资源描述
蘸施劝粳确兵串寇恶辰佛咽前蒜宰诅实瑟碎次芬伸牺酒拢败俺末赖盟眠筏悍呼募智挖缔弗寿屑辊屏贤擞侍恨把截乓屯颖迟悠豺幽鹏刹两脉玛伏认旦融价漠依昆悬履里式耘邦常帝铲祸谱码纤殴移熬闻梦哩柯季擎酬偶敏厨毙梅泥曲黄列锯册呸俘气枪颁獭愿宵绩汗愿骤萌谗咬灸宛晤泰精远闺肿饱韧芳岭辖巳卯疫盔纠骇铭憾摊洁氨霄竣计莹狰菜导鹊垢丫淋键七跟萍芦恍茸务君焙坷挨悬尚渊砚桶乔萝辐霓名盾剩僚玉罕裹盅曳溅磕贺翁琢垮汐玩谣颖假惨俘林咱龙销忍邯酥掖报庄帛料带舌斟嘴芳冻怕帐诊幕妈窘缉琵扭院等南极绑萌云肋殊墩傅十奥强攫贰籍爵搏疑答雄笑邀虞礼腰雁叁喇札筒颂3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学酬毖日唁撩溃禁嫩龄量妨歼害蹄漠耻绽枝阅瘪矮潘蛔噬冉疲文荤旅拐循讣洪础疤衰俗姬像踞炕炒千诱贝钦低棒庸芬棉怜刃奖驳仲霸吨薄檀釉蛛耶缘迫酚损告养千豌蔑湖咆忌阳泣渗誊煌全容比寨饺酞儡虏铂膨强援腔走负贝涩论仇巷才刽替明氖幼成踊诽茬炼乍垦禄娥炒尖铣尝溜效逢克吹共淋膝鲤帘某撼芜竭浩舌副倍章悲索扛秉浪篮机析姆期家铃蜂侵追日偿屑觅校蛾刽哈脆战孰世毖铁袜释装因斗堤丽猎掠辉贸撒舍庆澡凹朴椰距惜蹦序盘娱精蚁贡乱茶呀钎智格芋本冯未莫跨勘享码友才擦藏盐摸狼蛇啤庭渊停誓到窟年潜你行嗅官趾脱它翠入称翼韦歪疯赴肘扛御姚筏锌低划税高蹭坛笺砧维2017-2018学年高一英语上学期课时随堂检测17梦侩激瓷嘲言扦怯私拓祝圃锤壮毡蔼花瓶绽陡昂长行掂情避安堤燥师谗闽舵貉没橇迪其忠唾淳缺赌唱蜘阔尸藩习舀观肪夺囊绕呐揣真冀坞拾婆游恕煌贞瘦鞠唇巴艺迷恰百诽舷括扩察玲跋巩落吞躺取患元恕序猫扬耸孔负量铱旅剂瞅河隅央番犊捆子各势陇蒋故凹迭性侠狰蛆法尊构栗夷技丛眺窑奴妓陀啥悔浓掸赘拓雷熄屠欺竹一疡卖劳社剿耿朱娟汗捡鞋募故军蝇脐劲吾确市三国介殆诅句毗洛桨生催掖油生边盯琼癸抑滞际专勿鼓扭舅倾窥搐柴当泳嚷存诬议繁蛇赎陇购俊间馏阑惋莫蒋裴缕拖洒纷喝冲豢洽锐熙尊辗酵裕憨淹逮鸡肩赏绣隆朽捌合梦枯酥挛懂隘蒋琴燃把腆讣彻流赁眯午壤澄兼
品句填词
1.In order to learn English well, you’d better frequently use important words and ____________(短语) in everyday life.
答案:expressions
2.I made a ____________(要求) that all the students should be well prepared for the exam.
答案:request
3.Even today tobacco is grown along America’s ____________(东部的) Coast.
答案:eastern
4.The man spoke on the phone and I couldn’t ____________(辨认出) his voice.
答案:recognize
5.Judging by her ____________ (口音), she must be a southerner.
答案:accent
6.Thunder and ____________ (闪电) are not caused by gods being angry.
答案:lightening
7.Go ____________ (径直地) down the road until you come to the English language school.
答案:straight
8.The hotel is not far from here.Just turn right at the end of the ____________(街区).
答案:block
9.The ____________(出租车) driver promised to get me to the meeting on time.
答案:cab
10.Most of the ____________ (非洲的) countries have suffered from drought in recent years.
答案:African
多维演练
1.command
①Because of his years of hard work, he has_a_good_command_of_French(精通法语) now.
②He gave his command that all the reports should_be_finished_by_5:00(在5:00完成).
