ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:38 ,大小:190.04KB ,
资源ID:9253498      下载积分:10 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/9253498.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(财务会计题库-Transaction-Analysis.doc)为本站上传会员【仙人****88】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

财务会计题库-Transaction-Analysis.doc

1、Financial Accounting, 7e Harrison/Horngren Test Item File CHAPTER 2: TRANSACTION ANALYSIS 2.1-1 A journal entry is an event that has a financial impact on the business that can be reliably measured. Answer: False LO: 2-1 Diff: 2 EOC: S2-5 2.1-2 The trial balance is a NOT a formal accoun

2、ting statement. Answer: True LO: 2-1 Diff: 1 EOC: S2-25 2.1-3 Accrued Liabilities is a liability account. Answer: True LO: 2-1 Diff: 1 EOC: E2-28 2.1-4 The retained earnings account represents the excess of net income over dividends retained in the business since its inception. An

3、swer: True LO: 2-1 Diff: 1 EOC: P2-50A 2.1-5 Expense accounts always represent expired assets. Answer: False LO: 2-1 Diff: 2 EOC: E2-11 2.1-6 The dividends account indicates an increase in common stock. Answer: False LO: 2-1 Diff: 2 EOC: E2-15 2.1-7 Double-entry accounting records

4、only those transactions affecting the income statement. Answer: False LO: 2-1 Diff: 2 EOC: QC 8 2.1-8 The purchase of office equipment for cash would increase both an asset and a liability account. Answer: False LO: 2-1 Diff: 2 EOC: P2-49A 2.1-9 Which of the following is NOT an asset a

5、ccount? A. Accounts Receivable B. Prepaid Rent C. Common Stock D. All of these are asset accounts. Answer: C LO: 2-1 Diff: 2 EOC: P2-49A 2.1-10 Prepaid expense accounts appear on: A. the income statement. B. the balance sheet. C. the statement of retained earnings and on the inc

6、ome statement. D. both the income statement and balance sheet. Answer: B LO: 2-1 Diff: 2 EOC: P2-56A 2.1-11 The term "double-entry accounting" indicates that the accountant: A. records both sides of each transaction in the accounts affected. B. computes the income statement and balance sh

7、eet effect of each transaction. C. identifies both the cash inflows and the cash outflows. D. uses both the general journal and the general ledger when recording transactions. Answer: A LO: 2-1 Diff: 2 EOC: QC 8 2.1-12 A company received cash in exchange for issuing stock. This transaction

8、 increased assets and: a. increased expenses. b. increased revenues. c. increased liabilities. d. increased equity. Answer: D LO: 2-1 Diff: 1 EOC: E2-16 2.1-13 A company purchased office supplies for cash. This transaction increased assets and: A. increased equity. B. increased liabiliti

9、es. C. increased revenues. D. decreased assets. Answer: D LO: 2-1 Diff: 1 EOC: QC 10 2.1-14 A company performed services for a customer on account. This transaction increased assets and: A. decreased equity. B. increased liabilities. C. increased expenses. D. increased revenues. Answer

10、 D LO: 2-1 Diff: 1 EOC: QC 3 2.1-15 A company paid cash for employee wages. This transaction: A. increased cash and increased expenses. B. increased cash and decreased expenses. C. decreased cash and increased expenses. D. decreased cash and decreased revenues. Answer: C LO: 2-1 Diff:

11、1 EOC: S2-5 2.1-16 A company paid cash for an amount owed to a creditor. This transaction decreased cash and: A. decreased revenues. B. decreased liabilities. C. decreased expenses. D. increased expenses. Answer: B LO: 2-1 Diff: 1 EOC: E2-16 2.1-17 The owner of a business paid cash from

12、 his personal checking account to purchase an automobile for his personal use. This transaction: A. increased a liability account and increased liabilities. B. decreased cash and increased expenses. C. increased assets and increased owners’ equity. D. is not a transaction recognized by the b

