ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:366.04KB ,
资源ID:1861307      下载积分:6 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/1861307.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(小学英语六年级上册阅读理解专项质量提高试题测试题(答案).doc)为本站上传会员【精***】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

小学英语六年级上册阅读理解专项质量提高试题测试题(答案).doc

1、小学英语六年级上册阅读理解专项质量提高试题测试题(答案) 一、阅读理解 I am a bird. I fly in the sky. I like the clouds. They are pretty. I live in a tree. The tree is near a river. There weren’t any fish in the river a few years ago. There was only one tree. I felt lonely. One day, I saw some students. They planted trees. They gre

2、w flowers too. I like the trees and the flowers. They are very beautiful. Then there are trees and flowers. There are many fish in the river. The air is cleaner, and the clouds are whiter. Many birds come. I am happy. 1、In the passage, “I” am a ________. (    ) A.bird B.tree C.flower 2、Where is t

3、he tree? (    ) A.Behind the river. B.On the mountain. C.Near the river. 3、Were there any fish in the river at first? (    ) A.No, there weren’t. B.Yes, there were. C.We don’t know. 4、Who planted the trees and flowers? (    ) A.Some students. B.Some men. C.Some women. 5、After reading this pass

4、age, what should you do? (    ) A.Water the flowers and trees. B.Buy flowers. C.Walk on the grass. 二、阅读理解 Mary is from Canada. She teaches English in China now. She knows a little Chinese. She isn’t free (空闲的) from Monday to Friday. So she often goes shopping on Saturday. Today is Saturday

5、 Mary goes to the shop. She comes out of her car and goes into the shop. “What can I do for you?” the man in the shop asks her in Chinese. So she says in Chinese, ” A quilt (被子), please.” Then the man goes to the back of the shop. “My Chinese is not bad. The man understands (理解) me, ” she thinks. M

6、ary is happy. Soon the man comes back. He shows Mary a cup. 6、Mary is a __________. (    ) A.student B.doctor C.teacher 7、Mary often __________ on Saturday. (    ) A.does some washing B.goes shopping C.goes to school 8、Mary goes to the shop __________. (    ) A.by bus B.by train C.by car 9、Ma

7、ry wants to buy __________. (    ) A.a cup B.a quilt C.books 10、From the passage(文章), we know __________. (    ) A.Mary is busy from Monday to Friday B.Mary’s Chinese is good C.the man understands Mary 三、阅读理解 Today Mr and Mrs White are going to London for a holiday with their children. And th

8、ey have to be at the airport at eleven forty. “It’ll take us thirty minutes to get there in the taxi,” Mr White says. “So we have to be ready by eleven o’clock. Nobody should be late.” At ten to eleven, Mrs White is still sitting quietly in the garden. But Mr White and the children are still runni

9、ng around preparing things. They are all in a hurry. At eleven o’clock, the taxi gets to their home. Mrs White says to Mr White and the children, “Well, I know that this is going to happen, so before I went to bed last night, I moved all our clocks and watches ahead twenty minutes. So now we can go

10、to the airport quietly without worrying about being late.” 11、______ are going to have their holiday. (   ) A.Mr White and his family B.Only Mr and Mrs White C.Mrs White and her children 12、They are going to London by ______. (   ) A.taxi B.plane C.train 13、It will take them ______ to get to th

11、e airport by taxi. (   ) A.thirteen minutes B.half an hour C.an hour 14、They can get to the airport at about ______ at last. (   ) A.11:30 B.10:40 C.11:10 15、Mrs White moved all their clocks and watches ahead twenty minutes because she didn’t want to ______. (   ) A.be late B.wake up C.miss the

12、 taxi 四、阅读理解 Ann and her mother are going to the Great Wall on Sunday morning. It’s a fine morning. They are sitting on a big bus. Many people are on the bus. They are from different countries. Some are Canadians, some are Americans and some of them come from England. They all want to visit the Gr

13、eat Wall. There are two Chinese in the bus. One is driving the bus. The other is a young girl. She speaks English well. She is talking about the Great Wall in English. She tells them there is an old saying “He who has never been to the Great Wall is not a true man.” They all want to see it very muc

14、h. 16、The Great Wall is in _______. (   ) A.Canada B.the UK C.China 17、Ann and her mother are going to the Great Wall _______. (   ) A.on foot B.by bus C.by subway 18、The Chinese girl on the bus must be a _______. (   ) A.tour guide B.factory worker C.policewoman 19、The Chinese meaning of “He

15、 who has never been to the Great Wall is not a true man.” is _______. (   ) A.不到长城非好汉。 B.他从来没去过长城。 C.他不是一个男人。 20、How many countries are mentioned (提及) in the passage? (   ) A.2 B.3 C.4 五、阅读理解 Cartoons are fun. China began to make cartoons in about 1926. There are many Chinese cartoon stars. Let