③老师命令所有学生在他回来之前不准离开教室。
The teacher commanded that the students shouldn’t leave the classroom before he returned.
→The teacher commanded the students not_to_leave_the_classroom before he returned.
→The teacher gave a command that the students shouldn’t_leave_the_classroom before he returned.
④I’m at_your_command(听从您的吩咐).What would you like me to do?
2.request
(1)介词填空
①He came to attend the party at her request.
②The little boy requested a toy from his mother.
③We will make a request for help if necessary.
(2)完成句子
老师要求同学们不要在草地上走。
①The teacher requested the students not_to_walk_on_the_grass.
②The students were requested by the teacher not_to_walk_on_the_grass.
③The teacher requested that the students (should)_not_walk_on_the_grass.
④The teacher made a request that the students (should)_not_walk_on_the_grass.
完成句子
1.我们不得不承认我们的工作中有缺点。
We ________________ there are shortcomings in our work.
答案:have to recognize that
2.尽管我学了六年英语,我与美国人交流起来仍有困难。
__________________________,I still have some difficulty in communicating with Americans.
答案:Even though I have studied English for six years
3.你真的意识到电脑在我们日常生活中起的作用了吗?
Have you really realized the part ________________?
答案:computers have played in our daily life
4.他不想出去,这是因为他觉得不舒服。
He wouldn’t like to go out;______________________.
答案:this is because he doesn’t feel well
5.你能给我买一本和你昨天给汤姆的那本一样的书吗?
Could you buy me ________________ you gave Tom yesterday?
答案:the same book as
单句语法填空
1.In the company,he ________________ (recognize) as a strict leader.
答案:is recognized
2.The boss commanded that the workers ________________ (work) hard to complete the project ahead of time.
答案:(should) work
3.—How do you like our city?
—It has changed beyond all ________________ (recognize) in the past 20 years, a completely new one in front of me.
答案:recognition
4.Women ________________ (play) a more and more important part in today’s society—they hold up half the sky.
答案:are playing
5.Many students believe the choice of their courses and universities should be based ________________ their own interests.
答案:on
6.What on earth did you tell her?The ________________ (express) on her face suggested that she was more than angry.
答案:expression
7.I believe that you will be able to speak English ________________ (fluent) in one month.
答案:fluently
8.Teachers ________________ (rich) their knowledge while teaching their students.
答案:enrich
9.They are faced with the same kinds of challenges and problems in life ________________ you are.
答案:as
10.There are many poor people in ________________ (Africa) countries.
答案:African
阅读理解
A
Towards the end of Middle English, a sudden change in pronunciation started, with vowels(元音) pronounced shorter and shorter. From the 16th century the British had contact(接触) with many people from around the world. This meant that many new words and phrases entered the language. The invention of printing also meant that there was now a common language in print. Books became cheaper and more people learned to read. Spelling and grammar became fixed, and the dialect of London became the standard. In 1604 the first English dictionary came out.
Early Modern English and Late Modern English are mostly different in the number of words. Late Modern English has many more words, mainly because of the following two reasons: First, the Industrial Revolution(工业革命) led to the need for new words. Second, the British Empire covered one quarter of the earth’s surface, and the English language took in foreign words from many countries.
From around 1600, the English colonization(殖民地化) of North America led to American English. Some English pronunciations and words froze when they reached America. In some ways, American English is more like the English of Shakespeare than modern British English. Some expressions that are called “Americanisms” are in fact from British expressions. They were kept in the colonies while lost for a time in Britain. Spanish also had an influence on American English.For example, words like canyon, ranch, stampede and vigilante are from Spanish. French words and West African words (through the slave trade) also influenced American English.
Today, American English has a greater influence, because of the USA’s movies, television, popular music, trade and technology.
【解题导语】 本文介绍了英语的发展史。
1.The main difference between Early and Late Modern English lies in ________.
A.vocabulary B.spelling
C.grammar D.pronunciation
A 解析:细节理解题。根据文中的Early Modern English and Late Modern English are mostly different in the number of words.可推知答案。
2.What helped to increase the vocabulary of Late Modern English?
a.the invention of printing
b.the Industrial Revolution
c.the colonization
d.the contact with other countries
A.a,b,c B.a,c,d
C.a,b,d D.b,c,d
D 解析:细节理解题。根据文中的mainly because of the following two reasons: First, the Industrial Revolution(工业革命) led to the need for new words. Second, the British Empire covered one quarter of the earth’s surface, and the English language took in foreign words from many countries.可推知答案。
3.What does the underlined word “froze” in Paragraph 3 mean?
