ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:45.04KB ,
资源ID:1875718      下载积分:6 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/1875718.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(六年级阅读理解精选英语提高试卷测试题(带答案).doc)为本站上传会员【天****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

六年级阅读理解精选英语提高试卷测试题(带答案).doc

1、六年级阅读理解精选英语提高试卷测试题(带答案) 一、阅读判断 阅读下面的短文,判断正(T)误(F)。 Peter liked fish very much. One day, he bought a big fish. Then he went to work. His son saw the fish and thought, “Very good! I can ask my friends to eat it.” Peter came home in the evening. The fish was not there. His son said, “Oh, Dad, your

2、cat ate the fish.” Peter got angry. He took the cat and his son to the shop and weighed the cat. Then he said, “Little boy, my fish weighs one kilo, and the cat weighs one kilo, too. My fish is here, then where is my cat?” 1、Peter caught a big fish one day. ( ) 2、Peter wanted to ask his friend

3、s to eat the fish. ( ) 3、Peter came home and he didn’t find the fish. ( ) 4、The fish and the cat weighed ten kilos. ( ) 5、From the story, we know that Peter’s cat ate the fish. ( ) 答案:1、F     2、F     3、T     4、F     5、F 【解析】 解析:1、F     2、F     3、T     4、F     5、F 【解析】

4、 二、阅读判断 阅读短文,判断正误,正确的填“T”,错误的填“F”。 Michael Jordan is one of the most famous basketball players in the world. He was born in Brooklyn, New York. He didn’t like to talk about himself. He was once very short. He didn’t play very well when he first joined the basketball team in his high school. But th

5、e next year things changed greatly for him, as he grew much taller. Michael Jordan became famous when he joined his university basketball team in North Carolina. Michael used his swiftness and strength to reach the basket again and again. He played so well that people called him “Air Jordan” After

6、 college, Michael became a member of the Chicago Bulls basketball team. He was thought to be a high-flying player. He was named “Rookie of Year” in 1985 and “Most Valuable Player”in 1987. He once set a record by scoring 63 points in one game. 6、Michael Jordan is very famous football player. (

7、) 7、He was a good player when he began playing in his high school basketball team. ( ) 8、He became famous when he played in his university basketball team. ( ) 9、He was so tall that people called him “Air Jordan”. ( ) 10、Michael became a member of the Chicago Bulls basketball team

8、 after college. ( ) 答案:6、F     7、F     8、T     9、F     10、T 解析:6、F     7、F     8、T     9、F     10、T 三、阅读理解 Everyone has his or her own living habits. Keeping good living habits is important. Why are some habits better than others? Let’s find out. ●Why do we need to eat coarse grain

9、 (粗粮)? Corn, sweet potato, soybean and oats are all coarse grains. Eating coarse grains is good for your health. They have a lot of dietary fiber (食用纤维).They are good for your digestion (消化). You can cook them in porridge or make drinks with them. ●Why shouldn’t we bend (弯曲) our heads for a long t

10、ime? Keeping your head bent down for long is not good for your neck. Why is that? It’s because you put too much pressure on your neck. It’s like putting two watermelons (about 27 kilograms) on your neck. You might have neck and shoulder pain by doing that. ●Why shouldn’t we rub (揉) our eyes? Your

11、 hands are dirty. When you rub your eyes, the bacteria (细菌) on your hands may go into your eyes. Your eyelashes (睫毛) might also break or fall off. If something gets in your eyes, do not rub them. Rinse (冲洗) them with cold water. ●Why is a cold-water bath after exercising bad? After exercising, yo

12、ur skin is sweating (流汗) and your heart is beating fast. A cold-water bath will stimulate (刺激) them too much. It might give you a cramp (抽筋) or headache. You’d better wait for a while until your body cools down. Then you can take a warm-water bath to relax. 11、Which is NOT a coarse grain? (    ) A

13、.Corn. B.Soybean. C.Rice. 12、What should you do if you get something in your eyes? (    ) A.Rub your eyes. B.Rinse your eyes with cold water. C.Take some medicine. 13、What does the word “pressure” mean in Chinese? (    ) A.重量 B.压力 C.疼痛 14、______ might give you a cramp or headache. (    ) A.E

14、ating more coarse grain B.Taking a warm-water bath after exercising C.Taking a cold-water bath after exercising 15、We can read this passage (短文) in a book about ______. (    ) A.HEALTH B.FOOD C.SPORTS 答案:11、C     12、B     13、B     14、C     15、A 【导语】本文主要写了一些与健康有关的生活习惯。 11、句意:哪个不是粗粮?A玉米,B大豆

15、C大米。根据 解析:11、C     12、B     13、B     14、C     15、A 【导语】本文主要写了一些与健康有关的生活习惯。 11、句意:哪个不是粗粮?A玉米,B大豆,C大米。根据文中句子Corn, sweet potato, soybean and oats are all coarse grains.可知大米不是粗粮,故选C。 12、句意:如果眼睛里进了东西,你该怎么办?A揉揉眼睛。B用冷水冲洗你的眼睛。C吃点药。根据文中句子If something gets in your eyes, do not rub them. Rinse (冲洗) th

