ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:19.21KB ,
资源ID:3813238      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3813238.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2022河北省邢台市高考英语暑假阅读(4)及答案.docx)为本站上传会员【精****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2022河北省邢台市高考英语暑假阅读(4)及答案.docx

1、 阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。 【2022·山东省试验中学一模】 Depression (抑郁症) is a serious problem today.Depression causes workers to be unproductive,causing companies and countries to lose billions of dollars.One expert says that depression is like cancer because it is “widespread,costly and dead

2、ly”.Depression hits one person in five around the world. Although people have believed depression to be a problem among the rich and educated,studies show that depression is a problem among everyone.Over any six­month period,between five to seven percent of the world’s population will be suffering

3、from a serious depression.Suicide rates among people suffering from the disease in its extreme,or clinical form were 80 percent higher than in the population at large,and sufferers were four times more likely to have heart attacks.People who suffer from depression often have problems sleeping,gettin

4、g up on time,and doing work productively. Depression,which researchers agree has its origin in the genes,brings loss of confidence and ability to concentrate—making it impossible for employees and managers to work efficiently. Depression is made more serious in China by Chinese’s inability to face

5、 it.Many people believe that depressed people are either weak or lazy.Besides,there is no good treatment,with few specialists available.“Most patients in China just don’t get help,”a Chinese doctor says.“In my hospital,I have to see 30 or 40 patients in a morning,just have time to say ‘Hello,how do

6、you feel?’” In Western countries,people are not afraid to admit that they have depression,but most do not tell it to their boss,because they fear that they will be stricken_off_the_rolls.“In my experience,aging bosses are the most willing to admit they have it.Because they feel the most secure abou

7、t themselves,” an American doctor says. Hopefully,in the near future,people around the world will be able to admit that they have depression so that they can get the right treatment. 1.Which of the following is true according to the passage? A.It is widely believed that everyone may suffer from d

8、epression. B.Depression brings great problems to its sufferers in their life and work. C.Depression is a commonly­existing problem only in rich countries. D.The poorer and the less educated a person is,the less he will suffer from depression. 2.Compared to normal people,the depressed people are

9、likely to be________. A.very unconfident and often absent­minded B.easy to avoid being hit by heart attacks C.working efficiently and productively D.either weak or lazy 3.Depression becomes more serious in China because of________. A.the understanding of the problem B.the lack of treatment an

10、d doctors C.their unwillingness to tell it to their boss D.the doctors’ careless work 4.What can we infer from the passage? A.People are suffering from depression because of the shortage of specialists. B.The aging bosses around the world dare to say they are depressed. C.More and more patient

11、s will turn to specialists for help. D.Western people are braver than Chinese people. 5.What does the underlined words in the 5th paragraph mean? A.Hired.        B.Dismissed. C.Promoted.  D.Recommended. 语篇解读 本文是一篇科普类说明文。抑郁症已经成为威逼人们正常生活和工作的一个重要的疾病形式,人们应正确地面对抑郁症。 1.解析: 细节理解题。依据文章其次段最终一句“People

12、 who suffer from depression often have problems sleeping,getting up on time,and doing work productively.”可知,答案B符合文意。 答案: B 2.解析: 细节理解题。依据文章第三段“...brings loss of confidence and ability to concentrate—making it impossible for...”可知,答案A符合文意。 答案: A 3.解析: 细节理解题。依据文章第四段第一句和第三句“Besides,there is no good

13、 treatment,with few specialists available.”可知,抑郁症在中国更严峻一方面是由于人们不能正视这个事实,另一方面是由于缺少专家和较好的治疗。 答案: B 4.解析: 推理推断题。依据文章最终一段“Hopefully,in the near future,people around the world will be able to admit that they have depression so that they can get the right treatment.”可推知,将会有越来越多的人向专家求助,故答案C正确。 答案: C 5.

14、解析: 词义猜想题。依据对文章第三段的整体理解可以推知,员工一旦把自己抑郁的状况告知老板,老板有可能会由于抑郁能使人没有自信或不能够集中工作而辞退员工。故stricken off the rolls与dismissed的意思最为接近。 答案: B。 阅读理解。 Faced with a tough job market, fresh graduates are dreaming of running their own businesses instead.But a recent survey has showed that such ambitions lack the requ

15、ired support and remain just that—dreams. The Shanghai Municipal Employment Promotion Center poll of 1,276 graduates in several universities and colleges in the city, released last Friday, showed 59.78 percent of respondents considered the possibility of setting up a company or at least a small sto

16、re. "But they just stop at the 'thinking' stage," it stated. Respondents put the top reasons for not going it alone down to a shortage of investment and a lack of business opportunity.They also listed lack of business experience and social networks, the need tor advanced study and objections from f

17、amily members as factors that stood in their way. More than 90 percent of the interviewees said they would rather take up a job after graduating and then consider starting their own business two or three years down the road. Guo Bing, a senior student in Shanghai International Studies University m

18、ajoring in English, decided he wanted to be his own boss last year.But he is looking for a job first. "If I fail to find a satisfying job, I would like to establish a company in exhibition services," Guo said. The Shanghai native has some relatives working in a local printing plant.With their help,

19、 Guo hopes to produce exhibition brochures(小册子) at a relatively low price.He is also confident that his English language skills can help him do well in the industry. "Social networking is an important factor leading to business success," Guo said. Guo said that the shortage of graduate jobs is the

