ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:11 ,大小:18.14KB ,
资源ID:3297160      下载积分:8 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3297160.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2021年山东省青岛市平度灰埠镇灰埠中学高一英语联考试题含解析.docx)为本站上传会员【快乐****生活】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2021年山东省青岛市平度灰埠镇灰埠中学高一英语联考试题含解析.docx

1、2021年山东省青岛市平度灰埠镇灰埠中学高一英语联考试题含解析 一、 选择题 1. ___, the old man could buy nothing. A. With his money to steal B. With his money stolen C. With his money stealing D.With his money having stolen 参考答案: B 2. The question of ______ English will keep on changing in the future is easy ______. A. wheth

2、er; to be answered B. whether; to answer C. that; to be answered D. that; to answer 参考答案: B 3. We want to shock people into ____ that many smokers die all too soon from illness and diseases _____ smoking. A. being realized; relating to              B. realizing; related to C. realizing; relatin

3、g and                 D. being realized; related and 参考答案: B 4. The newly-painted white tower looks magnificent _____the blue sky. A. in                       B over                      C. above                          D. against 参考答案: D 5. Make sure that young children can not ______ pools

4、lakes and rivers by themselves.(  ) A.get closed B.get close to C.close to D.get close. 参考答案: B 确保孩子他们自己无法靠近水池、湖泊或者是河流. 解析:分析句子结构可知,that后面的宾语从句中缺少谓语;故C选项直接排除.根据句意"确保孩子独自无法靠近水池、湖泊或者是河流"可知A选项(closed意为"关闭的")排除;be/get close to意为"靠近/接近…",故D选项排除.综上,本题答案为B选项. 25. I shall never forget the years      

5、 I lived in the country with the farmers ,       has great effect on my life . A. that ; which         B. when ; which       C. which ; that      D. when ; who 参考答案: B 略 7. The number of people who _________ cars _________ increasing in China. A. owns, are     B. owns, is      C. own, is      

6、 D. own are 参考答案: C 8. Friends should be_____ about each other’s feelings. A. crazy                      B. hidden                            C. concerned                     D. worried 参考答案: C 9. ---- Tom said he was late with his homework because he had fallen ill suddenly the night before.

7、 ---- Well, he ____ say it. He always uses that excuse.  A. should     B. may     C. can     D. would 参考答案: D 略 10. With the book ___on the desk, he hurried to his home. A. lays           B. lying           C. lie             D. lies 参考答案: B 11. Not everybody knows exercising too much c

8、an_________ serious pain and even injuries. A. attach to        B. attend to         C. contribute to   D. devote to 参考答案: C 考查动词短语。attach to附属于;attend to照料;contribute to导致;devote to把……奉献给……。根据句意“并不是每个人都知道锻炼太多可能会导致严重的疼痛甚至受伤。”可知,选C。 12. You’d better cut your hair short. Our school doesn’t ___

9、 long hair. A. approve of students wearing B. approve students to wear C. approve students wearing D. approve of students to wear 参考答案: A 考查approve的用法, approve of sb doing “支持,赞成某人做某事”“你最好把头发剪短,我们学校不赞成学生留长发。” 13. Festivals are a great time for people to meet friends and enjoy each other

10、’s _____.    A. appearance      B. strength                 C. belief               D. company 参考答案: D 略 14. It is         to spend more money in preventing illness by improving healthy living rather than spending it trying to make people         after they are ill.     A. good; good     B.

11、well; better     C. better; better     D. better; good 参考答案: C 略 15. Behind a successful man there is,______, a woman who makes this success possible. A. more often than not B. hardly ever C. almost never D. nowhere near 参考答案: A 【详解】考查短语辨析。句意:在一个成功男人的背后,通常有一个女人使这种成功成为可能。A. more often than n

12、ot通常;多半;B. hardly ever几乎不;很少;C. almost never几乎从不;D. nowhere near远不及;肯定不。根据句意可知选A。 16. It is difficult, so I suggest that you       __ it to an expert.   A. should leave       B. will leave      C. are leaving        D. may leave 参考答案: A 略 17. ---I hear Jane has gone to the Holy Island for her

13、holiday.   -----Oh, how nice! Do you know when she____? A. was leaving B. had left C. has left D. left 参考答案: D 略 18. E-mail,as well as telephones,______an important part in daily communication. A.is playing  B.have played          C.are playing    D.play 参考答案: A 二、 短文改错 19. 此题要求改正所给句中的

14、错误。每题只有一个错误,按下列情况改正: 此句多一个词:把多余的词用斜线(\)划掉,在该句右边横线上写出该词,并也用斜线划掉。   此句缺一个词:在缺词处加一个漏字符号(∧),在该句右边横线上写出该加的词。 此句错一个词:在错的词下划一横线,在该句右边横线上写出改正后的词。 81. To be honest, a lot of people attach great importance to become rich and famous. 81.          82. At that time people would starve if food was difficult

15、 find, especially during the cold winter months.                                                 82.           83. He couldn’t have Yong Hui getting away from telling people lies!             83.             84. The next morning I’d just about given myself up for lost when I was spot by a ship.

