ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:3 ,大小:18.70KB ,
资源ID:3823916      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3823916.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2022河北省邢台市高考英语暑假阅读(12)及答案.docx)为本站上传会员【精****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2022河北省邢台市高考英语暑假阅读(12)及答案.docx

1、 阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。 【2022·山东省泰安市高三第一轮复习质量检测】 The World Bank estimates there are about 650 million mobile phone users in African countries south of the Sahara Desert.That is greater than the number of users in the United States and European Union. Samia Melhem works for t

2、he World Bank to increase information technologies in Africa.She says mobile phones are the fastest growing technology on the continent. “Faster than TV,and definitely faster than electricity.More people have access to mobile phones and therefore communication.More people have Internet access to

3、day in Africa than they have access to water,clean water,or even sanitation (卫生设备).So we can say that this has been the most significant revolution in terms of changing the African landscape and how people live their daily life.” CNN television recently named seven ways of life that have been revo

4、lutionized because of mobile phones.They include political activism,education,entertainment,disaster management,agriculture and health. Another area is banking.Reports say half or more of the adults in Gabon,Kenya and Sudan use mobile money.Rene Mendy sells goods in the streets of Dakar,Senegal.But

5、 he never had enough money to open a bank account. Now he uses a mobile phone banking service called Orange Money.With his telephone,he can add or take out as little as one dollar.He can make payments and send money to family members who live far away. Orange Money says it serves four million cust

6、omers in ten countries.The World Bank’s Samia Melhem notes that the French company is facing competition from other mobile banking services. “The mobile banking is a huge trend.And people in the West don’t understand it,because most people have bank accounts and credit cards.It—mobile banking—is

7、the instant possession of cash at a much lower cost.The cost is the cost of sending a message,which is almost nothing compared to what traditional transfer agents,like Western Union,would charge 10 dollars or more for a particular money transfer.” 1.Which country or area has the most mobile phone u

8、sers according to the text? A.The USA.      B.European Union. C.African countries.  D.France. 2.The most significant revolution refers to________. A.seven ways of life revolutionized because of mobile phones B.more people having access to clean water C.mobile phones being the fastest growing t

9、echnology in Africa D.the fast development of electricity in Africa 3.Using Orange Money,people can________. A.add or take out as little as 10 dollars B.pay for what they want to buy C.only send money to family members D.deal with any financial problems 4.Most people in the West don’t use mob

10、ile banking because________. A.they have bank accounts and credit cards B.they all have much money C.mobile banking costs few dollars D.mobile banking is hard to understand 5.The text is mainly about________. A.how people live their life in Africa B.mobile phones have changed lives in Africa

11、 C.mobile phones are the fastest growing technology D.the mobile banking is a huge trend 语篇解读 本文主要叙述了手机转变了非洲人的生活。 1.解析: 考查推理推断。依据文章第一段的内容可知,非洲国家使用手机的数量超过美国和欧盟,由此可知C项正确。 答案: C 2.解析: 考查推理推断。依据文章其次段的其次句“She says mobile phones are the fastest growing technology on the continent.”以及第三段的内容可知,手机成为非洲

12、大陆上进展最快速的科技是(转变非洲前景)最重要的变革,故选C。 答案: C 3.解析: 考查细节理解。依据第六段的其次、三两句“With his telephone,he can add or take out as little as one dollar.He can make payments and send money to family members who live far away.”可知,使用Orange Money人们可以支付他们想买的东西,故B项正确。 答案: B 4.解析: 考查细节理解。依据最终一段的其次句“And people in the West do

13、n’t understand it,because most people have bank accounts and credit cards.”可知,大多数西方人不用手机银行的缘由是他们有银行账户和信用卡,故A项正确。 答案: A 5.解析: 考查主旨大意。通读全文可知,本文主要叙述了手机转变了非洲人的生活,故B项正确。 答案:B。 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 For eighty four days old Santiago had not caught a single fish. At first a young boy

14、 Manolin, had shared his bad fortune, but after the fortieth luckless day the boy’s father told his son to go in another boat. From that time on, Santiago worked alone. The boy loved the old fisherman and always helped him with money and food. Usually, they would talk about the fish they had taken

15、 in luckier times or about American baseball after supper, while at night, alone in his cottage, Santiago dreamed of lions on the beaches of Africa, where he had gone years before. He no longer dreamed of his dead wife. On the eighty-fifth day, Santiago set off to fish before dawn. Two of his baits

16、饵) were fresh tunas(金枪鱼) the boy had given him, as well as sardines(沙丁鱼) to cover his hooks. Then he set his lines which went straight down into deep dark water. As the sun rose he saw other boats in toward shore. A bird showed him where dolphin were chasing some flying fish. This time Santiago

17、 saw tuna jumping in the sunlight. A small one took the hook on his line. Pulling the fish aboard, the old man thought it a good fortune. Toward noon a marlin, a common fish in the sea, started eating the bait which was one hundred meters down. Gently the old man played the fish, a big one, as he

18、 knew from the weight on the line. At last he struck to settle the hook. The fish did not come out of the surface. Instead, it began to pull the boat to the northwest. The old man followed it. Although he was alone and no longer strong, he had his skill and knew many tricks. He waited patiently for

19、the fish to be tired . It was cold after the sunset. When something took one of his remaining baits, he cut the line with his knife. Once the marlin leaned suddenly, pulling Santiago forward on his face and cutting his cheek. By dawn his left hand was cramped(抽筋的). The fish had headed northward;

