收藏 分销(赏)

江苏省各地2019-2020年高二上学期英语试题汇编:七选五(含答案).doc

上传人:快乐****生活 文档编号:10988759 上传时间:2025-06-25 格式:DOC 页数:14 大小:108.51KB 下载积分:8 金币
下载 相关 举报
江苏省各地2019-2020年高二上学期英语试题汇编:七选五(含答案).doc_第1页
第1页 / 共14页
江苏省各地2019-2020年高二上学期英语试题汇编:七选五(含答案).doc_第2页
第2页 / 共14页


点击查看更多>>
资源描述
江苏省各地2019-2020年高二上学期最新英语试题精选汇编:七选五(含答案) 江苏省各地2019-2020学年高二上学期最新英语试题精选汇编: 七选五 1、【全国百强校】江苏省启东中学2019-2020学年高二上学期第一次质量检测英语试题 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 The iPod Generation Today it is common to see people who walk about with colored wires hanging from their ears wherever they go. They move about in their personal bubbles, sometimes unaware of what’s happening around them. 36 Outside life is shut out. So are you one of “them”? For me, walking around in my own personal bubble is perfect. 37 What’s even better, wearing earphones seems to give a signal to people which says, “I’m not available for chatting at the moment!” Suppose you’re at work and about to make an incredible breakthrough, but a colleague suddenly turns up. At this precise moment, the slightest disturbance would break your concentration. 38 Once again, those wires hanging from your ears would be sure to give that “Go away!” signal. 39 It’s probably part of the growing up stage when they just want to ignore their whole family. While their mothers give them lectures about why they should do their homework, they can just turn up the volume on their MP3 player, smile, and say “Yes, Mum.” Problem solved. Pretty soon, not only will we have pretty colored wires hanging from our ears—but also our brains will be directly plugged into some new high-tech instruments. We’ll be in a virtual (虚拟的) world, communicating with everyone else, or choosing not to, as we like. In this world, we will all be permanently plugged in. 40 And they are changing our social habits along the way. In the end, there is a thin line between using technology as a tool for making life better and being a slave to it! It’s so strange—suddenly, I don’t feel like wearing my earphones anymore. A. Our instruments are changing quickly. B. I also have wires hanging from my ears. C. In the home situation, teenagers love these wires. D. I don’t have to deal with the noise from the environment. E. Alter all, I am listening to my favourite music and would rather not be disturbed. F. Listening to music through earphones is the perfect way to ignore such interruptions. G. They walk around in their own spaces, with their personal “digital noise reduction systems”. 36—40 GDFCA 2、江苏省新海高级中学2018级高二10月份月考试卷 根据短文内容,从短句后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Hotels should be as good as their guests think they are. Guest satisfaction is quite important to any hotel. __36__ And even in many cases they will have to go above and beyond to impress the guests. __37__ In today’s world where everything is available on the Internet, customers tend to get their first information about the hotels online. The guest experience begins long before they arrive at the front desk to check in. Know your customers. Customer satisfaction is more than just a smile when you greet them. Knowing the customer base is what matters the most. Connect with your guess before they arrive at the fond desk. __38__ It will help the hotel to add some touches and details that personalize the guest experience. Train your staff. __39__ A staff well-trained in dealing with the complaints, but more importantly avoiding them in the first place, will do better overall. Your employees must be friendly, welcoming and approachable. Respond to guest feedback(反馈). The hotel industry can be a tough one with requests and complaints coming in online, by email, phone or in person. So it’s important to actively respond to guest feedback. __40__ A. Use social media to learn more about them. B. A good website improves the customer experience. C. Hotels need to provide the guests experience as promised. D. It's a must-have service that all guests expect when they arrive. E. Every member of the hotel plays a significant role in the guest experience. F. You can't make each person who stays in the hotel feel like they are at home. G. When you do this, you are showing other travelers that you value the opinion of your guests. 36-40 CBAEG 3、南京金中、十三中、中华三校联考 2019-2020 学年度第一学期 高二年级 10 月联考卷 第二节:七选五(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 This article is not meant to talk about one word or one quality of successful people in a general sense and re- define what those things meant for you. 43 There are components of success people seldom mention, and sometimes those things have nothing to with the present or yourself. The following are those components. 44 What you’re successful in will vary. It doesn’t have to be your job. It could be your family; it could be your volunteer work. Success is multifaceted (多方面的). Your job might not enable you to contribute to the world in a way you would like. 45 People seeing you successes may never know about your sacrifices. There will always be people thinking you succeeded easily. 