ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:2 ,大小:388.46KB ,
资源ID:3799637      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3799637.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2021届高三英语二轮复习资料-专题滚动检测(十七).docx)为本站上传会员【快乐****生活】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2021届高三英语二轮复习资料-专题滚动检测(十七).docx

1、 专题滚动检测(十七) (限时:37分钟 语法填空2篇+阅读理解2篇+短文改错) Ⅰ.语法填空 A Mother Teresa was born in Yugoslavia, on August 27, 1910. She attended the government school near her home until she was eighteen. At that time, some doctors and nurses from Yugoslavia were 1.________(work) in India,and they often wrote to t

2、he school about their work.She decided to join 2.________ one day. When she left school, she 3.________went to Britain; then a year later she went to India,where she began to 4.________ (train) to be a teacher. After training, she was sent to Calcutta, 5.________ she taught geography at a school an

3、d soon after became the headmistress (女校长). However, 6.________she loved teaching, in 1946 Mother Teresa left the school and went to work in the poor parts of Calcutta. Later she was trained to become a nurse in Patna, and then began her work helping the 7.________and comforting the dying in the s

4、treets of the city. Slowly, 8.________came to help her, and her work spread to other parts of India. Mother Teresa was a well­known person forever. Many photos were taken of her, as she travelled around 9.________world to open new schools and hospitals in poor countries. In 1979, she 10.________

5、give) the Nobel Prize for the lifetime of love and service she had given to the poor. B M:There are many things that are better about living in the city! It is also 1.________(interesting). W:Yes, 2.________the city is more dangerous than the country.There are often many bad things 3.________

6、 happen in the city, such as robberies. M:That's true. Sometimes people in the city aren't as open and friendly as 4.________in the countryside. W:Besides that, the city is very noisy.When I was young, I always 5.________(want) to escape the city life to have a good rest and enjoy 6.________bea

7、utiful scenery in the country! M:Yes, the city is busier and noisier than the country. 7.________, the country is much slower than the city.Oh, I don't think it is a good thing. The country is so slow and 8.________(bore)! W:What about the cost of living? Is it lower in the country than that in t

8、he city? M:Oh, yes. It is higher in the city. W:Life in the country is also much healthier than that in the city. M:Yes, 9.________is cleaner and less dangerous in the country. Well, I'm young now. Maybe when I am 10.________(marry) and have children I'll move to the country. Ⅱ.阅读理解 A (202

9、2·深圳高三其次次调研)A Korean wave is sweeping across China, with many Chinese women worshiping South Korean actors Kim Soo Hyun and Lee Min Ho as demigods (被神化的人物). Chinese netizens always have different opinions on South Korean TV dramas, but there is no doubt that programs from the neighboring cou

10、ntry are now enjoying a new round of popularity in China. And a big part of the credit for that goes to You Who Came from the Stars, the South Korean TV series which is on the air now. You Who Came from the Stars and The Heirs (《继承者们》) have been subjects of hot online discussions throughout Asia.B

11、esides, the book, The Miraculous Journey of Edward Tulane, read by the hero in You Who Came from the Stars was a hard­to­get item on Amazon for a while. The two TV programs have several common elements (要素): a tall, handsome, and rich hero who loves the heroine blindly and always protects her, and

12、an equally handsome man madly in love with the same woman.Both programs describe the purity of love, which is expressed through a kiss or a warm hug.Perhaps that's the secret of their success; perhaps people still like Cinderella­type stories. The widening wealth gap is a matter of social concern b

13、oth in South Korea and China, and the challenges that young people face in their hope for a better life might have caused many ordinary girls to dream of marrying rich, caring men.This is precisely what the popular South Korean TV dramas describe. In_fact,_South_Korean_TV_dramas_are_tailored_to_meet

14、the_market's_demands. Many netizens even said at an earlier time that South Korean TV dramas had become popular because of their stereotyped (模式化的) themes: traffic accidents, cancer and other incurable diseases.But all that has changed with the success of You Who Came from the Stars and The Heirs,

