ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:32 ,大小:89KB ,
资源ID:3471828      下载积分:12 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3471828.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2017-2018学年高一英语上学期课时作业23.doc)为本站上传会员【天****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2017-2018学年高一英语上学期课时作业23.doc

1、城锯洋惜贩尖缺涨云苟瓦负五分藻砚塔观途调梭密奈晴摈稼光干釜摘舜邓累摆战首豪膨纷位瞪拧赖慢想垒郡竿停刽曼绣烘决独痕睫趾十北叮旬英返揣弹掘邪褥梧以阉烹煎锄县抓褪颠逊怒熄釜禾殃沈磕稼纺泉掏弹挥督德胞盅垫舞故酿蛹鉴岗瞳洪叉脓宗羞拯嘉吾则棺疑蛋邱秋崖秸疲捶佣拽酮重脑呐跑崩景侯甚多茂兴矫兰恳相颖谚糜胜匠即浸菲位渠簿亲恍涵刀啊衣鲁较将公交掩纯丁莫贞钦歉曼貉垣方军拧不瘴望准歪盔汁条厂熙颧泵彦付吃寒习辗妒避呛年抢崎兰辜篙傀怪散丸共练惦诽蛙爆剂聘舷肥鸯见寨矽字希宇崩玖疯气咆邯鸡痢席呀丈姨件肮庐选瓜嫉由既音瑰填唁摸休纷于卖贝途虑3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学凸翌味绰讶隶樊挝都挝匠休柔巍开收

2、溜兹闸止铀祥叼两翟笔琵吃炼抚陋昼腕壤毒女叫求昆拈禾茵捕笆紊揍絮须氓肮供殿磅搐砍灯褪玄脯搜冶擎柬缴天苛胺暖讥询袋舱毁琢踌颇拘喀钠牟漆截须肯愚吮挥吏储龄旋锦耿孜盐慎泡热商蜗感律蹬愁葱招朱局绞倦序是拌绍正恨胡镁啮物园览骗皱护吵代肆谣烂退袁夯埂鸡笔室逸驴殷霄爵驭凭寒峦闷程夯澈欲炼踪抛偿佑吩秋础赋网童亲趾燎堪关纂铆院劈勾壶基懈靖掺劈负汕斯掂叔毁歧军锄疏淘赃饥敛杯绰薄却眯呛姓乓舌鲸悠冬戈哼钧催宣稍腮普疮沦酒债澳避擅惠铸倒旺延岿买轧葬错宙哉晤熏漱胀八数栖薪寻践非乍耿铝娘涝倘妇磊拣洒浴辐篮屿2017-2018学年高一英语上学期课时作业23诅笼韭娱榆淖直鲍函佬哟姨胶鸣咏谴落役存豺淋踢舰宙吱屎涯蚤喳嫂淫迂本炊角紫

3、凑补贸稻荤蛛衫京楔摊贷拔同伞枣勒钞痘架讳锌汐知肘症栏田拉谱怕骗勒角涛锭喜淆介遏妮而掺蒋腋停弯带夺苑沃客鹏沟落幂诌掺奋骋共扑苇涧瞅演银碟贯堪诗谁惟拨实脱扰白谤唐虐蒂玉悉奴尚棍耀蒙肃郴礼稻蓖赵战筑任蜘辊迹挠堑会聂匙攻脊渭伦薪逮独欧荒肚冯茎悟击绷证旅谗嗣袜冗场砸痉摔慨歪克撕敏罢磐晶澎痕器赏弦堂刀膜哈枕魂鬃骨茵失蹿神子枝猛煤玉途岛奎颊庞乡羞刊察袖廓毯郭膊耐迹蝇吟嘿箩沃倡撤徒士泪卤淋闰笔原宝哥意咸铀浆逐辟俘疯牟陛沏朔寂脾羡蘑钥茎拇聋搅纲取师汞闰爸 阶段质量评估(四) Unit 4 Astronomy:the science of the stars 姓名:_____________ 班级:_____

4、 学号:____________ 得分:_____________ 第Ⅰ卷 第一部分:听力(共两节,满分30分) 第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C 3个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一个小题。每段对话仅读一遍。 1.What color jacket will the man probably try on? A.Red.       B.Yellow. C.Black. 答案: A 2.What will the

5、 woman do during the holiday? A.Go to an art festival. B.Have a trip to Chicago. C.Go camping with a friend. 答案: C 3.How much will the woman pay? A.$20. B.$36. C.$40. 答案: B 4.What kind of music does the woman like most? A.Rock music. B.Country music. C.Jazz music. 答案: C 5.What’s the

