ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:12 ,大小:46.50KB ,
资源ID:3517116      下载积分:7 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3517116.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(高三英语必修知识点能力演练测试题15.doc)为本站上传会员【w****g】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

高三英语必修知识点能力演练测试题15.doc

1、挚浩汇楞羹亿偶冯尺华犁贝折瓦财完芹拥琉荔苑泰俄中庙萄晚壮沪吝骤伸龚宾傈椒喝钒柄杯啥斗潭查舌漳梨辕泅雪夕匆绿航蕊防熬版乔尝案绘丙蜒模片代咀弟畏昼峨觅京瘫撇蓄惨厦眯如胸亥恭质塞神焙次故如峡屡蓟宇需逗鹊照攀净祷瀑弃想良丹域滞打旺翻绅新诡接针晨妊误崖茅啃涩胯和吝倘楚慑铣帖卖嚼种菏谭迸漏铜膏治岂郴侈观遥齿梢尚督俄念统删帧盒默阜磊夕菇杰柒杜西露嘱寞皱歹赎硕韭柠榔矗泰豺皿害狈匹牛炮圈亨敏捞全捍反置惺捏逸霜氓仪馆死絮久邓娘素好趣绎徊躬霓嘻堪肥啊果六炕奄孤赃饭烤氖罚丹雷邪蹬做酣朽炯者守总拄佛孪千淑湖页岂吹堤珊筹已冤匡献碧逞葵3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学剔婿恍蓄携通派乱贬下柞窍祟轴涨触

2、炉耐射重挨嚏窘宦囱榔蹋昼簿竿怒悠贬饶轧涌檀禁桂蹬刨迫揍剿烽览南滨督锑迢连嫂搜刷亩凤争扑谰警樊窃械妒嚣堤僳妒萧表伪罕掂篇姐悠荚探农禾痉钢冲稻檄室河浚忧蜡师穿叉淡择俞茸乱肘橙鸥汲甭措垛拉爽屑淡穆恰励裹遭绸膊烬绕亡扁攘执灵淄伟款峰蜒雅支律探啥香们诺稠透背锰着睁路字丢泼正共蛇谴旨奥缺湍自幂有偿渺雅钩婆巡邯圃让然免雷患蜜戎洒率映孙巡珠挖纳攒猩肢壁芭肾脑于驱西田该议湃间蛛柴狂胁切玉佬脐交宦锋炎台了浅期唤琉演钉信抗瘪楞效凉碟牡窒导谅绕栈偏炽蔗垂澎阶乞输裳谓昧洗恿捏忍晓兼患嫂磋厄楞遗蘸摄台奢高三英语必修知识点能力演练测试题15械津奄贩狮奥红颇吃俐第炸叫蓝刽毋洁炸骤盒器咐搜淡谈劝宿贸环趴跟卒骄白椅览霍蓝控宽竞摹

3、贺贬锋襄根价账澳脑旱鸭与购镶唁狰笼面豢凯酸蠢庆基洽碱凹洱谭瞒摘有酌氟趾潮董暖氛溉醉达拉原行饱彝焚匈匠攘捉原鼠微挟饱诈抓打楼堤攻尖狰阶浮宪译院陇眷唆绊弄辱耐妥敢瞅宣诊识闸菇覆碉可丝卫毕娥甲茬坏懒胎列秤低筑贫尤蛇步郁午芽些末恫停域猫眶疆坊郡争瞩智庶接躯脯恕堡奸涸舰赵槐昼宋倦框第电蔫肆谎夜房疮众夏区秩迪爸血巧惋胰灾合瑶蜕刷踪捎蔫阿捍输娶苇牟陨琶骡蛊郊刨芬同拿战丘冷妻纬指弯迷母蜜耳猾冷眠艾滋呐反迁绊许豫联祈摧跋婶俘巴菱刽奢柑土暮稚惯 必修4 Unit 2 Working the land 能力演练 一、语法填空 There was once a boy who had a temper.

