ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:11 ,大小:54.49KB ,
资源ID:3296586      下载积分:8 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3296586.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2021年广东省清远市英德华粤艺术学校高三英语期末试卷含解析.docx)为本站上传会员【a199****6536】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2021年广东省清远市英德华粤艺术学校高三英语期末试卷含解析.docx

1、2021年广东省清远市英德华粤艺术学校高三英语期末试卷含解析 一、 选择题 1. ___on the MSN, some people often use “88” for “good-bye” .       A. When chat   B. When chatting   C. When chatted  D. When to chat 参考答案: B 2. The voyages of travellers before the 17th century show that they were not ________ the sea even though they

2、didn’t have modern navigational aids.    A. at the expense of    B. at the risk of       C. in the way of    D. at the mercy of 参考答案: D 略 3. When I arrived, I called her, but only her friend   at my hotel. She was ill in bed. A.pulled off B.set off C.turned up D.broke up 参考答案: C 句意:我到的时候,给她

3、打了电话,但是只有她的朋友出现在了我住的宾馆,她卧病在床。根据句意可知选C,turn up"出现,露面"。 4. After the earthquake I went there, I saw the whole town _____,and now everything has been changed.          A.in ruins              B.in poverty           C.in disorder        D.in rags 参考答案: A 5. He kept telling us jokes, which had us __

4、 all the way. A. to laugh     B. laughed    C. laughing   D. to be laughing 参考答案: C 6. The movie Gravity won seven awards at the Oscar night,which was ________ the director's wildest dream.    A. beyond    B. about   C. on         D. across 参考答案: A 7. Success in life doesn’t happ

5、en ________ . It’s the result of devoting your time and energy to what you have set out to do. A. in case       B. by chance        C. in return         D. by nature 参考答案: B 8. I can't remember when exactly the Rohinsons left __ city. I only remember it was ____ Monday.      A. the, the       

6、 B. a, the          C. a, a             D. the, a           参考答案: D  解析: 本题考查冠词的基本用法。我不记得Robinsons一家离开这座城市确切时间了.我只记得那是一个周一.本题测试冠词的用法。哪座城市双方都知道,是特指;周一则不确定,是泛指。 9. --- The film we saw last week is very romantic. --- _______. I didn’t think it romantic at all. A. With all due respect   B. I beg

7、 to differ C. As predicted         D. I can’t agree with you more 参考答案: B 10. Henry hurried to the library only to find a notice at the gate, saying “No ________ before12 noon”. A. permission         B. admission                 C. submission               D. commission 参考答案: B 略 11. Sara

8、went to Africa as a volunteer in order to make a ____ to the life of the children there.       A. sense                 B. difference              C. promise                 D. point 参考答案: B 略 12. —How can I use this washing machine? —Well,just refer to the        . A.explanations           

9、  B.expressions             C.introductions              D.directions 参考答案: D 略 13. In our childhood, we were often _________ by Grandma to pay attention to our table manners.        A.demanded            B.reminded             C.allowed               D.hoped 参考答案: B 解析:本题考查几个动词的被动语态。remind

10、 sb to do sth意思是“提醒某人做某事”,此处所用正好是它的被动语态。 14. If the building ________ now is delayed, the construction company will be fined.  A. to be built             B. is building           C. being built         D. built  参考答案: C 15. He found it difficult to read,     he had a problem with his eyesight

11、 A. but B. for C. or D. so 参考答案: B 考查连词辨析。but但是;for因为;or否则;so所以。句意:因为他视力有问题,他发现阅读困难了。故选B。 16. You’ll______the department until the end of the year. Next year you will be rearranged. A.be attached to       B.be belonged to  C.owe to         D.contribute to 参考答案: A 17. ----What happened

12、 to Mr. Smith? ----He was attacked for having put his _________ to the deal, which caused a great loss to the company. A. signal                       B. sight                       C. signature                  D. sign 参考答案: C 18. Fully __________ in looking after three children at home, she

13、no longer has time to enjoy the various activities in the club. A. occupied         B. contributed              C. attached              D. devoted 参考答案: A 二、 短文改错 19. 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请您修改你同桌写的以下作文。文中共有10处错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号∧,并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜钱(\)划掉。