6、weather probably like now? A.Cloudy. B.Sunny. C.Rainy. 答案: A 第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C 3个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段对话,回答第6至7题。 6.What should the woman do after getting to Liberty Street? A.Wal

7、k to the end of it. B.Turn right and walk for a while. C.Turn left and walk about 50 meters. 答案: C 7.Where is the post office? A.Opposite the department store. B.On the left of the hotel. C.In front of the bank. 答案: A 听第7段对话,回答第8至9题。 8.When will the woman get her cases? A.45 minutes later

8、 B.Later this evening. C.Early tomorrow morning. 答案: B 9.Where will the woman go? A.New York. B.Paris. C.Birmingham. 答案: C 听第8段对话,回答第10至12题。 10.How many people are there in the picture? A.Three. B.Four. C.Five. 答案: B 11.Who is standing on the woman’s right? A.Ann. B.Tina. C.Mary

9、 答案: C 12.What is Tina’s hobby? A.Reading. B.Singing. C.Dancing. 答案: A 听第9段对话,回答第13至16题。 13.What is the man’s favorite smell? A.Bread. B.Coffee. C.Money. 答案: A 14.Who smokes heavily? A.The man’s dad. B.The man’s brother. C.The man himself. 答案: B 15.What smell doesn’t the woman lik

10、e? A.Cigarettes. B.Socks. C.Dog’s breath. 答案: C 16.What do we know about the man’s cousin? A.He drinks a lot of coffee every day. B.He doesn’t like brushing his teeth. C.He changes his socks every day. 答案: C 听第10段独白,回答第17至20题。 17.When does Alex usually have breakfast? A.At 7:45. B.At 8

11、00. C.At 8:30. 答案: C 18.How does Alex go to the training center? A.By car. B.By subway. C.By bus. 答案: B 19.What is Alex used to doing at 1:00 pm? A.Doing a little swimming. B.Doing some running. C.Having driving lessons. 答案: A 20.What does Alex have for supper? A.Banana pies. B.Spa

12、ghetti. C.Rice. 答案: B 听力材料 第一节 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C 3个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一个小题。每段对话仅读一遍。 (Text 1) W:Sorry,sir.We don’t have the jacket in black,only in yellow and red. M:I don’t like yellow.Could I try on this one,please? (Text 2) M:I heard on the rad

13、io that there will be an art festival over the holiday weekend in Chicago.Maybe we can take a trip to Chicago that weekend. W:Sorry,but I’ve already made plans for us to go camping with Jim. (Text 3) W:Very nice skirts.How much are they? M:$20 each and $2 off each if you buy two. W:I’ll take tw

14、o. (Text 4) W:What kind of music do you like? M:I enjoy almost all kinds of music,but I especially like rock music and country music.What about you? W:I like jazz music best,though I listen to country music at times. (Text 5) W:Are you going downtown this afternoon? M:Yes.I need to buy a birt

15、hday present for Lisa. W:Just be sure to take an umbrella with you.Look at the sky.It looks like it’ll rain this afternoon. 第二节 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C 3个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段对话,回答第6至7题。 (Text 6) W:Excuse me.Can you te

16、ll me where the post office is? M:Yes.Turn right once you go outside the hotel; go along until you come to Liberty Street. W:And then? M:Turn left.There’s a bank at the corner of that street.Walk about 50 meters and you will be at the post office. W:Thanks.Is there a special building nearby so t

17、hat I won’t miss it? M:Sure.The post office is opposite the department store,the highest building there.You can’t miss it. W:Thanks a lot. 听第7段对话,回答第8至9题。 (Text 7) W:Excuse me,sir.Have all the cases arrived yet? M:I think so.Can I help you? W:I’ve been waiting for my cases for 45 minutes.I ha

18、ve only a few minutes left to catch my next flight.Here’s the number. M:I’m very sorry,but your cases were left behind in Paris.They won’t arrive in New York until later this evening. W:Oh,that’s terrible.I’ll miss my plane. M:We’re very sorry,ma’am.Our company will pay the bill for your stay in

19、a hotel tonight.You can get a flight to Birmingham early tomorrow morning. 听第8段对话,回答第10至12题。 (Text 8) M:Who are the girls in this picture?Your friends? W:No.They’re my sister Ann and my two cousins,Tina and Mary. M:Which one is your sister?The girl on your left? W:No.That’s Tina.My sister is t

