ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:8 ,大小:19KB ,
资源ID:4473236      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/4473236.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2022-2022学年高中英语Unit1Livingwell3练习新人教版选修7.docx)为本站上传会员【二***】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2022-2022学年高中英语Unit1Livingwell3练习新人教版选修7.docx

1、课时作业3 Ⅰ.单句语法填空 1.A few days after the interview I received a letter __________(offer) my admission to the university. 2.He told us whether__________ (have) a picnic was still under discussion. 3.Schools across China are expected to hire 50,000 college graduates this year as short­term teachers,a

2、lmost three times the number hired last year, ____________(help) reduce unemployment pressures. 4.Simon made a big bamboo box ____________ (keep) the little sick bird till it could fly. 5.The scientist was rewarded by the government for __________ (make) such a great contribution to the country.

3、6.More TV programs, according to government officials, will be produced__________(raise) people's concern over food safety. 7.__________(complete) the project in time,the staff were working at weekends. 8.David threatened __________ (report) his neighbour to the police if the damages were not paid

4、 9.The children all turned __________ (look at) the famous actress as she entered the classroom. 10.With Father's Day around the corner,I have taken some money out of the bank__________ (buy) presents for my dad. 答案 1.offering 2.to have 3.to help 4.to keep 5.having made 6.to raise 7.To complet

5、e 8.to report 9.to look at 10.to buy Ⅱ.短文填词 用方框内短语的适当形式填空。 adapt to;cut out;in other words;out of breath;sit around;in many ways;make fun of;all in all There was a time when children with mental disabilities were prevented from living a normal life __1__. They used to __2__ in their own homes a

6、fter being educated in special schools. Other people sometimes __3__ them. But now things are changing. There are training programmes for young people with mental disabilities, which have proved very beneficial. Students like Xie Li, mentally disabled from birth, now have a chance to become athlet

7、es. But it is a challenge. She has to __4__ training programmes as well as mixing with other able­bodied athletes. “Xie Li's confidence has grown,〞 said her father. “She looks much better and is not so often __5__ after her training. __6__ her mother and I are very happy with her progress.〞 So, in

8、stead of __7__ mainstream activities, mentally disabled students can become part of the mainstream. __8__, they can lead a more fulfilling life. 答案 1.in many ways 2.sit around 3.made fun of 4.adapt to 5.out of breath 6.All in all 7.cutting out 8.In other words Ⅲ.用所给动词的适当形式填空 1.Grace doesn't wa

9、nt to move to New York because she thinks if she __________(live) there,she wouldn't be able to see her parents very often. 2.Don't handle the vase as if it __________(make) of steel. 3.We lost our way in that small village,otherwise we __________(visit) more places of interest yesterday. 4.Sorry

10、I am too busy now. If I__________(have) time,I would certainly go for an outing with you. 5.Jack is a great talker. It's high time that he__________(do) something instead of just talking. 答案与解析 1.were to live/should live/lived 句意:Grace不想搬到纽约去,因为她认为如果她住在那里,就不能经常见到父母了。考查虚拟语气。根据wouldn't be able to

11、see... 及句意可知,该句为与将来事实相反的虚拟语气,所以if从句谓语动词需用“were to+do或should+do或动词过去式〞。 2.were made 句意:拿花瓶时不要当它是钢做的一样。此题考查虚拟语气。as if意为“好似〞,分析句意可知as if后面的句子须使用虚拟语气,并且所述情况是对现在事实的假设,因此使用一般过去时的被动语态。 3.should/could/would/might have visited 句意:我们在那个小村庄迷路了,要不然,我们昨天能参观更多的名胜。此题考查虚拟语气。根据语境可知谓语动词局部所表达的意思与过去事实相反,需用“should/wou

12、ld/could/might+have+过去分词〞结构。 4.had 句意:对不起,我现在太忙了。如果我有时间,我一定会跟你去郊游。考查虚拟语气。根据第一句可知设空处是对现在的假设,故if从句谓语动词为过去式。 5.did/should do 句意:杰克是一个大空谈家,到他该做事情而不是空谈的时候了。考查虚拟语气句型It is high time that sb. did sth. 或It is high time that sb. should do sth. 到某人该做某事的时候了。 Ⅳ.阅读理解 When something goes wrong,it can be ve

13、ry satisfying to say, “Well, it's so­and­so's fault.〞 or “I know I'm late, but it's not my fault; the car broke down.〞 It is probably not your fault,but once you form the habit of blaming somebody or something else for a bad situation,you are a loser. You have no power and could do nothing that help

14、s change the situation. However, you can have great power over what happens to you if you stop focusing on whom to blame and start focusing on how to remedy the situation. This is the winner's key to success. Winners are great at overcoming problems. For example, if you were late because your car b

15、roke down, maybe you need to have your car examined more regularly. Or, you might start to carry along with you the useful phone numbers, so you could call for help when in need. For another example, if your colleague causes you problems on the job for lack of responsibility or ability, find ways of

16、 dealing with his irresponsibility or inability rather than simply blame the person. Ask to work with a different person, or don't rely on the person. You should accept that the person is not reliable and find creative ways to work successfully regardless of how your colleague fails to do his job we