16、84.            85. They would become tired very quick.                                   85.            86. He had better did some research                                      86.           87 .He could not believe his eye.                                         87.             88. I wonder, M

17、r. Adams, if you’d mind us asking few questions.               88.             89.There are money in it.                                              89.             90. Wang Peng was amazing at this and especially at the prices.               90.             参考答案: 81. become→becoming         82

18、 difficult  to  find 83.from→with       84.spot→spotted 85.quick→quickly      86.did→do 87.eye→eyes             88.few→a few 89.are→is   90. amazing→amazed 20. 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处错误。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。  增加:在缺词处加一个漏子符号(∧),并在此符号下面写出该加的词。 删除:把多余的词用(\)划掉。 修改:在错误的词下划一横

19、线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1)每处错误及其修改均仅限一词; 2)只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。     I went shopping with my wife. We have a lot of things to buy them. We drove to the center of the city and stopped our car in front of the shop. An hour late, we came back to the car. But it was stranger that we couldn't open the d

20、oor. So we asked policeman for help. He was glad to help us. A few minute later, he got the door open. Just then a man came up and shouted angrily. "How are you doing with my car?" We were surprising and went to see the number of the car. What did you think we did then? We had to speak sorry to the

21、man again and again. 参考答案: I went shopping with my wife. We have a lot of things to buy them. We drove to the center of the city and                              had                    them                         stopped our car in front of the shop. An hour late, we came back to the car. But

22、 it was stranger that we couldn't                                    later                            strange  open the door. So we asked ∧policeman for help. He was glad to help us. A few minute later, he got the door                      a                                         minutes  ope

23、n. Just then a man came up and shouted angrily. "How are you doing with my car?" We were surprising and                                           What                               surprised   went to see the number of the car. What did you think we did then? We had to speak sorry to the man agai

24、n and                                                do               say     again.   【分析】本文是一篇记叙文,作者和妻子开车去购物,回来时发现车门打不开,于是请警察帮忙.等车门打开后,一个人对我们大喊大叫,原来是开了别人的车门。 (1)考查时态。句意:我和妻子去购物。我们有许多东西要买。根据 I went shopping with my wife.的时态可知,谓语动词用一般过去时,因此have改为had。 (2)考查代词。句意:我和妻子去购物。我们有许多东西要买。不定式to buy与前面

25、的things构成动宾关系,them是多余的,因此去掉the。 (3)考查副词。late是迟到的意思,句意表达的是一个小时后,要用later来构成,因此late改为later。 (4)考查形容词。句中strange作系动词的表语,要用形容词。因此strangely改为strange。 (5)考查冠词。句意:因此我们向警察求助。policeman,“警察”是可数名词,此处是泛指,因此在policeman前加a。 (6)考查名词。a few修饰可数名词复数,因此minute改为minutes。 (7)考查疑问词、句意:你用我的车做什么“”do with“处理.....”与what搭配使用

26、因此How改为What 。 (8)考查形容词。句中surprise作系动词的表语,表示主语we的感受,要用过去分词构成的形容词,因此surprising改为surprised。 (9)考查时态。句意:那么你认为我们当时做了什么?一般过去时的疑问句,因有助动词did,谓语动词用原形,因此did改为do。 (10)考查固定短语。say sorry to sb固定短语,“向某人道歉”,因此speak改为say。 【点评】本题考点涉及时态,代词,副词,冠词,名词,形容词以及固定短语等多个知识点的考查,是一盘故事类阅读,覆盖面广,综合性强,难度较大,区分度高。 三、 阅读理解 21.  

27、Few of us haven’t read Cinderella, the story of a young woman living in poverty who meets the prince of her dreams. Some might not want to admit it, but there is a hidden Cinderella in everyone’s heart—we all wish we could achieve recognition or success after a period of obscurity(默默无闻).Mary Santiag

28、o has that secret dream, too. Her story is featured in Another Cinderella Story, a film set in a US high school. Mary is shy but loves to dance. Compared with other girls, she is invisible. However, her world changes completely when a famous teenager pop singer, Joey Parker, appears. Joey is every

29、thing the rest of the boys in her class are not—kind, handsome and desirable. Mary and Joey’s paths cross at a ball. They meet and fall in love with each other. But when Mary has to rush back home, she leaves behind her MP3 player, which becomes the only clue Joey has to find the girl of his dreams.

