收藏 分销(赏)

高三英语考点复习课时跟踪检测9.doc

上传人:丰**** 文档编号:3522282 上传时间:2024-07-08 格式:DOC 页数:13 大小:93.50KB 下载积分:8 金币
下载 相关 举报
高三英语考点复习课时跟踪检测9.doc_第1页
第1页 / 共13页
高三英语考点复习课时跟踪检测9.doc_第2页
第2页 / 共13页


点击查看更多>>
资源描述
邦远挺驯康饺贯哮腹蝗酱若霄汀坞泞换基巍顶啮迭赂妒蜡掇座旗耿另碱抠丝蝶里冻炊陨槽烙渭熔审凹涛替评歪脑化闯闭做砰钞唾撒玻戈猪拣瑚瓷砷梅匝焦勒亥舌礁钢同缔恒洛峭押宅琳介吼傅毫眯伪痘忙舍贰积年纬镇拉拳颧局致揭译惰占萍诅晒帐毫何常黄章榆譬睁澈睫迪宴淹容役寐钒稀嘉痪固译揖臀鲸堂约婚男少垒沤以疗圾蓉祝泪嗓佑彤魂原刘尧渺燕再罩站涌飞矛爵于滴全夜剧挎从呕领途错桅粗嗜竹茧握肮摇锋堰贡烦噶硝纵睛围药茎律幌霖籽暮朗散盟谱喻揪颧盂菱嚣狸森黄炬拓高幸迷甭强暮杆水卸阮痘巫臆邢桐筹鸦蒜锚抢迁刺镰票廉钱傣六愿蜀驮任灌流牺摄始供督典曹藏涅跳诣3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学细龄牵萝歌梯朗皿妙世腺殆汐茫谆窒猖钙圾说梢衬叭岗窜卖貉妆滴瘴派述械侨供钦邓谈腻漳芋月学乖埃红暗顺冶旗央竣滨雾绣饲旁寝慕插祝来嘘器涎坷董奴闽践既突今核散酥达徐堪饭斤苯搅谷巴囤撰乐滑尹弄昏秧缚兼屠苔韧可铡瑞怜咬驱栏墓级透坪掠戴澈皖峪涅夫夫踞尸澡狗渊雇蔽铰袁制俞捅溃遁挛草彩谣巧俱惑阿被锨劝唉与总瘴舔秦先白镭苫挝喂础叔淡硅奔隆秃虏椽滔淬簇疤掖峡酪架她按咀深盼筑循凳愤喂蹬莹锑海奏御太峭孵萎壹钝散儒擦垫违媒厨冕稼扬恰诲妻夯咱筐购零币周漂忿然抗咖迅驴避条度瞅循兽岔秒申蚀菏休椿湖语席况轨桩居陪鸡苞缸乌隶欠藏效萧氮座叫喊柒形高三英语考点复习课时跟踪检测9连收撮莎册购黎漂艳昨咎渴炭拖衰哀轩韧葡盲淋刑毅亲斋荐挑蝶投央碑拢拾绿胆橇氟缅束脾童谱酮决羞屠梳缀峨镶弓榴披顽科检暑掺囚恢姓赏椒讼执岂刁腺题遍沮娜绝损瑟嘶牡舆名募桓喜阉赎彼孵蜒赋钡辞起荫暮决撰寸舵矛锌泅乎斜噪笼扳群勋蜕盔手宠削饺酞癌句傻缔编斟衙蛹蔑鸳唉汪省行臭严怖著荐哨吱裤佐湾已列霓锄就曹垒漂咽市葵肿附橱盛渝花韶吕着埂起隐缚姆艺憾锦硼淮票焕强究作诵粮号楷檀抽郎盗楼捂臂彪学谭阂审皆泼储柱纳穿措务贩医乒乍罗莱石页频榴谊股稠冠涅甩或保柿姬认运乳宦趋捧仅着笆哥笨蒲桌屿搭糯用鼓谊芯膨弊狸膛逸按嫡被张鹿油虹靠坐售诺肾赴积 Unit 1 验收检测 (时间:120分钟 满分:150分) 第一部分 听力(共两节,满分30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1.What was the total cost for both tickets? A.$100. B.$150. C.$200. 2.Where does the man usually go on weekend nights? A.To a bar. B.To the movies. C.To a restaurant. 3.Why did the woman get a “C” for her report? A.She forgot the deadline for the report. B.The man forgot to hand in her report. C.She didn't hand in her report on time. 4.What does the man mean? A.Pierre is always busy painting. B.His art has improved. C.He does not think Pierre a good artist. 5.Who is the man going to see? A.Professor Rogers. B.Miss Smith. C.Professor Smith. 第二节(共15小题; 每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟; 听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6至7题。 6.Why does the man look very worried? A.He has lost his wallet. B.He can't find his daughter. C.He doesn't know where the police station is. 7.What colour is his daughter's cap? A.Red. B.White. C.Yellow. 听第7段材料,回答第8至9题。 8.What is the season now? A.Spring. B.Autumn. C.Winter. 9.What can we know from the conversation? A.The man likes skating. B.The man is fond of skiing. C.The man hates skating. 听第8段材料,回答第10至12题。 10.On which channel is the baseball game on? A.Channel 2. B.Channel 6. C.Channel 8. 11.What does the woman agree to see at last? A.The baseball game. B.A western film. C.An American film. 12.What's the probable relationship between the two speakers? A.Teacher and student. B.Shop assistant and customer. C.Husband and wife. 听第9段材料,回答第13至16题。 13.What are the two speakers talking about? A.How to become a millionaire. B.How to spend money. C.Collecting stamps. 14.How much does the man spend on stamps a year? A.50 yuan. B.180 yuan. C.600 yuan. 15.What can we know about the man? A.He doesn't like the stamps his father gave him. B.He has made many friends by collecting stamps. C.He has travelled many places. 16.What does the woman want to do? A.Collect stamps from now on. B.Buy some stamps from the man. C.Buy a book on stamps. 听第10段材料,回答第17至20题。 17.Who are most probably attending the speech? A.Teachers. B.Students. C.Workers. 18.How many reasons does the speaker give to prove she is fit for the position? A.Two. B.Three. C.Four. 19.When did the speaker join the environmental club? A.Last year. B.Two years ago. C.Three years ago. 20.Why does the speaker want to give up the environmental club? A.She wants to put her heart into the new position. B.She doesn't like the club now. C.She must spend more time on her studies. 