ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:3 ,大小:25.11KB ,
资源ID:3797554      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3797554.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2021济南市高考英语(四月)完形填空、阅读理解小练(9)答案.docx)为本站上传会员【天****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2021济南市高考英语(四月)完形填空、阅读理解小练(9)答案.docx

1、 2021济南市高考英语(四月)完形填空、阅读理解小练(9)答案 .阅读理解 【2022·江西省南昌两校高三上学期第四次联考】 The American newspaper publisher Arthur Sulzberger Sr died at the age of 86.Mr Sulzberger led The New York Times for more than three decades,before passing the business to his son.He took over the paper in 1963 when it was in fina

2、ncial trouble,and transformed it into the heart of a multi­billion dollar media empire. His family announced he had died at his home in Southampton,New York State,after a long illness.His son,Arthur Sulzberger Jr,said in a statement that his father,whom he referred to by his childhood nickname of P

3、unch,was “one of our industry’s most admired executives”.“Punch,the old Marine captain who never backed down from a fight,was an absolutely fierce defender of the freedom of the press,” he said. The New York Times was bought by Mr Sulzberger Sr’s grandfather Adolph Ochs in 1896.During Mr Sulzberger

4、’s tenure,The New York Times won 31 Pulitzer prizes. Born in New York City,5 February 1926,Sr served in Marine Corps during World War Ⅱ and Korean War,joined The New York Times in 1951 after graduating from Columbia College,took over as publisher in 1963 after his brother­in­law died suddenly,st

5、epped down in 1997 and passed stewardship to his son,Arthur Sulzberger Jr. He oversaw a huge circulation boost at the paper,and increased its parent company’s annual revenues (年收入) from $100m in 1963 to $1.7bn by the time he stepped down in 1997.He also led the paper through high­level clashes wit

6、h the political establishment.In 1971,The Times published a series of stories saying that politicians had systematically lied over the US involvement in Vietnam.The source was thousands of leaked government documents known as the Pentagon Papers.The Nixon administration demanded that the paper

7、 stop publishing the stories on grounds of national security.But the paper refused,and then won the subsequent court case by arguing that the First Amendment of the US Constitution (宪法) guaranteed free speech.The case is seen as a landmark in the history of free speech in the US.Mr Sulzberger said

8、he read more than 7,000 pages of the Pentagon Papers before personally deciding to publish them. His family still holds a controlling stake (控股权) in The New York Times.He was a strong believer in family ownership of newspapers.He once joked:“My conclusion is simple.Nepotism works.” 1.When did Ar

9、thur Sulzberger Sr die? A.In 1997.  B.In 2022. C.In 1963.   D.In 1971. 2.Punch,the old Marine captain was actually________. A.Arthur Sulzberger Jr B.Adolph Ochs C.Arthur Sutzberger Sr’s father D.Arthur Sulzberger Sr 3.Which of the following is TRUE according to the passage? A.Arthur Sulzber

10、ger Sr took over The New York Times from his brother­in­law. B.Arthur Sulzberger Jr’s grandfather bought The New York Times. C.Arthur Sulzberger Sr resigned when The New York Times was in financial trouble. D.Arthur Sulzberger Jr took over The New York Times after graduating from Columbia College

11、 4.In the political case in the 1970s,Mr Sulzberger________. A.failed the case in the end B.lost the controlling stake in The New York Times C.gave in to the government D. succeeded in guarding free speech of the paper 5.What does the underlined word “Nepotism” probably refer to? A.Friendsh

12、ip.  B.Politics. C.Family ownership  D.Freedom of speech. 语篇解读 本文介绍了《纽约时报》前总裁Arthur Sulzberger Sr的生平。 1.解析: 考查细节理解。依据第一段第一句中的“Arthur Sulzberger Sr died at the age of 86” 和第四段第一句中的“Born in New York City,5 February 1926”可知,他诞生于1926年,去世时86岁,由此可知他在2022年去世。 答案: B 2.解析: 考查细节理解。依据其次段中的“His son,Arthu

13、r Sulzberger Jr,said in a statement that his father,whom he referred to by his childhood nickname of Punch,was ‘one of our industry’s most admired executives’”.可知Punch,the old Marine captain指Arthur Sulzberger Sr。 答案: D 3.解析: 考查细节理解。依据第四段中的“Sr served in Marine Corps...took over as publisher in 1963

14、 after his brother­in­law died suddenly”可知,A项正确。B项中的“Arthur Sulzberger Jr’s grandfather”错误;依据第一段最终一句可知C项错误;依据第四段可知D项错误。 答案: A 4.解析: 考查细节理解。依据倒数第三段中的“national security.But the paper refused,and then won the subsequent court case”可知,D项符合题意。 答案: D 5.解析: 考查词义猜想。依据画线词前面的“He was a strong believer in f

15、amily ownership of newspapers.”可推想,画线词指的应是family ownership。 答案: C。 阅读理解 China has recently been faced with serious issues of product safety. In Panama, it is said that medicine made with a poisonous chemical sickened some people. A Chinese company had identified it as diethylamide glycol ( [化

16、]乙二醇), a low – cost substitute commonly used in automobile antifreeze(防冻剂). Some countries have banned Chinese-made toothpaste containing diethylamide glycol. China has now told companies to discontinue its use, even though it says the toothpaste is safe. Another industrial chemical, melamine, was