30、 Of course, there is a wicked(邪恶的) stepmother, who turns out to be Dominique Blatt and she takes in Mary after her dancer mother dies. Dominique treats Mary like a maid and does everything she can to make sure Mary doesn’t get into the top dance school. Her two daughters are equally determined to st

31、op Joey falling for Mary, even if that means embarrassing her. The story, though it mostly follows Cinderella, does add a few modern day twists to the classic fairy tale. Refreshingly, the film, unlike many high school films, does not focus on looks, although the actors are all beautiful. There is

32、also a lot less materialism in Another Cinderella Story than in many similar movies. “The movie takes the Cinderella fairytale as its jumping off point,” writes movie critic Amber Wilkinson, “The focus is firmly on following your dream.” 60.The first paragraph is mainly to ____________. A. build

33、interest and lead us to Mary’s secret dream B. remind us why Cinderella is popular all the years C. inform us of the main topic of the whole passage D. tell us how interesting the fairy tale Cinderella is 61. What can we infer from the passage? A. Joey is just like other boys in Mary’s class. 

34、    B. Mary’s mother influences her a lot in singing. C. Not many people have a dream to be realized.   D. The MP3 player helps Joey in finding Mary. 62. The passage is mainly about ___________. A. an introduction to a film                    B. a review about a film C. an essay about dreams

35、                      D. an advertisement of Cinderella 参考答案: ADB 22. My 10-year-old Donna said, “Mom, I made a new friend at school today. Can she come over tomorrow?” Donna was a shy girl and I wanted her to make some friends to bring her out of her shell. “Sure, honey, that sounds great.” I s

36、aid, thinking back to my own best friend, Lillian. We lived across the street from each other in Washington Heights, New York. We met at the age of 10, too. Like my daughter, I was shy, but Lillian drew me out. She was one of the friendliest people in school, with shiny black hair and a mile-wide sm

37、ile. In senior high school, Lillian went on a trip to Florida. This was the first time we had to be away from each other for a few days. “I’ll be back soon.” she told me. But three days later, Lillian’s sister told me that she had fallen into a river and hadn’t come out any more. Soon, my family mo

38、ved to New Jersey. Whenever I thought of her, tears came into my eyes. The next day Donna brought her new friend home. “Hi, Mrs. Loggia.” the little girl said. Her hair was so shiny and black and she shot me a big smile. “My name is Laura.” My daughter’s new friend was so much like Lillian. I was

39、still puzzled (迷惑) when Laura’s mom came to pick her up later that afternoon. I opened the door to let her in. “Judy!” she cried. “It’s me, Lillian’s sister, from Washington Heights.” Yes, my daughter’s friend looked familiar. She was Lillian’s niece. 36. The underlined words in the first paragraph

40、 “to bring her out of her shell” mean ___________. A. to help her become less shy    B. to help her become smart C. to help her live happily    D. to help her walk out of her house 37. Laura looked familiar to the writer because she ____________. A. was Lillian’s niece    B. was as old as her da

41、ughter C. was from Washington Heights    D. had shiny black hair and a big smile, too 38. Why did the writer lose her best friend? Because ____________________. A. she moved to New Jersey    B. they were different from each other C. her best friend travelled to Florida    D. her best friend lost

42、 her life on a trip 39. “I knew we would be best friends forever.” is a sentence from the passage and should be put at the end of _______. A. Paragraph 2    B. Paragraph 3 C. Paragraph 4    D. Paragraph 5 40. We can infer (推断) from the passage that______. A. Laura is outgoing B. Laura helps Do

43、nna a lot C. Laura and Donna are of the same age D. Judy moved to New Jersey because of Lillian’s death 参考答案: 36. A    37. D    38. D    39. A    40. A 36. A 猜测词义题。根据Donna was a shy girl and I wanted her to make some friends to bring her out of her shell. Donna是一个害羞的女孩,作者希望交新朋友能让她从这样的性格中走出来,即让他

44、不是这么害羞,故A正确。 37. D 细节题。根据第二段最后一行with shiny black hair and a mile-wide smile.和倒数第二段最后一行Her hair was so shiny and black and she shot me a big smile说明D正确。 38. D 细节题。根据第三段3,4行Lillian’s sister told me that she had fallen into a river and hadn’t come out any more.说明D正确。 39. A 推理题。这句话是表示两个人有深刻的友谊,故应该放在第二段我和Lillian见面以后的情景。 40. A 推断题。根据文章最后一段可知Laura是Lillian的侄女,她们的长相和性格应该很相似,性格也有可能很外向。故A正确。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服