16、’s have a look at some of them. I’m Black Cat Sheriff. I’m a smart cat. I live in a forest with other animals. I keep the animals safe. I’m Avanti. I’m a funny and clever man. I like to ride a donkey. I’m very kind. I like to help the poor. I’m Monkey King. I’m a clever monkey. I have great power

17、 But I’m a little naughty. My name is Nezha. I’m a brave boy. I can fly. I have a spear. Monkey King is my good friend. 21、There were cartoons in China in about _______. (  )A.1906 B.1916 C.1926 22、_______ can fly and has a spear. (  ) A.Nezha B.Monkey King C.Avanti 23、Black Cat Sheriff lives

18、 (  ) A.on a donkey B.in a forest C.in Hong Kong 24、The writer tells us _______ cartoon stars. (  ) A.six B.five C.four 25、Which of the following is TRUE? (  ) A.Monkey King has great power. B.Nezha and Monkey King aren’t friends. C.Avanti keeps the animals safe. 六、阅读理解 Mickey is a

19、mouse. Milly is his brother. They are happy, but now they are hungry. “I like cakes. Let’s eat some cakes,” says Mickey. “It sounds good! But where’s the cake?” Milly asks. Suddenly they find a cake. But a big cat is near the cake. Milly comes out of the hole(洞)and makes a face(扮鬼脸)at the cat. Th

20、e cat is angry. He runs after Milly. Meanwhile(同时), Mickey takes the cake. And Milly runs back to the hole in time. They eat the cake. 26、Mickey and Milly are ______. (      ) A.brothers B.friends C.sisters 27、______ like(s) cake. (      ) A.Mickey B.Milly C.A and B 28、There’s a ______ near th

21、e cake. (      ) A.man B.boy C.cat 29、______ make(s) a face at the cat. (      ) A.Mickey B.Milly C.A and B 30、______ take(s) the cake into the hole. (      ) A.Milly B.The cat C.Mickey 【参考答案】 一、阅读理解 1、A     2、C     3、A     4、A     5、A 【导语】本文主要讲述了一只鸟的所见所闻。 1、句意:在文中,“我”是一只______。A鸟,B树,C

22、花。根据“I 解析:1、A     2、C     3、A     4、A     5、A 【导语】本文主要讲述了一只鸟的所见所闻。 1、句意:在文中,“我”是一只______。A鸟,B树,C花。根据“I am a bird.”可知我是一只鸟,故选A。 2、句意:树在哪里?A在河后面。B在山上。C靠近河流。根据“The tree is near a river.”可知树在河附近,故选C。 3、句意:起初河里有鱼吗?A不,没有。B是的,有。C我们不知道。根据“There weren’t any fish in the river a few years ago.”可知这里没有树

23、作否定回答,故选A。 4、句意:是谁种的树和花?A一些学生。B一些男人。C一些女性。根据“I saw some students. They planted trees.”可知一些学生种树,故选A。 5、句意:读完这篇文章后,你应该怎么做?A给花草树木浇水。B买花。C在草地上散步。根据语篇可知应该多种树,爱护环境,故选A。 二、阅读理解 6、C     7、B     8、C     9、B     10、A 【分析】本文讲了玛丽来自加拿大,现在在中国教英语,周六去购物买被子的事情。 6、句意:玛丽是一名______。 解析:6、C     7、B     8、C 

24、    9、B     10、A 【分析】本文讲了玛丽来自加拿大,现在在中国教英语,周六去购物买被子的事情。 6、句意:玛丽是一名______。A学生,B医生,C老师,根据Mary is from Canada. She teaches English in China now.,可知玛丽是一名老师,故选C。 7、句意:玛丽经常星期六_______。A洗衣服,B去购物,C去上学,根据So she often goes shopping on Saturday.,可知玛丽经常星期六去购物,故选B。 8、句意:玛丽______去商店。A乘公共汽车,B乘火车,C开车,根据Mary goe

25、s to the shop. She comes out of her car and goes into the shop.,可知玛丽开车去商店,故选C。 9、句意:玛丽想买______。A一个杯子,B一床杯子,C书,根据So she says in Chinese, ” A quilt (被子), please.”,可知玛丽想买一床被子,故选B。 10、句意:从文章,我们知道_______。A玛丽从星期一到星期五很忙。B玛丽的汉语很好,C这个男人懂玛丽,根据She isn’t free (空闲的) from Monday to Friday.,可知玛丽从星期一到星期五很忙,故选A。

