ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:55.54KB ,
资源ID:4738168      下载积分:6 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/4738168.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(小学六年级阅读理解英语试题测试卷(含答案).doc)为本站上传会员【人****来】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

小学六年级阅读理解英语试题测试卷(含答案).doc

1、小学六年级阅读理解精选英语试题测试卷(含答案) 一、阅读判断 Today is Sunday. The weather is sunny. We are at the zoo. We can see many animals. Look, the monkeys are very interesting. The baby monkeys are eating bananas! The mother monkeys are climbing trees. The elephants are drinking water. The pandas are eating bamboo. The

2、bears are not eating. They are playing under a big tree. The giraffes are watching around. They want to pick up leaves. 1、It's fine today. ( ) 2、The baby monkeys are eating bananas. ( ) 3、The elephants are swimming. ( ) 4、The bears are eating under a big tree. ( ) 5、The

3、giraffes want to pick up leaves. ( ) 答案:1、T     2、T     3、F     4、F     5、T 【分析】本文介绍了几种动物。 1、句意:今天天气很好。根据The weather is sunny.,可知今天天 解析:1、T     2、T     3、F     4、F     5、T 【分析】本文介绍了几种动物。 1、句意:今天天气很好。根据The weather is sunny.,可知今天天气晴朗,句子与原文相符,故答案为T。 2、句意:小猴子正在吃香蕉。根据The baby monkeys

4、 are eating bananas!,可知小猴子在吃香蕉,句子与原文相符,故答案为T。 3、句意:大象在游泳。根据The elephants are drinking water.,可知大象在喝水,句子与原文不符,故答案为F。 4、句意:熊在一棵大树下吃东西。根据The bears are not eating. They are playing under a big tree.,可知熊在树下玩,句子与原文不符,故答案为F。 5、句意:长颈鹿想捡树叶。根据The giraffes are watching around. They want to pick up leaves.,可

5、知长颈鹿想捡树叶,句子与原文相符,故答案为T。 【点睛】 二、阅读判断 阅读短文,判断下列句子正误   To be tall and strong To be tall and strong is a dream for a lot of teenage(青少年的) boys. It's Mike's dream, too. One day, Mike didn't do well in PE class. He went home unhappily. "What's the matter?" Mike's father asked. "I want to be tall

6、er and stronger. What should I do? Can I take some special(特殊的) medicine?" Mike asked. "Being healthy is more important," Mike's father said. Mike's father was right. No special medicine can make you taller and stronger. First, Mike should eat three meals a day. He must eat more fruit and vegetabl

7、es. Exercise is important, too. Mike should try to exercise every day. 6、It is a dream for Mike to be tall and strong. ( ) 7、Mike didn't do well in maths class one day. ( ) 8、Mike's father told Mike being healthy was more important. ( ) 9、Mike should eat three meals a day. (

8、) 10、There is some special medicine can make Mike taller and stronger. ( ) 答案:6、T     7、F     8、T     9、T     10、F 【解析】 解析:6、T     7、F     8、T     9、T     10、F 【解析】 三、阅读理解 Bill is a good student. But he can't get up early. He often sleeps until nine o'clock in the morning during

9、the holidays. His mother doesn't want him to be late for school. So she buys an alarm clock for him. Bill gets up when he hears the clock ring at a quarter to seven every morning. One night, his mother forgot to wind (给……上发条) the clock, and Bill didn't get up at a quarter to seven the next morning

10、 His mother hurried to wake him up, but found Bill was still in bed and his eyes were open. His mother was very angry. "Why didn't you get up?" his mother asked. "Because you told me I must get up when I hear the clock ring, so I am waiting for the clock to ring." Bill answered. 11、Does Bill often

11、 get up early in the morning during the holidays? (   ) A.Yes, he does. B.No, he doesn't. C.I don't know. 12、Why does Bill's mother buy an alarm clock for him? (   ) A.Because he always goes to bed late. B.Because he always gets up late. C.Because he always gets up early. 13、Bill gets up _______

12、 after his mother buys him the clock. (   ) A.late B.at nine C.at six forty-five 14、How did Bill's mother feel when she found Bill's eyes were open? (   ) A.She was angry. B.She was happy. C.She was afraid. 15、Bill didn't get up early one day because ________. (   ) A.his mother didn't wake hi

13、m up B.he didn't want to go to school C.the clock didn't ring 答案:11、B     12、B     13、C     14、A     15、C 【解析】 11、句意:比尔在假期期间早上起床起得早吗?由文中关键句He often sleeps un 解析:11、B     12、B     13、C     14、A     15、C 【解析】 11、句意:比尔在假期期间早上起床起得早吗?由文中关键句He often sleeps until nine o'clock in the morning d

14、uring the holidays.可知,Bill在假期的时候九点起床,所以起的不早,做否定回答,故选B。 12、句意:比尔的妈妈为什么给他买闹钟?由文中关键句His mother doesn't want him to be late for school. So she buys an alarm clock for him.可知,他的妈妈想让Bill早起,所以买了闹钟。可以推测Bill起不早。故选B。 13、句意:比尔妈妈给他买了钟后,他______起床。由文中关键句Bill gets up when he hears the clock ring at a quarter to

