ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:8 ,大小:31.59KB ,
资源ID:3812567      下载积分:6 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3812567.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2020-2021学年高中英语(外研版)必修一--模块质量测评4.docx)为本站上传会员【精****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2020-2021学年高中英语(外研版)必修一--模块质量测评4.docx

1、 模块质量测评(四) Module 4  A Social Survey — My Neighbourhood (时间:90分钟 满分:110分) 第一部分 阅读理解(共两节,满分30分) 第一节(共10小题,每小题2分,满分20分) 阅读下列短文,从每小题后所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。 A Dear Disney, Last weekend, the four members of my family spent an enjoyable holiday at the Magic Kingdom — Disneyland. And one event ma

2、de our visit seem truly magical. We got to the front of the line at Space Mountain, only to find out that our little daughter Gloria couldn't take her ice­cream on the ride. We were so excited that we all forgot ice­cream was not allowed on the ride. Gloria cried and we all had no idea what to do.

3、 Then Murphy, one of the staff (员工) members, came over. She bent down (弯腰), and told Gloria that she would hold the ice­cream for her and give it to her when she finished the ride. Gloria said, “Promise?” Then she gave Murphy her ice­cream, and she completely enjoyed the ride. Sure enough, as we wa

4、lked out the exit, there was Gloria's new friend with “her” ice­cream. Now you and I both know what happened, because we know that an ice­cream won't last twenty minutes on a summer afternoon in Florida. Murphy knew what time we would get off the ride; she went to the nearest shop and bought a bran

5、d­new (全新的)ice­cream thirty seconds before we walked out the exit. Gloria said, “Thank you,” but I'm sure she thought it was the same ice­cream. We know that someone tried hard to make our visit special. Thanks so much for going above and beyond! Your fan, Carmen Rivera 语篇解读 本文是Carmen Rivera给迪士尼

6、乐园写的一封感谢信,叙述了他们一家四口去迪士尼乐园游玩时得到员工Murphy热忱挂念的经过并表达了他们感谢之情。 1.Before the ride, Gloria cried because she ________. A. couldn't find her parents in the line B. was too little to take the ride C. couldn't take her ice­cream on the ride D. had to wait for twenty minutes 答案与解析 C 事实细节题。由其次段第一句话的后半句...

7、our little daughter Gloria couldn't take her ice­cream on the ride.可知,小女儿Gloria在骑乘上不能拿冰淇淋。故C项正确。 2.In order to keep the promise, Murphy ________. A. took Gloria to the nearest shop B. asked her new friend to help Gloria C. helped Gloria get off the ride D. bought a new ice­cream for Gloria 答案

8、与解析 D 事实细节题。由文章倒数其次段... she went to the nearest shop and bought a brand­new ice­cream ...可知,Murphy在四周商店给Gloria买了一个新的冰淇淋。故D项正确。 3.The underlined word “someone” in the last paragraph refers to ________. A. Murphy B. Disney C. Gloria D. Carmen 答案与解析 A 代词指代题。由书信的第四段可知,这里的someone指的是Murphy这名员工。

9、4.Carmen Rivera wrote the letter to ________. A. order ice­creams B. promise to visit again C. express her thanks D. give some suggestions 答案与解析 C 目的意图题。Carmen Rivera给迪士尼乐园写这封信的目的是表达他们的感谢之情。由于夏天高温冰淇淋很快会溶化掉,Murphy恪守诺言,为Gloria买冰淇淋,使他们全家度过一个开心的下午。故C项正确。 B Easter Island,an island in the south P

10、acific Ocean, belongs to Chile. The island is famous for its stone statues (雕像) along the coastlines. In 1722, an explorer named Jacob Roggeveen visited the island. This happened to be on Easter Sunday, and this gave the island its name: Easter Island. What he discovered there were three types of p

11、eople, dark­skinned, red­skinned, and very pale­skinned people with red hair. The island had a small population with almost no culture they could remember. They hardly had any contact with the outside world. Most scientists believe that the Polynesians were the first people of Easter Island. Anothe

