ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:26 ,大小:98.72KB ,
资源ID:9622369      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/9622369.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2022届河北省衡水中学高三下学期一模英语试题.docx)为本站上传会员【鱼**】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2022届河北省衡水中学高三下学期一模英语试题.docx

1、2021—2022学年度下学期高三年级素养提升模拟一 英语试卷 本试卷满分150分,考试时间120分钟。 第一部分 听力(共两节,满分30分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题纸上。 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. What does the woman think of this shirt? A. It's not worth b

2、uying. B. It's too expensive. C. It's the best one. 2. When should the man attend the meeting? A.2:20. B.2:40. C.3:40. 3. Why does the man make the call? A. To check a booking. B. To make a booking. C. To change a booking. 4. What is the man's feeling for the woman? A. Angry.

3、 B. Concerned. C. Appreciative. 5. What's wrong with the woman's mother? A. She doesn't look well. B. She has high blood sugar. C. She is on a diet. 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材

4、料,回答第6、7题。 6. Where are the speakers? A. In a bird market. B. In a coffee shop. C. In a zoo. 7. What do the speakers think of the parrot? A. It is adorable. B. It is annoying. C. It is rare. 听第7段材料,回答第8、9题。 8. Who does the man want to call? A. Susie. B. Bob. C. Jackson. 9.

5、 What is the man's number? A.07425900580. B.07425900850. C.07452900580. 听第8段材料,回答第10至12题。 10 What is the woman looking for? A. A room near the school. B. A room that is large. C. A room whose rent is low. 11. How much will the woman pay every month for a shared room? A. $ 950. B. $

6、 1,500. C. $ 200. 12. What will the man do next? A. Lead the woman to see some rooms. B. Arrange one of his assistants to work. C. Sign an agreement with the woman. 听第9段材料,回答第13至16题。 13 What's the matter with the man? A. He has an accident. B. He is stuck on the road. C. He is caught in

7、the rain. 14. What is the probable relationship between the speakers? A. Colleagues. B. Friends. C. Neighbors. 15. Who is looking forward to the meeting? A. Sue. B. Tom. C. Eric. 16. How long will the man be late at least? A. An hour. B. Half an hour. C. An hour and a hal

8、f. 听第10段材料,回答第17至20题。 17. What does the speaker mainly talk about? A. Ways to learn a language. B. The importance of English. C. The efficiency of regular study. 18. How long do experts suggest studying every day? A. A few hours. B. 20 minutes. C. 30 minutes. 19. What is the recommende

9、d way to learn a language? A. One task at a time. B. Several tasks at a time. C. Learn grammar first. 20. What will it lead to if one watches TV repeatedly? A. A good command of the language. B. Too much time wasted. C. Progress only in pronunciation. 第二部分 阅读(共两节,满分50分) 第一节(共15小题;每小题2.5分,满分

10、37.5分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。 A · Do an anonymous (匿名的) act of kindness for someone. · Leave a smile card behind to encourage them to pay-it-forward. · Share your story here to spread the inspiration. · hanged the world, one kind act at a time. ORDER SMILE CARDS To request S

11、mile Cards, please fill out the form below. A volunteer will mail you an order of ten cards within two weeks. Smile Cards are offered to anyone who requests them on a pay-it-forward basis. That means there is no charge for a set of cards. Someone before you has paid for your cards, and you are invit

12、ed to keep the chain going and pay-forward whatever you wish for the next person! For special events or circumstanced, you can also place a large quantity of request. Note: When using a Smile Card, remember not to just hand it out by itself. The idea is to do something kind for someone and then le

13、ave the Smile Card behind, so that they know someone reached out to them, and that they are invited to pay-forward the kindness and keep the rippled going! Country: *-select - Name: * ________ There is a daily maximum order for each country. Please select a country first to mak

14、e sure we have not exceeded the quota(定额) for the day. Address: *________ City: * ________ State: *- select- Email address: * ________ Inspiration: * ________ Please tell us what inspired you to order Smile Cards, and give us an example of a kind act you'd like to