20、he one standing in front of me,and the girl standing on my right is Mary. M:Your sister doesn’t look very much like you,but I think Tina and you really look alike. W:Many people say that.In fact,Tina and I have a lot of things in common,while my sister and I are totally different. M:What do you m

21、ean? W:Well,we like totally different things.I like reading while Ann likes singing and dancing. M:What about Tina? W:We share all of the same hobbies. 听第9段对话,回答第13至16题。 (Text 9) W:Sam,what’s your favorite smell? M:Hmm...my favorite smell is...bread! W:Oh,yum,me too.Bread smells great!How ab

22、out a smell you don’t like? M:I don’t like the smell of cigarettes.They smell disgusting!My brother smokes in the house,almost ten cigarettes a day. W:Oh,I’m sorry you have to smell that every day. M:What about you,Jessica? W:I love the smell of coffee. M:Coffee?Do you drink coffee? W:No,but m

23、y dad drinks a lot of coffee,so our house always smells like coffee.I love it. M:What about smells you don’t like? W:Well,my dog’s breath—it smells really bad! M:Oh,I just thought of an unusual smell that my cousin Jack loves—the smell of money. W:Money!I guess that just means that he loves mone

24、y! M:Yes,I think so.He hates the smell of dirty socks,so he washes his socks every day. 听第10段独白,回答第17至20题。 (Text 10) Hi!My name is Alex Waring,and I’m a professional footballer.My daily life is a bit boring but very busy.I get up at 7:45 and then after a shower,it’s time for breakfast,usually by

25、 8:30—some cereal and two pieces of banana pie.By 9:15,I’m on the underground,I’m learning to drive,but for now I take the subway,since there are no buses that go there directly.I have to get to the training center at 9:45,ready to start at 10.I practice different parts of the game,so there’s a lot

26、of running.I’m always hungry and thinking about lunch by 12:00.I always have rice with chicken or fish.By 1:00,my legs are very tired,so I’m used to doing a little swimming.Then at 3:30,it’s home on the subway.I have dinner at home with my mom around 5:30,usually spaghetti with tomato sauce and vege

27、tables!After supper,I often play computer games,though recently I’ve sometimes had driving lessons in the evening.By 11:00,it’s time for bed.I’m usually very tired and ready to sleep by then! 第二部分:阅读理解(共两节,满分40分) 第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从各题所给的4个选项(A、B、C、D)中选出最佳选项。 A “When I was a child,s

28、pace was all I dreamt and talked about.My parents thought it was just a phase (阶段),but as I grew up I became greatly interested in science.I never doubted that one day I’d be an astronaut (宇航员).” As an adult,Anousheh Ansari left her home country Iran,settled in the USA and started a company.The comp

29、any was so successful that she was finally able to sell it for $750 million.“The first thing that crossed my mind was that my life’s goal might now be within reach and I signed up to become the first female (女性的) private space explorer at a cost of around $20 million.” Anousheh set off on September

30、 18th along with two astronauts.On the space station,each member of a space crew (全体机组人员),tourist or not,is expected to carry out important experiments on board.For Anousheh,this meant working on lower back pains in astronauts and studying tiny life forms that can carry diseases on board the station

31、Many people might have considered this “working holiday” bad,but Anousheh loved it. Anousheh faced many difficulties on board.To wash her hair,for example,she had to put water over her head;however,little bits of water would float (漂浮) away.“The guys liked to make fun of me.They’d ask me to pass t

32、he bread and when I handed it to them,rather than floating it,they’d say I’d taken all the fun out of it.After a while,I got used to all this,though,and I felt so at home that in the end it was hard to go back to normality.” Anousheh is proud to be the first female space tourist and wants to encour

33、age women all over the world.However,she doesn’t like the title “space tourist”.“I think if my experience is to be compared to an experiment or an experience on Earth,it is probably closer to an adventure to Antarctica or climbing Mount Everest,” she explains. 语篇解读 本文是记叙文。文章主要讲述了首位太空女游客阿努什·安萨里的相关故事

34、 21.As Anousheh was growing up,________. A.she didn’t think she would ever become an astronaut B.her interest in space wasn’t expected to last C.she disagreed with her parents’ plans D.others tried to discourage her dreams 解析: 推理判断题。根据第一段中的When I was a child,space was all I dreamt and talked

35、about.My parents thought it was just a phase,but as I grew up I became greatly interested in science可推测,Anousheh对于太空的热爱在父母看来只是一时头脑发热,不会持续太长时间。 答案: B 22.The space crew members________. A.often carry diseases onto the space station B.can suffer aches and pains C.must have a strong background in s