12、r guess is that the first people came from South America, for the sweet potato, a main diet of the early Easter Island people, was from South America. It shows that there must have been some connection between the two cultures. Erich von Daniken, a famous writer, believes that aliens once lived on t

13、he island. The most famous sight on Easter Island is the 887 huge stone statues called Moai. Most of the statues are 5.5 to 7 meters tall and very few are shorter than 3 meters. The average (平均的) weight is 14 tons. Some Moai weigh more than 80 tons. Every one of them is made of one single piece of

14、huge stone. Although all the Moai are large with heads and shortened bodies, no two exactly resemble (相像) each other. Besides, since the land had been treeless by the time the Europeans first visited, how the statues were moved is still a mystery. It is believed that the statues were used to repres

15、ent ancestors whom the island people regarded as gods. They were placed as a warning to keep enemies out and watch over other tribes (部落). 语篇解读 复活节岛是位于南太平洋的一座小岛。到底是什么缘由使原始居民在光秃秃的山坡上,直立了近900座巨石像呢?这个在荒芜环境里的怪诞成就,让很多数学家、探险家及作家深感迷惑。 5.The island got its name of Easter Island because ________. A. it wa

16、s discovered by Jacob Roggeveen B. it was discovered on Easter Sunday C. it is on the eastern part of the Earth D. it is to the east of Chile 答案与解析 B 细节理解题。由其次段中This happened to be on Easter Sunday, and this gave the island its name可知,这座岛因复活节那天被发觉而得名。 6.How many opinions about the first people

17、on the island are mentioned in the passage? A. Two. B. Three. C. Four. D. Five. 答案与解析 B 细节理解题。由第三段可知,关于复活节岛的首批居民,存在三种不同的说法:很多科学家认为原始居民是波利尼西亚人;另外一种说法是认为原始居民来自南美洲;有位作家认为原始居民是外星人。 7.Which of the following about the statues on Easter Island is TRUE? A. Most of them are less than four meters in

18、height. B. Their heads and bodies were made separately. C. They were moved with wood. D. They were used as symbols of gods. 答案与解析 D 细节理解题。由最终一段中It is believed that the statues were used to represent ancestors whom the island people regarded as gods可知,这些石像代表了岛上居民的祖先,他们被居民奉为神。 C I have never und

19、erstood why so many people visit Rome from late spring to early autumn, when traffic, heat, stressed (强调)shopkeepers and waiters make a busy city. Things improve a little in March, April, October and November. But connoisseurs (内行) know that winter is the best time to go there. In winter, the color

20、s are more vivid(明丽的) and the low­flying sun turns Rome into a wonderful stage set. There are days in winter when the sky is kind of blue — I've never seen anywhere else. And there are also days when you find that you have beautiful sights all to yourself. Perhaps the only period you might want to

21、avoid are the two weeks before Christmas. Italians often leave their shopping late, and traffic in the city is often heavy. But this can also be a good time to come if you are more interested in culture than in fashion shops, and if you stay somewhere central so that you can beat the traffic by walk

22、ing everywhere. Christmas in Rome is a low­key (低调的) family event. One of the nice things is the way the city keeps going: although museums and shops are closed, many bars and restaurants stay open, and public transport continues to run. Wherever you go, shops are comfortingly small­scale. If you'

23、re lucky with the weather, it's in January and February that Rome is at its best. Late February in particular can be attractive. One sometimes forgets what a difference that extra hour of daylight makes compared with mid­December; there are always a few days of proper sunshine, when you can picnic i

24、n Villa Borghese and Pompeii. Remember that you have caught the sun after you go back to the hotel. 语篇解读 本文是作者结合自己对罗马的了解,主要介绍了去罗马旅游的最佳时间、住宿以及天气等等。 8.The author thinks the best time to visit Rome is ________. A. in late spring B. in middle summer C. in early autumn D. in middle winter 答案与解析 

25、D 细节理解题。由其次段第一句话connoisseurs know that winter is the best time to go there.可知去罗马的最佳时间是冬季。故D项正确。 9.What can we know about the author according to the passage? A. He was born in the city of Rome. B. He has a good knowledge of Rome. C. He fell in love with the blue sky of Rome. D. He often gets c