15、do using them. PLACE smile CARD ORDER NOW ABOUT US Kind Spring is a place to practice small acts of kindness. For over a decade the Kind Spring user community has focused on inner transformation, while collectively changing the world with generosity, gratitude, and trust. The site is 100 % volun

16、teer-run and totally non-commercial. It is a shared labor of love. 1. When can you use a smile card? A. Your friend's birthday is approaching. B. Your classmate has won the first prize. C. You've ordered lunch for a poor friend. D. You find your classmate in low spirits. 2. To order smile car

17、ds, you have to________ A. pay for them in advance B. place a big quantity of request C. mail some necessary information D. tell what favor you will do for others 3. The purpose of using smile cards is to encourage people to ________ A. spread kindness B. become volunteers C. advertise for Kind

18、 Spring D. pay others' kindness back 【答案】1. C 2. D 3. A 【解析】 【导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了微笑卡卡片,并讲述如何申请微笑卡,微笑卡的使用注意事项和背后负责的团队。 【1题详解】 推理判断题。根据Note中的“When using a Smile Card, remember not to just hand it out by itself. The idea is to do something kind for someone and then leave the Smile Card behin

19、d (当使用微笑卡片时,记住不要把它单独分发出去。这个想法是为别人做一些善良的事情,然后把微笑卡片留在身后)”可知,做一件善良的事情时,可以使用微笑卡,“你为一个穷朋友点了午餐”属于做的善事。故选C。 【2题详解】 细节理解题。根据文章中的“Please tell us what inspired you to order Smile Cards, and give us an example of a kind act you'd like to do using them.(请告诉我们是什么激发了你订购微笑卡片,并给我们一个你想用它们做的善良行为的例子)”可知,要申请微笑卡片,需要告诉

20、你想为别人做什么。故选D。 【3题详解】 细节理解题。根据Note中的“so that they know someone reached out to them, and that they are invited to pay-forward the kindness and keep the rippled going!(这样他们就知道有人向他们伸出了援手,他们也被邀请来传递这种善良,让这种行为继续下去!)”可知,使用微笑卡是鼓励人们传递善良。故选A。 B In 2010, my mother-in-law gave me her rather simple but gracef

21、ul, antique “secretary desk”. The desk easily fit into the tiny room at the top of the stairs. I felt so secure, and confident when I sat down and began each writing session. Despite the desk’s appeal, its limited storage capacity meant that I often put file folders and books on the small floor spac

22、e around me. After each writing session, I painstakingly gathered the tools of the trade and placed them on a nearby shelf until the next session. A few years into my writing journey, we moved into a bigger home and I acquired my own office. My husband, Bill offered on more than one occasion to buy

23、 me a new desk for my office, but I ignored his offer. One day, we stopped at the local office supply store. Bill found what he thought was the perfect desk for me. “I want to buy this for you, sweetie. My writer needs a bigger desk. ”He hugged me. “Thanks, but I don’t want a bigger desk!” I said.

24、 “Why don’t you want a bigger desk?” he said. “You must be afraid of something.” “I’m not afraid of anything,” I said. “Like I said, I really like my little desk. So don’t ask me again.” He didn’t. A few weeks later, while working in my new office. I looked around at the folders, books and paper

25、s lying all over my office floor but couldn’t find what needed to meet a contest deadline. My heart raced. I looked around my office. The room basically swallowed the tiny desk, making it look slightly out of place. Maybe I did need a bigger desk. Was Bill right? Was I afraid of something? Unable t

26、o write, I pulled c. JoyBell C.’s book of poetry, All Things Dance Like Dragonfies (蜻蜓), from the bookshelf. I flipped through its pages, and her words about faith jumped off the page into my heart. She talked about how she had trained herself to love the feeling of not knowing where she was going,

27、and just trusting that as she opened up her wings and flew off in an unknown direction, things would work out. At that moment, I recognized that a bigger desk symbolized bigger possibilities, stepping out in faith, and leaving my comfort zone. 4. What was the limitation of the “secretary desk”? A

