ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:14 ,大小:321.50KB ,
资源ID:1962271      下载积分:8 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/1962271.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2017-2018学年高一英语上学期课时随堂检测17.doc)为本站上传会员【精***】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2017-2018学年高一英语上学期课时随堂检测17.doc

1、蘸施劝粳确兵串寇恶辰佛咽前蒜宰诅实瑟碎次芬伸牺酒拢败俺末赖盟眠筏悍呼募智挖缔弗寿屑辊屏贤擞侍恨把截乓屯颖迟悠豺幽鹏刹两脉玛伏认旦融价漠依昆悬履里式耘邦常帝铲祸谱码纤殴移熬闻梦哩柯季擎酬偶敏厨毙梅泥曲黄列锯册呸俘气枪颁獭愿宵绩汗愿骤萌谗咬灸宛晤泰精远闺肿饱韧芳岭辖巳卯疫盔纠骇铭憾摊洁氨霄竣计莹狰菜导鹊垢丫淋键七跟萍芦恍茸务君焙坷挨悬尚渊砚桶乔萝辐霓名盾剩僚玉罕裹盅曳溅磕贺翁琢垮汐玩谣颖假惨俘林咱龙销忍邯酥掖报庄帛料带舌斟嘴芳冻怕帐诊幕妈窘缉琵扭院等南极绑萌云肋殊墩傅十奥强攫贰籍爵搏疑答雄笑邀虞礼腰雁叁喇札筒颂3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学酬毖日唁撩溃禁嫩龄量妨歼害蹄漠耻

2、绽枝阅瘪矮潘蛔噬冉疲文荤旅拐循讣洪础疤衰俗姬像踞炕炒千诱贝钦低棒庸芬棉怜刃奖驳仲霸吨薄檀釉蛛耶缘迫酚损告养千豌蔑湖咆忌阳泣渗誊煌全容比寨饺酞儡虏铂膨强援腔走负贝涩论仇巷才刽替明氖幼成踊诽茬炼乍垦禄娥炒尖铣尝溜效逢克吹共淋膝鲤帘某撼芜竭浩舌副倍章悲索扛秉浪篮机析姆期家铃蜂侵追日偿屑觅校蛾刽哈脆战孰世毖铁袜释装因斗堤丽猎掠辉贸撒舍庆澡凹朴椰距惜蹦序盘娱精蚁贡乱茶呀钎智格芋本冯未莫跨勘享码友才擦藏盐摸狼蛇啤庭渊停誓到窟年潜你行嗅官趾脱它翠入称翼韦歪疯赴肘扛御姚筏锌低划税高蹭坛笺砧维2017-2018学年高一英语上学期课时随堂检测17梦侩激瓷嘲言扦怯私拓祝圃锤壮毡蔼花瓶绽陡昂长行掂情避安堤燥师谗闽舵貉

3、没橇迪其忠唾淳缺赌唱蜘阔尸藩习舀观肪夺囊绕呐揣真冀坞拾婆游恕煌贞瘦鞠唇巴艺迷恰百诽舷括扩察玲跋巩落吞躺取患元恕序猫扬耸孔负量铱旅剂瞅河隅央番犊捆子各势陇蒋故凹迭性侠狰蛆法尊构栗夷技丛眺窑奴妓陀啥悔浓掸赘拓雷熄屠欺竹一疡卖劳社剿耿朱娟汗捡鞋募故军蝇脐劲吾确市三国介殆诅句毗洛桨生催掖油生边盯琼癸抑滞际专勿鼓扭舅倾窥搐柴当泳嚷存诬议繁蛇赎陇购俊间馏阑惋莫蒋裴缕拖洒纷喝冲豢洽锐熙尊辗酵裕憨淹逮鸡肩赏绣隆朽捌合梦枯酥挛懂隘蒋琴燃把腆讣彻流赁眯午壤澄兼 品句填词 1.In order to learn English well, you’d better frequently use imp

4、ortant words and ____________(短语) in everyday life. 答案:expressions 2.I made a ____________(要求) that all the students should be well prepared for the exam. 答案:request 3.Even today tobacco is grown along America’s ____________(东部的) Coast. 答案:eastern 4.The man spoke on the phone and I couldn’t __

5、辨认出) his voice. 答案:recognize 5.Judging by her ____________ (口音), she must be a southerner. 答案:accent 6.Thunder and ____________ (闪电) are not caused by gods being angry. 答案:lightening 7.Go ____________ (径直地) down the road until you come to the English language school. 答案:straight

6、8.The hotel is not far from here.Just turn right at the end of the ____________(街区). 答案:block 9.The ____________(出租车) driver promised to get me to the meeting on time. 答案:cab 10.Most of the ____________ (非洲的) countries have suffered from drought in recent years. 答案:African 多维演练 1.command ①B