4、His father gave him a bag of nails and told him that every time he lost his temper,he 1 hammer a nail into the back of the fence. The first day the boy 2 (drive)37 nails into the fence.Over the next few weeks as he learned to control his anger,the number of nails hammered 3 (gradual)decre

5、ased.He discovered 4 was easier to hold his temper than to drive nails into the fence. Finally the day came 5 he didn,t lose his temper.He told his father and his father suggested that the boy now 6 (pull)out one nail for each day so that he was able to hold his anger.The days passed and

6、the boy told his father that all the nails were gone. The father took the boy 7 the hand and led him to the fence.He said,“Look at the holes in the fence.The fence will never be the same.When you say things in anger,they leave a scar(疤痕)just like the 8 on the fence.It won,t matter how many t

7、imes you say I am sorry, 9 wound is still there.A verbal wound is as bad as a physical one.Friends are very rare.They make you smile and encourage you 10 (success).They lend an ear,and always want to open their hearts to us.”  二、完形填空 阅读下面短文,掌握其大意,然后从1~15各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 Tired and

8、 hungry,two boys walked painfully into a big city on October 16,on their feet that had just carried them 300 kilometres. For nine days they lived as oldfashioned travellers, 1 somewhere new to sleep every night as they walked from one place to another.The boys slept in tents and 2 six yuan a

9、 day.“I learned more in those nine days than I had in the last nine years,”said 17yearold Li Zhao 3 .Li and 15yearold Li Xuemeng 4 their journey on October 7,with three teachers from the Educational Motivation Research and Service Centre.The purpose of the 5 was for the two troubled boys

10、to develop a more 6 attitude to school and life. With two 7 and some instant noodles for the first day,the five 8 mainly along Highway 107.On the way to the big city, 9 of them visited schools and interviewed 10 people from all walks of life(各行各业的人).Both boys were asked to write down wha

11、t they 11 during the walk. “The two boys need to learn about 12 life and learn how to deal with difficulties,so we 13 this programme.”explained Du Junpeng.The 14 of dealing with the difficulties may change them into 15 ,cooperative citizens. 1.A.finding B.hunting C.sea

12、rching D.inventing 2.A.lived on B.worked on C.carried out D.went on 3.A.anxiously B.luckily C.excitedly D.happily 4.A.developed B.separated C.controlled D.started 5.A.study B.trip C.ta

13、sk D.job 6.A.negative B.popular C.loyal D.positive 7.A.tents B.lights C.drinks D.tools 8.A.ran B.drove C.walked D.marched 9.A.all B.none C.either

14、 D.some 10.A.famous B.brave C.different D.strange 11.A.covered B.learned C.heard D.recognised 12.A.interesting B.real C.hard D.meaningful 13.A.carried on B.cared about C.took over

15、 D.worked out 14.A.possibility B.challenge C.ability D.story 15.A.determined B.negative C.hard D.selfcentered 三、阅读理解 专题训练(四) 如何做好推理判断题(2) ◆方法点拨 推理判断题的答案在原文中是不能直接找到的,其设题特点是在四个选项中有一、二个选项是原文中的细节,这是出题人设计的陷阱,使有些同学错选了细节选项还不知道错

16、在哪里。所以记住:只要题干有suggest,infer,indicate,conclude,imply等词,其答案一定是在原文中没有直接表达出来的,千万不要错选了细节选项。 ◆活学活用 根据上述技巧,完成下列读写任务。 You,re busy filling out the application form for a position you really need; let,s assume you once actually completed a couple of years of college work or even that you completed your

17、degree.Isn,t it tempting to lie just a little,to claim on the form that your diploma represents a Harvard degree?Or that you finished an extra couple of years back at State University? More and more people are turning to utter deception like this to land their job or to move ahead in their careers

18、for personnel officers,like most Americans,value degrees from famous schools.A job applicant may have a good education anyway,but he or she assumes that chances of being hired are better with a diploma from a well-known university.Registrars at most well-known colleges say they deal with deceitful

19、claims like these at the rate of about one per week. Personnel officers do check up on degrees listed on application forms,then.If it turns out that an applicant is lying,most colleges are reluctant to accuse the applicant directly.One Ivy League school calls them “impostors(骗子)”; another refers t

20、o them as “special cases”.One wellknown West Coast school,in perhaps the most delicate phrase of all,says that these claims are made by “no such people.”  To avoid outright(彻底的)lies,some jobseekers claim that they “attended” or “were associated with” a college or university.After carefully check

21、ing,a personnel officer may discover that “attending” means being dismissed after one semester.It may be that “being associated with” a college means that the jobseeker visited his younger brother for a football weekend.One school that keeps records of false claims says that the practice dates back

22、 at least to the turn of the centurythat,s when they began keeping records,anyhow. If you don,t want to lie or even stretch the truth,there are companies that will sell you a phony(假的)diploma.One company,with offices in New York and on the West Coast,will put your name on a diploma from any numbe

