ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:44.04KB ,
资源ID:1894974      下载积分:6 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/1894974.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(英语小学六年级阅读理解精选毕业质量提高试题测试卷(附答案).doc)为本站上传会员【a199****6536】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

英语小学六年级阅读理解精选毕业质量提高试题测试卷(附答案).doc

1、英语小学六年级阅读理解精选毕业质量提高试题测试卷(附答案) 一、阅读判断 阅读下面的短文,判断正(T)误(F)。 Wonders of the world(世界奇迹) Great Barrier Reef A coral reef(珊瑚礁) grows under the sea.  Coral looks like plants but it is made up of(由……组成) animals. The biggest coral reef in the world is the Great Barrier Reef in Australia.  Coral is a liv

2、ing thing. The Great Barrier Reef is growing now. Greenland(格林兰岛) An island is a piece of land(一片陆地) which has water all around it. Some islands are in the sea. Some islands are in lakes or rivers. Islands can be big or small. Greenland is the largest island in the world.  Greenland is very cold. 

3、 It snows every month of the year. 1、Coral looks like plants and it is made up of plants. ( ) 2、The Great Barrier Reef isn’t growing now. ( ) 3、An island is a piece of land which has water around it. ( ) 4、All islands are big and in the sea. ( ) 5、Greenland is the larges

4、t island in the world and it is very cold. ( ) 答案:1、F     2、F     3、T     4、F     5、T 【解析】 解析:1、F     2、F     3、T     4、F     5、T 【解析】 二、阅读判断 阅读短文,判断正 (T) 误 (F)。 Bill is an English boy. He is twelve. He lives with his family in China. There are four people in his family. They’re

5、 his father Jack Clinton, his mother Catherine and his little sister Abby. He has a yellow dog. Its name is Barbie. His father is mending his bike. What is Bill doing? Ah, he is doing Chinese homework. He can’t speak Chinese very well, but he loves Chinese very much. Bill’s father works in a middle

6、school. He’s an English teacher. His mother is in a TV factory. Bill and his sister go to the same school. 6、Bill’s mother is an English teacher. ( ) 7、Bill’s father is mending his car. ( ) 8、Barbie is a cat. ( ) 9、Bill and his sister are in the same school. ( ) 10、Bill’

7、s family are in China now. ( ) 答案:6、F     7、F     8、F     9、T     10、T 解析:6、F     7、F     8、F     9、T     10、T 三、阅读理解 To spend my holiday together with my friend, I went to Sweden (瑞士) on a bicycle. However, we didn’t ride our bikes all the time. We took the train through Poland an

8、d then we boarded (登上) a ship to Sweden. The start and the end of our trip was Ystad (于斯塔德) in Sweden. We had two weeks to travel around southern Sweden. It was a really cold and rainy day when we started our trip, so I thought this holiday wouldn’t be good. We traveled about 100 km per day. Swe

9、den is a beautiful country with nice people and hot weather! Yes, of course I did not believe that it would be 35 degrees in Sweden. We came home sun-tanned and full of new experiences. 11、To get to Sweden, the writer took ______ form(s) of transportation (交通). (    ) A.one B.two C.three D.four 1

10、2、When the writer arrived at Ystad, the weather was ______. (    ) A.hot and sunny B.cold and rainy C.hot and windy D.cold and cloudy 13、The underlined word “sun- tanned” in the last paragraph means ‘______ “in Chinese. (    ) A.没有太阳的 B.升起太阳的 C.被太阳晒黑的 D.为太阳欢呼的 14、From the passage, we can know __

11、 (    ) A.the writer and his family had a great time B.at first the writer thought he could have fun C.the writer traveled in north of Sweden for two weeks D.the people in Sweden were friendly to the writer 15、What’s the best title of the passage? (    ) A.My holiday in Sweden B.Why not go

12、on a trip? C.How to get to Sweden? D.Let’s travel around the world 答案:11、C     12、B     13、C     14、D     15、A 【导语】本文讲了作者和朋友去瑞典旅行的事情。 11、句意:为了到达瑞典,作者乘了_____种交通方式。 解析:11、C     12、B     13、C     14、D     15、A 【导语】本文讲了作者和朋友去瑞典旅行的事情。 11、句意:为了到达瑞典,作者乘了_____种交通方式。A一,B二,C三,D四,根据第一段可知为了到达瑞典,作

13、者乘了三种交通方式,故选C。 12、句意:当作者到达于斯塔德时,天气________。A炎热晴朗,B寒冷多雨,C炎热有风,D寒冷多云,根据“It was a really cold and rainy day when we started our trip, so I thought this holiday wouldn’t be good.”,可知当作者到达于斯塔德时,天气寒冷多雨,故选B。 13、句意:最后一段中带下划线的“sun- tanned”一词的中文意思是________。根据文章语境可知sun- tanned的中文意思是被太阳晒黑的,故选C。 14、句意:从这篇文章中,

14、我们可以知道________。A作者和家人玩得很开心,B起初,作者认为他可以玩得很开心,C作者在瑞典北部旅行了两周,D瑞典人对作者很友好,根据“Sweden is a beautiful country with nice people and hot weather!”,可知D项正确,故选D。 15、句意:这篇文章最好的标题是什么?A我在瑞典度假。B为什么不去旅行呢?C怎么去瑞典?D让我们环游世界吧。根据全文可知讲了作者在瑞典度假,故选A。 四、阅读理解 One day, Mr. and Mrs. White go shopping by car. They stop their ca