46 The truth of the matter is that no one else is going to really know how much you had to give up or overcome to get to where you are. There are people who aren’t going to think you are successful. Ignore people like this. People will tell you your goals are stupid, your dreams are unrealistic and the money won’t follow. 47 The only thing that matters is that you don’t base your final choices off of them. A. Never see it. B. They are totally wrong. C. Your job isn’t your success. D. Success is a lifestyle and an attitude. E. Sometimes they are right, and sometimes they are wrong. F. Successful jobs can make people feel a sense of achievement. G. Its purpose is to help you re-define what your personal success is. 七选五43-47 GCDBE 4、江苏省无锡市第一中学2019-2020学年度第一学期高二年级英语抽测 七选五 (共5小题;每小题2分,满分10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 Moving into a new home in a new neighborhood is an exciting experience. Of course, you want to make sure that you become an accepted and valuable part of your neighborhood . The easiest way to accomplish this is to make sure you conduct yourself as a good neighbor should. ____61_____ Perhaps one of the most important things you can do as a good neighbor is to keep your property(房产) neat, clean, and in good repair. ____62____ By choosing to keep the outside of the home in great shape, you will help to improve the look and feel of the area. Second, take the overall6 appearance of the neighborhood seriously,. When going for a walk. Take along a small garbage bag. _____63_____ This small act will let your neighbors know that you care about the area. ______64______ If a neighbor is going to be out of town, offer to collect mail and newspapers. If a neighbor suffers an illness, offer to do the grocery shopping . Let them know that you are there to help in any way this acceptable, while still respecting the privacy of your neighbor. ______65______ By following the basic rules of respecting others, taking care of what belongs to you, and taking pride in the appearance of the neighborhood in general, you will quickly become a good neighbor that everyone appreciate. A. In general, keep an eye on their property while they are gone. B.A good neighbor is also one who likes to help out in small ways. C. Being a good neighbor is more or less about considerate behavior. D. Sometimes neighbors may go to the supermarket together to do shopping. E. Should you come across waste paper thrown out of a passing car, pick it up. F. People tend to lake pride in keeping everything in their street fresh and inviting. G. Here are a few tips to help you win over everyone in the neighborhood quickly 七选五 : G F E B C 5、【全国百强校】江苏省南通中学2019-2020学年高二上学期期中考试英语模拟试题 第二节(共5小题;每小题2分,满分10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 In a healthy friendship, you should not be afraid of losing a friend because you say “no.” 36 You should show your friends the same respect when they say no to you. If you and your friend fight about something, it does not mean that you have a failed relationship. 37 But you should always respect each other’s ideas. As long as you and your friend listen to what the other has to say, you’ll be able to work through a fight. The relationships you have will help you learn a lot about yourself. You will learn about the kinds of friends you want to have and the kind of friend you want to be. If you do find yourself in a fight with a friend, ask your friend what he or she thinks should be done to change the situation. 38 Think to yourself about their needs and whether or not what they want to see done or said is something that fits with your own beliefs and values. 39 Good relationships are hard to find. It is important to do whatever you can to make a relationship with a friend work. If what they want is beyond what you think is appropriate, you have to express that in a way that is honest, but gentle. Negotiate if necessary to arrive at a solution that works for both of you. 40 If that is the case, then you have to be willing to let the relationship go---for a time or perhaps forever. A. You should always know what’s right. B. If what they want isn’t a big deal, make it happen. C. You will not always agree with what your friend has to say. D. However, there will be times when you can’t arrive at a compromise. E. Good friends should respect your right to say no and not give you a hard time. F. Therefore, don’t sacrifice your beliefs and values to fit in with someone else’s needs G. This gives you a good idea of where the other person stands and how he or she feels. 36-40 E C G B D 6、江苏省徐州市丰县中学2019-2020学年高二10月月考英语试 第二节(共5小题;每小题2分,满分10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 How to Solve Worry Problems The Great Nobel Prize winner in medicine, Dr. Alexis Carrel, once said, “Businessmen who do not know how to fight worry die young.” 36 Then how can we find a quick, surefire (万全的) recipe for handling worry situations? Here are a few basic steps to deal with different kinds of worries. Get the facts Why is it so important to get the facts? Because unless we have the facts, we can’t possibly even attempt to solve our problems intelligently. Without the facts, we will be left in confusion. 