17、ll. This is what being a winner is all about—creatively using your skills and talents so that you are successful no matter what happens. Winners don't have fewer problems in their lives; they have just as many difficult situations to face as anybody else. They are just better at seeing those proble

18、ms as challenges and opportunities to develop their own talents. So, stop focusing on “whose fault it is〞. Once you are confident about your power over bad situations, problems are just stepping stop on for success. 1.According to the passage, winners__________. A.deal with problems rather than bl

19、ame others B.meet with fewer difficulties in their lives C.have responsible and able colleagues D.blame themselves rather that others 2.The underlined word “remedy〞 in Paragraph 1 is closest in meaning to__________. A.avoidB.accept C.improve D.consider 3.When your colleague brings about a p

20、roblem, you should__________. A.find a better way to handle the problem B.blame him for his lack of responsibility C.tell him to find the cause of the problem D.ask a more able colleague for help 4.When problems occur, winners take them as________. A.excuses for their failures B.barriers to g

21、reater power C.challenges to their colleagues D. chances for self­development 答案与解析 成功者的秘诀是什么呢?解决问题而不是责备别人! 1.A 推理判断题。根据文中第二段和第三段开头句“Winners are great at overcoming problems.〞和“This is what being a winner is all about­creatively using your skills...〞可知成功者总是解决问题而不是责备别人。 2.C 词义猜想题。根据第一段最后两句“if y

22、ou stop focusing on whom to blame and start focusing on how to remedy the situation. This is the winner's key to success.〞可知。 3.A 细节理解题。根据第二段“if your colleague causes you problems on the job for lack of responsibility or ability, find ways of dealing with his irresponsibility or inability rather th

23、an simply blame the person.〞可知。 4.D 细节理解题。根据第三段的“They are just better at seeing those problems as challenges and opportunities to develop their own talents.〞可知。 Ⅴ.七选五 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最正确选项。选项中有两项为多余选项。 If anyone had told me three years ago that I would be spending most of my weekends cam

24、ping, I would have laughed heartily. Campers, in my eyes, were people who enjoyed insect bites, ill-cooked meals, and uncomfortable sleeping bags. They had nothing in common with me.__1__ The friends who introduced me to camping thought that it meant to be a pioneer.__2__We slept in a tent, cooked

25、over an open fire, and walked a long distance to take the shower and use the bathroom. This brief visit with Mother Nature cost me two days off from work, recovering from a bad case of sunburn and the doctor's bill for my son's food poisoning. I was, nevertheless, talked into going on another fun-f

26、illed holiday in the wilderness.__3__Instead, we had a pop-up camper with comfortable beds and an air conditioner. My nature-loving friends had remembered to bring all the necessities of life. __4__We have done a lot of it since. Recently, we bought a twenty-eight-foot travel trailer complete with

27、a bathroom and a built-in TV set. There is a separate bedroom, a modern kitchen with a refrigerator. The trailer even has matching carpet and curtains. __5__It must be true that sooner or later, everyone finds his or her way back to nature. I recommend that you find your way in style. A.This time

28、there was no tent. B.Things are going to be improved. C.The trip they took me on was a rough one. D.I was to learn a lot about camping since then, however. E.I must say that I have certainly come to enjoy camping. F.After the trip, my family became quite interested in camping. G.There was no s

29、hade as the trees were no more than 3 feet tall. 答案与解析 本文是一篇记叙文,讲述了作者对野营活动由抵触到喜欢的转变过程。 1.D 考查上下文的连贯。上文说,作者一开始对野营产生过抵触情绪。但是,从下文可知,作者后来喜欢上了野营活动。本空表示意义的转折,承上启下,为下文做铺垫。应选D。 2.C 考查前后句的连贯。根据下文可知,这次野营活动从住宿、饮食到洗澡都很艰苦。应选C,对下文内容进行概括。 3.A 考查前后句的连贯。前句说,作者被说服参加另一次野营活动,后句说,这次野营活动有舒服的床和空调。应选A,起承上启下的作用。 4.F 考

30、查上下文的连贯。本段讲述作者一家开始野营,并采购很多野营的装备。由此可知,自上次活动以来作者一家对野营活动非常感兴趣。故本空选F。 5.E 考查总结概括的能力。上文讲述了作者对野营活动由抵触到感兴趣的转变过程,由此可见,作者已经完全喜欢上了野营活动。故本空选E。 Ⅵ.短文改错 Dear peter, I'm writing to tell you something about e­hongbao, that is very popular in China. E­hongbao is actual a kind of lucky money from and to relative

31、s and friends during festivals or in special occasions. For many young people, grabbing e­hongbao on our mobile phones is a fairly exciting activity. Unlike the tradition of elders give lucky money to children, over half of the people sending e­hongbao is in their 20s. It's just for fun but giving best wishes, while the sum of money matters a little. In a word, e­hongbao is bringing new color to the old tradition. Now I'm concerned about the safe of online payment, and rules and regulations needed to be improved to guarantee its operation. Best wishes. Yours, Li Hua 答案

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服