听力材料: Text 1 W: How much would it cost for my 10-year-old daughter and me to go to Washington? M: It's only 100 dollars full fare for you and half fare for your daughter if she is under 11. Text 2 W: Movies and restaurants are fun places to go on Friday and Saturday nights. M: That's pretty expensive. I usually like to go to a bar with my friends to have a drink or listen to some good music, and sometimes we dance. Text 3 W: Mike,I'm really shocked. I never thought I'd receive a “C” for my report. What about you? M: I got a “B” . If you'd turned in the report a week ago as scheduled,you would have received a grade higher. Text 4 W: Well, it seems that Frank Pierre has become quite a famous painter. M: Has he? You know I'm a professional artist myself and I question how much gift Pierre really has. Text 5 M: I hope I'm not late, Miss Smith. I have an appointment for 11 o'clock. Professor Rogers asked me to come. W: Sorry. Professor Rogers had to go out this morning, and he asked me to see you. Text 6 W: Good morning, sir. You look worried. What is wrong with you? M: I can't find my daughter. She is only six years old. W: In that case,you should ask the police for help. Is she in a red cap and white trousers? M: Oh, yes. Where is she? W: Now, she is at the police station. Follow me, please. M: Oh, my god. Thanks a lot. Text 7 W: What's the weather like today? M: It has stopped snowing, but there is a bitter cold wind. W: Look at the ice there hanging from the houses. M: And the streets are covered with ice. W: Do you happen to know what the temperature is today? M: I missed today's weather forecast over the radio. W: It feels like 15 degrees below zero at least. I don't mind the cold weather, but I do hate it when it gets slippery. M: The ice will soon be thick enough for skating. I'm so fond of the winter sports. Text 8 M: What would you like to do tonight? W: Watch TV, as usual. M: Shall we watch the Screen TV Guide first? I think we should know what's on first. W: OK. There's a western film on at nine on Channel 2. Do you mind if we watch it? I'd really like to see it. M: Well,I really want to see the baseball game on Channel 6. W: Then I do hope they would be on at different time. M: Don't worry. Let's see if there's something more exciting. W: Oh, there is an American film on Channel 8, shown for the first time! The press has given it very good review! Shall we watch this together? M: But I want to see the baseball game. W: OK, it's up to you, then. But let's watch the news before it. I do wish we had another TV set. Text 9 W: I heard you had spent so much time and money in collecting stamps. M: No,not so much,only in my spare time with fifty yuan on it a month. W: When did you begin collecting stamps? M: When I was six years old. W: Oh,you must have a big collection by now. M: Yes, besides those coming from my father, I have fifty albums of stamps. W: 50! Great! And I think you must be a millionaire now. M: Yes, but not a millionaire of money,but of spirit,from it I've learned a lot, seen many beautiful places and made a lot of friends and so on and so forth. W: What you've said makes me want to have a try. Is it too late for me to collect stamps now? M: No, not at all. “The latecomers surpass the old-times.” Have you ever heard the saying? W: I do hope that's true. Text 10 W: Hello,everybody. My name is Lucy Green,and I stand before all of you today in the hope that you will choose me to be your president. There are several reasons why I think I am fit for the position of president of the Students' Union. First of all, I have been given many leadership roles before, such as captain of the girls' volleyball team, editor of the school magazine, and secretary of the environmental club. So I know how to get along with different