20、 main reason driving more university students to set up a business right after their graduation. Jiang said the university sets up a business guide learn made of government officials and professionals.They regularly give training courses to students who show an interest in having their own business

21、.The parents of university graduates are more willing to help their children start up alone, the survey showed."Once you win the support of your family, you have won half the battle," Guo added. 16.Which of the following can be the best title? A.A Tough Job Market B.Graduates Dream

22、 of Being Boss C.The Ambitious Fresh Graduates D, The Story ot Guo Bing 17.Which of the following does NOT stop fresh graduates realizing their dreams of being bosses? A.The lack of business opportunity and investment. B.The shortage of business experience. C.Less skilled English

23、language. D.Their family members' objections. 18.In the view of Guo Bing, what 'is the key factor -that makes fresh graduates dream of being boss soon after graduation? A.Their family don't support them. B.Their social networking is not good. C.There are not enough graduate jobs. D.They wan

24、t to achieve greater success. 19.All the following statements are true about Guo Bing EXCEPT _____. A.He has started his own business with the help of his relatives. B.English is his major in the university. C.He is trying to find a job which can satisfies him. D.He is a Shanghai native. 2

25、0.Who is this article mostly intended for? A.The parents whose child goes to university soon. B.Those who will graduate from university. C.Those who want to be bosses. D.The officials who work in the government. 【参考答案】16—20、BCCAB 阅读理解 Very old people do raise moral problems for almo

26、st everyone who comes in contact with them. Their values—this can’t be repeated too often—are not necessarily our values. Physical comfort, cleanness and order are not necessarily the most important things. The social services from time to time find themselves faced with a flat with decaying food co

27、vered by small worms, and an old person lying alone in bed, taking no notice of the worms. But is it interfering(干涉) with personal freedom to insist that they go to live with some of their relatives so that they might be taken better care of? Some social workers, the ones who clear up the worms, thi

28、nk we are in danger of carrying this concept of personal freedom to the point where serious risks are being taken with the health and safety of the old. Indeed, the old can be easily hurt or harmed. The body is like a car, it needs more mechanical maintenance(机械修理,保养) as it gets older. You can carr

29、y this comparison right through to the provision of spare parts. But never forget that such operations are painful experiences, however good the results will be. And at what point should you stop to treat the old body? Is it morally right to try to push off death by seeking the development of drugs

30、to excite the forgetful old mind and to activate the old body, knowing that it is designed to die? You can’t ask doctors or scientists to decide, because so long as they can see the technical opportunities, they will feel bound to give them a try, on the principle that while there’s life, there’s ho

31、pe. When you talk to the old people, however, you are forced to the conclusion that whether age is happy or unpleasant depends less on money or on health than it does on your ability to have fun. 5. What does the passage mainly tell us? A. The values are different between the old and the young.

32、B. The moral problems raised by old people. C. The personal freedom for the old. D. Old people’s viewpoint on life. 6. We can know from the first paragraph that________. A. Very old people would like to live alone to have more personal freedom. B. Very old people are able to keep their room cle

33、an. C. Very old people like to live with their children. D. Social services have nothing to do with very old people. 7. According to the author, which of the following is right? A. The older a person, the more care he needs. B. Too much emphasis has been put on old people’s values. C. The huma

34、n body can’t be compared to a car. D. It is easy to provide spare parts for old people. 8.The underlined word “it” in the last paragraph refers to “________”. A. their money or their health B. the conclusion you come to C. your talk to the old people D. whether age is happy or unpleasant 5

35、B 主旨大意题。依据文章第 1 句 Very old people do raise moral problems for almost everyone who comes in contact with them 及全文内容可知,答案选 B。 6. A 推理推断题。依据文章第 1 段最终几句 Some social workers, the ones who clear up the worms, think we are in danger of carrying this concept of personal freedom to the point where serious

36、risks are being taken with the health and safety of the old 可知,答案选 A。 7. A 推理推断题。依据文章第 2 段第 2 句 The body is like a car, it needs more mechanical maintenance as it gets older 可知,答案选 A。 8. D 词义猜想题。依据文章最终一句 you are forced to the conclusion that whether age is happy or unpleasant depends less on money

37、 or on health than it does on your ability to have fun 可知,答案选 D(from )。 短文改错   There are advantage for students to work while 1. _______   studying at school. One of them was that 2. _______   they can earn money. For the most part, 3. _______   students working to earn money for their own

38、4. _______   use. Earning their own money allow them 5. _______   to spend on anything as if they please. 6. _______   They would have to ask their parents for 7. _______   money or for permission to do things by 8. _______   the money. Some students may also to save 9. _______   up for our co

39、llege or future use. 10. _______   答案及解析   1. advantage改为advantages。应使用可数名词的复数形式。   2. was改为is。时态和整篇文章的时态不全都。   3. 此行无错误。   4. working改为work。此句缺少谓语动词。   5. allow改为allows。主谓不全都, 动名词做主语谓语用单数。   6. 删除if。此处please作不及物动词, 意为“宠爱, 想要”, as引导定语从句, 修饰先行词anything。   7. would 后添加not。上下文规律有误。   8. by改为with。by表示“使用”时, 其后不能使用定冠词the, 故改为with。   9. 去掉to。may为情态动词, 其后应使用动词原形。   10. our改为their。代词的指代不全都, 指代第三人称复数形式的物主代词应为their。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服