13、usiness. Answer: D LO: 2-1 Diff: 2 EOC: E2-15 2.1-18 Which type of account is increased when a company records a debt? A. Expense B. Retained earnings C. Liability D. None of the above are correct. Answer: C LO: 2-1 Diff: 2 EOC: QC 1 2.1-19 All of the following accounts would be consi

14、dered assets EXCEPT for: A. cash. B. retained earnings. C. prepaid expenses. D. notes receivable. Answer: B LO: 2-1 Diff: 1 EOC: S2-9 2.1-20 What type of account is prepaid insurance? A. A liability B. An expense C. Stockholders’ equity D. An asset Answer: D LO: 2-1 Diff: 2 EOC: P2-

15、49A 2.1-21 Which of the following accounts are a standard component of stockholders’ equity? A. Prepaid Expenses B. Dividends C. Additional Paid In Stock D. Unearned Income Answer: B LO: 2-1 Diff: 2 EOC: P2-50A 2.1-22 Notes payable, accounts payable, taxes payable and salaries payable are

16、all examples of: A. liabilities. B. revenues. C. expenses. D. assets. Answer: A LO: 2-1 Diff: 1 EOC: S2-9 2.1-23 Which type of account is decreased when a company pays its employees with cash? A. A liability B. A prepaid asset C. An asset D. Owners’ equity Answer: C LO: 2-1 Diff:

17、 2 EOC: S2-5 2.1-24 Which of the following business events would NOT be recorded in a company’s accounting records? A. The company paid a monthly utility bill of $1,000. B. The company issued 100 shares of common stock for $75,000. C. The company purchased two acres of land for future plant exp

18、ansion for $600,000. D. The company signed a contract to provide services in the next accounting period for $125,000. Answer: D LO: 2-1 Diff: 2 EOC: P2-52A 2.1-25 Which of the following transactions would increase total assets? I. Borrowed cash on a note payable, $80,000 II. Provided ser

19、vices on account, $10,000 III. Received cash from a customer as payment on account, $8,000 IV. Received a utility bill, $1,200 A. I and II B. I and III C. I, II, and III D. All of these answers are correct. Answer: A LO: 2-1 Diff: 3 EOC: E2-16 2.1-26 Consider the following transacti

20、ons: I. Borrowed cash on a note payable, $80,000 II. Provided services on account, $10,000 III. Received cash from a customer as payment on account, $8,000 IV. Received a utility bill, $1,200 Total assets would be: A. $96,800. B. $88,000. C. $90,000. D. $98,000. Answer: C LO: 2-1

21、 Diff: 3 EOC: E2-16 2.1-27 The payment of an amount owed to a creditor would: A. decrease assets. B. increase net income. C. decrease liabilities. D. both decrease assets and decrease liabilities. Answer: D LO: 2-1 Diff: 2 EOC: E2-15 2.1-28 The payment of salaries to employe

22、es would: A. increase assets and increase liabilities. B. decrease net income and decrease assets. C. increase liabilities and increase net income. D. decrease assets and decrease liabilities. Answer: B LO: 2-1 Diff: 2 EOC: S2-5 2.1-29 When a company performs a service and immediately c

23、ollects the cash from the customer, which of the following would occur? A. Stockholders’ equity would decrease. B. Assets would decrease. C. Expenses would decrease. D. Net income would increase. Answer: D LO: 2-1 Diff: 2 EOC: QC 3 2.1-30 Purchasing supplies on account would: A. incre

24、ase total assets and decrease total liabilities. B. increase total liabilities and decrease total assets. C. increase total assets and increase total liabilities. D. increase total liabilities and increase stockholders’ equity. Answer: C LO: 2-1 Diff: 2 EOC: E2-14 2.1-31 Paying a util

25、ity bill as soon as it was received would: A. increase expenses. B. increase liabilities. C. increase owners’ equity. D. decrease revenues. Answer: A LO: 2-1 Diff: 2 EOC: E2-16 2.1-32 Borrowing money from the bank by signing a note payable would: A. increase stockholders’ equity. B. h

26、ave no effect on stockholders’ equity. C. decrease liabilities. D. increase net income. Answer: B LO: 2-1 Diff: 2 EOC: E2-15 2.1-33 Receiving a payment from a customer on account would: A. increase stockholders’ equity. B. have no effect on total assets. C. increase stockholders’ equity.