17、 found in wheat flour used to make pet food in North America. Thousands of dogs and cats became sick. The United States has restricted some imports of Chinese seafood because they contained banned substance. And questions have been raised about other products, including children’s toys covered wit

18、h lead paint. Chinese officials promised to provide the European Union, the biggest trading partner, with detailed reports on enforcement efforts against unsafe goods. Meglena Kuneva, commissioner (理事) for consumer protection of the European Union said China should have kept its promise. China

19、 recently closed three companies linked to the Panama and the pet food scare. And it dismissed the former head of its food and drug administration. He was found guilty of corruption (腐败) for approving unsafe drugs. This week, a conference of the State Council approved a proposed special measure on t

20、he supervision of food safety. The Xinhua News Agency said it calls for stronger controls over producers, greater responsibilities for government and more serious punishment for illegal activities. But Chinese officials have accused some foreign media of overstating problems with goods made in Chi

21、na. They say food imports from the United States also fail inspection sometimes. Next Week, American and Chinese food safety officials are planning to hold 5 days of meetings in Beijing to discuss cooperation. 16.How many cases with safety problems are mentioned in the passage? A.Six B.F

22、ive C.Four D.Three 17.How was Panama case dealt with afterwards? A.Three companies linked to it were closed down. B.The former head of food and drug administration was removed from his position. C.More serious punishment was conducted for leaders linked to it. D.Both A a

23、nd B. 18.It can be implied but not clearly stated that ________. A.Chinese- made toothpaste is safe B.the safety of “made in China” is doubted C.there are safety problems with one more Chinese products D.stronger control over Chinese products is in need 19.The passage is mai

24、nly about ________. A.China is facing product safety problems B.more controls are taken of Chinese goods C.overstated problems with Chinese goods D.China is losing its trade partners 20.What does “it” refers to in the last but one paragraph? A.China B.The Eur

25、opean Union C.Chinese officials D.The Chinese company 【参考答案】16—20、BDBAA 【由2022高考英语南京市、盐城市一模改编】 完形填空。请认真阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。        My parents had always prepared for hurricanes. It is what   1   people do in Florida because “you never know”. For us, that   2   a 

26、white metal cabinet (贮存柜) in our utility room (杂用间) filled with cans of food. We could   3   eat anything out of the cabinet because “you never know” when a hurricane will come.        As a kid, I was   4    about the white cabinet. I thought it was kind of strange to have food in the utility room.

27、 But, one look from my mother   5    me from opening the door to glance inside.        One year, Channel 4 reported that Hurricane Dora was   6    for the northern part of Florida. Soon the storm got  7 and the wind blew. Then, the tall pine trees started to sway. And, by “sway”, I meant “  8    

28、over or crash down on anything in their way”. We were lucky, as the    9    went other directions and didn’t take our power out.  However, when my mother started cooking, the power was out.   10    I figured it was time to crack open that white cabinet. But, Dad thought it was time to   11    up th

29、e charcoal grill outside where it was raining and windy. To this day, I never   12    a man’s love for his grill.        Our power came back for a while. So, my mother began cooking everything she could and    13    it away, to the neighbors, to friends without power, to anyone who was   14    up.

30、I was hoping that the fried chicken was going to find its way to our    15 . But, it didn’t. And, just as the last of the food was sent out and she began to work on our dinner, yes, we lost our   16   . It was time for 20 minutes’ eggs on the grill.        Oh, the white metal cabinet. No. We never 

31、  17    it. We weren’t “that bad off” as I understand it. And, for years I   18    how bad off we would have to be to eat out of that cabinet. Perhaps it was just the   19    of it, the thought that it was there watching our backs   20    we wanted a can of beans or some potted meat. I don’t know if

32、 that was what was in there. Anyway, I never looked inside. 1. A. brave                        B. serious                     C. generous                  D. smart 2. A. said                           B. meant                      C. showed                    D. presented 3. A. forever           

33、           B. always                     C. never                       D. ever 4. A. doubtful                    B. concerned                 C. anxious              D. curious 5. A. banned                      B. kept                         C. defended                  D. protected 6. A. rea

34、ching                    B. looking                    C. heading                    D. going 7. A. round                        B. down                       C. far                          D. close 8. A. fall                           B. trip                          C. fly                     

35、       D. tip 9. A. walls                         B. poles                        C. trees                        D. bushes 10. A. Yet                           B. Otherwise                 C. Nevertheless           D. So 11. A. start                          B. use                          C. br

36、eak                        D. hold 12. A. question                   B. mention                   C. investigate                D. appreciate 13. A. putting                     B. turning                   C. giving                      D. clearing 14. A. full                           B. well  

37、                       C. high                         D. hard 15. A. cupboard                  B. room                     C. bed                         D. table 16. A. food                         B. power                      C. water                       D. money       17. A. opened       

38、               B. locked                      C. fixed                        D. cleaned 18. A. examined                  B. analyzed                C. wondered                D. imagined 19. A. purpose                     B. problem                   C. thought                    D. conclusion 20. A. wherever                   B. whenever                 C. however                   D. whatever 【参考答案】完形填空 1—10、D    B    C     D     B   C    D   A    C    D 11—15、A    A     C    D    D     B    A    C    C   B

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服