15、r near a shop. They buy many things from the shop. And the things are too heavy, so they want to put them into their car. But Mr. White can’t open the door of the car. “Let’s ask a policeman for help. “Says Mrs. White. Then they ask a policeman to help them. The policeman is very friendly to help th

16、em open the door of the car. At that time, a man comes up and shouts, “What are you doing with my car?” Mr. and Mrs. White look at the number of the car, then they say sorry to the man. 11、Mr. and Mrs. White go shopping _______. (   ) A.by bike B.in the evening C.by car D.with their son 12、They w

17、ant to _______. (   ) A.carry the things home B.ask a policeman to carry the things for them C.buy a car D.put the heavy things into their car 13、Mr. White can’t open the door of the car_______. (   ) A.but Mrs. White can B.but a policeman can C.but soon they open it D.all day 14、_______helps

18、them open the door of the car. (   ) A.An old man B.A young woman C.A policeman D.Mr. White 15、They look at _______and they know they are wrong. (   ) A.the policeman B.the watch C.the number of the car D.the man 答案:11、C     12、D     13、B     14、C     15、C 解析:11、C     12、D     13、B     1

19、4、C     15、C 五、阅读理解 Once there was a farmer. He worked for a landlord(地主). The landlord made the man work all day long, but paid him very little money and didn’t give him enough food to eat. One day when the man was having breakfast, the landlord came and said to him, “It’s much too inconvenient

20、不方便的)to go to work and come back for supper. So I want you to have breakfast, lunch and supper now before you go to the fields.” “How can I eat three meals at a time?” the man thought. But he said, “All right.” He finished his breakfast and went out. Two hours later, the landlord went out for a w

21、alk. What did he see? He saw that the man was sitting under a tree and smoking. The landlord was very angry. “Why aren’t you working in the fields?” he said. The man said with a smile, “I have had my supper and you know very well what I should do after supper.” 16、The landlord gave the farmer _____

22、 (     ) A.very little work B.much food to eat C.very little money 17、The farmer had three meals together because ______. (     ) A.it was good for the landlord B.the landlord was very kind C.he smoked under a tree 18、Two hours later, the landlord saw the farmer ______. (     ) A.working hard

23、 on the farm B.having his lunch under a tree C.smoking under a tree 19、What does the farmer usually do after supper? (     ) A.He works in the field. B.He has a rest. C.He sits under a tree. 20、The farmer was very ______. (     ) A.hard-working(勤劳的) B.angry C.clever 答案:16、C     17、A     18、C 

24、    19、B     20、C 解析:16、C     17、A     18、C     19、B     20、C 六、阅读理解 The way of life in the Tang Dynasty were quite different from those of today. At that time, there were not any tall buildings. People lived in wooden houses. They didn't have bikes, cars, trains or planes. They usually wen

25、t to another place on foot, by horse or by boat. There weren't any computers, either. People could not send emails to their friends. They sent letters with the help of pigeons or postmen. In the Tang Dynasty, people thought women with round faces and fat bodies were beautiful. Men usually wore hat

26、s and women always had long hair. But they ate dumplings, pancakes, vegetables and meat just like what we eat today. 21、In the Tang Dynasty, people lived in _____. (    ) A.the forest B.the cave C.wooden houses 22、In the Tang Dynasty, people went to another place _____. (    ) A.by car; by train

27、 or by plane B.by horse; by boat or on foot C.by ship; by bike or by bus 23、The underlined word "pigeons "means" _____”. (    ) A.鸽子 B.企鹅 C.鹦鹉 24、In the Tang Dynasty, women always _____. (    ) A.had glasses B.wore hats C.had long hair 25、The _____ in the Tang Dynasty is/are the same as that /

28、those of today. (    ) A.clothes B.food C.traffic 答案:21、C     22、B     23、A     24、C     25、B 【导语】本文主要介绍了唐代的生活方式和现代不同和相同的地方。 21、句意:在唐代,人们住在___。由短 解析:21、C     22、B     23、A     24、C     25、B 【导语】本文主要介绍了唐代的生活方式和现代不同和相同的地方。 21、句意:在唐代,人们住在___。由短文 People lived in wooden houses.可知人们住在木屋里,A森

29、林,B洞穴,C木屋,故选C。 22、句意:在唐代,人们___去别的地方。由短文 They usually went to another place on foot, by horse or by boat.可知他们步行,骑马或者乘船去另外一个地方。A开车,乘火车或飞机。B骑马,乘船或步行,C乘船,骑自行车或乘公交车,故选B。 23、句意:划线的单词pigeons意思是____。由短文They sent letters with the help of pigeons or postmen.推测划线单词的意思应是鸽子,结合选项A符合题意,故选A。 24、句意:在唐代,女人总是___。由短文 Men usually wore hats and women always had long hair.可知女人总是长头发,A戴眼镜,B戴帽子,C长头发,故选C。 25、句意:唐代的____和现在一样。由短文But they ate dumplings, pancakes, vegetables and meat just like what we eat today.可知唐代的食物和现在一样,A衣服,B食物,C交通,故选B。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服