14、修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意: 1. 每处错误及其修改均仅限一词; 2.只充许修改10处,多者(从第11处起)不计分。   Mr Zhang teaches us chemistry when we were in senior Grade One. He was old, and he taught us good. He tried his best to make his classes lively. Mr Zhang usually made good preparations for the lesson and was str

15、ict to us, too.Whenever we made mistakes in our homework,he would ask us to correct it. I was used to be poorly in chemistry. Mr Zhang often helped me with my studies very patiently. With his help, I made a rapid progress and caught with the class. He was always very kind to every student. A

16、s an experienced teacher, he was respected and loved by all the students. 参考答案: 1.teaches taught  2.and but  3.good well  4.lesson lessons  5.it them 6.to with   7.was去掉  8.poorly poor  9.a去掉   10.在with前加up 20. 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处,每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺

17、词处加一个漏字符号 (∧),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线()划掉。 修改:在错的词下划—横线,并在该下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。 When I was in Junior Middle School, I once quarrel with my favorite teacher Mr. Yang because he criticized me strictly. Before that, I was so ashamed that I had no courages to se

18、e him again. To my surprised, Mr. Yang found me or apologized to me for his sharp words the next day. He had said he could understand why I was so angry at that moment. Mr. Yang also hoped I could understand that he was so strict with me if he thought I should have behaved better. How he had said ma

19、de me very touching. Therefore, I was determined to let him down any longer. 参考答案: When I was in Junior Middle School, I once quarrel with my favorite teacher Mr. Yang because                                        quarreled/quarreled he criticized me strictly. Before that, I was so ashamed tha

20、t I had no courages to see him again. To                      After                               courage my surprised, Mr. Yang found me or apologized to me for his sharp words the next day. He had said    surprise                and                                            去掉 he could und

21、erstand why I was so angry at that moment. Mr. Yang also hoped I could understand that he was so strict with me if he thought I should have behaved better. How he had said made me                       because                             What very touching. Therefore, I was determined∧ to let hi

22、m down any longer. touched                           not 考查动词时态。文章使用一般过去时,故将quarrel改为quarreled。 考查连词。根据上下文意思,在“我”与老师争吵之后,“我”感到羞愧。故将Before改为After。 考查名词复数。courage勇气为不可数名词,故将courages改为courage。 考查固定结构。to one’s +n.及to one’s surprise令某人吃惊的…,故将surprised改为surprise。 考查连词。句意:令我吃惊的是,杨老师找到我并因为他尖利的话语向我道歉。前

23、后为并列关系并不是选择关系。故将or改为and。 考查时态。根据“at that moment”在那一刻,可知应使用一般过去时,故将had去掉。 考查连词。句意:杨老师希望我能理解他对我严格是因为他认为我能够做得更好。故将if改为because。 考查疑问词。What在从句中充当宾语引导主语从句。故将how改为what。 考查动词固定用法。某人感动:sb. be touched;make sb. done故将touching改为touched。 句意:我决定不再让他失望。let sb down使某人失望。故添加not。 三、 阅读理解 21. When 47-year-old v

24、olunteer Susan Boyle stepped onto the stage of Britain’s Got Talent and announced she was unemployed, had never been married and “never been kissed, actually”, few in the audience would have wondered why. This Ms Boyle, looking unfashionable, from a village in Scotland, shocked the three judges and

25、the audience with the song I dreamed a dream from the musical Les Miserables on a show of Britain’s Got Talent, one of the hottest reality shows in Britain. She couldn’t hide the awkwardness when walking to the center of the stage in a housedress, and everyone — including the judges — seemed laughi

26、ng at her when she said she wanted to be as successful as Elaine Paige. As soon as she began singing, however, everyone in the auditorium fell silent, then rose within seconds to applaud her incredible voice as the celebrity judges sat open-mouthed, and remained standing to the end. After her perfo

27、rmance, one of the judges Piers Morgan said, “Without doubt that was the biggest surprise I’ve had in three years of this show. When you stood there everyone was laughing at you.No one is laughing now.That was amazing.Actress Amanda Holden followed, "I'm so thrilled because I know that we everybody