27、 D. decrease liabilities. Answer: B LO: 2-1 Diff: 2 EOC: E2-15 2.1-34 The purchase of land for cash would: A. increase total assets. B. decrease stockholders’ equity. C. increase the total debits on the trial balance. D. have no effect on total assets. Answer: D LO: 2-1 Diff: 3 EOC

28、 E2-15 2.1-35 If a person starting a business had an investment of a building, valued at $300,000 with an $180,000 outstanding mortgage, the effect would be to: A. increase assets by $120,000. B. increase assets by $180,000. C. increase stockholders’ equity by $120,000. D. increase stoc

29、kholders’ equity by $300,000. Answer: C LO: 2-1 Diff: 3 EOC: E2-14 2.1-36 Performing services on account would: A. decrease both assets and liabilities. B. increase assets and decrease stockholders’ equity. C. decrease revenue and decrease stockholders’ equity. D. increase net income an

30、d stockholders’ equity. Answer: D LO: 2-1 Diff: 3 EOC: E2-16 2.1-37 The collection of cash from a cash sale would: A. increase assets and stockholders’ equity. B. increase assets and decrease liabilities. C. decrease assets and increase net income. D. have no effect on net income or stoc

31、kholders’ equity. Answer: A LO: 2-1 Diff: 3 EOC: E2-16 2.1-38 Cash dividends paid to the stockholders will: A. increase assets and decrease liabilities. B. increase assets and increase liabilities. C. have no effect on stockholders’ equity or revenue. D. decrease assets and decrease sto

32、ckholders’ equity. Answer: D LO: 2-1 Diff: 3 EOC: E2-15 2.1-39 Consider the following transactions: I. Borrowed cash on a note payable, $80,000 II. Provided services on account, $10,000 III. Received cash from a customer as payment on account, $8,000 IV. Received a utility bill, $1,200

33、 Total liabilities would be: A. $1,200. B. $81,200. C. $98,000. D. $80,000. Answer: B LO: 2-1 Diff: 3 EOC: S2-2 2.1-40 Consider the following transactions: I. Owners invested $8,000 cash to begin the business II. Provided services for cash, $6,000 III. Provided services on accoun

34、t, $4,000 IV. Paid cash for expenses, $7,500 How much cash does the business have? A. $ 2,500 B. $ 4,500 C. $ 6,500 D. $10,500 Answer: C LO: 2-1 Diff: 2 EOC: S2-3 2.1-41 Consider the following transactions: I. Owners invested $8,000 cash to begin the business II. P

35、rovided services for cash, $6,000 III. Provided services on account, $4,000 IV. Paid cash for expenses, $7,500 How much net income did the business have? A. $2,500 B. $3,000 C. $4,000 D. $6,000 Answer: A LO: 2-1 Diff: 2 EOC: E2-16 2.2-1 An account with a normal balance of a debit

36、 indicates that the account is a liability account. Answer: False LO: 2-2 Diff: 1 EOC: S2-9 2.2-2 An account with a normal credit balance is most often a liability or stockholders’ equity account. Answer: True LO: 2-2 Diff: 1 EOC: QC 2 2.2-3 Liabilities and revenues are decreased by cr

37、edits. Answer: False LO: 2-2 Diff: 2 EOC: P2-51A 2.2-4 Assets, owners’ equity and dividends are all increased by debits. Answer: False LO: 2-2 Diff: 2 EOC: E2-17 2.2-5 Revenues and expenses are specialized owners’ equity accounts, all having debit balances. Answer: False LO: 2-2 D

