ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:12 ,大小:72.50KB ,
资源ID:12009421      下载积分:10 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/12009421.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2016-2017学年高考英语阅读理解解析汇编(28).doc)为本站上传会员【仙人****88】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2016-2017学年高考英语阅读理解解析汇编(28).doc

1、2017高考英语阅读理解解析版汇编(28) 【2016高考训练】阅读理解—推理判断题。 People in several American states may be surprised to see cars in city streets without a driver. Experimental driverless vehicles now are legal in Florida, Nevada and California. They are pointing the way to a future that is not far down the road. The

2、high-tech company Google has a number of self-driving cars, Which had covered 480,000 kilometers by August. Volvo is among the companies dong road tests and says in plans to sell driverless cars by 2020. In September, California Governor Jerry Brown signed an act to allow autonomous vehicles on th

3、e roads of his state. “Today we’re looking at science fiction becoming tomorrow′s reality—the driverless car.” The systems been improved through competitions sponsored by the U. S. government agency DARPA. Engineer Richard Mason of the Rand Corporation helped design driverless vehicles for DARPA ch

4、allenge races. Cars have become much more fuel-efficient, and new electronic features are making Hondas safer, said Angie Nucci of Honda America. “A camera on the passenger-side mirror actually engaged on your guiding screen so you can safely change lanes.” Other safety features include warning sy

5、stems on the front and the sides of the cars. The syatems help drivers, but don′t replace them. Curatou Leslie Kendall of the Petersen Automotive Museum said autonomous cars will make the high ways safer. “By taking out drivers, you also remove most risks of an accident,” Kendall said, you also rem

6、ove most risks of an accident,” Kendall said. He said consumers, however, may be unwilling to lose control. “It may take them time to come to realize that the technology is indeed reliable, but it will have to prove itself first”, Mason said the technology already works and the biggest challenge no

7、w is getting down the cost for driverless vehicles from hundreds of thousands of dollars to something more affordable. He said this will happen as the technology is improved. 1. What can we learn from Paragraph 1? A. Driverless vehicles are now legal in the whole USA. B. Volvo will be the first t

8、o sell driverless cars. C. Google′s self-driving cars have covered a long distance. D. Driverless cars are pointing us a faraway future. 2. We learn that Governor of California Jerry Brown. A. Helped design self-driving cars. B. Supports self-driving cars on roads. C. Considers self-driving ca

9、rs science fiction. D. Improved the self-driving car systems 3. According to Richard Mason. What is the biggest challenge for driverless cars? A. They are now too expensive for consumers. B. Their technical problems remain to be solved. C. They are not allowed to run on the road. D. They are m

10、ore dangerous for people on the street. 4. What`s the best title of the passage? A . the benefits of the self-driving v cars B . the biggest challenge of the self-driving cars C. self-driving cars: science fiction future is near D. safer of more dangerous—self-driving cars. 语篇解读 本文主要讲述了无

11、人驾驶车正在进入我们的生活。Richard Mason 认为无人驾驶汽车最大的挑战是对于消费者来说太贵了。 1. C 推理判断题。根据Experimental driverless vehicles now are legal in Florida, Nevada and California.可知,谷歌的无人驾驶汽车走了很长的距离。 2. B 推理判断题。根据In September, California Governor Jerry Brown signed an act to allow autonomous vehicles on the roads of his state.

12、可知,加州的州长Jerry Brown支持无人驾驶汽车上路。 3. A 细节理解题,根据Mason said the technology already works and the biggest challenge now is getting down the cost for driverless vehicles from hundreds of thousands of dollars to something more affordable. 可知,Richard Mason认为无人驾驶汽车最大的挑战是对于消费者来说太贵了。 4. C 主旨大意题。 本文主要讲述了无人驾驶汽车

13、正在进入我们的生活。 阅读理解。 Are you looking for some new and exciting places to take your kids to? Try some of these places: ·Visit art museums. They offer a variety of activities to excite your kids' interest. Many offer workshops for making hand­made pieces, traveling exhibits, book signings(签名) by

14、children's favorite writers, and even musical performances and other arts. ·Head to a natural history museum. This is where kids can discover the past from dinosaur models to rock collections and pictures of stars in the sky. Also, ask what kind of workshops and educational programs are prepared f

15、or kids and any special events that are coming up. ·Go to a Youtheater. Look for one in your area offering plays for child and family visitors. Pre­show play shops are conducted by area artists and educators where kids can discover the secret about performing arts. Puppet (木偶) making and stage make

16、­up are just a couple of the special offerings you might find. ·Try hands­on_science. Visit one of the many hands­on science museums around the country. These science play­lands are great fun for kids and grown­ups alike. They'll keep your child mentally and physically active the whole day through

17、while pushing buttons, experimenting, and building. When everyone is tired, enjoy a fun family science show, commonly found in these museums. 1.If a child is interested in the universe, he probably will visit ________. A.a Youtheater B.an art museum C.a natural history museum D.