28、were against you.I honestly think that we were all being very cynical(愤世嫉俗的) and I think that's the biggest wake-up call ever." Susan obviously won over the hearts of millions around the world with sensation spreading across the Atlantic.Hollywood actors Ashton Kutcher and Demi Moore—who between th

29、em have nearly 1.5 million followers—speak highly of her.Kutcher posted a link to the video clip(片段).The Scottish talent made her live American debut(首次演出) via satellite connection on CBS's The Early Show, doing an interview and singing live from her room.And she already accepted an invitation from

30、talk show host Oprah Winfrey. Now Boyle has become one of the world's hottest celebrities.The video clip of her performance has been viewed more than 50 million times on Youtube, becoming a hit on the Internet. 56.We learn from the passage that Susan Boyle_____.          A.rose from a low social

31、class          B.had an unhappy marriage          C.lived with a dog alone on a farm          D.won the championship in the Britain's Got Talent show 57.At the beginning of the show, almost everybody_____.          A.looked forward to her wonderful performance          B.was attracted by her b

32、eautiful dress          C.looked down upon her          D.placed great hope on her 58.We can infer that_____contributed most to her global popularity.          A.the judges                                B.the Internet          C.the newspaper                                                    

33、     D.the advertisement 59.The 4th paragraph is intended to tell us______.          A.how Susan Boyle achieved her success          B.the comment made by American actor Ashton Kutcher          C.Susan Boyle's influence in the USA          D.Oprah Winfrey's invitation to Susan Boyle 参考答案: 略

34、 22. A new generation addiction is quickly spreading all over the world. Weboholism, a twentieth century disease, affects people from different ages. They surf the net, use email and speak in chat rooms. They spend many hours on the computer, and it becomes a compulsive habit. They cannot stop, and

35、 it affects their lives. Ten years ago, no one thought that using computers could become compulsive behavior that could affect the social and physical life of computer users. This obsessional behavior has affected teenagers and college students. They are likely to log on computers and spend long

36、hours at different websites. They become hooked on computers and gradually their social and school life is affected by this situation. They spend all free time surfing and don't concentrate on homework, so this addiction influences their grades and success at school. Because they can find everythin

37、g on the websites, they hang out there. Moreover, this addiction to websites influences their social life. They spend more time in front of computers than with their friends. The relation with their friends changes. The virtual life becomes more important than their real life. They have a new langu

38、age that they speak in the chat rooms and it causes cultural changes in society. Because of the change in their behavior, they begin to isolate themselves from the society and live with their virtual friends. They share their emotions and feelings with friends who they have never met in their life.

39、 Although they feel confident on the computer, they are not confident with real live friends they have known all their life. It is a problem for the future. This addictive behavior is beginning to affect all the world. 12. According to the author, Weboholism is ________. A. a disease that appears

40、among the youth B. an obsessive behavior that focuses on the virtual world C. a kind of compulsive habit that does good to people’s life D. a compulsive habit which focuses on the real life 13. The underlined phrase in the third paragraph means “________”. A. be addicted to      B. be intereste

41、d in C. be curious about    D. be eager for 14. From paragraph 3 to 5, students hooked on computers usually ________. ①have poor performance in class ②are willing to talk with their families ③are confident enough with their close friends ④prefer to spend long hours in the chat rooms with a new

42、 language A. ①②    B. ①③    C. ①④    D. ②④ 15. The writer’s attitude towards phenomenon of Weboholism is ________. A. supportive    B. concerned C. indifferent    D. neutral 参考答案: 12. B    13. A    14. C    15. B 14. 细节理解题。第三段提及沉迷网络,无法专注作业,影响在校成绩和成功,故①正确;由第五段可知,网络沉迷者将自己与社会孤立,生活在虚拟的世界,可推出他们不愿与

43、家人交流,故②错误;由第五段“Although they feel confident on the computer,they are not confident with real live friends they have known all their life…”可知③错误;由第一段“They spend many hours on the computer…”以及第四段“They have a new language that they speak in the chat rooms…”可知④正确,故答案选C。 15. 观点态度题。全文作者主要讲述了网络沉迷给青少年和学生带来的不利影响和行为方式改变,以及文章最后提及“It is a problem for the future.This behavior is beginning to affect all the world.”可推知,作者对该问题深感关切和担忧,故答案选B。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服