ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:323.54KB ,
资源ID:1891560      下载积分:6 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/1891560.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(英语小学六年级上学期阅读理解专项模拟试题测试题(含答案)(1).doc)为本站上传会员【精***】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

英语小学六年级上学期阅读理解专项模拟试题测试题(含答案)(1).doc

1、英语小学六年级上学期阅读理解专项模拟试题测试题(含答案)(1) 一、阅读理解 The Grade 3 students at Sunshine Primary School collected a lot of empty(空的)bottles. In July, they are going to take the bottles to a recycling centre(回收中心). They are going to sell(卖) the bottles and buy some books for the school library. Kate made a bargra

2、ph(柱状图) to show the number of the bottles they collected. This is the bargraph. 1、In November, the students collected _______ empty bottles. (  ) A.80 B.60 C.40 2、The students collected _______ more bottles in December than in January. (  ) A.10 B.20 C.30 3、From the bargraph, we know that th

3、e students picked up the same number of bottels in _______ and _______. (  ) A.October; February B.September; April C.January; March 4、Why do the students collect empty bottles? (  ) A.Because they want to do something for their school. B.Because they like empty bottles very much. C.Because the

4、y want to use the bottles to make other things. 5、What are the Grade 3 students going to do? (  ) A.They are going to buy a lot of empty bottles from the recycling centre. B.They are going to buy some books for the school library. C.They are going to sell the bottles in the market. 二、阅读理解 I’m

5、Lisa. I often go to the park on Saturdays. I go there by subway. And I like to draw pictures with my friends in the park. Sometimes we have a picnic there. On Sundays I go to the library and read books there. The library is not far from my home. I can go there by bike. There’s also a new cinema near

6、 my home. It's great. I’m going to see a film with my parents this weekend. 6、On Saturdays Lisa often goes to ______ by subway.  (       ) A.the cinema B.the library C.the park 7、Lisa likes to ______ in the park with her friends. (       ) A.read books B.draw pictures C.see a film 8、Sometimes L

7、isa and her friends ______ in the park. (       ) A.have a picnic B.read books C.draw pictures 9、Lisa goes to the library ______ on Sundays. (       ) A.on foot B.by subway C.by bike 10、Lisa is going to ______ this weekend. (       ) A.read books B.see a film C.have a picnic 三、阅读理解 Penny live

8、d on a farm. She was called the “silly goose”(愚蠢的鹅) because she often did some foolish things. She didn’t like the name. One day, she found a book on the grass. She was very happy. She took the book with her everywhere. She felt herself so clever and became proud(得意的). The animals thought Penny beca

9、me clever now because she always carried a book. So they asked her for help. But Penny always gave the wrong ideas. One day, a pig picked a lot of mushrooms and went home happily. He asked Penny for help. Penny said“You can eat them. They are very nice.”But the mushrooms are poisonous(有毒的). The anim

10、als were sick and angry. They couldn’t believe Penny. So Penny lost her pride(骄傲). She knew that it was useless(无用的) to have a book. She should work hard and she began to read books every day. 11、—Where did Penny live? (   ) —_______ A.She lived on the grass. B.She lived on a farm. C.She lived

11、at school. 12、—Why was she called the “silly goose”? (   ) —_______ A.Because she was clever. B.Because she lived on a farm. C.Because she often did some foolish things 13、—Was she happy when she found a book on the grass? (   )   —______ A.Yes, she was. B.No, she wasn’t. C.Yes, she did. 14

12、Penny’s ideas are _______ for the animals. (   ) A.good B.useful C.useless 15、—What do we know from the story? (   )   —______ A.Penny began to work hard. B.Penny is very clever. C.Other animals liked reading books. 四、阅读理解 Hi, I'm Bob. I am twelve. I come from China. I usually go to school b

13、y subway. I am a basketball player in the school team. After school, I often play basketball with my classmates. My father is a scientist. He goes to work early and gets home late. He usually goes to work by bike. When it rains, he goes by bus. My mother is a nurse. she works in a hospital far away