15、seven every morning.可知,Bill有了闹钟之后七点差一刻起床,即:六点四十五分,故选C。 14、句意:当比尔的母亲发现比尔的眼睛睁开时,她有什么感觉?由文中关键句His mother was very angry. 可知,Bill的妈妈很生气,故选A。 15、句意:比尔有一天没有早起,因为_____。由文中关键句One night, his mother forgot to wind (给……上发条) the clock, and Bill didn't get up at a quarter to seven the next morning.可知,Bill没有起来是

16、因为Bill的妈妈没有上发条,所以是闹钟没有响,故选C。 四、阅读理解 One day, Mr. and Mrs. White go shopping by car. They stop their car near a shop. They buy many things from the shop. And the things are too heavy, so they want to put them into their car. But Mr. White can’t open the door of the car. “Let’s ask a policeman for h

17、elp. “Says Mrs. White. Then they ask a policeman to help them. The policeman is very friendly to help them open the door of the car. At that time, a man comes up and shouts, “What are you doing with my car?” Mr. and Mrs. White look at the number of the car, then they say sorry to the man. 11、Mr. an

18、d Mrs. White go shopping _______. (   ) A.by bike B.in the evening C.by car D.with their son 12、They want to _______. (   ) A.carry the things home B.ask a policeman to carry the things for them C.buy a car D.put the heavy things into their car 13、Mr. White can’t open the door of the car_______

19、 (   ) A.but Mrs. White can B.but a policeman can C.but soon they open it D.all day 14、_______helps them open the door of the car. (   ) A.An old man B.A young woman C.A policeman D.Mr. White 15、They look at _______and they know they are wrong. (   ) A.the policeman B.the watch C.the number o

20、f the car D.the man 答案:11、C     12、D     13、B     14、C     15、C 解析:11、C     12、D     13、B     14、C     15、C 五、阅读理解 At my grandfather's birthday party last night, everybody listened to pop music and danced. My sister Kitty and Alice sang my grandfather's favourite songs all the evening an

21、d my brother Tom played the guitar. Everybody sat in the living room with my grandmother and grandfather and looked at old photos. We laughed, we smiled, we cried, and we talked about "the good old days". What did I do at my grandfather's birthday party? I drank some tea and ate a lot of food. 16、W

22、e listened to music.  (  ) A.pop B.loud C.Chinese 17、This is a birthday for my .  (  ) A.grandmother B.grandfather C.sister 18、My brother's name is .  (  ) A.Kitty B.Alice C.Tom 19、Everybody sat in the .  (  ) A.living room B.dining room C.bedroom 20、I

23、 at birthday party. (  ) A.ate B.drank C.Both A and B 答案:16、A     17、B     18、C     19、A     20、C 解析:16、A     17、B     18、C     19、A     20、C 六、阅读理解 How can we make running fun? Come and join the Colour Run. It is a 5-kilometre race. It’s held in different countries every year. The r

24、ace has no winners. People can run or walk to the finish line (终点线). The only rule is that you must wear white clothes. During the race. people throw colourful powder (粉末) on each other. Look! So many different colours are on people’s faces and clothes. The powder is just cornstarch (玉米淀粉). The Colo

25、ur Run is not just for fun. It also raises money to save and help animals. 21、How long is the Colour Run? (   ) A.Four kilometres. B.Five kilometres. C.Fifteen kilometres. 22、What shouldn’t you do during the race? (   ) A.Throw powder. B.Walk. C.Wear black clothes. 23、What colour is the powder?

26、 (   ) A.It's colourful. B.It's only white. C.It's only yellow. 24、What is the Colour Run for? (   ) A.Fun. B.Saving and helping animals. C.Both A and B. 25、Which one is right? (   ) A.The powder is not cornstarch. B.The race is held in one country. C.There is no winner in the race. 答案:21、B   

27、  22、C     23、A     24、C     25、C 【导语】本文介绍了彩色跑步及它举办的意义。 21、句意:彩色跑步有多长?A四公里。B五公里。C十五公里 解析:21、B     22、C     23、A     24、C     25、C 【导语】本文介绍了彩色跑步及它举办的意义。 21、句意:彩色跑步有多长?A四公里。B五公里。C十五公里。根据“It is a 5-kilometre race.” 它是一场五公里的比赛。B选项符合题意,故选B。 22、句意:比赛中你不应该做什么?A扔粉末。B步行。C穿黑色衣服。根据“People can run

28、 or walk to the finish line.”人们可以跑步或者步行到终点线。“During the race, people throw colourful powder on each other.”比赛中,人们互相扔五颜六色的粉末。“The only rule is that you must wear white clothes.”唯一的柜子就是你必须穿白色的衣服。可知AB不该做,C不应该做。C选项符合题意,故选C。 23、句意:粉末是什么颜色的?A它是五颜六色的。B它只是白色的。C它只是黄色的。根据“During the race, people throw colour

29、ful powder on each other.”比赛中,人们互相扔五颜六色的粉末。可知A选项符合题意,故选A。 24、句意:彩色跑步是为了什么?A享乐。B拯救和帮助动物。C. A和B。根据“The Colour Run is not just for fun. It also raises money to save and help animals.”彩色跑步不仅仅是为了享乐。它还筹集资金来拯救和帮助动物。可知C选项符合题意,故选C。 25、句意:哪一项是正确的?A粉末不是玉米淀粉。B比赛在一个国家举行。C比赛中没有胜利者。根据“The powder is just cornstarch.”粉末只是玉米淀粉。“It’s held in different countries every year.”它每年在不同的国家举行。“The race has no winners.”比赛没有胜利者。可知C选项正确,故选C。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服