ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:605KB ,
资源ID:7598425      下载积分:10 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/7598425.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(高一分课时练习1-8.doc)为本站上传会员【仙人****88】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

高一分课时练习1-8.doc

1、 本栏目内容,在学生用书中以活页形式分册装订! 授课提示:对应课时作业(八) Ⅰ.单项选择 1. When you play football, what do you play? A. situation B. place C. part D. position 答案:D 2. —What happened to the saleswoman? —We don’t know.She around here these days. A.hasn’t seen B.didn’t see C.hasn’t been see

2、n D.hasn’t been seeing 答案:C 3. The mother often tells her son to be a good boy,warning him to trouble. A.hunt for B.keep out of C.get away from D.leave out 答案:B 4. —Miss Brown is very busy,isn’t she? —So she is.She has greater responsibilities since she was promoted. A.

3、taken off B.taken after C.taken in D.taken on 答案:D 5. PK,which player killer,is a term that was from online games. A.serves as B.stands for C.regards as D.applies for 答案:B 6. Paper produced every year is three times the world’s production of vehicles. A.as heavier as B.

4、more heavier C.of the weight of D.the weight of 答案:D 7. Fred is second to none in maths in our class,but believe it or not,he passed the last exam. A.easily B.hardly C.actually D.successfully 答案:B 8. There were two boys in the lab, did the experiment successfully. A.the

5、 cleverer of whom B.the clever of whom C.the clever of them D.the more clever of them 答案:A 9. We have physics on Tuesday,Thursday and Saturday;that is,we have it . A.every other days B.every three days C.every other day D.each two days 答案:C 10. While building a tunnel through th

6、e mountain, . A.an underground lake was discovered B.there was an underground lake discovered C.a lake was discovered underground D.the workers discovered an underground lake 答案:D Ⅱ.完形填空 ”My aunt will come down soon, Mr. Nuttel,”said a very calm young lady of fifteen years old.

7、 Framton Nuttel was 1 to be going through a cure for his disease,but now he 2 whether this visit to the village would help. ”Do you know many of the people round here?”asked the niece 3 she thought they had sat long enough 4 . “Hardly one,”said Framton. “Then you know 5 about my

8、 aunt?” continued the lady. “Out through that window, 6 three years ago,her husband and two brothers went off for their day’s shooting. In 7 the country,they were all there 8 in a bog(沼泽).”Here the child’s voice 9 its calm and became almost human(as she was always good at making up s

9、tories). “Aunt always 10 they will some day walk in at that window just as they used to do. Sometimes on 11 evenings like this,I almost get a strange  12  that they will all ...” She stopped when the aunt came 13 into the room. “Bera has been 14 you? She’s always making up stor

10、ies.”she said. ”She is very interesting.”said Framton. ”I hope you don’t mind the open window. My husband and brothers will be home soon from shooting, and they always come in this way.”She talked on 15 about the shooting and the hopes of shooting in the winter. To Framton it was all quite

11、 16 in the increasing darkness. He made a great 17 ,which was only partly successful,to turn the talk on to a cheerful subject. His hostess was giving him only a part of her 18 , and her eyes were frequently 19 him to the window. It wasnt certainly 20 that he had paid his visit on t

12、his sorrowful day. 1. A. ready B. supposed C. sure D. worried 解析:用be supposed to表示”被期待,应该”,表示作者猜测他到这里来的目的。 答案:B 2. A. doubted B. realized C. argued D. discovered 解析:但是他这时开始怀疑到这里来是否有助于他治病。 答案:A 3. A. as if B. unless C. even though D. when 解析:用when/as引导时间状语从句,即当她觉得”

13、……时”。 答案:D 4. A. all the time B. in silence C. with pleasure D. in that case 解析:从四个选项判断,用in silence。这个年轻人沉默寡言。 答案:B 5. A. nothing B. something C. all D. anything 解析:从上下文判断,既然谁也不认识,那么当然就对这个家庭的主人一无所知了。 答案:A 6. A. exactly B. about C. over D. almost 解析:通读全文可知答案。 答案:A 7. A. es