14、 from our home, so she goes to work by car every day. There is a nature park near my home. My father and I often go to the nature park on weekends. We often go there on foot. And that's good exercise for us. I love my family. 16、Bob often plays __________ after school. (    ) A.basketball B.foo

15、tball C.baseball 17、Bob's father usually goes to work by __________. (    ) A.subway B.bus C.bike 18、The nature park is __________ Bob's home. (    ) A.far from B.behind C.not far from 19、Bob's mother is __________. (    ) A.a teacher B.a doctor C.a nurse 20、Bob and his father often _________

16、 to the nature park on the weekend. (    ) A.walk B.take a car C.take a bus 五、阅读理解 Daniel comes from Sydney. He is now staying in Beijing with his family. He usually gets up at about 6:30 am and has breakfast at 7:00 am. Then he leaves home at 7:15 am. He gets to school at 7:45 am. His first cl

17、ass begins at 8:00 am. There are four lessons in the morning. Morning classes are over at 11:50 am, and he has lunch 10 minutes later. Afternoon classes begin at 1:30 pm. There are two lessons in the afternoon. They are over at 3:10 pm. Daniel usually stays at school for another hour to play soccer

18、 and then goes home. 21、Where is Daniel living now? (  ) A.Sydney. B.Beijing. C.New York. D.Shenzhen. 22、When does Daniel’s first class begin? (  ) A.At 7:15 am. B.At 7:45 am. C.At 8:00 am. D.At 8:15 am. 23、What time does Daniel have lunch? (  ) A.At 11:50 am. B.At 12 o'clock. C.At 12:10 pm.

19、 D.At 12:20 pm. 24、How many classes do they have a day? (  ) A.Four. B.Two. C.Six. D.Eight. 25、After school, Daniel usually stays at school for one hour to ________. (  ) A.play soccer B.play basketball C.do his homework D.play music 六、阅读理解 The way of life in the Tang Dynasty were quite diffe

20、rent from those of today. At that time, there were not any tall buildings. People lived in wooden houses. They didn't have bikes, cars, trains or planes. They usually went to another place on foot, by horse or by boat. There weren't any computers, either. People could not send emails to their friend

21、s. They sent letters with the help of pigeons or postmen. In the Tang Dynasty, people thought women with round faces and fat bodies were beautiful. Men usually wore hats and women always had long hair. But they ate dumplings, pancakes, vegetables and meat just like what we eat today. 26、In the Ta

22、ng Dynasty, people lived in _____. (    ) A.the forest B.the cave C.wooden houses 27、In the Tang Dynasty, people went to another place _____. (    ) A.by car; by train or by plane B.by horse; by boat or on foot C.by ship; by bike or by bus 28、The underlined word "pigeons "means" _____”. (    )

23、A.鸽子 B.企鹅 C.鹦鹉 29、In the Tang Dynasty, women always _____. (    ) A.had glasses B.wore hats C.had long hair 30、The _____ in the Tang Dynasty is/are the same as that / those of today. (    ) A.clothes B.food C.traffic 【参考答案】 一、阅读理解 1、B     2、B     3、C     4、A     5、B 【导语】本文介绍的是学生们收集空瓶子想要为

24、学校做些事情。 1、句意:在十一月份,学生们收集了______个空瓶子 解析:1、B     2、B     3、C     4、A     5、B 【导语】本文介绍的是学生们收集空瓶子想要为学校做些事情。 1、句意:在十一月份,学生们收集了______个空瓶子。A80,B60,C40,根据统计图可知十一月份学生们收集了60个空瓶子。故选B。 2、句意:学生们在十二月份收集的空瓶子数量比一月份多______个。A10,B20,C30,根据统计图可知学生们在十二月份收集的空瓶子数量比一月份多20个。学生们十二月份收集100个,一月份收集80个,100-80=20个。故选B。