16、em with cold water.可知眼睛里进了东西应该用冷水冲洗,故选B。 13、句意:pressure这个词在中文里是什么意思?pressure是名词,意思是压力,故选B。 14、句意:________可能会让你抽筋或头痛。A多吃粗粮。B运动后洗温水澡。C运动后洗冷水澡。根据文中句子A cold-water bath will stimulate (刺激) them too much. It might give you a cramp (抽筋) or headache. 可知运动后洗冷水澡可能会让你抽筋或者头疼,故选C。 15、句意:我们可以在一本关于________书中读到这

17、段话。A健康,B食物,C运动。根据短文内容可知文章是关于健康的,故选A。 四、阅读理解 Hello! My name is Jack. Now let me tell you something about my ideal(理想的) school. I like to get up late, so my ideal school starts at 9 a.m. It finishes at 3 p.m. So I will have lots of time for after-school activities. I have an hour for lunch. There is

18、 a big dining hall. I can eat lunch and chat there. I eat fruit and vegetables every day. I can have maths every day because I like it best. I also like computers, so I have computer science three times a week. The classes are quite small. There are only 13 students in each class. There are lots of

19、clubs and after-school activities. I only have a little homework every day. And I do not do homework at weekends. Every month I go on a school trip to a museum. 11、Jack’s ideal school starts at _________(   ) A.9:00 a.m. B.3:00 p.m. C.9:30 a.m. 12、How many students are there in each class in Jack

20、’s ideal school? (   ) A.Thirteen. B.Thirty. C.Twelve. 13、Jack’s favourite subject is __________. (   ) A.Chinese B.English C.maths 14、Jack eats __________every day. (   ) A.fruit and meat B.fruit and vegetables C.vegetables and meat 15、Jack goes on a school trip to ________every month. (   )

21、 A.a park B.a cinema C.a museum 答案:11、A     12、A     13、C     14、B     15、C 解析:11、A     12、A     13、C     14、B     15、C 五、阅读理解 Hello, boys and girls. We have many new clothes. Do you like sweaters? Do you like pants? What's your favourite colour? We have many sweaters and pants in all co

22、lours. The sweaters are only twenty yuan. And the pants are only fifteen yuan. Do you like dresses? Do you like skirts? Do you like nice hats? For girls, we have nice dresses at twelve yuan, skirts at ten yuan, hats at eight yuan. For boys, we have shirts at ten yuan, shorts at seven yuan, socks at

23、three yuan. Come to our shop and have a look. 16、You're a girl. You can have ________ from this shop. (  ) A.hats and skirts B.dresses and shorts C.shorts and socks D.sweaters and shirts 17、You're a boy. You can have ________ from this shop. (  ) A.skirts and shirts B.dresses and socks C.shirt

24、s and shorts D.hats and shorts 18、How much are the pants? (  ) A.Five yuan. B.Fifteen yuan. C.Fifty­-five yuan. D.Fifty yuan. 19、You have ten yuan. You can have ________.(  ) A.socks and shirts B.hats and sweaters C.shorts and socks D.skirts and socks 20、This passage(短文)is ________. (  ) A.a

25、 book B.an ad(广告) C.a story D.a novel(小说) 答案:16、A     17、C     18、B     19、C     20、B 解析:16、A     17、C     18、B     19、C     20、B 六、阅读理解 Yang Liwei is my hero. He was called "China's first astronaut". Yang Liwei was born in Liaoning Province. In 1987 he joined the Chinese Air Force. And

26、 he always wanted to be an astronaut. Eleven years later, he joined the Chinese space programme with 13 other pilots. The programme was difficult. He trained hard for five years. Then he became an excellent astronaut. In 2003, Yang Liwei finished the famous journey into space. The space flight last

27、ed twenty-one hours and he landed safely in China. China is the third country, after the Soviet Union and the USA, to send a person into space. Today Yang Liwei is also a national hero of Chinese. 21、Yang Liwei was __________. (   ) A.an astronaut B.a police man C.a sports player 22、He joined the

28、 Chinese space programme in ___________. (   ) A.1987 B.1998 C.2003 23、He trained hard in the space programme for __________. (   ) A.11 years B.5 years C.21 years 24、China is the _________ country to send a person into space. (   ) A.first B.second C.Third 25、The spaceship came back in ______

29、 (   ) A.Soviet Union B.Mongolia C.China 答案:21、A     22、B     23、B     24、C     25、C 【导语】本文介绍了我的英雄杨利伟他的人身经历,为成为宇航员所做的努力,最后成为民族英雄。 21、题干句 解析:21、A     22、B     23、B     24、C     25、C 【导语】本文介绍了我的英雄杨利伟他的人身经历,为成为宇航员所做的努力,最后成为民族英雄。 21、题干句意:杨利伟是_____。根据Then he became an excellent ast

30、ronaut.可知是宇航员,A宇航员;B警察;C运动员;故选A。 22、题干句意:他于_____加入了中国的太空计划。根据In 1987 he joined the Chinese Air Force. And he always wanted to be an astronaut. Eleven years later, he joined the Chinese space programme with 13 other pilots. 可知1987年后的11年,加入太空计划,也就是1998年,故选B。 23、题干句意:他为太空计划刻苦训练_____。根据He trained hard for five years. 可知是5年,故选B。 24、题干句意:中国是_____将人送入太空的国家。根据China is the third country, after the Soviet Union and the USA, to send a person into space.可知是第三个,A第一;B第二;C第三;故选C。 25、题干句意:宇宙飞船回到了_____。根据The space flight lasted twenty-one hours and he landed safely in China. 可知是中国,A苏联;B蒙古;C中国;故选C。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服