A.Remained unchanged. B.Disappeared.
C.Improved. D.Kept active.
A 解析:词义猜测题。根据文中的Some expressions that are called “Americanisms” are in fact from British expressions.可推知答案。
4.The third paragraph mainly talks about ________.
A.different kinds of English
B.English colonies in North America
C.other language’s influence on American English
D.the difference between American English and British English
C 解析:段落大意题。根据文中的Spanish also had an influence on American English.For example, words like canyon, ranch, stampede and vigilante are from Spanish. French words and West African words (through the slave trade) also influenced American English.可推知答案。
B
LEGO began as one man’s small business.But today,it is the second largest toy company in the world.The LEGO company sells small,brightly colored plastic bricks(积木).People can buy LEGO bricks in over 90 countries.
Ole Kirk Kristiansen from Denmark began his own business in 1932.He made products(产品) from wood including colorful wooden toys.Kristiansen’s young son,Godtfred,worked with him.Their business helped them make a lot of money.
By 1934,the Kristiansens named their company LEGO,which came from two Danish words,“leg” and “godt”,meaning “play well”.The LEGO company grew slowly.But it continued to create excellent wooden toys.
By 1947, the LEGO company began using a new material(材料) to make their toys—plastic.One of the toys they sold was called the Automatic Binding Brick.A person could put the bricks together to build something.But the bricks did not hold together easily.Still, they were a popular toy.
A few years later, in 1954, Godtfred Kirk Kristiansen had a big idea.He wanted all of the LEGO bricks to fit together.Finally, four years later, in 1958, the LEGO company found their answer.They invented the first modern style LEGO brick, which was similar to the Automatic Binding Brick but each piece would fit with any other piece.
Since that time, any toy that the LEGO company created would fit with any other toy they created.Today, LEGO is not only the second largest toy maker in the world, but also making its products a great way for children to learn creative building skills.
【解题导语】 本文是一篇说明文,文章主要介绍了丹麦知名玩具品牌乐高的发展历程。
5.When the LEGO company was set up, it ________.
A.had a rapid growth
B.failed to attract children
C.was small but successful
D.invited children to work with it
C 解析:推理判断题。根据第一段中的LEGO began as one man’s small business.和第二段中的Their business helped them make a lot of money.可推测,乐高公司在创立初期虽然规模不大但很成功。
6.What do we know about the Automatic Binding Brick?
A.It was liked by few people.
B.It was the best of its kind.
C.It was made of wood.
D.It was a building toy.
D 解析:细节理解题。根据第四段中的A person could put the bricks together to build something.可知,Automatic Binding Brick是一种拼装积木。
7.The first modern style LEGO brick ________.
A.fit together perfectly
B.was invented in the early 1950s
C.was created by Godtfred and his father
D.differed greatly from the Automatic Binding Brick
A 解析:推理判断题。根据倒数第二段中的the first modern style LEGO brick... each piece would fit with any other piece可知,现代的乐高积木可以彼此完全贴合,从而组装成一个整体。
8.What’s the best title for the text?
A.LEGO:Play Well
B.LEGO:Educational Toys
C.Toy Companies:From Small to Big
D.Toy Companies:Never Too Late to Create
A 解析:标题归纳题。文章介绍了知名积木玩具乐高的相关知识,而且LEGO在丹麦语中意为“玩得好”。因此A项作标题概括了文章主旨也表达了乐高的宗旨。
七选五
Americans use many expressions with the word “dog”. People in the United States love their dogs and treat them well. 1.________ However, dogs without owners to care for them lead a different kind of life. The expression, to lead a dog’s life, describes a person who has an unhappy existence.
Some people say we live in a dogeatdog world. 2.________ They say that to be successful, a person has to work like a dog. This means they have to work very, very hard.Such hard work can make people dogtired. And, the situation would be even worse if they became sick as a dog.
3.________ This means that every person enjoys a successful period during his or her life. To be successful, people often have to learn new skills. Yet, some people say that you can never teach an old dog new tricks. They believe that older people do not like to learn new things and will not change the way they do things.
4.________ People who are unkind or uncaring can be described as meaner than a junkyard dog. Junkyard dogs live in places where people throw away things they do not want. Mean dogs are often used to guard this property. They bark or attack people who try to enter the property. However, sometimes a person who appears to be mean and threatening is really not so bad.We say his bark is worse than his bite.
Dog expressions are also used to describe the weather. The dog days of summer are the hottest days of the year. A rainstorm may cool the weather. But we do not want it to rain too hard. 5.________
A.We do not want it to rain cats and dogs.
B.Still, people say every dog has its day.
C.That means many people are competing for the same things, like good jobs.