25、3、句意:通过统计图,我们可以知道学生们在______和______收集的空瓶子的数量相同。A十月;二月,B九月;四月,C一月;三月,根据统计图,我们可以得知学生们在一月和三月收集的空瓶子数量相同,都是80个。故选C。 4、句意:为什么学生们收集空瓶子?A因为他们打算为学校做些事情。B因为他们非常喜欢空瓶子。C因为他们想要用瓶子之所一些其他的物品。根据文章“They are going to sell(卖) the bottles and buy some books for the school library.”得知他们打算把空瓶子卖掉,然后为学校图书馆买些书。故选A。 5、句意:三年

26、级的学生们打算去做什么?A他们打算从回收中心买很多空瓶子。B他们打算为学校图书馆买一些书。C他们打算在市场上出售这些瓶子。根据文章“They are going to sell(卖) the bottles and buy some books for the school library.”得知他们打算为学校图书馆买一些书。故选B。 二、阅读理解 6、C     7、B     8、A     9、C     10、B 【分析】本文介绍了丽莎的周末活动。 6、句意:星期六丽莎经常乘地铁去______。A电影院,B图书馆,C公园, 解析:6、C     7、B     8

27、A     9、C     10、B 【分析】本文介绍了丽莎的周末活动。 6、句意:星期六丽莎经常乘地铁去______。A电影院,B图书馆,C公园,根据短文中的I’m Lisa. I often go to the park on Saturdays.可知星期六丽莎经常乘地铁去公园,故选C。 7、句意:丽莎喜欢和她的朋友在公园_____。A读书,B画画,C看电影,根据短文中的And I like to draw pictures with my friends in the park.可知丽莎喜欢和她的朋友在公园画画,故选B。 8、句意:有时丽莎和她的朋友在公园里_____。A野

28、餐,B读书,C画画,根据短文中的Sometimes we have a picnic there.可知有时丽莎和她的朋友在公园里野餐,故选A。 9、句意:丽莎星期天______去图书馆。A步行,B乘地铁,C骑自行车,根据短文中的 I can go there by bike.可知丽莎骑自行车去图书馆,故选C。 10、句意:丽莎这个周末要去_____。A读书,B看电影,C去野餐,根据短文中的I’m going to see a film with my parents this weekend.可知丽莎这个周末要去看电影,故选B。 【点睛】 三、阅读理解 11、B     12、C 

29、    13、A     14、C     15、A 【导语】本文主要讲述了彭妮的成长经历。 11、句意:—彭妮居住在哪里?—______。A她住在草地上。 解析:11、B     12、C     13、A     14、C     15、A 【导语】本文主要讲述了彭妮的成长经历。 11、句意:—彭妮居住在哪里?—______。A她住在草地上。B她住在农场。C她住在学校。根据“Penny lived on a farm. ”可知她居住在农场,故选B。 12、句意:—为什么她被叫做“愚蠢的鹅”?—_______。A因为她是聪明的。B因为她住在农场。C因为她经常做愚蠢的

30、事情。根据“She was called the “silly goose”(愚蠢的鹅) because she often did some foolish things.”可知她经常做愚蠢的事情,故选C。 13、句意:—当她在草地上发现一本书时,她高兴吗?—______。根据“One day, she found a book on the grass. She was very happy. ”可知她非常开心,作肯定回答,故选A。 14、句意:彭妮的意见对动物们_______。A好的,B有用的,C没用的。根据“But Penny always gave the wrong ideas

31、 ”可知彭妮总是给动物们错误的建议,故选C。 15、句意:—我们能从这个故事知道什么?—________。A彭妮开始努力工作。B彭妮是非常聪明的。C其他动物喜欢看书。根据“She should work hard and she began to read books every day.”可知彭妮开始努力工作。故选A。 四、阅读理解 16、A     17、C     18、C     19、C     20、A 【导语】本文介绍了鲍勃一家人。 16、句意:鲍勃经常放学后打______。A篮球,B足球,C棒球,根据 解析:16、A     17、C     18、C