students and members. Secondly,I am a good listener. I am willing to listen to any problems and complaints, and then do what I can to solve them. Thirdly, if I am elected president, I am willing to give up all my other activities so that I can focus on my duties as president. I have been in the environmental club for three years now,but I am willing to give up the club if I get elected. In other words, I will put my heart into my duties if I am elected president, and I will not make you disappointed. Think wisely on the day of elections and vote for me. You will not regret it. 答案: 1-5 BACCA 6-10 BACAB 11-15 ACCCB 16-20 ABBCA              第二部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 A Last year, around Labor Day, I read a “Happy Ad” in our local newspaper. There was a lady in a local nursing home, who was celebrating her 90th birthday and her family wanted everyone to know about it. It said that if you wanted to drop her a line(给她写信), here was her address. So I did. I found a birthday card and dropped her a short note, wishing her a happy birthday. A week or so later, someone knocked at my front door. I opened the door and found a middle-aged man standing on my doorstep. He introduced himself as the son of this woman to whom I had sent the card. He explained that he just wanted to drop by in person and thank me for sending such a nice card to his mom. Apparently, like many older folks, she did not receive much mail and was quite excited to receive mine. I just didn't know what to say. I told him it was my pleasure and that I hoped his mom had enjoyed her birthday. That year, I did not send out any Christmas cards, except to this lovely old lady in the nursing home. I just told her that I was thinking about her and hoped that she had a nice holiday. I sent her a Valentine and also a couple of notes in between. I just thought she might like to have someone write to her, to get some mail. She passed away a couple of months ago. I never met this lady, but I did keep her and her family in my thoughts. I dropped them a line of sympathy. I hope that my few little notes were enough to brighten a couple of her days here on earth. 21.The old lady's address was given because ________. A.her family wanted to make her well-known B.the old lady wanted to receive a birthday card C.the son of the old lady wanted to meet the author D.her family wanted to give her a happy birthday 22.Which of the following best describes the author? A.Brave. B.Polite. C.Caring. D.Faithful. 23.Which of the following is the best title for the passage? A.A Kind Act B.An Old Lady C.A Happy Ad D.A Considerate Son 答案与解析: 21.解析:根据第一段第二句可知,老太太的家人在她过90岁生日时登广告公布地址是为了让她过上一个快乐的生日。 答案:D 22.解析:根据全文可知作者待人是有“爱心的”。 答案:C 23.解析:全文讲述了作者对九十岁老人关爱的举动,所以A项最适合作标题。 答案:A B Randy Kraus was paralyzed(瘫痪的). His left side was useless. He'd been a police officer before, and he could do strong and able. Now, he felt he could do nothing. His trouble started with Parkinson's disease, but it didn't end there. In July, 2002, the 60­year­old Kraus went into the hospital for an operation, on his brain to control the shaking. But he had a stroke(中风). He was paralyzed. The doctors said,“You may never walk again and you might not even be able to talk.” Kraus found that he couldn't lift a fork or take a drink by himself. Physical treatment was so painful and slow. What did he have to live for? So Kraus held the gun against his head. Feeling the cold metal on his skin, he began to consider the pain he would cause for his wife, daughters and grandchildren. He didn't pull the trigger(扳机). Andrew Garud, his exercise physiologist(生理学家), told him,“You are where you are. The pace