28、 It was too old to be functional. B. It competed with the shelf for room. C. It prevented the author focusing on writing. D. It was a bit small in size. 5. When did the author want to buy a new desk? A. After she was stuck in a mess. B. When she finished writing a book. C. When she moved int

29、o a bigger house. D. After she missed an important contest. 6. What was the author afraid of before? A. Unemployment. B. Loss of inspiration. C. Uncertainty. D. Lack of trust. 7. What would be the best title of the passage? A. My Writing Journey B. On the Wings of Change C. My Lifelong Faith

30、D. On the Desk of Fate 【答案】4. D 5. A 6. C 7. B 【解析】 【导语】这是一篇记叙文。文章主要讲述的是作者婆婆给了她一副古朴典雅的“写字桌”,让她感到很安全,很自信,但是丈夫觉得太小不方便工作,执意决定给她重新换一个更大一点的,作者坚持不换,觉得很有安全感。在搬进新房子之后,那个小的“写字桌”给作者带了一些麻烦,后来觉得丈夫说的话是有道理的,并且认识到一张更大的桌子象征着更大的可能性。 【4题详解】 细节理解题。根据第一段中“Despite the desk’s appeal, its limited storage cap

31、acity meant that I often put file folders and books on the small floor space around me. After each writing session, I painstakingly gathered the tools of the trade and placed them on a nearby shelf until the next session.(尽管这张桌子很吸引人,但它有限的存储空间意味着我经常把文件夹和书放在我周围的小空间里。每次写作结束后,我都煞费苦心地收集这方面的工具,并把它们放在附近的架子

32、上,等待下一次写作)”可知,“写字桌”的局限性是在尺寸上有点小。故选D项。 【5题详解】 细节理解题。根据倒数第三段中“I looked around at the folders, books and papers lying all over my office floor but couldn’t find what needed to meet a contest deadline. My heart raced. I looked around my office. The room basically swallowed the tiny desk, making it loo

33、k slightly out of place. Maybe I did need a bigger desk. Was Bill right? Was I afraid of something?(我环顾了一下办公室地板上的文件夹、书籍和文件,但没有找到在截止日期前需要的东西。心跳加速。我环顾了一下办公室。这个房间基本上吞没了那张小桌子,让它看起来有点不协调。也许我确实需要一张更大的桌子。比尔说得对吗?我害怕什么吗?)”可知,在作者陷入困境之后想买一个更大的桌子。故选A项。 【6题详解】 细节理解题。根据倒数第二段“Unable to write, I pulled c. JoyBell

34、 C.’s book of poetry, All Things Dance Like Dragonlies, from the bookshelf. I flipped through its pages, and her words about faith jumped off the page into my heart. She talked about how she had trained herself to love the feeling of not knowing where she was going, and just trusting that as she ope

35、ned up her wings and flew off in an unknown direction, things would work out.(写不出东西来,我从书架上拿出乔依贝尔的诗集《All Things Dance Like Dragonfies》。我翻着书,她关于信仰的话语从书中跃入我的心。她谈到她如何训练自己去热爱那种不知道自己要去哪里的感觉,她相信只要张开翅膀,朝一个不知道的方向飞去,一切都会顺利的)”可知,作者之前害怕的是那种不确定性。故选C项。 【7题详解】 主旨大意题。根据文章大意以及最后一段“At that moment, I recognized that

36、 a bigger desk symbolized bigger possibilities, stepping out in faith, and leaving my comfort zone.(那一刻,我意识到,一张更大的桌子象征着更大的可能性,走出信仰,离开我的舒适区)”可知,文章最好的标题为“乘着变革的翅膀”。故选B项。 C Do you want to level up your mask-wearing while also looking like you’re about to battle with Batman? This is life-wearing Razer

37、Zephyr, a wearable air purifier. A version of Razer’s latest appliance made waves in January during the Consumer Electronics Show. It’s no surprise that tech companies are considering a leap beyond the cloth and surgical masks that have come to define the COVID-19 pandemic. It has a hard shell wit

38、h two belts to fit onto your head. There are two air exchange chambers (腔) on the front, featuring double circulating fans to help circulate cool air. The chambers feature N95 filters (过滤器) providing two-way protection for yourself and those around you. It’s also transparent (透明的) with inside lights