32、     19、C     20、A 【导语】本文介绍了鲍勃一家人。 16、句意:鲍勃经常放学后打______。A篮球,B足球,C棒球,根据“After school, I often play basketball with my classmates.”,可知鲍勃放学后经常打篮球,故选A。 17、句意:鲍勃的爸爸通常骑______去上班。A地铁,B公共汽车,C自行车,根据“He usually goes to work by bike.”,可知鲍勃的爸爸通常骑自行车去上班,故选C。 18、句意:自然公园离鲍勃家不远。A远离,B在……后面,C离……不远,根据“There is a

33、 nature park near my home.”,可知自然公园离鲍勃家不远,故选C。 19、句意:鲍勃的妈妈是______。A一名老师,B一名医生,C一名护士,根据“My mother is a nurse.”,可知鲍勃的妈妈是一名护士,故选C。 20、句意:鲍勃和他爸爸周末经常______去自然公园。A步行,B开车,C坐公共汽车,根据“My father and I often go to the nature park on weekends. We often go there on foot.”,可知鲍勃和他爸爸周末经常步行去自然公园,故选A。 五、阅读理解 21、B  

34、   22、C     23、B     24、C     25、A 【分析】短文大意:短文介绍了丹尼尔现在和他的家人在北京学校生活。 21、句意:丹尼尔现在住在哪里?A悉 解析:21、B     22、C     23、B     24、C     25、A 【分析】短文大意:短文介绍了丹尼尔现在和他的家人在北京学校生活。 21、句意:丹尼尔现在住在哪里?A悉尼。B北京。C纽约。C深圳。根据短文中的Daniel comes from Sydney. He is now staying in Beijing with his family. 可知丹尼尔现在在北京,故选

35、B。 22、句意:丹尼尔第一节课什么时候开始?A在上午7:15。B在上午7:45。C在上午8:00。D在上午8:15。根据短文中的 His first class begins at 8:00 am.可知他的第一节课在上午八点开始,故选C。 23、句意:丹尼尔在什么时间吃午饭?A在上午11:50。B在12点钟。C在下午12:10。D在下午12:20。根据短文中的Morning classes are over at 11:50 am, and he has lunch 10 minutes later.可知上午课11:50结束,十分钟后吃午饭,丹尼尔在12点钟吃午饭,故选B。 24、句意

36、他们一天有多少节课?A四。B二。C六。D八。根据短文中的There are four lessons in the morning.There are two lessons in the afternoon. 可知上午有四节课,下午有两节课,一天有六节课,故选C。 25、句意:放学后,丹尼尔通常在学校呆一个小时____。A踢足球,B打篮球,C做作业,D播放音乐,根据短文中的 Daniel usually stays at school for another hour to play soccer, and then goes home.可知放学后,丹尼尔通常在学校呆一个小时踢足球,故选

37、A。 【点睛】 六、阅读理解 26、C     27、B     28、A     29、C     30、B 【导语】本文主要介绍了唐代的生活方式和现代不同和相同的地方。 26、句意:在唐代,人们住在___。由短 解析:26、C     27、B     28、A     29、C     30、B 【导语】本文主要介绍了唐代的生活方式和现代不同和相同的地方。 26、句意:在唐代,人们住在___。由短文 People lived in wooden houses.可知人们住在木屋里,A森林,B洞穴,C木屋,故选C。 27、句意:在唐代,人们___去别的地方。

38、由短文 They usually went to another place on foot, by horse or by boat.可知他们步行,骑马或者乘船去另外一个地方。A开车,乘火车或飞机。B骑马,乘船或步行,C乘船,骑自行车或乘公交车,故选B。 28、句意:划线的单词pigeons意思是____。由短文They sent letters with the help of pigeons or postmen.推测划线单词的意思应是鸽子,结合选项A符合题意,故选A。 29、句意:在唐代,女人总是___。由短文 Men usually wore hats and women always had long hair.可知女人总是长头发,A戴眼镜,B戴帽子,C长头发,故选C。 30、句意:唐代的____和现在一样。由短文But they ate dumplings, pancakes, vegetables and meat just like what we eat today.可知唐代的食物和现在一样,A衣服,B食物,C交通,故选B。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服