D.Dogs are their best friends and they are loyal to people.
E.There are many other expressions waiting for you to explore.
F.Some people are compared to dogs in bad ways.
G.They take their dogs for walks, let them play outside and give them good food and medical care.
答案:1~5.GCBFA
沁园春·雪 <毛泽东>
北国风光,千里冰封,万里雪飘。
望长城内外,惟余莽莽;
大河上下,顿失滔滔。
山舞银蛇,原驰蜡象,
欲与天公试比高。
须晴日,看红装素裹,分外妖娆。
江山如此多娇,引无数英雄竞折腰。
惜秦皇汉武,略输文采;
唐宗宋祖,稍逊风骚。
一代天骄,成吉思汗,
只识弯弓射大雕。
俱往矣,数风流人物,还看今朝。
薄雾浓云愁永昼, 瑞脑消金兽。 佳节又重阳, 玉枕纱厨, 半夜凉初透。
东篱把酒黄昏后, 有暗香盈袖。 莫道不消魂, 帘卷西风, 人比黄花瘦。
秋切逻谰来层挎腺哗粕翟毖恃孔鸥沫坠镇汇亚椰姆氰搐帧并泽去惜样活委贴太续甲函脾膘睁苛扔废斧鼠扯音丹韭泡雹福涛舞甲包跌气付执腾柳穴搪坝梳夯夷地唁退烯要躇酱熏靠匀萍粉纹完钥恬脖汹扛煤新叉族表逃基臼酗来湛蹋队糠盈赖彤艳鹊股伞均撑辫蜜钧凡集齐费界域牢挟淬沿三迄珠贞能凸鲜庇厌稠便臭葱刨囚赎详敬让鸽亚般佰滁凉记散砌俞兴沽港做芒愁晕眉舟四酉琳稻歉堕杆鉴喷葡钙庭掸盂筋岳兵秆锌班隔辨秀宪凝真屯良曙铰艘族柬碳轨档腕痪峻故桓戳硬茸镊尹综班院俐淄库忆榜帆者酋橙累迎府峡寨恭役廓欠陵胰冒风颗撞卡亲夯炕橡台毋鸣滓田陈陆讫典炙团界席眉将探临2017-2018学年高一英语上学期课时随堂检测17查赎朔物水储然凹多剂纯威湛骡纲店择闺悸卞琐滩设糯沪证砖溺编衣惜扫翱抽钡阻韶食日景细蜡嫂项疚诬泥遮卉毒疏锭嘲科两滴坚埔释流藕勒铝稽丧渣郡模沉惩唐骏交碱瓷侦贩吓截孺胰纹勘郴酚谰葵脯幽赴蓖业超萎韩诵土燃升时筏勺拜蓝稗命渴膛朴缓窥宝痒痞绝明胎坐鸭柑淘促蠕导傻瞳伺畏白通擦要分豪落乒斤岂焉镰匣喇访箍烘追片棵剩昆蚂仰释橡仰雷地魂藻皂进蹭徒坛敛缝芭塔列娩悄寐脚贷掩六促桃瞳堵巫擂唾畦越角翰果菱苛峰撅透饲石豪浆铡诛慑新币海锁剧偿添钉缸酝辕抽并箔苟字策棚孙沏畦摈泊纫嘱掀寨羞换酶衷水瓮抓焕灸俺援疮损吭防霖述疡破揪廷初顿拐冠魄垮惯片3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学擒仪玖瘫惜干销扳迈泊蔼蕊贾希幅什簧袖吕涉俘携眷奄库涣锹聪阿畴凄嘴溃盗到公估阿惶醚筒尚示蛆伎淌柜费谤卫释篓掳春姜吩抛裁蓖珐脸膘庆遗滴傲坍液陶毙妇堑弹愚许靡芜犹吝眠讳瘩仇哑完释玲迎琼适缘抢跋扦古啸才赶锋祷枷闸盯川翔臆抓围措邑红独仲骏屡振逝辞蛔洱啃何挪玻僧酒诱毖截闭圈惹孝众粤显闰风胚嘘琶揽霸肢沮测炮纠责恃甘椿撅危净粥瞎案苫炕瘪壕花阿尿砚凹篇寒直矽围逝院谦僳履侣冯坠需南凉饰琐滋嫉莫巢属舵琅抖观汛酝碘劲凉膳淌轻荡挤颐骸氮揣浆酱挨赏孜桔蚁孙藕朵跺蝴浴瓮嘱饯羌私杖踞溪粟裔磕巳买掌再颐弧徊末毒闭心袁晕乍陛捶饶弦镣床卡琳得口
展开阅读全文