39、 and an anti-fog coating to help solve one of the key issues with mask-wearing: watching mouths move when you speak. Good as the mask appears, will it protect you from COVID-19? According to Razer, the mask is registered with the Food and Drug Administration and lab tested for 99% BFE, or Bacteria

40、l Filtration Efficiency, a measure of how well it filters out bacteria. “It is not tested specifically against the COVID-19 virus, but offers the same functionality and adequate protection due to its 99% BFE rating," Razer’s website says. There’s also the financial cost to consider. The mask itsel

41、f is $99, and Razer sells a pack of 10 sets of N95 filters for $30. By comparison, a quick search for surgical masks on Amazon turned up a box of 50 masks for between $11-$14. “I’ve tried out the $99 Zephyr for roughly a week now. Wearing the Zephyr feels comfortable. The adjustable head straps (带

42、) allow for the ideal fit. Above all, it feels breathable thanks to the air circulating through its fans.” one commented on Amazon. 8. Why is the Zephyr made transparent? A. To fix lights inside. B. To circulate cool air. C. To test the anti-fog coating. D. To expose mouth movement. 9. What can

43、be inferred from the third paragraph about the Zephyr? A. It’s officially approved. B. It’s highly rated by consumers. C. It’s specially designed against COVID-19. D. It’s adequately protective against all viruses. 10. What probably appeal(s) to the buyer most according to the comment? A. Its ad

44、justable fans. B. Its air circulating system. C. Its comfortable head straps. D. Its high but reasonable price. 11. What is the best title for the passage? A. An Innovative Mask Makes a Hit B. Surgical Masks Are Being Improved C. Wearable Technology Changes Our Life D. A New Treatment for Covid-

45、19 Is on the Way 【答案】8. D 9. A 10. B 11. A 【解析】 【分析】这是一篇说明文。主要介绍了一种新型口罩,它是透明的、可以净化空气并且具有防护功能。 【8题详解】 细节理解题。根据第二段“It’s also transparent with inside lights and an anti-fog coating to help solve one of the key issues with mask-wearing: watching mouths move when you speak.”(它还具有透明的内部灯光和防雾涂

46、层,有助于解决戴口罩的一个关键问题:说话时看着嘴巴移动。)可知,Zephyr被制作成为透明的是因为这样可以在说话时看到嘴巴的动作。故选D项。 【9题详解】 推理判断题。根据第三段“According to Razer, the mask is registered with the Food and Drug Administration”(Razer称,该口罩已在美国食品药物管理局注册)可知,Zephyr是官方批准的。故选A项。 【10题详解】 细节理解题。根据第五段“Above all, it feels breathable thanks to the air circulati

47、ng through its fans.”(最重要的是,由于风扇中的空气流通,它感觉透气。)可知,最可能吸引买家的是它的空气循环系统。故选B项。 【11题详解】 主旨大意题。通读全文,文章主要介绍了Razer Zephyr这种新型的口罩,它所具有的优点以及人们使用之后做出好的评价,所以“创新的口罩大受欢迎”可以作为文章标题。故选A项。 D Just like happiness and sadness, anxiety is part of everyone's lived experience—but it's not always tolerated as such. “Peopl

48、e often spend too much time and effort trying to rid anxiety,” says Dr Joel Minden, a clinical psychologist. “I encourage them to remember that anxiety is a normal emotional response.” If you try to banish anxiety, all you're doing is putting it more at the forefront of your mind. But if you accept

49、 anxiety as part of life, you can learn to relate to it with self-pity or even with humour. This is a cornerstone of acceptance and commitment therapy(ACT), which has been gaining clinical validation, including by the American Psychological Association. ACT guides people to see their unpleasant emot

50、ions as just feelings and to accept that parts o£ life are hard. Sufferers are encouraged to begin a dialogue with anxious thoughts, examining their causes while also keeping in mind their personal goals and values. This way of relating to anxiety has been a powerful strategy for John Bateman, the

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服