18、a hands­on science museum 2.What can kids do at a Youtheater? A.Look at rock collections. B.See dinosaur models. C.Watch puppet making. D.Give performances. 3.What does “hands­on science” mean in the last paragraph? A.Science games designed by kids. B.Learning scien

19、ce by doing things. C.A show of kids' science work. D.Reading science books. 4.Where does this text probably come from? A.A science textbook. B.A tourist map. C.A museum guide. D.A news report. 【要点综述】这是一篇应用文。本文介绍了4则关于博物馆信息的广告。第一则:艺术博物馆;第二则:自然历史博物馆;第三则:木偶剧院;第四则:自己动

20、手科学博物馆。 1.C 细节理解题。如果孩子对宇宙感兴趣,那你就得带孩子去“自然历史博物馆”。宇宙的内容是自然历史博物馆的一部分。根据第二则广告中的“This is where kids can discover the past from dinosaur models to rock collections and pictures of stars in the sky.”可知C正确。 2. C 细节理解题。根据第三则广告中的“Puppet(木偶)making and stage make­up are just a couple of the special offerings y

21、ou might find.”可知C正确。 3. B 词义猜测题。根据文章中最后一则广告中的“They'll keep your child mentally and physically active the whole day through while pushing buttons, experimenting, and building.”可知在这种博物馆中,孩子们通过按按钮、做实验和建东西去体验。所以B正确。 4. C 推理判断题。根据文章的第一句话“Are you looking for some new and exciting places to take your ki

22、ds to? Try some of these places:”和四则广告全是有关博物馆的内容可知,这是一则博物馆广告介绍,所以这取材于博物馆指南。 【2016高考训练】阅读理解—推理判断题。 The word proactivity is fairly common in management literature, but you won`t find it in the dictionary. It means that as a human being you take responsibility for your own life. Look at the

23、word responsibility: ability to choose your response, response-ability. Effective people are proactive because they take responsibility. Their behavior is a product of their own decisions, based on values, rather than being a product of their own conditions, based on feelings. For instance, you are

24、planning a picnic with your family. You`re excited. You have all the preparations, You've decided where to go, and then it becomes stormy, killing your plan. Proactive people carry weather within them. They realize what their purpose really was, and they creatively have a picnic elsewhere even if it

25、's in their own basement with some special games, and make the best of that situation. The opposite of being proactive is to be reactive. Reactive people would say, “What's the use?””We can't do anything.” “Oh this is so upsetting after all of our preparations and arrangements.” They try to persuade

26、 the people around them and usually the picnic will be cancelled. Being proactive is really just being true to your human nature. Your basic nature is to act, and not to be acted upon. That's true, despite widely accepted theories of determinism used to explain human nature. Determinism says that y

27、ou don't really choose anything and that what you call choices are nothing more than automatic responses to outside conditions. The language of reactive people is lie:”I can't .” “Don't have time.”” I have to .” I must.” The whole spirit of that language is the transfer of responsibility. They thin

28、k things are determined by their environment, or by their conditions, or by their conditioning or their genetic makeup. Psychologically, people who believe they are determined will produce the evidence to support the belief, and they increasingly feel victimized and out of control. They're not in ch

29、arge of their life at all. On the contrary, a proactive person exercises free will, the freedom to choose the response that best applies to his values. In that way, he gains control over the circumstances, rather than being controlled by them. 1. According to the passage, a proactive person's beha

30、vior can result from . A. The environment B. an inner belief C. the genetic makeup D. a temporary feeling 2. When a picnic plan is threatened by a sudden storm, reactive people will probably . A. have the picnic as planned B. make the best of t

31、he picnic C. complain and give up the picnic D. find somewhere else for the picnic 3. What does” carry weather within them” in the second paragraph probably mean? A. Manage to improve the weather. B. Give in to the weather passively. C. Stress the influence of the weather. D. Find

32、 a solution to the weather problems. 4. It can be concluded from the passage that determinists(宿命论者) . A. accept things passively B. are in charge of themselves C. are similar to proactive people D. respond to outside conditions actively 语篇解读 本文主要介绍了积极的人和消极的的之间的区别,例如在遇到天气不好野餐计划搁浅的时

33、候,积极的人会想办法进行野餐,而消极的人却由周围的环境左右其决定。 1. B 细节理解题。根据第三段Being proactive is really just being true to your human nature. You basic nature is to act, and not to be acted upon. 可知,积极主动是按照天性来做最真正的自己。人的本性是行动,而不是任人摆布。可知一个积极的人,他的行动源于他的内心和本性。故选B。 2. C 细节理解题。根据第二段They try to persuade the people around them and u

