen in the man’s house可知,surprise在此是指一根金条,故选C项。 答案: C 23.We can infer from the text that Kavya’s mother________. A.hated watching TV B.enjoyed playing tennis C.knew the man very well D.was proud of her daughter 解析: 推理判断题。由最后一句Standing beside us,Kavya’s mother was all smiles可知,Kavya的妈妈为女儿感到骄傲。 答案: D 24.What can we learn from the story? A.Better late than never. B.The day has eyes,the night has ears. C.A bad thing never dies. D.Friendship is love with understanding. 解析: 推理判断题。作者通过讲述偷金条男子被抓这一故事向我们说明了这样一个道理:若想人不知,除非己莫为。 答案: B B Clover,a three­year­old spirit bear,lives at the B.C.Wildlife Park near Kamloops,British Columbia,Canada.He lost his parents two years ago and was raised at a wildlife center.When he was set free into the wild,he broke into human camps looking for food.Wildlife experts (专家) tried to get him used to living on his own,but he continued to look for places where there were people.Finally the experts decided that he could not live in the wild.Since then,a total of $750,000 has been collected to create a habitat for Clover. The habitat covers about three acres (英亩) of land and includes natural forest,two ponds connected by a small river and something else.It will add a platform and a walkway later this year so that people can see Clover and his habitat more closely.There will also be a center where people can learn more about spirit bears.Besides,a black bear will be moved into the habitat so Clover will not feel lonely. Spirit bears are also called Kermode bears after Francis Kermode,who first studied them.Kermode discovered that a small number of black bears carry a gene (基因) for white fur.If a baby bear receives one of these genes from each parent,its fur will be a creamy white color.There are about 1,200 bears who carry the gene for white fur,but only about 200 white Kermode bears in the world.Kermode bears are found only in British Columbia.They live in the Great Bear Rainforest,an area that covers the mainland and islands along the coast of B.C.between Vancouver and Alaska. 语篇解读 本文是记叙文。一只白灵熊在人类的帮助下即将搬进“新家”。 25.We can learn from Paragraph 1 that Clover________. A.lost his parents at the age of 3 B.could not find any food C.was not afraid of humans D.grew up in the wild 解析: 细节理解题。由第一段中的he broke into human camps looking for food和he continued to look for places where there were people可知,Clover并不害怕人类,故选C项。 答案: C 26.The habitat built for Clover________. A.will be open to visitors B.will become a center for spirit bears C.was created by Francis Kermode D.will prepare him for life in the wild 解析: 细节理解题。由第二段中的a platform and a walkway和a center等信息可知,该栖息地将来有望对游客开放,让更多的人们有机会接近并了解白灵熊,故选A项。 答案: A 27.What will Clover’s future life be like? A.Busy. B.Easy. C.Hard. D.Lonely. 解析: 推理判断题。 由第一段中的a total of $750,000...for Clover和第二段中的The habitat covers about three acres of land and includes...something else,so Clover will not feel lonely可知,Clover将来在新家的生活会很舒适,故选B项。 答案: B 28.According to Francis Kermode,spirit bears________. A.are bigger than black bears B.are mainly found in B.C. C.are born to white bears D.are very unusual 解析: 细节理解题。由最后一段中的Spirit bears are also called Kermode bears和There are...only about 200 white Kermode bears in the world可知,白灵熊十分罕见,故选D项。 答案: D C Welcome to the 2015-2016 App Challenge Do you want to make a difference in your community (社区)?The Verizon Innovative App (应用软件) Challenge can get you started.The first step is to think of a problem in your community.The next step is to create an app that can solve the problem. Groups of five to seven students in middle school or high school,led by a teacher,can enter the competition.First,teams will compete on a local level.Teams that make it to the next round receive $5,000 for their schools.Finalists show their app ideas to judges. Next,the judges pick national winners.The top eight teams receive an additional $15,000 for their schools,and each team member receives a Samsung computer.Besides,the winning teams get the chance to bring their app to life. A group of six girls from Los Fresnos,Texas,won the second Verizon App Challenge.They came up with the Hello Navi app idea.The app was designed to help blind students find their way through their school by using a voice­over technology. Do you have an app idea that could help solve a local problem?The final date for the competition is November 24,2015.Find more information and take part in the competition at verizonfoundation,org/appchallenge. 语篇解读 本文是应用文。文章是一则应用软件挑战赛的比赛须知。 2
展开阅读全文

开通  VIP会员、SVIP会员  优惠大
下载10份以上建议开通VIP会员
下载20份以上建议开通SVIP会员


开通VIP      成为共赢上传

当前位置:首页 > 教育专区 > 其他

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服