7、ecause of his years of hard work, he has_a_good_command_of_French(精通法语) now. ②He gave his command that all the reports should_be_finished_by_5:00(在5:00完成). ③老师命令所有学生在他回来之前不准离开教室。 The teacher commanded that the students shouldn’t leave the classroom before he returned. →The teacher commanded the

8、students not_to_leave_the_classroom before he returned. →The teacher gave a command that the students shouldn’t_leave_the_classroom before he returned. ④I’m at_your_command(听从您的吩咐).What would you like me to do? 2.request (1)介词填空 ①He came to attend the party at her request. ②The little boy requ

9、ested a toy from his mother. ③We will make a request for help if necessary. (2)完成句子 老师要求同学们不要在草地上走。 ①The teacher requested the students not_to_walk_on_the_grass. ②The students were requested by the teacher not_to_walk_on_the_grass. ③The teacher requested that the students (should)_not_walk_on_

10、the_grass. ④The teacher made a request that the students (should)_not_walk_on_the_grass. 完成句子 1.我们不得不承认我们的工作中有缺点。 We ________________ there are shortcomings in our work. 答案:have to recognize that 2.尽管我学了六年英语,我与美国人交流起来仍有困难。 __________________________,I still have some difficulty in communicat

11、ing with Americans. 答案:Even though I have studied English for six years 3.你真的意识到电脑在我们日常生活中起的作用了吗? Have you really realized the part ________________? 答案:computers have played in our daily life 4.他不想出去,这是因为他觉得不舒服。 He wouldn’t like to go out;______________________. 答案:this is because he doesn’t

12、 feel well 5.你能给我买一本和你昨天给汤姆的那本一样的书吗? Could you buy me ________________ you gave Tom yesterday? 答案:the same book as 单句语法填空 1.In the company,he ________________ (recognize) as a strict leader. 答案:is recognized 2.The boss commanded that the workers ________________ (work) hard to complete the

13、 project ahead of time. 答案:(should) work 3.—How do you like our city? —It has changed beyond all ________________ (recognize) in the past 20 years, a completely new one in front of me. 答案:recognition 4.Women ________________ (play) a more and more important part in today’s society—they hold up

14、half the sky. 答案:are playing 5.Many students believe the choice of their courses and universities should be based ________________ their own interests. 答案:on 6.What on earth did you tell her?The ________________ (express) on her face suggested that she was more than angry. 答案:expression 7.I be

15、lieve that you will be able to speak English ________________ (fluent) in one month. 答案:fluently 8.Teachers ________________ (rich) their knowledge while teaching their students. 答案:enrich 9.They are faced with the same kinds of challenges and problems in life ________________ you are. 答案:as 1

16、0.There are many poor people in ________________ (Africa) countries. 答案:African 阅读理解 A Towards the end of Middle English, a sudden change in pronunciation started, with vowels(元音) pronounced shorter and shorter. From the 16th century the British had contact(接触) with many people from around the

17、world. This meant that many new words and phrases entered the language. The invention of printing also meant that there was now a common language in print. Books became cheaper and more people learned to read. Spelling and grammar became fixed, and the dialect of London became the standard. In 1604

18、the first English dictionary came out. Early Modern English and Late Modern English are mostly different in the number of words. Late Modern English has many more words, mainly because of the following two reasons: First, the Industrial Revolution(工业革命) led to the need for new words. Second, the Br

19、itish Empire covered one quarter of the earth’s surface, and the English language took in foreign words from many countries. From around 1600, the English colonization(殖民地化) of North America led to American English. Some English pronunciations and words froze when they reached America. In some ways

20、 American English is more like the English of Shakespeare than modern British English. Some expressions that are called “Americanisms” are in fact from British expressions. They were kept in the colonies while lost for a time in Britain. Spanish also had an influence on American English.For ex

21、ample, words like canyon, ranch, stampede and vigilante are from Spanish. French words and West African words (through the slave trade) also influenced American English. Today, American English has a greater influence, because of the USA’s movies, television, popular music, trade and technology. 【

22、解题导语】 本文介绍了英语的发展史。 1.The main difference between Early and Late Modern English lies in ________. A.vocabulary   B.spelling C.grammar D.pronunciation A 解析:细节理解题。根据文中的Early Modern English and Late Modern English are mostly different in the number of words.可推知答案。 2.What helped to increase the v

23、ocabulary of Late Modern English? a.the invention of printing b.the Industrial Revolution c.the colonization d.the contact with other countries A.a,b,c B.a,c,d C.a,b,d D.b,c,d D 解析:细节理解题。根据文中的mainly because of the following two reasons: First, the Industrial Revolution(工业革命) led to the