26、aught in traffic jam in Rome. 答案与解析 B 推理推断题。由文章的内容可知,作者对罗马的介绍比较全面和具体,因此可以推出作者对罗马格外了解。故B项正确。 10.The last paragraph mainly talks about ________. A. some attractions in Rome B. the weather in Rome C. different activities in Rome D. the daylight in Rome 答案与解析 B 目的意图题。最终一段主要讲罗马的天气,在二月,那里天气晴朗,格外适

27、合游客们户外野炊。故B项正确。 其次节(共5小题,每小题2分,满分10分) 依据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 __11__ You can find it on buildings, sidewalks, street signs and trash cans from Tokyo to Paris, from Moscow to Cape Town. Street art has become a global culture. Even art museums and galleries are collecting the work

28、s of street artists. Street art started very secretly because it was illegal to paint on public and private property without permission. __12__ Some think it is a crime and others think it is a very beautiful new form of culture. Art experts say that the street art movement began in New York in the

29、 1960s. Young adults painted words and other images on the walls and trains. This colorful style of writing became known as graffiti (涂鸦), whose art showed that young people wanted to rebel against society. Street artists do their work for different reasons. __13__ They choose street art because it

30、 is closer to the people. Some artists try to express their political opinion in their works. Others like to do things that are not allowed and hope they can't be caught. Advertising companies also use street art in their ads because it gives people the impressions (印象) of youth and energy. __14__

31、 Artists can show their pictures to people all over the world. Many people, however, say that seeing a picture on the Internet is never as good as seeing it alive. __15__ There, it will continue to change and grow. A. Street art used to be illegal, but now has become popular. B. In today's worl

32、d, the Internet has a big influence on street art. C. People often have different opinions about street art. D. The street art movement lives with the energy and life of a big city. E. With the development of science and technology, different art styles come into the Internet. F. Street art,

33、 a very popular form of art spreads quickly all over the world. G. Some of them do not like artists who make so much money in galleries and museums. 答案 11.F 12.C 13.E 14.B 15.D 其次部分 英语学问运用(共两节,满分45分) 第一节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分) 阅读下面短文,把握其大意,然后从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。 My chance came at las

34、t. Our school was going to hold a sports meeting. I knew what it meant to me __16__I got up very early to prepare for it. I kept __17__ running and jumping every day. When I was __18__ , I reminded myself of my promise and went on. As the time approached, I felt more and more __19__. On the first d

35、ay I __20__ fourth in the 1 500m race, but I was far from __21__ because what I wanted most was the highlight (高潮) of the sports meeting — 250×8 relay race, in which I would run the last leg for my team. With a shot, the __22__began. All the students were __23__ for their team. The competition was

36、so __24__ that I began to feel nervous. Before my turn came, my team was __25__ the others. Even worse, I almost dropped the stick when I was trying to __26__ it. But after that, there was nothing in my mind except to run as fast as possible. Just when I was approaching the finish line, my legs __27

37、 Then my promise came to mind again and __28__ me on. To my __29__, I was the first to cross the finish line! __30__, I had proved to myself and those who had often __31__ me that I am not weak at all! My classmates greeted me warmly and I hugged them __32__. I had won the prize as well as their

38、 __33__. From the sports meeting, I learnt that sometimes things are not so difficult as they __34__ to be. Just try your best without fear and you might be surprised at the __35__. 16.A. so B. because C. and D. but 17.A. exercising B. practicing C. choosing D. trying 18.A. tired

39、 B. disappointed C. lazy D. discouraged 19.A. confident B. worried C. determined D. nervous 20.A. ended B. finished C. came D. ran 21.A. happy B. proud C. excited D. satisfied 22.A. race B. meeting C. chance D. ceremony 23.A. heading B. crying C. chee

40、ring D. shouting 24.A. difficult B. close C. heated D. near 25.A. running before B. leading before C. falling behind D. catching up with 26.A. catch B. hold C. pass D. hand 27.A. gave up B. gave out C. gave in D. gave off 28.A. cheered B. led C. guided