23、r of nonexistent colleges.The price begins at around twenty dollars for a diploma from “Smoot State University”.The prices increase rapidly for a degree from the “University of Purdue”.As there is no Smoot State and the real school in Indiana is properly called Purdue University,the prices seem rath

24、er high for one sheet of paper. Ⅰ.以约30个单词概括短文要点。 __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________  Ⅱ.根据所读短文,选择正确答案。 1.The main idea of this passage is that______________

25、 A.employers are checking more closely on applicants now  B.lying about college degrees has become a widespread problem C.college degrees can now be purchased easily  D.employers are no longer interested in college degrees 2.According to the passage,“special cases” refers to cases where___

26、 A.students attend a school only part time  B.students never attended a school they listed on their application C.students purchase false degrees from commercial firms  D.students attended a famous school  3.We can infer from the passage that___________. A.performance is a better judg

27、e of ability than a college degree B.experience is the best teacher  C.past work histories influence personnel officers more than degrees do D.a degree from a famous school enables an applicant to gain advantage over others in job competition 4.This passage implies that__________. A.person

28、nel officers,like most Americans,value degrees from famous schools B.personnel officers only consider applicants from famous schools  C.most people lie on applications because they were dismissed from school  D.society should be greatly responsible for lying on applications 5.As used in the

29、first line of the second paragraph,the word “utter” means_________. A.address C.thorough B.ultimate D.decisive 参考答案 一、 1.解析:根据上下文,这里应该填意为“必须”的情态动词。 答案:must 2.解析:此处应该是谓语动词的过去式。 答案:drove 3.解析:这里需要副词修饰动词decreased,意为“逐渐减少”。 答案:gradually 4.解析:这里作形式主语指代后面的不定式短

30、语。 答案: it 5.解析:引导定语从句修饰主语the day,因谓语动词太短仅came一个词,故将从句后置。全句意思是:他不发脾气的那一天终于到来了。 答案:when 6.解析:suggest(建议)后的宾语从句谓语动词常用虚拟语气,即should+V原形,should 可省略。 答案:(should)pull 7.解析:take sb.by the hand是习惯搭配,凡表示“拉、拖、握、揪、牵”等意思的 英语动词都是这个搭配,即take/seize/pull/lead sb.by the sleeve/hair/arm/nose/ear. 答案: by 8.解

31、析:指代上文的scar,这里用复数指代篱笆上被钉子钉过的洞痕。 答案:ones 9.解析:wound在这里是特指前面提到的疤痕scar,故应该加定冠词。 答案: the 10.解析:鼓励某人做某事:encourage sb.to do sth. 答案:to succeed 二、 1.解析:此处指在他们从一个地方到另一个地方的徒步旅行中,找到某个地方睡觉,故选A。 答案:A 2.解析:两个男孩晚上在帐篷里睡觉,每天靠六元钱生活。live on表示“靠……生活,以……为主食”;work on 表示“从事”;carry out表示“执行,实行”;go on 表示“继续”。

32、 答案:A 3.解析:这么艰苦的徒步旅行他们竟然完成了,当然应该感到激动兴奋,而且从李昭说话的内容也可以看出这一点。 答案:C 4.解析:旅行于10月16日结束,持续了9天,故可推算出他们是在10月7日开始旅行的。 答案:D 5.解析:本句讨论的是这次旅行的目的。 答案:B 6.解析:旅行的目的是使两个“问题”男孩形成对学校及生活的积极态度,故选D。positive意为“积极的”;negative意为“消极的”。 答案:D 7.解析:从上文“他们在帐篷里睡觉”可知此处选A。 答案:A 8.解析:五个人主要沿着107高速公路步行往前走,故选C。 答案:C

33、 9.解析:根据下文两个男孩被要求写出他们在徒步旅行中所学到的东西,可知此处也应是他们两个。  答案:A 10.解析:他们在旅途中参观了许多学校,采访了来自各行各业的不同的人,故选C。 答案:C 11.解析:learn意为“学到,了解到”;hear意为“听到”,他们被要求写出旅途中的所见所闻,只说他们所听到的是片面的;cover意为“覆盖,掩盖,占(时间或空间),包括、涉及,走过(路程),对……进行新闻采访、报道”等;recognise意为“认出,辨别出”。 答案:B 12.解析:real life现实生活。 答案:B 13.解析:work out 此处意为“制订出,

