ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:19.34KB ,
资源ID:2148660      下载积分:6 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/2148660.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2021-2022学年高中英语-UNIT5-THEVALUEOFMONEY-Section-Ⅲ-Di.docx)为本站上传会员【w****g】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2021-2022学年高中英语-UNIT5-THEVALUEOFMONEY-Section-Ⅲ-Di.docx

1、2021-2022学年高中英语 UNIT5 THEVALUEOFMONEY Section Ⅲ Discovering Useful Structures作业新人教版必修第三册 2021-2022学年高中英语 UNIT5 THEVALUEOFMONEY Section Ⅲ Discovering Useful Structures作业新人教版必修第三册 年级: 姓名: UNIT5 THEVALUEOFMONEY SectionⅢ DiscoveringUsefulStructures 课后·训练提升 一、单词拼写 1.They s

2、hared similar       (音乐的) tastes.  答案:musical 2.He played an important role in this       (歌剧).  答案:opera 3.I have no       (意图,打算) of retiring just yet.  答案:intention 4.Everyone will have to compromise to some       (程度).  答案:extent 5.We searched everywhere,but the ring was       (无处) to be

3、 found.  答案:nowhere 6.When I was a child,my father often gave me a       (拥抱) and lifted me up.  答案:hug 7.Students should       (追求) their own interests,as well as do their school work.  答案:pursue 8.I am not afraid of       (恐龙) at all because it died out for a long time.  答案:dinosaur 二、选词填空

4、 on duty nowhere to be found to some extent with the intention of had better 1.Look at the clouds and it’s going to rain!We           go home now.  答案:had better 2.She went to Paris              learning French.  答案:with the intention of 3.The good service at the hotel made up for the poor foo

5、d             .  答案:to some extent 4.My wallet is               .I must have dropped it on the bus.  答案:nowhere to be found 5.It was Mrs Dearden’s day off,and Paul was           in her place.  答案:on duty 三、单句语法填空 1.She visited her teacher and they      (hug) each other.  答案:hugged 2.      t

6、his case we have no choice,but to turn to others.  答案:In 3.They went into town with the      (intend) of visiting the library.  答案:intention 4.Have you ever wanted to be part of a band as a famous singer or      (music)?  答案:musician 5.Only one doctor is       duty today—the other doctor is of

7、f.  答案:on 6.Would you ever quit everything            (pursue) your dream?  答案:to pursue 四、句型转换 1.My car needs repairing. →My car needs                .  答案:to be repaired 2.We didn’t have anywhere to go. →We had      to go.  答案:nowhere 3.You should have come to the party yesterday,but wh

8、y didn’t you come? →You             have come to the party yesterday,but why didn’t you come?  答案:ought to 4.I had intended to tidy my room,but I had visitors. →I                   tidy my room,but I had visitors.  答案:was going to 5.It is better for you to try it again if you fail this time.

9、→You               it again if you fail this time.  答案:had better try 6.If we fall,we won’t lose heart. →            we fall,we won’t lose heart.  答案:In case 五、阅读理解 In the United States,when one becomes rich,he wants people to know it.And even if he does not become very rich,he wants people to

10、 think that he is.That is what ‘keeping up with the Joneses’ is about.It is the story of someone who tried to look as rich as his neighbors. The expression was first used in 1913 by a young American called Arthur Momand.He told this story about himself.He began earning $125 a week at the age of 23.

11、That was a lot of money in those days.He got married and moved with his wife to a very wealthy neighbourhood outside New York City.When he saw that rich people rode horses,Momand went horseback riding every day.When he saw that rich people had servants,Momand and his wife also hired a servant and ga

12、ve big parties for their new neighbours. It was like a race,but one could never finish his race because one was always trying to keep up.The race ended for Momand and his wife when they could no longer pay for their new way of life.They moved back to an apartment in New York City. Momand looked ar

13、ound him and noticed that many people do things just to keep up with rich lifestyle of their neighbours.He saw the funny side of it and started to write a series of short stories.He called it ‘Keeping up with the Joneses’ because ‘Jones’ is a very common name in the United States.‘Keeping up with th

14、e Joneses’ came to mean keeping up with rich lifestyle of the people around you.Momand’s series appeared in different newspapers across the country for over 28 years. People never seem to get tired of keeping up with the Joneses.And there are ‘Joneses’ in every city of the world.But one must get ti

15、red of trying to keep up with the Joneses because no matter what one does,Mr Jones always seems to be ahead. 1.Some people want to keep up with the Joneses because they    .  A.want to be as rich as their neighbors B.want others to know or to think that they are rich C.don’t want others to know

16、they are rich D.want to be happy 答案:B 解析:推理判断题。根据第一段的“Andevenifhedoesnotbecomeveryrich,hewantspeopletothinkthatheis.”可知即使没有变得非常富有,他希望人们认为他是富有的。故选B项。 2.It can be inferred from the story that rich people like to    .  A.live outside New York City  B.live in New York City C.live in apartments 

17、D.have many neighbors 答案:A 解析:推理判断题。根据第二段的“HegotmarriedandmovedwithhiswifetoaverywealthyneighbourhoodoutsideNewYorkCity.(他结婚了,和妻子搬到纽约以外有钱人住的区域。)”从中可知有钱人住在纽约市区外。故选A项。 3.Arthur Momand used the name “Jones” in his series of short stories because “Jones” is    .  A.an important name  B.a popular na

18、me in the United States C.his neighbor’s name  D.not a good name 答案:B 解析:细节理解题。根据第四段的“Hecalledit‘KeepingupwiththeJoneses’because‘Jones’isaverycommonnameintheUnitedStates.”可知选B项。 4.According to the writer,it is    to keep up with the Joneses.  A.correct         B.interesting C.impossible  D.g

19、ood 答案:C 解析:推理判断题。根据最后一段的“ButonemustgettiredoftryingtokeepupwiththeJonesesbecausenomatterwhatonedoes,MrJonesalwaysseemstobeahead.”可知赶上富人是不可能的。故选C项。 六、短文改错 Tom was a little boy from a town and he would spend the holiday on a farm.He had never been to a farm ago,and this was the first time in his

20、life that he has seen such animals as goats and sheep,pigs and cows.The first morning he gets up almost before daylight to watch the farmer milk the cows.Then he wanted to help feed the other animals.The farmer gave him a lamb,told Tom he must take good care of it,as its mother had been died.Very so

21、on the lamb will follow Tom all over the farm.Tom also learnt to feed chickens but collect the eggs.Every day he enjoyed him very much with the animals.At last the day came which he had to go back home.That was a very sadly day for him,as he felt sorry to say goodbye to all the animals on the farm. 答案:第二句:ago→before;has→had 第三句:gets→got 第五句:told→telling;去掉been 第六句:will→would 第七句:but→and 第八句:him→himself 第九句:which→when 第十句:sadly→sad

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2026 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服