20、there was no land in sight. Hungry, he cut pieces from the tuna and chewed them slowly. That morning the fish jumped. Seeing it, Santiago knew he had hooked the biggest marlin he had ever seen. Then the fish went down and turned toward the east. Santiago drank a little water from the bottle during

21、the hot afternoon. Close to nightfall a dolphin took the small hook he had rebaited. He lifted it aboard, careful. After he had rested, he cut meat from the dolphin and kept also the two flying fish he found in its stomach. That night he slept. He awoke to feel the line running through his fingers

22、 as the fish jumped. Feeding line slowly, he tried to tire the marlin. After the fish slowed its run, he washed his cut hands in sea water and ate one of the flying fish. At sunrise the marlin began to circle. Faint, he worked to bring the big fish nearer with each turn. Almost exhausted, he finally

23、 drew his big fish alongside and drove in the harpoon(鱼叉). The fish was two feet longer than the boat. No fish like it had ever been seen in Havana harbor. An hour later, he sighted the first shark, a fierce Mako, and it came in fast to chase after the dead marlin. The old man struck the shark

24、with his harpoon. The Mako rolled and sank, carrying the harpoon with it and leaving the marlin bloody. He knew the smell would spread. Watching, he saw two sharks closing in. He struck at one with his knife and watched it sliding down into deep water. The other he killed while it tore at the flesh

25、of the marlin. When the third appeared, he thrust(刺) it with the knife. The other sharks came at sunset. At first he tried to beat them with the tiller(舵柄) from the boat, but his hands were bleeding and there were too many in the sea. In the darkness, as he steered toward the harbor of Havana, he he

26、ard them hitting the boat again and again. But the old man thought only of his steering and his great tiredness. He had gone out too far and the sharks had beaten him. He knew they would leave him nothing but the stripped skeleton of the big marlin. All lights were out when he sailed into the li

27、ttle harbor and beached his boat. He could just make out the white backbone and the upstanding tail of the fish. Once he fell under their weight and lay patiently until he could gather his strength to go on. In his cottage he fell on his bed and went to sleep. 55. The above story is adapted from _

28、 A. Treasure Island B. The Adventures Of Tom Sawyer C. The Old Man And The Sea D. The Son Of The Sea 56. Why did the man feel that he could be lucky this time? A. Because a small tuna took the hook on his line. B. Because he dreamed about the American l

29、ions. C. Because he saw many flying fish were chased by the dolphins. D. Because a lot of sharks followed his boat. 57. According to the text, which statement is NOT true about Manolin? A. The boy had mercy on Santiago. B. The boy often shared his stories with Santiago. C. The boy sh

30、owed his great concerns to Santiago. D. The boy was Santiago’s adopted son. 58. Why does Santiago let the marlin lead his boat instead of pulling the big fish up? A. He wanted to kill the marlin first before he pulled it up to the boat. B. He was too tired and hungry to pull the big fish u

31、p. C. His experience told him not to do so before the fish was tired out. D. He wanted to use the marlin as a bait to catch the sharks. 59. Which sentence below can be used to best describe Santiago’s character? A. “He no longer dreamed of his dead wife.”(Para 1) B. “Although he was alone

32、 and no longer strong, he had his skill and knew many tricks.”(Para4) C. “Almost exhausted, he finally drew his big fish alongside and drove in the harpoon.”(Para7) D. “Once he fell under their weight and lay patiently until he could gather his strength to go on .”(Para 9) 60. According to t

33、he text, what will be talked about in the next paragraph? A. the man’s action to realize his dream about the lions. B. people’s reflection when they saw the giant marlin outside. C. people’s discussion about how they ate the giant marlin. D. a funeral held by the boy and the local people

34、 after his death. 【参考答案】55、C 56---60 ADCDB 短文改错   There is a public library in every town in Britain. Anyone 1._______   can borrow books if he or she wish. In some places you2._______   may borrow as more books as you need, but in others 3._______   you are limited in a certain num

35、ber of books. You may 4._______   keep the books for several weeks so as you can have 5._______   enough time to finish it. If the book you want is out 6._______   you may ask it to be kept for you. Most public libraries 7._______   also have a reading-room, that you can sit at the desk 8.______

36、   and read the daily newspapers, magazines and the other 9._______   books, but you are not permit to take them out. 10.______   答案 1. * 2. wish → wishes 3. more → many 4. in → to 5. as → that 6. it → them 7. ask → ask for 8. that → where 9. 去掉other前的the 10. permit → permitted

37、短文改错   Dear Mr. Donforth,   I’m writing to ask you come to our class for a visit. I’ve 1. _______   heard that you have been to Greece. In our Greece unit, we 2. _______   have been learning about it’s rich culture and long history. 3. _______   Since you have visited Greece several times, so I

38、 would like to 4. _______   know whether you have seen the old buildings here. We have 5. _______   learned a lot from the textbook, but I believe you personal 6. _______   experience will be a lot better. Your knowledges of Greece can 7. _______   help the whole class. Could you share you exper

39、iences for 8. _______   us? It will be surely exciting and rewarding. I hoped that you 9. _______   think about my request and visit us as soon as possibly. 10. ______   答案   1. you 后添加 to 2. *   3. it’s → its 4. 去掉 so   5. here → there 6. you → your   7. knowledges → knowledge 8. for → with   9. hoped → hope 10. possibly → possible

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服