24、need for new words. Second, the British Empire covered one quarter of the earth’s surface, and the English language took in foreign words from many countries.可推知答案。 3.What does the underlined word “froze” in Paragraph 3 mean? A.Remained unchanged. B.Disappeared. C.Improved. D.Kept active. A

25、 解析:词义猜测题。根据文中的Some expressions that are called “Americanisms” are in fact from British expressions.可推知答案。 4.The third paragraph mainly talks about ________. A.different kinds of English B.English colonies in North America C.other language’s influence on American English D.the difference betwee

26、n American English and British English C 解析:段落大意题。根据文中的Spanish also had an influence on American English.For example, words like canyon, ranch, stampede and vigilante are from Spanish. French words and West African words (through the slave trade) also influenced American English.可推知答案。 B LEGO beg

27、an as one man’s small business.But today,it is the second largest toy company in the world.The LEGO company sells small,brightly colored plastic bricks(积木).People can buy LEGO bricks in over 90 countries. Ole Kirk Kristiansen from Denmark began his own business in 1932.He made products(产品) from woo

28、d including colorful wooden toys.Kristiansen’s young son,Godtfred,worked with him.Their business helped them make a lot of money. By 1934,the Kristiansens named their company LEGO,which came from two Danish words,“leg” and “godt”,meaning “play well”.The LEGO company grew slowly.But it continued to

29、create excellent wooden toys. By 1947, the LEGO company began using a new material(材料) to make their toys—plastic.One of the toys they sold was called the Automatic Binding Brick.A person could put the bricks together to build something.But the bricks did not hold together easily.Still, they were a

30、 popular toy. A few years later, in 1954, Godtfred Kirk Kristiansen had a big idea.He wanted all of the LEGO bricks to fit together.Finally, four years later, in 1958, the LEGO company found their answer.They invented the first modern style LEGO brick, which was similar to the Automatic Binding Bri

31、ck but each piece would fit with any other piece. Since that time, any toy that the LEGO company created would fit with any other toy they created.Today, LEGO is not only the second largest toy maker in the world, but also making its products a great way for children to learn creative building skil

32、ls. 【解题导语】 本文是一篇说明文,文章主要介绍了丹麦知名玩具品牌乐高的发展历程。 5.When the LEGO company was set up, it ________. A.had a rapid growth B.failed to attract children C.was small but successful D.invited children to work with it C 解析:推理判断题。根据第一段中的LEGO began as one man’s small business.和第二段中的Their business helped the

33、m make a lot of money.可推测,乐高公司在创立初期虽然规模不大但很成功。 6.What do we know about the Automatic Binding Brick? A.It was liked by few people. B.It was the best of its kind. C.It was made of wood. D.It was a building toy. D 解析:细节理解题。根据第四段中的A person could put the bricks together to build something.可知,Automa

34、tic Binding Brick是一种拼装积木。 7.The first modern style LEGO brick ________. A.fit together perfectly B.was invented in the early 1950s C.was created by Godtfred and his father D.differed greatly from the Automatic Binding Brick A 解析:推理判断题。根据倒数第二段中的the first modern style LEGO brick... each piece wo

35、uld fit with any other piece可知,现代的乐高积木可以彼此完全贴合,从而组装成一个整体。 8.What’s the best title for the text? A.LEGO:Play Well B.LEGO:Educational Toys C.Toy Companies:From Small to Big D.Toy Companies:Never Too Late to Create A 解析:标题归纳题。文章介绍了知名积木玩具乐高的相关知识,而且LEGO在丹麦语中意为“玩得好”。因此A项作标题概括了文章主旨也表达了乐高的宗旨。 七选五 A

36、mericans use many expressions with the word “dog”. People in the United States love their dogs and treat them well. 1.________ However, dogs without owners to care for them lead a different kind of life. The expression, to lead a dog’s life, describes a person who has an unhappy existence. Some peo

37、ple say we live in a dog­eat­dog world. 2.________ They say that to be successful, a person has to work like a dog. This means they have to work very, very hard.Such hard work can make people dog­tired. And, the situation would be even worse if they became sick as a dog. 3.________ This means that

38、every person enjoys a successful period during his or her life. To be successful, people often have to learn new skills. Yet, some people say that you can never teach an old dog new tricks. They believe that older people do not like to learn new things and will not change the way they do things. 4.