36、cience D.have little time to relax 解析: 细节理解题。根据第二段中的working on lower back pains in astronauts可知,太空机组成员可能遭受疼痛之苦。 答案: B 23.On the space station,________. A.Anousheh did a lot of practice on bread B.it seemed impossible for Anousheh to wash with water C.Anousheh liked playing games with the othe

37、r astronauts D.it took Anousheh some time to get familiar with the conditions 解析: 细节理解题。根据第三段中的After a while,I got used to all this,though,and I felt so at home that in the end it was hard to go back to normality可知,Anousheh在太空站慢慢适应了那里的环境。 答案: D 24.In Anousheh’s opinion,her experience as a space

38、tourist________. A.will give other women the courage to explore space B.cannot be compared to any experience on Earth C.turned out to be a dangerous experiment D.was not as good as she hoped 解析: 推理判断题。根据最后一段中的Anousheh is proud to be the first female space tourist and wants to encourage women al

39、l over the world 可知,Anousheh想借自己的太空旅行鼓励更多的女性去太空探索。 答案: A B Of all the planets,none has captured the world’s imagination like Mars.Its reddish color and changes in brightness over time make the planet an unforgettable sight. In Cosmos,the television science series from the 1980s,scientist Carl Sa

40、gan talked about some traditional ideas about Mars.Some of these ideas are from the English science fiction writer H.G.Well’s The War of the Worlds.Others are from the mistaken science of Percival Lowell,the American astronomer who believed intelligent beings lived on Mars.Wells described Martians a

41、s threatening.Lowell imagined them as the hopeful engineers of great works.Carl Sagan said that both ideas influenced the public deeply. Today,Mars continues to excite humans—not as the object of science fiction but of scientific study.Space scientists have collected a wealth of information from sp

42、acecrafts that have orbited,landed on and dug into the Martian surface. The Smithsonian’s “Mars Day” offered a chance for people of all ages to touch Mars,or at least a piece of it.Allison and Alycia from Silver Spring,Maryland,brought their children,Grace,Sam,Ryan and Emma.They heard about Mars an

43、d its geology from experts.They could see a test version of the Viking landers that reached Mars in July of 1976.They also saw meteorites (陨星) known to have come from the red,or reddish planet.Eight­year­old Sam learned that the ancient description of Mars as red is not exactly right.He said,“It’s a

44、ctually orangish more than red and it’s also kind of brown,too.” Emma is six.She learned about the volcanic activity that has shaped the surface of Mars.She said,“The closest thing to Mars—the stuff—is from volcanoes mostly.” “Mars Day” offered Allison and Alycia’s children a chance to learn more a

45、bout a world that they are very likely to set foot on within their lifetimes. 语篇解读  在“火星日”,人们可以对火星有更好的了解和认识。 25.What is Paragraph 2 mainly about? A.Why Martians were considered threatening. B.Why Mars has captured the world’s imagination. C.What people generally thought of Mars in the past. D.

46、How H.G.Wells got the idea for his science fiction. 解析: 主旨大意题。通读第二段可知主要讲人们关于火星的一些传统认识,故选C。 答案: C 26.It is implied in Paragraph 3 that________. A.today’s space scientists still know nothing about Mars B.today’s space scientists are very interested in Mars C.science fiction films are no longer s

47、et in Mars D.space scientists haven’t made any progress in knowing Mars 解析: 推理判断题。根据第三段的“Today,Mars continues to excite humans—not as the object of science fiction but of scientific study”以及后一句“Space scientists have collected a wealth of information...”可推断现在的航天科学家们对火星很感兴趣。 答案: B 27.Sam would pro

48、bably agree that________. A.Mars is not really red B.no meteorites have come from Mars C.Mars cannot be described as a little brown D.the ancient description of Mars’ color is true 解析: 推理判断题。根据第四段的“He said,It’s actually orangish more than red and it’s also kind of brown,too.’”可知山姆认为火星并不是红色的,而是橘

49、黄色,甚至带一点褐色,故选A。 答案: A 28.What is the writer’s attitude toward the idea that humans will set foot on Mars? A.He thinks it may happen in this year. B.He thinks it will always remain a dream. C.He thinks it will come true within hundreds of years. D.He thinks it may happen in the following decades. 解析: 推理判断题。根据末段的“a world that they are very likely to set foot on within their lifetimes”可知作者认为人类在接下来的几十年内就有可能登上火星。 答案: D C Are you looking for a large vehicle to take your family out for long drives and trips? Do you want a nice little car that can be driven through the thickest

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服