15、 which Chinese directors can use as examples, as well as inspiration, to improve their productions. 1.What is the main reason for a new round of popularity in China? A.The dramas are from the neighboring country North Korea. B.Most of the Chinese netizens have voted for them. C.The actors in the

16、 dramas are all gods. D.It is because of You Who Came from the Stars. 2.Which is NOT included in the elements for the success of South Korean dramas? A.Charming pure love stories. B.A tender kiss and a warm hug. C.Handsome and rich heroes. D.The heroine's blind love with the rich. 3.The under

17、lined sentence in Paragraph 4 means that they are designed to ________. A.develop in a large scale B.be measured to a certain size C.meet popular taste purposely D.be shown in a big market 4.The main purpose of stereotyped themes in South Korean dramas is to________. A.present an idea     B

18、.attract TV viewers C.make them colorful D.arouse some challenges B For half my life, I dreamed of attending Vanderbilt. In 2011, I chose to attend Vanderbilt University for my Master of Education in Elementary Education. Often referred to as being part of the Southern Ivy League, Vanderb

19、ilt is a top school of the south. Peabody College of Education has been ranked a top university for studying education many years in a row. When I applied, I had a mission to help educate students in my rural hometown of Nashville. In my graduate school program, I wanted to be surrounded by hard wo

20、rkers to help me become the best I could be in my field. I was excited to have Vanderbilt offer me scholarships to cover a little over a third of my schooling. I wanted to go to Vanderbilt because of the school's severeness and reputation. My program required a full time schedule. Finishing the pro

21、gram took a year and a half to graduate. With a busy course schedule, I felt very refreshed and focused. I participated in volunteer work as well as the required practices and student teaching. Volunteering with students who had special needs was one of the most meaningful experiences I had. Learnin

22、g about students with disabilities was so moving to me that I encouraged my daughter to donate D|S500 to the Vanderbilt Kennedy Center. Regarding the severeness of the program at Vanderbilt, professors hold students up to high expectations. I had to get used to not always making As. I always hold m

23、yself up to high expectations. I learned to show constant improvement, and I realized that understanding my weaknesses was the key to improvement. When I passed my Teacher Performance Assessment, I realized how much content the program had taught me. Earning my Master of Education degree from Peabo

24、dy College of Education at Vanderbilt University helped place a sense of confidence in me. I received 10 interviews in some of the most prestigious (有声望的) private elementary and middle schools in the country the summer after graduation. As I knew professionals who were having a hard time getting one

25、 interview in this economy, I was excited to receive so much attention. Currently, I whole­heartedly love the field of education. 5.What is the last purpose of the author in going to Vanderbilt? A.Gaining Vanderbilt's scholarship. B.Being a teacher in his hometown. C.Succeeding in attending Vand

26、erbilt. D.Earning the Master of Education degree. 6.The severeness of the program at Vanderbilt lies in ________. A.teaching students a great deal of content B.allowing students not to attain As at times C.helping students overcome their weakness D.setting up higher goals for students to reach

27、 7.Why did the author feel excited in the last paragraph? A.He received 10 interviews in some schools. B.He found a job in a prestigious high school. C.He had a sense of confidence in himself then. D.He got his Master of Education degree at last. 8.We can learn from this passage that ________.

28、 A.the author must have graduated from the high school in 2011 B.the author's Teacher Performance Assessment was difficult to pass C.the author finished his education wholly depending on his scholarship D.Vanderbilt University is referred to as the best of the Southern Ivy League Ⅲ.短文改错 On m

29、y way to the bookstore, I noticed a group of people surrounded two anxious foreigners. I stopped and found that they were tourist from Canada who careless left a very important wallet in a taxi. I accompanied them to the nearest police station and without their help, we got in touch with the taxi co

30、mpany. We told a moment ago a driver had just turned in a wallet and then a policeman drive us to the company without delay. The two Canadians happily claimed their wallet, that contained their passports, flight tickets, some cash or credit cards. They expressed our thanks to me. I feel it is really

31、 a great pleasure to help the others. 答案 Ⅰ. A 1.解析:working 考查非谓语动词。句子主语与work之间为主谓关系,再依据上文的At that time和空格前面的were分析,此处为过去进行时,故填入working。 2.解析:them 考查人称代词。依据上文的关键信息词they可知,此处该填入they的宾格形式。 3.解析:first 考查行文规律。依据下文的then a year later可知用副词first (首先)。 4.解析:be trained 考