14、caping B. crossing C. entering D. marching 解析:上下文说出去打猎,穿过一片沼泽地带,那么这里应该用cross表示”穿越”。 答案:B 8. A. sunk B. hidden C. swallowed D. struck 解析:这个小孩在编故事吓唬来访之客,即三年前他们在穿越沼泽地带时被沼泽地吞噬了。 答案:C 9. A. kept B. returned C. got D. lost 解析:既然是撒谎,就会有破绽。讲到这里她的声音有点不自然了。 答案:D 10. A. determines B. in

15、sists C. thinks D. suggests 解析:阿姨始终认为他们会回来的。 答案:C 11 .A. lonely B. magic C. quiet D. mysterious 解析:在安静的夜晚,我就开始想入非非,以为她们会奇迹般地回来。 答案:C 12. A. dream B. idea C. feeling D. thought 解析:我有这种感觉。 答案:C 13. A. angrily B. worriedly C. eagerly D. busily 解析:女主人这时登场了,面对客人当然不会是生气、忧虑的,而是风

16、风火火地进来招呼客人。 答案:D 14 .A. troubling B. amusing C. examining D. complaining 解析:Bera在阿姨忙碌时帮助招呼客人,B表示”逗乐,逗……笑”,这表明小女孩刚才说的都是假话。 答案:B 15. A. anxiously B. sadly C. cheerfully D. calmly 解析:谈到丈夫的打猎,女主人当然是兴致勃勃的,而且讲个不停。 答案:C 16. A. pleasant B. terrible C. attractive D. difficult 解析:从上下文看

17、女主人把窗户打开等丈夫,现在天快黑了,他联想到小女孩说的故事,心里感到害怕,觉得这里阴森森的。显然他把小女孩的谎话信以为真了。 答案:B 17. A. effort B. suggestion C. decision D. fortune 解析:本题用make an effort to do sth.表示他现在想转移话题。 答案:A 18. A. interest B. sorrow C. attention D. opinion 解析:但是女主人没有太关注他,用attention表示”注意力”。 答案:C 19. A. glaring at B. f

18、ixed upon C. kept on D. looking past 解析:她还是一边说话一边看窗外。这里说她的目光越过他看窗外。 答案:D 20. A. comfortable B. successful C. easy D. fortunate 解析:看来他的到来是不受欢迎的,他真不该来。 答案:D Ⅲ. 阅读理解 Isabella Stewart was born in New York City in 1840. Her father made a great deal of money in the trade. During school

19、 her parents took her to Italy to explore the country’s many cultural treasures. One of the private art collections Isabella visited in Milan had a deep influence on her. She wrote to her friends about her dream of owning a house one day with an art collection like the one she had seen in Italy.

20、 In Paris, Isabella became close friends with one of her classmates, Julia Gardner, whose family was from Boston. Julia would later introduce Isabella to her brother, Jack. In 1860, Isabella Stewart married Jack Gardner. The couple had too much art to fit inside their home. So they decided to sta

21、rt planning a museum. Mrs. Gardner didn’t like the cold and empty spaces of many museums during her time.She wanted a warm museum filled with light. She once said that she decided years ago that the greatest need in her country was art. America was a young country developing quickly in other areas.

22、But the country needed more chances for people to see beautiful examples of art. After her husband’s death in 1898, Isabella knew she had no time to lose in building her museum. She bought land, hired a building designer, and supervised(监督) every detail of her museums construction. Mrs. Gardner

23、 opened her museum on January 1, 1903, which was then called Fenway Court. She invited her friends that night for a special musical performance. The next month, she opened the museum to the public. At first, visits were limited to twenty days out of the year. Visitors paid one dollar to enter. Isa

24、bella Stewart Gardner died in 1924 in Boston. In her will, she left the museum a million dollars and a series of requirements about how it should be managed, one that the permanent collection cannot be changed. 1. The text is mainly about . A.how Isabella Gardner realized her dream of be