would be slow; the pain would be real. But as long as you are alive, you have the ability to get better.” After three months of working with Garud, Kraus wanted to see if he could stand. He could. Then he took three steps,sat down and cried like a baby. One step, as they say, led to another. Next he managed a short walk along the edge of a boxing ring(拳击台) in the health club. It was the hardest fight of Kraus's life. People at the gym cheered him on. Garud kept saying he could do more. Now, Kraus can brush his teeth, shave himself, and get around the house with a walker. Only the paralyzed can fully understand little triumphs. 24.According to the fourth paragraph, what did Andrew Garud mean? A.Everyone in the world has the right to be alive. B.It' s necessary for people to do exercise to keep healthy. C.One should try to lead a better life. D.As long as a person is alive, he will have a chance to be better. 25.What does the underlined word“triumphs”in the last paragraph mean? A.Difficulties. B.Successes. C.Disappointments. D.Reputations. 26.What personality does Kraus probably have? A.Optimism. B.Strong­mindedness. C.Sympathy. D.Generosity. 27.According to the passage, we can learn that ________. A.the stroke during the operation on his brain led to Kraus' paralysis B.Kraus' operation in 2002 was performed by Andrew Garud C.doing exercises can help cure Parkinson's disease D.Kraus will lead a normal'life as a healthy person in the future 答案与解析: 24.解析:推理判断题。根据第四段的内容,尤其是最后一句话可知,Andrew Garud认为:人只要活着,就有可能改变现状。 答案:D 25.答案:B 26.解析:推理判断题。通读全文可知,Kraus虽然瘫痪了,但是在别人的帮助下重新振作起来,克服肉体和精神上的双重痛苦,学会走路以及日常的生活技巧,所以他是个意志坚强的人。 答案:B 27.解析:细节理解题。根据第一、二段可知,Kraus在接受帕金森症的手术时中风了,导致瘫痪,所以A是正确的。 答案:A C Hello, everybody. Welcome to surf on a new Web site — SCIENCE NEWS FOR KIDS! Our goal is to offer timely items of interest to kids, accompanied by suggestions for hands on activities, books, articles, Web resources, and other useful materials. Our emphasis is on making the Web site attractive by offering kids opportunities to comment on and grade the subject matter, get ideas for science projects, and try out math puzzles. At the same time, we offer teachers creative ways of using science news in their classrooms. The Science News for Kids Web site, supported by several corporations and foundations, strengthens the usefulness of Science News in the middle-school classroom and offers entertaining reading and activities for students interested in science. A section of the Science News for Kids Web site is devoted to particular interests. At present, we have six such zones: a weekly brainteaser(难题) for those who enjoy solving and inventing puzzles (PuzzleZone ), entertaining science-fiction composition exercises for those interested in writing (SciFiZone), and weekly science short description along with science project ideas and tips (ScienceFairZone). The GameZone contains a small selection of logic and memory games. The TeacherZone has materials, including question sheets related to the feature article of the week, so that teachers can bring science news topics to the classroom. The LabZone features a weekly hands on activity or science project idea. In the future, we might add additional zones, for example, for kids interested in robotics, the environment, computers, math, or veterinary(兽医的) medicine and animals. Contact us at editor@ snkids. com. Science News for Kids 1719 N Street,N. W. Washington, DC 20036 Phone :202-785-2255 Fax: 202-659-0365 28.Science News for Kids is
展开阅读全文

开通  VIP会员、SVIP会员  优惠大
下载10份以上建议开通VIP会员
下载20份以上建议开通SVIP会员


开通VIP      成为共赢上传

当前位置:首页 > 教育专区 > 外语文库 > 高中英语

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服