ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:2.53MB ,
资源ID:4479077      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/4479077.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2019_2020学年新教材高中英语Unit2Let′scelebratePeriod1课时作业一外研版必修第二册.doc)为本站上传会员【二***】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2019_2020学年新教材高中英语Unit2Let′scelebratePeriod1课时作业一外研版必修第二册.doc

1、Period 1 Starting out & Understanding ideas 课时作业(一) [基础训练] Ⅰ 单词拼写 1.Suddenly the boat changed into a ________ (龙). 答案:dragon 2.She is very fond of Chinese classical ________ (文学) and has spent some time reading Tang and Song poetry. 答案:literature 3.The peasants have a good ________ (收成) wit

2、h all the crops got in. 答案:harvest 4.I'm glad to see that you've decided to ________ (向……表示敬意) us with your presence! 答案:honour 5.People are especially concerned about social ________ (不平等). 答案:inequality Ⅱ 单句语法填空 1.Li Bai was a Tang ________ (poem) of superb talent. 答案:poet 2.Festive pap

3、er ________ (decorate) had been hung from the ceiling. 答案:decorations 3.How many people participated ________ the opening ceremony? 答案:in 4.I explained that each person has different ideas of what ________ (free) is. 答案:freedom 5.Regardless ________ the weather or the distance, Paul Wilson

4、will make sure low­income students in his neighbourhood arrive at their college classes on time. 答案:of 6.We held a ________ (celebrate) to celebrate her birthday. 答案:celebration 7.She's ________ (starve) herself trying to lose weight. 答案:starving 8.The Dragon Boat Festival is in memory _____

5、 a Chinese poet. 答案:of 9.People under eighteen are not allowed ________ (vote). 答案:to vote 10.As ________ as we are united, there is no difficulty we cannot overcome. 答案:long Ⅲ 用括号内所给词汇,写出一个语段 (poet; regard as; literature; novel; handwritten)

6、 答案:He has loved literature since childhood and his dream is to be a poet. There are many handwr

7、itten poems and novels on his desk. He is regarded as a literature wonder. [思维训练] Ⅰ 完形填空 It took three evenings for 21­year­old college student Chen Xing to prepare a gift. What did he __1__? He made a fine red Chinese Knot (中国结) as a special __2__ for his mother's 50th birthday during Spri

8、ng Festival. __3__ a pretty circle, a character of the Chinese word “shou”, which __4__ a long life, is in the middle and a long tassel (流苏) below the __5__. In fact, it is so beautiful and special. “The __6__ hand­tied knot is the best gift I ever __7__,” said Chen's mother, Wang Haijing. Wa

9、ng, a Chinese Knot lover, hangs a __8__ one in her house every Spring Festival. “It's a(n) __9__ symbol for a new year,” Wang __10__. “I always change for a new one every year.” A __11__ skill coming back at least 1,000 years, the Chinese Knot has __12__ wide welcome in cities in recent yea

10、rs. Like Christmas trees in the __13__, the Chinese Knot is the most __14__ decoration for most Chinese families during the Lunar New Year celebration. __15__ every supermarket in Beijing has a special counter to sell Chinese Knots of different sizes, __16__ and colors. The two largest Chines

11、e Knots are being __17__ at the Zhejiang Exhibition Hall in Hangzhou, in East China's Zhejiang Province. It __18__ about 30 workers from across the country a full month to complete the __19__. No matter how different the knots are, the messages of the knots are similar, __20__ blessings of

12、happiness, prosperity, love and good luck. 篇章导读:本文是一篇记叙文。在中国,许多物品都被赋予了含义,比如红色代表喜气、年夜饭中的鱼寓示着年年有余,那么中国结又表示什么含义呢? 1.A.do B.say C.find D.take 答案:A 根据设空处后一句中的“He made a fine red Chinese Knot (中国结)”可知,前面问的是他做了什么礼物。故选A。 2.A.interest B.need C.order D.gift 答案:D 根据第一段第一句可知,他是在给妈妈准备生日礼物。故

13、选D。 3.A.Making B.Seeing C.Including D.Keeping 答案:C 根据下文“a pretty circle, a character of the Chinese word ‘shou’”可知这个中国结包括(include)一个漂亮的圆和一个中国“寿”字。故选C。 4.A.shows B.means C.leads D.avoids 答案:B 根据常识可知,带有“寿”字中国结预意着长命百岁。故选B。 5.A.circle B.knot C.bag D.box 答案:B 根据常识可知,流苏在中国

14、寿”字的结(knot)下面。故选B。 6.A.ugly B.long C.heavy D.beautiful 答案:D 根据本句中的“__6__ hand­tied knot is the best gift”可知,手作的中国结很漂亮。故选D。 7.A.returned B.got C.turned D.bought 答案:B 句意:手作中国结是我曾经收到(got)的最好的礼物。故选B。 8.A.big B.small C.new D.old 答案:C 根据下文“I always change for a new one ev