34、sually the picnic will be cancelled. 可知,消极的人会试图说服他们周围的人并最后取消野餐。 3. D 推理判断题。根据下文They realize what their purpose really was, and they creatively have a picnic elsewhere even if it's in their own basement with some special games 可知,当环境不得于计划的时候,积极的人会创造性的想出解决方法,达到目的。 4. A 推理判断题。 根据第四段They think things

35、are determined by their environment, or by their conditions, or by their conditioning or their genetic makeup. 可知,消极的人认为事情是由环境决定的。又根据第二段野餐的例子可知,消极的人在面对计划不得不改变时,他们会抱怨但接受现实,而不会想办法去创造机会实现目标。 文化教育类阅读理解。 B“I can't tell you how pleased I am to be here. I haven't seen many of you since your gradua

36、tion, but I have followed your careers and enjoyed your victories as well as crying for your tragedies. I have a large collection of newspaper photographs of my students. Although I haven't appeared in person, I have attended your college graduations, weddings and even the births of your children, i

37、n my imagination.” Ms. Yates paused and started crying a bit. Then she continued: “It was my belief that if I pushed you as hard as I could, some of you would succeed to please me and others would succeed to annoy me. Regardless of our motives, I can see that you have all been successful in your c

38、hosen path.” “There is no greater comfort for an educator than to see the end result of his or her years of work. You have all been a great source of pleasure and pride for me and I want you to know I love you all from the bottom of my heart.” There was a silence over the crowd for a few seconds a

39、nd then someone started clapping. The clapping turned into cheering, then into a deafening roar(呼喊). Lawyers, truck drivers, bankers and models were rubbing their eyes or crying openly with no shame all because of the words from a long forgotten English teacher from their hometown. 1.What activity

40、was organized for the school reunion? A.Sightseeing in the park. B.A picnic on the school playground. C.Telling stories about past events. D.Graduates' reports in the old building. 2. What can be inferred from Paragraph 2? A. Some graduates were too busy to listen to Ms. Yates' speec

41、h. B. Many graduates disliked Ms. Yates' ways of teaching. C. Some people got tired from the reunion activities. D. Most people had little interest in the reunion. 3. We can learn from Ms. Yates' speech that she________. A. kept track of her students' progress B. gave her students advice on t

42、heir careers C. attended her students' college graduations D. went to her students' wedding ceremonies 4. What was Ms. Yates' belief in teaching teenagers? A. Teachers' knowledge is the key to students' achievements. B. Pressure on students from teachers should be reduced. C. Hard­pushed stude

43、nts are more likely to succeed. D. Students' respect is the best reward for teachers. 5. Which of the following can best describe Ms. Yates? A. Reliable and devoted. B. Tough and generous. C. Proud but patient. D. Strict but caring. 【要点综述】Barditch High School组织学生、教师重聚。在聚会上Ms. Yat

44、es的一席发言打动了所有的人。 1. C 信息理解题。根据第一段中的 “Several former teachers were on hand to tell stories about the old days.”可知答案。 2. B 推理判断题。根据第二段描述在Ms. Yates要开始讲话时学生们的表现可知,学生们对老师过去对他们的种种教学方式是有些反感的。 3. A 信息理解题。通读Ms. Yates的发言,特别是从 “…but I have followed your careers and enjoyed your victories as well as crying fo

45、r your tragedies. I have a large collection of newspaper photographs of my students.”中可知答案。 4. C 信息理解题。根据 “It was my belief that if I pushed you as hard as I could, some of you would succeed to please me and others would succeed to annoy me”可知答案。 5. D 推理判断题。从 第二段最后一句“…made them work harder than al

46、l the other teachers combined”以及 “…I have a large collection of newspaper photographs of my students”可知答案。 【2016高考训练】阅读理解—推理判断题。 Harriet Tubman was an African-American woman who fought against slavery. She was born in 1820. She helped many people escape from slavery through the Underground Rai

47、lroad. It was an organized effort to help slaves from the southern states to areas that banned slavery. Slaves could be sold freely. Families were often separated. Harriet married a free black man named John Tubman in 1844, yet she remained a slave. In 1849, the farmer who owned her died. Then she

48、ran to the home of a white woman who had offered to help her. This woman told her how to reach another home where she could hide. Harriet Tubman want from place to place in this way. This was how the Underground Railroad operated. Finally, she went into the northern state of Pennsylvania. During th

49、e next ten years, she led an expanded Underground Railroad, and helped 300 slaves escape. Harriet Tubman found another way to fight against slavery during the civil War. She went into the southern states to spy(做间谍) for the North. After the Civil War, Harriet Tubman settled in New York State. She g

50、ave speeches to raise money for better education for black Americans, worked for women's rights and sought help for older adults who had been slaves. Harriet Tubman died in 1913. By that time, she had been recognized as an American heroine(女英雄). 1. What does the passage mainly tell us? A. The Und

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服