25、ing an artist B.how Mr. and Mrs. Gardner added to their collections of art C.how Isabella’s museum was opened D.Isabella Stewart Gardner and her museum 解析:主旨大意题。本文主要是讲了Isabella Stewart Gardner的一生和她为了实现自己心中目标所作的奋斗。故答案选D。 答案:D 2. By saying “the greatest need in her country was art” in Para

26、graph 4, Mrs. Gardner meant that . A.America was still a young developing country B.there were no museums in America at that time C.art fell far behind other fields of the American society D.Americans had no chance to enjoy the beautiful art 解析:句意猜测题。根据文章第四段的”... was a young countr

27、y developing quickly in other areas”可以判断出,当时美国的其他领域发展的相当的快,而艺术则相对落后。故答案选C。 答案:C 3. In order to achieve her dream of owning an arts museum, Mrs Gardner . A.raised money from her friends and relatives B.sold out all her land and houses C.held special musical performances for money

28、D.watched over the process of building the museum 解析:细节理解题。根据文章第五段,Isabella Stewart亲自买建筑用地,雇用建筑设计者,监管建筑的每个细节,其目的就是要确保博物馆快速而高质量的完成从而实现自己的梦想。故答案选D。 答案:D 4. Which statement is NOT true according to the text? A.Isabella and Jack were classmates when studying in Paris. B.The museums at that tim

29、e was not comfortable. C.Isabella opened the museum about five years after Jack’s death. D.Great as the museum was, visitors had to wait and pay to enter. 解析:细节判断题。根据文章第三段,Isabella Stewart当时与Jack的妹妹是同学,故A与原文不符;第四段提到当时的博物馆冷而空洞,因此应该感觉不舒服,故B与原文一致;根据文章第五段和第六段,Isabella Gardner的丈夫是在1898年去世的,而她的博物馆的开

30、馆时间是在1903年,也就是其丈夫死后5年,故C项与原文一致;根据第六段,当时进博物馆是需要花钱的,因此,D项也与原文一致。故答案选A。 答案:A Ⅳ.短文改错 It is common for students to find part-time job nowadays. 1._______ Last summer vacation,I worked as a waiter at restaurant. 2._______ It was the first time that I have earned money by myself.

31、 3.________ With the money I earned,I could buy something what I needed. 4.________ I was quite exciting about it.Now as a result of this parttime 5.________ job,I needn’t to ask my parents for money as before.I think 6.________ it is helpful for a student to know about

32、 the outside world 7.________ and that it’s a good preparation in the future.I not only 8.________ understand the value of money,and also know how to get 9.________ along with another.In a word,I had a fruitful vacation. 10.________ 1.解析:此处说“如今,学生们找兼职

33、工作很常见”为泛指的意义,故应用可数名词的复数形式或“a+单数可数名词”。 答案:job→jobs或在find后加a 2.解析:单数的可数名词前面通常要有冠词。at a restaurant“在一家餐馆”。 答案:在at后加a 3.解析:主句It was the first time that为一般过去时,因此从句要用过去完成时,故应把have改成had。 答案:have→had 4.解析:先行词是something,并在其后的定语从句中作宾语,故应把what改为that,或去掉what看成是关系代词that的省略。 答案:what→that或去掉what 5.解析:主语是人,

34、应用过去分词作表语。 答案:exciting→excited 6.解析:此处need为情态动词,其各种形式后面均应接动词原形,去掉to。 答案:去掉to 7.√ 8.解析:短语prepare for...表示“为……做好准备”。 答案:in→for 9.解析:not only...but also...“不仅……而且……”为固定搭配,因此把and改为but。 答案:and→but 10.解析:代词another表示“另一个,又一个”;而others表示“别人,他人”。根据语境可知,应把another改为others,表示“我还懂得了如何与他人相处”。 答案:another→others

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2026 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服