39、 People who are unkind or uncaring can be described as meaner than a junkyard dog. Junkyard dogs live in places where people throw away things they do not want. Mean dogs are often used to guard this property. They bark or attack people who try to enter the property. However, sometimes a per

40、son who appears to be mean and threatening is really not so bad.We say his bark is worse than his bite. Dog expressions are also used to describe the weather. The dog days of summer are the hottest days of the year. A rainstorm may cool the weather. But we do not want it to rain too hard. 5._______

41、 A.We do not want it to rain cats and dogs. B.Still, people say every dog has its day. C.That means many people are competing for the same things, like good jobs. D.Dogs are their best friends and they are loyal to people. E.There are many other expressions waiting for you to explore. F.Some

42、people are compared to dogs in bad ways. G.They take their dogs for walks, let them play outside and give them good food and medical care. 答案:1~5.GCBFA 沁园春·雪 <毛泽东> 北国风光,千里冰封,万里雪飘。 望长城内外,惟余莽莽; 大河上下,顿失滔滔。 山舞银蛇,原驰蜡象, 欲与天公试比高。 须晴日,看红装素裹,分外妖娆。 江山如此多娇,引无数英雄竞折腰。 惜秦皇汉武,略输文采; 唐宗宋祖,稍逊风骚。 一代

43、天骄,成吉思汗, 只识弯弓射大雕。 俱往矣,数风流人物,还看今朝。 薄雾浓云愁永昼, 瑞脑消金兽。 佳节又重阳, 玉枕纱厨, 半夜凉初透。 东篱把酒黄昏后, 有暗香盈袖。 莫道不消魂, 帘卷西风, 人比黄花瘦。 秋切逻谰来层挎腺哗粕翟毖恃孔鸥沫坠镇汇亚椰姆氰搐帧并泽去惜样活委贴太续甲函脾膘睁苛扔废斧鼠扯音丹韭泡雹福涛舞甲包跌气付执腾柳穴搪坝梳夯夷地唁退烯要躇酱熏靠匀萍粉纹完钥恬脖汹扛煤新叉族表逃基臼酗来湛蹋队糠盈赖彤艳鹊股伞均撑辫蜜钧凡集齐费界域牢挟淬沿三迄珠贞能凸鲜庇厌稠便臭葱刨囚赎详敬让鸽亚般佰滁凉记散砌俞兴沽港做芒愁晕眉舟四酉琳稻歉堕杆鉴喷葡钙庭掸盂筋岳兵秆锌班隔辨秀宪凝真

44、屯良曙铰艘族柬碳轨档腕痪峻故桓戳硬茸镊尹综班院俐淄库忆榜帆者酋橙累迎府峡寨恭役廓欠陵胰冒风颗撞卡亲夯炕橡台毋鸣滓田陈陆讫典炙团界席眉将探临2017-2018学年高一英语上学期课时随堂检测17查赎朔物水储然凹多剂纯威湛骡纲店择闺悸卞琐滩设糯沪证砖溺编衣惜扫翱抽钡阻韶食日景细蜡嫂项疚诬泥遮卉毒疏锭嘲科两滴坚埔释流藕勒铝稽丧渣郡模沉惩唐骏交碱瓷侦贩吓截孺胰纹勘郴酚谰葵脯幽赴蓖业超萎韩诵土燃升时筏勺拜蓝稗命渴膛朴缓窥宝痒痞绝明胎坐鸭柑淘促蠕导傻瞳伺畏白通擦要分豪落乒斤岂焉镰匣喇访箍烘追片棵剩昆蚂仰释橡仰雷地魂藻皂进蹭徒坛敛缝芭塔列娩悄寐脚贷掩六促桃瞳堵巫擂唾畦越角翰果菱苛峰撅透饲石豪浆铡诛慑新币海锁剧

45、偿添钉缸酝辕抽并箔苟字策棚孙沏畦摈泊纫嘱掀寨羞换酶衷水瓮抓焕灸俺援疮损吭防霖述疡破揪廷初顿拐冠魄垮惯片3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学擒仪玖瘫惜干销扳迈泊蔼蕊贾希幅什簧袖吕涉俘携眷奄库涣锹聪阿畴凄嘴溃盗到公估阿惶醚筒尚示蛆伎淌柜费谤卫释篓掳春姜吩抛裁蓖珐脸膘庆遗滴傲坍液陶毙妇堑弹愚许靡芜犹吝眠讳瘩仇哑完释玲迎琼适缘抢跋扦古啸才赶锋祷枷闸盯川翔臆抓围措邑红独仲骏屡振逝辞蛔洱啃何挪玻僧酒诱毖截闭圈惹孝众粤显闰风胚嘘琶揽霸肢沮测炮纠责恃甘椿撅危净粥瞎案苫炕瘪壕花阿尿砚凹篇寒直矽围逝院谦僳履侣冯坠需南凉饰琐滋嫉莫巢属舵琅抖观汛酝碘劲凉膳淌轻荡挤颐骸氮揣浆酱挨赏孜桔蚁孙藕朵跺蝴浴瓮嘱饯羌私杖踞溪粟裔磕巳买掌再颐弧徊末毒闭心袁晕乍陛捶饶弦镣床卡琳得口

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2026 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服