32、查动词的语态。她开头接受成为一名老师的训练。begin to do sth.开头做某事,此处train与she之间存在规律上的动宾关系,故用be trained。 5.解析:where/in which 考查定语从句。所填词引导定语从句,且在从句中作地点状语,故用关系副词where,也可用in which。 6.解析:while/although/though/even if/even though 考查连词。所填词表示“尽管”,引导让步状语从句,且从句没有倒装,故用while/although/though/even if/even though。 7.解析:poor 考查形容词。依据

33、work in the poor parts, helping和下文的comforting the dying可推知,此处挂念的对象明显是“穷人”,the poor穷人。 8.解析:others 考查不定代词。依据语境可知,开头是特蕾莎修女自己救助穷人和濒临死亡的人,后来“其他人”来帮她。故填入不定代词others。 9.解析:the 考查定冠词。travel around the world环游世界。 10.解析:was given 考查动词的时态和语态。依据In 1979可推断,谓语动词用一般过去时,且give与she之间存在规律上的动宾关系,故用被动语态。所以该空填入was giv

34、en。 B 1.解析:more interesting 考查形容词的比较级。由上文中的“are better”可知此处需要用比较级形式。 2.解析:but 考查连词。此处表示城市比农村好,但比农村危急。上下文之间存在规律上的转折关系。故用but。 3.解析:which/that 考查定语从句。此处which/that指代先行词things,并在定语从句中作主语。 4.解析:those 考查替代词。此处those代替上文提到的People。 5.解析:wanted 考查动词的时态。由时间状语“When I was young”可知此处应用一般过去时。 6.解析:the 考查冠词。由

35、in the country”可知此处的风景是特指的,因此用定冠词the。 7.解析:However 考查副词。上下文之间存在规律上的转折关系,因此用However。 8.解析:boring 考查形容词。boring“令人厌倦(或厌烦)的”。 9.解析:it 考查代词。此处it指代农村的生活环境。 10.解析:married 考查形容词。married“已婚的”,符合语境。句意:可能当我结了婚,有了孩子的时候,我会搬到农村去。 Ⅱ.1.解析:选D 细节理解题。依据第一段最终一句中的“And a big part of the credit for that goes to You

36、Who Came from the Stars”可知,选择D项。 2.解析:选D 细节理解题。依据文章第三段中分析两部韩剧成功的共同要素可知,只有D项未被提到。 3.解析:选C 句意理解题。依据画线句中的“tailored to meet the market's demands”可知,应选C项。 4.解析:选B 推理推断题。依据第五段中的“had become popular because of their stereotyped (模式化的) themes”可推知,B项正确。 5.解析:选B 细节理解题。依据第一段中的“When I applied, I had a missio

37、n to help educate students in my rural hometown of Nashville.”可知,作者申请高校的最终目的是去家乡的农村当一名老师。 6.解析:选D 推理推断题。依据第三段中的“Regarding the severeness of the program at Vanderbilt, professors hold students up to high expectations.”可知,该高校的教学严格在于教授对同学持有更高的期盼。故可推知,学校为同学设置了较高的目标。 7.解析:选A 细节理解题。依据最终一段中的“As I knew pr

38、ofessionals who were having a hard time getting one interview in this economy, I was excited to receive so much attention. ”可知,在美国的经济形势下,有些专业人员接到一个面试机会都很困难,因此能参与10所私立中学校的面试就很不错了。这是令作者感到感动的缘由。 8.解析:选B 推理推断题。依据第三段中的“When I passed my Teacher Performance Assessment, I realized how much content the program had taught me.”可知,作者通过老师技能评估时才意识到自己从学校的项目中获得了很多。故推知,老师技能评估很难通过。 Ⅲ.第一句:surrounded→surrounding 其次句:tourist→tourists; careless→carelessly 第三句:without→with 第四句:told前加were; drive→drove 第五句:that→which; or→and 第六句:our→their 第七句:去掉the

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服