37 Half the worry in the world is caused by people trying to make decisions before they have sufficient knowledge on which to base a decision. If a man will devote his time to securing facts in an objective way, his worries usually disappear in the light of knowledge. 38 However, getting all the facts in the world won’t do any good until we figure out what these facts mean and interpret them. It is much easier to achieve this after writing them down. In fact, merely writing the facts on a piece of paper and stating our problem clearly goes a long way toward helping us to reach a sensible decision. Therefore, when we are worried, sit down and write down two questions – and the answers to these questions, “What am I worrying about?” and “What can I do about it?” Arrive at a decision Worry is killing. So we will probably save our life by sitting down and writing out all the various steps we could take and then writing down the probable consequences of each step and calmly coming to a decision. Experience has proved the enormous value of arriving at a fixed decision. 39 . Act on that decision 40 Don’t stop to reconsider. Don’t begin to hesitate and retrace (折返) our steps. Don’t lose ourselves in self-doubting which causes other doubts. Don’t look back our shoulders. A. Analyze the facts. B. Write down our worries. C. This is the chief cause of worry. D. There comes a time when we must decide. E. Once we have made a decision, go into action. F. And so do housewives, horse doctors and bricklayers. G. It is the failure to reach a definite decision that drives men mad. 七选五36.F 37.C 38.A 39.G 40.E 这是一篇说明文。文章主要介绍了四种处理不同类型担忧的方法。 【解析】36根据上文Businessmen who do not know how to fight worry die young.可知不懂得与忧虑作斗争的商人英年早逝,下文接着列举其他一些职业也会有相同的情况:家庭主妇、马医生和瓦匠也是如此。故选F。 【解析】37.根据下文Half the worry in the world is caused by people trying to make decisions before they have sufficient knowledge on which to base a decision.可知世界上有一半的担忧是由于人们在没有足够的知识做决定之前就试图做出决定。“世界上有一半”可知这是这是忧虑的主要原因。故选C。 【解析】38.根据本段第一句However, getting all the facts in the world won’t do any good until we figure out what these facts mean and interpret them.可知在我们弄清楚这些事实的含义并加以解释之前,获得世界上所有的事实是没有任何好处的。可知本段处理担忧的方法是:分析事实,故选A。 【解析】39.根据上文Experience has proved the enormous value of arriving at a fixed decision.(经验证明,作出决定的价值是巨大的。)中的fixed可对应到G选项中definite,指“确定的;明确的”,故选G。 【解析】 40.根据本段小标题Act on that decision(按决定行事)中act on可对应到E选项中的go into action,指“行动;采取行动”,故选E。 7、江苏省苏州市震泽中学2019-2020学年高二上学期第一次月考英语试题 第二节 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Before there was the written word, there was the language of dance. Dance expresses love and hate, joy and sorrow, life and death, and everything else in between.  61  We dance from Florida to Alaska, from north to south and sea to sea. We dance at weddings, birthdays, office parties and just to fill the time.  “I adore dancing,”says Lester Bridges, the owner of a dance studio in Iowa. “I can’t imagine doing anything else with my life.”Bridges runs dance classes for all ages. “Teaching dance is wonderful.  62  It’s great to watch them. For many of them, it’s a way of meeting people and having a social life.”   63  “I can tell you about one young couple,” says Bridges. “They’re learning to do traditional dances. They arrive at the class in low spirits and they leave with a smile.  64 ”  So, do we dance in order to make ourselves feel better, calmer, healthier?Andrea Hillier says, “Dance, like the pattern of a beating heart, is life. Even after all these years, I want to get better and better.  65  I find it hard to stop!Dancing reminds me I’m alive.”  A. So why do we dance? B. Dance in the U.S. is everywhere. C. If you like dancing outdoors, come to America. D. My older students say it makes them feel young. E. I keep practicing even when I’m extremely tired. F. Dancing seems to change their feeling completely. G. They stayed up all night long singing and dancing. 七选五61-65 BDAFE 8、江苏沭阳县潼阳中学2019-2020学年高二上学期第一次月考 第二节(共5小题,每小题2分,满分10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中的两项为多途选项。 My mother is a diligent and kind woman. She is very busy from morning till night. As a teacher, she works hard.   71   Both my brother and I love her dearly as she loves us. My mother has been teaching math at a middle school in my hometown. She goes to work early in the morning and does not return home until late in the afternoon.    72    She treats them with patience and teaches them well. For her excellent quality and very good teaching results, she has been elected as a model teacher several times.    73    Every day, when she comes back home from work, she sets about doing housework, sweeping the living room and bedrooms or cleaning the furniture, and putting everything in good order. She seems to be busy all t
展开阅读全文

开通  VIP会员、SVIP会员  优惠大
下载10份以上建议开通VIP会员
下载20份以上建议开通SVIP会员


开通VIP      成为共赢上传

当前位置:首页 > 教育专区 > 外语文库 > 高中英语

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服