15、ery year”可知,此处指每年春节她都要在家里挂上一个新的中国结。故选C。 9.A.unfortunate B.difficult C.easy D.lucky 答案:D 中国结是幸运(lucky)的象征。故选D。 10.A.explained B.felt C.sang D.shouted 答案:A 根据设空处前后Wang说的话可知此处意为“王女士解释(explained)道”。故选A。 11.A.modern B.traditional C.single D.recent 答案:B 根据设空处后面的“coming bac

16、k at least 1,000 years”可知此处指传统的技能。故选B。 12.A.ruled B.put C.won D.lost 答案:C 根据设空处后面的“wide welcome in cities in recent years”可知中国结在最近几年赢得(won)了广泛的欢迎。故选C。 13.A.East B.West C.South D.North 答案:B 根据设空处前面的“Like Christmas trees in the”可知,此处意为西方,故选B。 14.A.favorite B.delicious C.dif

17、ficult D.impossible 答案:A 句意:中国结是中国大多数家庭在农历新年庆祝活动中最喜爱的(favourite)装饰。故选A。 15.A.Never B.Certainly C.Always D.Almost 答案:D 句意:几乎(almost)北京的每一家超市都有一个专柜出售不同尺寸的中国结。故选D。 16.A.sides B.skills C.shapes D.scores 答案:C 此处指不同尺寸、不同形状(shapes)、不同颜色的中国结。故选C。 17.A.made B.liked C.shown

18、 D.thrown 答案:C 此处意为两个最大的中国结在浙江杭州展览馆展示(shown)。故选C。 18.A.took B.cost C.paid D.spent 答案:A 根据前面的内容可知,这是两个最大的中国结,故此处指需要花费来自全国各地的30个工人一整个月的时间来完成。it takes sb. some time to do sth. “某人花了……时间做某事”。故选A。 19.A.food B.knots C.guide D.balls 答案:B 根据文章可知,花费时间来做的是中国结。故选B。 20.A.breaking B.de

19、veloping C.trusting D.offering 答案:D 句意:无论结有什么不同,其传达的信息都是相似的,即给人们带来幸福,繁荣,爱情和好运的祝福。故选D。   Ⅱ 阅读理解 Thanksgiving Day is special holiday in the United States and Canada. Families and friends gather to eat and give thanks for their blessing. Thanksgiving Day is really a harvest festival. This is

20、 why it is celebrated in late fall, after the crops are in. But one of the first thanksgivings in America had nothing to do with a good harvest. On December 4, 1619, the Pilgrims (清教徒) from England landed near what is now Charles City, Virginia. They knelt down and thanked God for their safe journey

21、 across the Atlantic. The first New England Thanksgiving did celebrate a rich harvest. The Pilgrims landed at what is now Plymouth, Massachusetts, in 1620. They had a difficult time and the first winter was cruel. Many of the Pilgrims died. But the next year, they had a good harvest. So Governor Br

22、adford declared a three­day feast. The Pilgrims invited Indian friends to join them for their special feast. Everyone brought food. In time, other colonies (殖民地) began to celebrate a day of thanksgiving. But it took years before there was a national Thanksgiving Day. During the Civil War, Sarah Jos

23、epha Hale persuaded Abraham Lincoln to do something about it. He proclaimed (宣布) the last Thursday of November 1863 as a day of thanksgiving. Today, Americans celebrate this happy harvest festival on the fourth Thursday in November. Canadians celebrate Thanksgiving Day in much the same way as their

24、American neighbours. But the Canadian Thanksgiving Day falls on the second Monday in October. 篇章导读:本文是一篇说明文。许多西方的节日被中国人接受并庆祝,如情人节、圣诞节。但是你了解感恩节吗? 1.Thanksgiving Day is celebrated ________. A.in spring B.in summer C.in winter D.in autumn 答案:D 细节理解题。根据第二段第一、二句可知感恩节是在秋天进行的,故D项正确。 2.We

25、can infer from the passage that New England must be ________. A.in the USA B.in Great Britain C.in Canada D.on some island off the Atlantic 答案:A 推理判断题。根据第三段第一、二句说明这里的New England指现在的美国,故A项正确。 3.Which of the following is NOT TRUE? A.Thanksgiving Day used to be a holiday to celebrate a good ha

26、rvest. B.Abraham Lincoln was not the first to decide on the thanksgiving celebration. C.Thanksgiving Day is celebrated to express the American and Indian people's thanks to God. D.There's little difference between the American way and the Canadian way to celebrate Thanksgiving. 答案:C 推理判断题。根据第三段最

27、后三句可知这些人只是邀请印第安人过来一起庆祝,并不是印第安人也这样,故C项说法错误,选C。 4.The passage mainly tells us ________. A.how Thanksgiving Day is celebrated in the USA B.that Thanksgiving Day is in fact a harvest holiday C.how Thanksgiving Day came into being and the different ways it is celebrated D.how the way to celebrate Thanksgiving Day changed with the time and places 答案:C 主旨大意题。根据第一段可知本文主要讲述的是感恩节的由来以及在美国和加拿大庆祝感恩节的方式差别,故C项正确。 - 7 -

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2026 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服