ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:1.07MB ,
资源ID:3701621      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3701621.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2021曲靖市高考英语完形填空、阅理自练及答案6.docx)为本站上传会员【a199****6536】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2021曲靖市高考英语完形填空、阅理自练及答案6.docx

1、 阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。 BLUE is the most attractive eye colour according to new research. Blue eyes like those belonging to sexy star Angelina Jolie are the most appealing colour according to a poll of 3,000 18 ~24 year olds by FreshLook One Day Colour.Angelina,her partner

2、Brad Pitt and his ex­wife Jennifer Aniston all have blue eyes and have all been named in a top twenty of the world’s most desirable eyes. The survey found that young folk with blue eyes are generally seen as being more sexy and kind. And when asked if they would change the colour of their eyes if

3、they could,only one in ten blueeyed people wanted to—significantly less than people with other colour eyes. One in three people who didn’t have blue eyes wanted a change. One quarter of respondents have considered wearing coloured contact lenses to change their eye colour tempor arily and blue is

4、 most wanted colour. Green was the second most popular colour for those wanting a new look,with respondents saying green­eyed people were usually mysterious and creative. People with brown or hazel eyes were perceived to be more trustworthy than people with other eye colours. People with grey eye

5、s were generally thought to be more intelligent than other people,and they were also described as usually being shy. Blue was the most common eye colour among respondents,with 41 percent of those who answered the survey having baby blue peepers and 39 percent having brown or hazel eyes. The survey

6、 also found that 18 percent of people don’t know what colour eyes their partner has! 1.According to the new research,when considering changing their eye colour,the number of the people who will choose_________ranks the second. A.Brown          B.Green C.Grey D.Hazel 解析: 考查细节理解题。依据文章中Green wa

7、s the second most popular color for those wanting a new look可知。 答案: B 2.According to the study result,if you were a manager and you wanted to find a most reliable person,you’d better hire one who has________eyes. A.Green B.Blue C.Brown D.Grey 解析: 考查细节理解题。依据文章中People with brown or hazel eye

8、s were perceived to be more trustworthy than people with other eye colors.可知。 答案: C 3.According to the passage,which of the following is true? A.All people don’t know what colour eyes their partner has! B.About 30 percent people without blue eyes don’t want a change. C.Blue eyes are considered

9、as the best eyes in the world. D.You’d better change your eye colour into blue. 解析: 考查细节理解题。依据文章最终一句话可知在接受调查的人中有18%的人不知道父母的眼睛是什么颜色,因此A项并不是全部的人都知道父母眼睛的颜色正确。B意思刚好相反;C和D文章没有提到。 答案: A 4.Which of the following is the best title of the passage? A.Different eye colours in the world. B.A survey result

10、 on eye colours. C.Who have the most charming eyes in the world? D.Blue—the most attractive eye colour. 解析: 考查主旨大意题。本文的中心段是第一段,下面好几段都是围围着第一段的意思具体论述的。因此答案为D。 答案: D 5.The underlined word “peepers” in the passage could be replaced by________. A.babies B.colours C.eyes D.respondents 解析: 考查猜想

11、词义题。依据前句话可知蓝色眼睛最流行,因此本句话的意思为被调查的人中有41%的人说自己有婴儿般的蓝色眼睛。 答案: C。 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。 A is for always getting to work on time. B is for being extremely busy. C is for the conscientious(勤勤恳恳的) way you do your job. You may be all these things at the office, and more. But when it c

12、omes to getting ahead, experts say, the ABCs of business should include a P, for politics, as in office politics. Dale Carnegie suggested as much more than 50 years ago: Hard work alone doesn’t ensure career advancement. You have to be able to sell yourself and your ideas, both publicly and behind

13、the scenes. Yet, despite the obvious rewards of engaging in office politics—a better job, a raise, praise—many people are still unable or unwilling—to “play the game”. “People assume that office politics involves some manipulative(工于心计的) behavior,” says Deborah Comer, an assistant professor of mana

14、gement at Hofstra University.“But politics derives from the word ‘polite’. It can mean lobbying(游说)and forming associations. It can mean being kind and helpful, or even trying, to please your superior, and then expecting something in return.” In fact, today, experts define office politics as proper

15、 behaviors used to pursue one’s own self-interest in the workplace. In many cases, this involves some forms of socializing within the office environment—not just in large companies, but in small workplaces as well. “The first thing people are usually judged on is their ability to perform well on a

16、consistent basis,” says Neil P.Lewis,a management psychologist.“But if two or three candidates are up for a promotion, each of whom has reasonably similar ability, a manager is going to promote the person he or she likes best. It’ s simple human nature.” Yet, psychologists say, many employees and e

17、mployers have trouble with the concept of politics in the office. Some people, they say, have an idealistic vision of work and what it takes to succeed. Still others associate politics with flattery, fearful that, if they speak up for themselves, they may appear to be flattering their boss for favor

18、s. Experts suggest altering this negative picture by recognizing the need for some self-promotion. 49. “Office politics” (Line 2,Para.4) is used in the passage to refer to____. A. the political views and beliefs of office workers B. the interpersonal relationships within a company C. the variou

19、s qualities required for a successful career D. the code of behavior for company staff 50. To get promoted, one must not only be competent but____. A. avoid being too outstanding B. get along well with his colleagues C. honest and loyal to his company D. give his boss a good impression 5

20、1. The author considers office politics to be ____. A. unwelcome at the workplace B. bad for interpersonal relationships C. an important factor for personal advancement D. indispensable to the development of company culture 52. It is the author’ s view that____. A. self-promotion does not nece

21、ssarily mean flattery B. hard work contributes very little to one’ s promotion C. many employees fail to recognize the need of flattery D. speaking up for oneself is part of human nature 【参考答案】49-52 BDCA 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。 The producers of instant coffee found their p