41、D. urged 29.A. joy B. expectation C. surprise D. relief 30.A. At last B. After all C. Above all D. As a result 31.A. played with B. laughed at C. smiled at D. stayed with 32.A. loosely B. tightly C. carefully D. heavily 33.A. favour B. respect C. love D. prid

42、e 34.A. seem B. prove C. imagine D. expect 35.A. thing B. final C. result D. effort 答案与解析  语篇解读 本文叙述了作者参与运动会的经受。他把这次运动会当成证明自己的机会。 16.A 依据前后语句的规律关系可知是因果关系,故选A。 17.B 依据前文I got up very early to prepare for it.可推知为运动会作预备,所以在练习。 18.A 依据上文的running and jumping可知,跑步跳高是很累的,故A项正确。 19.A

43、 依据前文的kept practicing running and jumping可知,他不断训练的结果就是对运动会更有信念,故A项正确。 20.C 依据上下文可知,作者在1 500米竞赛中得了第四名,故C项正确。 21.D 依据what I wanted most可知此时作者并不满足。 22.A 由shot可知,应当是竞赛开头了,故A项正确。 23.C 依据上下文可知,竞赛开头了,同学理应为自己的队伍加油,故C项正确。 24.B 依据后文的feel nervous可知,作者开头紧急起来,说明参赛队的实力不相上下,故B项正确。 25.C 依据下文Even worse可推知发生了不好

44、的事,由此可推知应当是落后于对手。 26.A 依据前文I almost dropped the stick可推知作者应当是奋力抓住接力棒。 27.B 依据后文的promise came to mind again可知,作者又想起自己的诺言,这是作者在疲惫时的做法,故B项正确。 28.D 依据前文的promise came to mind again可知,诺言和决心给了作者力气,激励作者向前,故D项正确。 29.C 依据后文I was the first to cross the finish line可知,作者在处于不利的状况下跑了第一,作者应当是很惊诧。 30.A 依据上下文可知,

45、这描述了整个竞赛过程,经过一系列的波折之后,最终得到了这样的结果,故A项正确。 31.B 依据前文proved to myself and those可推知作者是向称赞或不看好他的人证明白自己的实力。 32.B 依据文意,同学们热忱地与作者打招呼,作者自己也格外快活和感动,故应是紧紧地与他们拥抱。 33.B 依据前文My classmates greeted me warmly可知,作者应当是得到了同学的敬重。 34.A 依据文意可推知作者从自己的赛事上得到启发,有的事并不像看到的那么难。 35.C 依据上下文可知,作者在竞赛中获得了很好的成果,这是不错的结果,故C项正确。 其次节

46、 语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于三个单词)或括号内单词的正确形式,并将答案填写在相应位置上。 Alice: How long have you 36.________ (live) in this city, Mike? Mike: For about two months. Alice: Are you enjoying it? Mike: Sure. I feel fortunate 37.________ (live) in such a small but 38.________ (attract) city.

47、 You know, I didn't like living in such a large city like New York. Life here is much more comfortable. Alice: 39.________ do you like the food here? Mike: Well, there are 40.________ great many kinds of foods here for me to choose from, so I don't have a problem 41.________ the food here. Alice:

48、 Well, I miss my mom's hot cakes. Does your mother cook? Mike: No, she hardly ever cooks. My father doesn't cook, 42.________. We usually eat outside. Alice: No wonder you have no problem with the food here. I love what my mom cooks. It took me a long time 43.________ I got used to the food here.

49、So is there anything that you don't like here? Mike: Well, drivers here drive too fast. I don't like that. Alice: I'm afraid there is something else here you may dislike too. Mike: What is 44.________? Alice: The freezing winter. Mike: I 45.________ (hear) about that. Don't worry. I've brought

50、enough clothes for that. 答案与解析  36.lived 此句为现在完成时。 37.living 依据feel fortunate doing sth.“做某事觉得幸运”的用法可知该空填动名词作宾语。 38.attractive 所填词在句中作定语,修饰名词city,表“迷人的”,故填attractive。 39.How How do you like ...“你觉得……怎么样?” 40.a a great many“很多”。 41.with have a problem with“在某方面有问题;有麻烦”。 42.either either“也”,用于

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服