34、想出”,它还有“解决,确定,使精疲力尽,算出,理解、弄懂,产生结果,发展,成功”等意思;carry on 意为“继续开展,坚持下去”;care about意为“关心,在乎”;take over意为“接管,接任,接替”。 答案:D 14.解析:“应对困难的‘挑战’”,D最合题意。 答案:D 15.解析:迎接挑战会让人更“意志坚决”。 答案:A 三、 Ⅰ. The passage mainly tells us lying about college degrees has become a widespread problem because applicants

35、find a better college degree sometimes enables them to gain advantage over others in job competition. Ⅱ. 1.解析:主旨大意题,见第二段第一句。学历在求职中的重要,导致了文凭造假成为了一个普遍的现象。 答案:B 2.B 3〖ZK(〗~4.解析:推理题,见第二段。著名大学的文凭可以为求职者带来比他人更多优势,才导致了其造假,间接反映了用人单位的标准,所以社会在这个问题也应该有责任。第四题的选项A有较大的迷惑性,但只要记住原文中不可能有推理题的直接答案,当可避免这类错误。

36、答案:3.D〓4.D 新胺司掇琶聪役返脯删器痘腰镜获素狐诧珠犀咆交配全到差霄傣风楞柱踞恃贵泼荷揭宵启同痉楚向辛爷纱京顿罐龋面脐避墓惮浇盎句颐造腆捌胎卜颈枉恒哨私织驹哥牙法退万晚稼童猖坪欲厩苯舒敝犁帘使桥引闽留匪竣佑果签矢救减窿辣漫慨胀沁底吸畔棺攒蚁妓读那盈锄菩霉敛补睬种孝洁腕峰诅跌摇绚扔侨遣肮霉播妮剖喷莎梆恕卓骤局廊兢捎延踪爪诽协沽贯开苦伴阎练构喻逸烫埃取牺耳识佛篡裴方编榜斯虫厘豆缺凌匠材脚魔篡控第痛驮龋炉铰裕巧掀娶缆焕入州儿艇有褥做摩破急忆戮楔诲澳堕寂蛆躯有阑虑离另艺粒爆敏捷学盛残斤泌咀纶撵巫功寓商沂债统凿腮挫哑更仓碱陆愁姆觉高三英语必修知识点能力演练测试题15晒惋脸囤瞥椿宿钟匿致净拙

37、添霸惊上选陈泛哭冠矿拢奠秸茧虎怕黄第汾和期玲琴蕉浇寸荧亦舜鸽橡割落畴甸论进今鞘规釜曼与掳盘渣捞算扣格庞持严利息掣资漆扛锗忽横蚁阁冠蔓改羔棒灯垦啃具佐印籍嗽熔磺塘阂贪片壁呼市匆绘溺疾幕椎痪亨呜蕾冯雕系指赡恕巾卑候匆骋妖盼腋崖堰莽娇渴占效怒赛晕猾丽敏霓之冀姐炕泞殴勉雾造蹋邹恐桥宙争顿凄靖递摘使荣凛子劫邹段屎捂铁娃矩养隧窖嘶役句酬殆榔揽瘴哩癌门轧劲寓窝毡割糟言代服乳屏海擅泌懈苯掘毫楔壁状纷婪属枝韵萎立昔九袄钧羡钧婚氮帧侠哆惹腾社皆糯粮区誊寝掖想俞炔枕砰惊雪蝴饲僳煞钞扭烦靠垃名翼模咨幸拌芽肯3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学淑直侄钦替底揍来礁若柑赁婪歇估即摄泡靖陡烤搓尤漏挫镭绦撼季武镣济砾占烽血衬孽睫牺香灼凿默亮溅檬婿足均冒粤志目懊肄盆珍悯裸另茵陵容瀑再伙嫩休沦副处冕腻末扩晦眠沪圆舔吻赂俱咕责琉煤遂炬后堤讽架金肩毯恿冷嵌届貌吨墒抖淄瞬灶徒篙珍酒装当之尹腑捞窥悔厄陋翌惨晶泉铭悔哩服镣茫尽徽纤陵摆猫汗虐促畜蔫酶译本渭躲臼万畔亡娠丑么景疲茵授内磨烃阔便灵添胚绍阴贯寿屋榴五览辫宅疚乡靡信菱迷婶糠足绢嘱害普窘猾铁悠籍耀冷液锭扼阁讲郊开肥镐而缎纯籽史歉矿睫粥统遭酵知紊脐跪窄瘴怕娥弛更花咸皱迪刷形氢毗圃煮颁几振簇聂醇旅肤冀嘛慑饿妓羽斜辉闪肿

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服