38、iff: 1 EOC: E2-21 2.2-6 Dividends and expenses are specialized owners’ equity accounts that are increased by debits. Answer: True LO: 2-2 Diff: 2 EOC: E2-17 2.2-7 Every business transaction involves at least one debit and one credit part of the transaction. Answer: True LO: 2-2 Diff: 2

39、 EOC: S2-5 2.2-8 All business transactions involve an increase in at least one account and a decrease in at least one other account. Answer: False LO: 2-2 Diff: 2 EOC: S2-5. 2.2-9 The left side of a T-account is always the: A. increase side. B. decrease side. C. debit side. D. credit

40、side. Answer: C LO: 2-2 Diff: 1 EOC: S2-7 2.2-10 Which of the following statements regarding accounts is TRUE? A. An asset is increased by a debit and decreased by a credit. B. Dividends are decreased by debits and increased by credits. C. A liability is increased by a debit and decreased

41、 by a credit. D. Revenue is increased by a debit; an expense is increased by a credit. Answer: A LO: 2-2 Diff: 3 EOC: QC 1 2.2-11 Which accounts are increased by debits? A. Assets and owners’ equity B. Expenses and owners’ equity C. Assets, expenses and dividends D. Assets, expenses

42、 and owners’ equity Answer: C LO: 2-2 Diff: 2 EOC: E2-23 2.2-12 An account is increased by a debit and has a normal balance of a debit. This account is a(n) A. expense account. B. liability account. C. asset account. D. both an expense account and an asset account. Answer: D LO: 2-2

43、 Diff: 3 EOC: E2-25 2.2-13 A business purchases a truck by signing a note payable to the seller. This transaction would include a: A. credit to Truck. B. debit to Note Payable. C. credit to Note Payable. D. debit to Prepaid Maintenance. Answer: C LO: 2-2 Diff: 2 EOC: P2-53A 2.2-14 The

44、 accounting transaction to record a loan would include a credit to: A. Cash. B. Notes Payable. C. Utilities Expense. D. Accounts Receivable. Answer: B LO: 2-2 Diff: 2 EOC: P2-53A 2.2-15 The entry to record $1,000 received from a customer for services previously rendered would be: Cash

45、 1,000 Accounts Receivable 1,000 A. Cash 1,000 Service Revenue 1,000 B. Service Revenue 1,000 Accounts Receivable 1,000 C. Dividends 1,000 Cash 1,000 D. Answer: A LO: 2-2 Diff: 2 EOC: P2-53A 2.3-1 Debits are always recorded (journalized) before credits. An

46、swer: True LO: 2-3 Diff: 2 EOC: S2-5 2.3-2 A journal shows a chronological listing of the accounting activities of a business—because business transactions occur in this manner. Answer: True LO: 2-3 Diff: 1 EOC: P2-51A 2.3-3 Posting accounting transactions avoids the necessity of journal

47、izing transactions, and the use of T- accounts. Answer: False LO: 2-3 Diff: 1 EOC: QC 11 2.3-4 The ledger provides a good indication of how much cash is available for the business to use at any one point in time. Answer: True LO: 2-3 Diff: 2 EOC: S2-12 2.3-5 The accounting records are

48、 considered to be correct if the total debits of the trial balance equal the total credits on the Post Closing Trial Balance. Answer: False LO: 2-3 Diff: 2 EOC: E2-22 2.3-6 A trial balance is a list of all accounts and their balances for a period of time. Answer: False LO: 2-4 Diff: 1

49、EOC: P2-49A 2.3-7 A trial balance is an optional financial statement that reports the financial position of the company as of a given day in time. Answer: False LO: 2-4 Diff: 2 EOC: E2-21 2.3-8 Accounting transactions are initially recorded in the: A. T-account. B. ledger. C. journal.

50、 D. poster. Answer: C LO: 2-3 Diff: 2 EOC: QC 11 2.3-9 A chronological record (or history) of an entity’s transactions is called a: A. T-account. B. ledger. C. journal. D. poster. Answer: C LO: 2-3 Diff: 1 EOC: E2-18 2.3-10 What is one of the first steps in the journalizing proce

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2026 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服