26、点睛】 三、阅读理解 11、A     12、B     13、B     14、C     15、A 【导语】本文讲了怀特一家要去伦敦旅行,怀特太太昨晚睡觉前把所有的表都提前了20分钟,避免家人迟到。 1 解析:11、A     12、B     13、B     14、C     15、A 【导语】本文讲了怀特一家要去伦敦旅行,怀特太太昨晚睡觉前把所有的表都提前了20分钟,避免家人迟到。 11、句意:______要去度假。A怀特先生和他的家人,B只有怀特先生和夫人,C怀特夫人和她的孩子,根据“Today Mr and Mrs White are going

27、to London for a holiday with their children.”,可知怀特先生和他的家人要去度假,故选A。 12、句意:他们要乘______去伦敦。A出租车,B飞机,C火车,根据“And they have to be at the airport at eleven forty.”,可知他们要乘飞机去伦敦,故选B。 13、句意:乘出租车到机场需要______。A13分钟,B半小时,C一个小时,根据““It’ll take us thirty minutes to get there in the taxi,” Mr White says.”,可知乘出租车到机场需

28、要半小时,故选B。 14、句意:他们最终可以在______左右到达机场。根据全文可知坐出租车去机场需要半个小时,出租车11点到的,但是怀特夫人把表调快了20分钟,所以他们可以在11:10左右到达机场,故选C。 15、句意:怀特夫人把他们所有的钟表都提前了二十分钟,因为她不想______。A迟到,B醒来,C错过出租车,根据全文可知怀特夫人不想迟到,故选A。 四、阅读理解 16、C     17、B     18、A     19、A     20、C 【导语】本文安讲述了周日和妈妈坐公共汽车去长城时,车上的人和事。 16、句意:长城在______。A加 解析:16、C   

29、  17、B     18、A     19、A     20、C 【导语】本文安讲述了周日和妈妈坐公共汽车去长城时,车上的人和事。 16、句意:长城在______。A加拿大,B英国,C中国。根据常识,可知长城在中国,故选C。 17、句意:安和她的妈妈打算______去长城。A步行,B坐公共汽车,C坐地铁。根据They are sitting on a big bus. 她们坐在一辆大公共汽车上。可知B选项符合题意,故选B。 18、句意:公共汽车上的中国女孩一定是一名_______。A导游,B工厂工人,C女警察。根据She speaks English well. She is

30、 talking about the Great Wall in English. She tells them there is an old saying “He who has never been to the Great Wall is not a true man.” 她英语说得很好。她正在用英语谈论长城。她告诉他们有句老话“不到长城非好汉。”可知A选项符合题意,故选A。 19、句意:“He who has never been to the Great Wall is not a true man.”的意思是______。He他,who谁,has never been to没有

31、到过,the Great Wall长城,is not不是,a一个,true man真正的男人。根据词义可知句意为“不到长城非好汉”,故选A。 20、句意:文章中提到多少个国家?根据Some are Canadians, some are Americans and some of them come from England. 一些是加拿大人,一些是美国人,一些人来自英国。There are two Chinese in the bus. 车上有两个中国人。可知文章一共提到加拿大,美国,英国和中国,这四个国家。故选C 五、阅读理解 21、C     22、A     23、B    

32、 24、C     25、A 【分析】短文大意:主要介绍了四部动画片。 21、句意:中国大约在___年有动画片。由短文Cartoon 解析:21、C     22、A     23、B     24、C     25、A 【分析】短文大意:主要介绍了四部动画片。 21、句意:中国大约在___年有动画片。由短文Cartoons are fun. China began to make cartoons in about 1926.可知中国在1926年有动画片,结合选项C符合题意,故选C。 22、句意:___会飞和有一只矛。由短文Nezha. I’m a brave boy

33、 I can fly. I have a spear.可知哪吒会飞和有一只矛,A哪吒,B猴王,C阿凡提,故选A。 23、句意:黑猫警长住在___。由短文I live in a forest with other animals.可知黑猫警长住在森林里,A骑在驴子上,B在森林里,C在香港,故选B。 24、句意:作者告诉我们___卡通明星。结合短文可知作者告诉我们四个卡通明星,A六,B五,C四,故选C。 25、句意:下面哪个是真实的?A美猴王有很大的能量。由短文I have great power.可知美猴王有很大的能量,B哪吒和猴王不是朋友。由短文Monkey King is my good friend.可知哪吒和猴王是好朋友。C阿凡提保护动物安全。由短文I keep the animals safe.可知黑猫警长保护动物安全。故选A。 【点睛】 六、阅读理解 26、A     27、A     28、C     29、B     30、C 解析:26、A     27、A     28、C     29、B     30、C

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服