22、roduct strongly resisted in the market places despite their product’s obvious advantages. Furthermore,the advertising expense for instant coffee was far greater than that for regular coffee. Efforts were made to find the cause of the users’ seemingly unreasonable resistance to the product. The reaso

23、n given by most people was dislike for the taste. The producers doubt that there might be deeper reasons,however. This was supported by one of motivation research’s classic studies,one often cited in the trade. Mason Haire of the University of California constructed two shopping lists that were the

24、same except for one item. There were six items common to both lists: hamburger,carrots,bread,baking powder,canned peaches,and potatoes,with the brands or amounts specified. The seventh item,in fifth place on both lists,read“lib. Maxwell House coffee”on one list and“Nescafe instant coffee”on the othe

25、r. One list was given to each one in a group of fifty women,and the other list to those in another group of the same size. The women were asked to study their lists and then to describe,as far as they could,the kind of woman(personality and character)who would draw up that shopping list. Nearly half

26、 of those who had received the list including instant coffee described a housewife who was lazy and a poor planner. On the other hand,only one woman in the other group described the housewife,who had included regular coffee on,her list was lazy; only six of that group suggested that she was a poor p

27、lanner. Eight women felt that the instant-coffee user was probably not a good wife!No one in the other group drew such a conclusion about the housewife who intended to buy regular coffee. 53. The result of the investigation showed that ________. A. women who used regular coffee were good planners

28、 B. most of the women investigated were good at reasons C. many women believed that wives who used instant coffee were lazy D. housewives who used instant coffee were lazy 54. In the study,the women were supposed to give the opinions about________. A. which was better,instant coffee or regular c

29、offee B. women’s attitude towards shopping C. the necessity of making such a shopping list D. the personality of a woman who would prepare such a list 55. Judging by the result of the study many women were not interested in instant coffee because________. A. they didn’t trust advertisements B.

30、 instant coffee was not suited to their taste C. they wanted to show that they were intelligent D. they had a sense of shame about using instant coffee 56. The“instant coffee”probably means________. A. expensive coffee B. coffee made up quickly for use C. cheap coffee D.coffee made up slo

31、wly for use 【参考答案】53-56 CDDB 完型填空。阅读下面短文,把握其大意,然后从以下题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。 Friends are very important in our everyday life. Everyone 1__ friends. We all like to feel close to someone. __2__ is nice to have a friend to talk, laugh, and do things with. 3 , sometimes we need to be alone

32、 We don’t always want people 4 . But we would feel lonely if we __5__ had a friend. No two people are 6 . Friends 7 don’t get on well. That doesn’t mean that they no longer like each other. Most of the time they will make up (言归于好) and become 8 again. Sometimes friends move away. Th

33、en we feel very 9 . We miss them very much, but we can 10 them and write to them. And we can __11 new friends. It is encouraging to find out how much we like new people when we get to know them. There’s more good news for people who have friends. They live __12__ than people who don’t.

34、 Why? Friends can make us feel happy. __13__ happy helps you stay well. Or it could be just done that someone cares. If some one cares about you, you take 14 care of 15 . 名师点评 本文叙述了伴侣在人一生中扮演着重要角色。和伴侣一起谈天说地,一起做事,不仅使我们远离孤独     ,增加生活情趣,而且也使我们的身心更加健康。 (C)1. A. loves B. hates C. needs D

35、 becomes 【解析】C。依据上文,friends are very important. 可以知道每个人都需要伴侣, 故选needs。 (A)2. A. It B. He C. There D. Someone 【解析】A。这里应用it做形式主语,代替后面真正的主语,即to have a friend。 (D)3. A. Hardly B. Nearly C. Suddenly D. Certainly 【解析】D。一方面我们需要和伴侣在一起,另一方面我们也需要独处,依据句意,应当选certainly。 (D)4. A. alone

36、 B. away C. all over D. around 【解析】D。依据上一句we need to be alone,可以知道我们有时也不期望四周始终有人相伴,故选around。 (B)5. A. ever B. never C. just D. really 【解析】B。依据句意,没有伴侣的状况下会感到孤独。故选never。 (C)6. A. friendly B. kind C. just the same D. quite different 【解析】C。依据句意,世界上没有两个人是相同的,故选just the sa

37、me。 (B)7 A. always B. sometimes C. often D. usually 【解析】B。既然人与人之间总有不同之处,所以伴侣有时也会有冲突,故选sometimes。 (D)8. A. friendly B. good C. pleased D. friends 【解析】D。依据上半句they will make up可以知道产生分歧的伴侣也会和好如初。故选friends。 (B)9. A. angry B. sad C. happy D. alone 【解析】B。依据语境,伴侣离开

38、应是很难过的事情。故选sad。 (A)10. A. call B. ask C. tell D. talk with 【解析】A。依据常识,思念伴侣时,我们可以通过打电话和写信来和伴侣联络, 故选call。 (C)11. A. look for B. find C. make D. know 【解析】C。make friends为固定结构,意思是“交伴侣”。 (A)12. A. longer B. shorter C. slower D. faster 【解析】A。依据上句中“good news”, 可以知道

39、这里应当是长寿,又由于句中有than, 可以知道应填比较级,故选longer。 (B)13. A. Smelling B. Being C. Sounding D. Making 【解析】B。依据题意,心情好,有助于身体健康。这里用动名词短语充当主语,happy是形容词,前面应添上be动词,故选 being 。 (B)14. A. less B. better C. little D. no 【解析】B。依据题意,假如别人关怀你,你就会加倍珍惜自己,故选better。 (D)15. A. you B. your C. yours D. yourself 【解析】D。依据题意,这里表示“自己照看自己“,故选yourself 。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服