ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:11 ,大小:181.08KB ,
资源ID:9005595      下载积分:10 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/9005595.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(【广东】2013版高中英语全程复习方略素能提升演练(十九)必修4Unit 4(人教版).doc)为本站上传会员【xrp****65】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

【广东】2013版高中英语全程复习方略素能提升演练(十九)必修4Unit 4(人教版).doc

1、 素能提升演练(十九) 必修4 Unit 4 Ⅰ. 单词拼写 1. We shall _______ (保卫) our motherland,whatever the cost may be. 2. The museum had several paintings _________ (代表) the artist’s early style. 3. The boy looked at me _______ (好奇地)as if I were a complete stranger. 4. He is fluent in _______ (口语的) English,but

2、 is not good at written English. 5. The machine will not _______ (运转) properly if it is not kept well oiled. 6. The police took down the witness’s _________ (陈述). 7. There were calls for ______ (主要的) changes to the system. 8. Try to avoid being ________ (主观的) and one-sided when looking at pro

3、blems. 9. Speak clearly,or you’ll make yourself _________ (误解). 10. As you _______ (接近) the school, the first building you see is the teaching building. Ⅱ. 完成句子 1. The athletes _____________________________ Jordan will take part in this year’s Special Olympics. (represent) 代表约旦的这些运动员将会参加今年的特

4、奥会。 2. With _______________________________________________________, you can smell the fragrance of all kinds of flowers. (approach) 随着春天的来临,你可以闻到各种花香。 3. All the villagers were on boats to ______________________ the attackers arriving by sea. (defend) 所有村民都乘船抗击水上来敌以保卫他们的海岛。 4. After John ret

5、ired, he is crazy about traveling, and this year __________________ ______. (likely) 约翰退休后,他痴迷于旅游,今年他可能在伦敦。 5. Students from poor families can apply for educational loans __________________ _________. (ease) 贫困生可以申请助学贷款以减轻家长的经济负担。 6. I _______________ make a cake, but I ran out of time. (in

6、tend) 我原打算做个蛋糕,但我没时间了。 7. _______________ the cat family, the small tiger looks like a big cat. (belong) 它属于猫科动物,这只小老虎看起来确实像只大猫。 8. Are you going to attend the meeting ____________ next Saturday? (hold) 你打算参加下周六举行的会议吗? 9. _____________________________________ a reply from his girlfriend, he

7、decided to write again. (receive) 因没收到他女朋友的回信,他决定再写一封。 10. __________________________________, we’ll go sightseeing. (permit) 如果天气允许,我们要去观光。 Ⅲ. 阅读理解 (A) A blind boy has learnt how to “see” again after being taught a language used by dolphins. Young Jamie Aspland utters tiny high-pitch (高音) c

8、licks to rebound the sound off surfaces and guide him round obstacles. The four-year-old, who was born without sight, was taught the “echo location” technique as part of an exciting technique pioneered in the US to help the blind. His mother Deborah praised the treatment after her son was able to

9、walk unaided to the park for the first time and even guided himself around a fence. She said, “It has changed our lives. The treatment has been a success. Since learning the skill we can walk to the park and Jamie no longer has to hold my hand. It’s amazing. ” Deborah, a mother of three, gave up he

10、r job as a tour operator to care for Jamie and his sick brother Kane full time. Jamie’s twin sister Rosie also has developmental and learning difficulties. She watched nervously after tiny Jamie’s first session when he approached a fence, but was able to round it. She said, “We thought he was going

11、to go straight into it. But he just went round it. I didn’t think it would be possible. He was born blind but this treatment has given him a new lease of life. ” Jamie, from Ashford in Kent, has just completed his third session with echo location expert Daniel Kish, who lost his sight when he was j

12、ust 13 months old. As president of World Access for the Blind, Kish developed the technique based on animal sonar (声呐) to help humans form “mental maps” of their surroundings. He copied the technique dolphins used to navigate their way through the dark depths—using high pitch clicks to detect obje

13、cts and reflect off their inside structure. Jamie is able to mirror that behavior—which assists his use of a cane (手杖)—by clicking his tongue against the roof of his mouth to imitate the dolphins’ underwater tones. 1. What do we know from Paragraph 1? A. Jamie Aspland can avoid obstacles by using

14、 the “echo location” technique. B. Using ears has the same effect as using eyes with the development of science. C. Dolphins’ eyes are not helpful in locating objects at all. D. The “echo location” technique isn’t helpful to people with normal sight. 2. Jamie’s mother Deborah believes that _

15、 A. Jamie won’t need her help any longer B. Jamie will be able to do whatever he wants C. her family benefits from the “echo location” technique D. people can see small objects with the“echo location” technique 3. What can we infer from Paragraph 3? A. Jamie’s father has to work hard

16、to support his family. B. Jamie’s mother used to have a hard time with her kids. C. There must be something wrong with Deborah’s genes. D. Jamie will be able to help look after his sister and brother. 4. According to the author, Daniel Kish _______. A. was born without sight B. doesn’t ch

17、arge anything for training technique C. is quite familiar with dolphins’ life D. contributes a lot to the“echo location” technique 5. What is implied in the passage? A. Daniel Kish has suffered a lot from being blind. B. It is hard for the blind to master the “echo location” technique. C. D

18、olphins can’t use the “echo location” technique out of water. D. Jamie still has to use his walking cane sometimes. 6. 请用30个左右的词概括文章大意 ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

19、 (B) [2012广州模拟] Heading off to college this year? Here are some fashion tips from our experts you should keep in mind: Dress to impress: Stylist and business consultant Daniela Smith says, “Girls should keep in mind that your college professors will o

20、ften be the bridge that connects you to your future career and your classmates will become your professional network. You don’t need to dress like you’re going to the office, but you should display an ability to properly present yourself with appropriate maturity and confidence. ” Logo mania(品牌狂热症)

21、Wearing the logos of brands aimed at younger customers physically identifies you as part of that age group, so consider the targeted age group of the stores you shop at. It’s tempting to load up on logos, especially well-known logos that signify high-end brands. But consider this: college is a time

22、 of self-discovery, a chance to develop your own personal style. Instead of wearing logos head to toe, “walking advertisement”-style, why not express who you really are? Wear real pants: The combination of leggings and baggy shirts is all too common on college campuses. Smith points out that leggi

23、ngs, yoga pants, and sweatpants are entirely unacceptable in public unless you’re exercising. Although leggings worn as pants are a common trend among high school and college girls, they are not an appropriate choice for daywear. As a young woman, your style choice should begin to reflect your matur

24、ity level. So, get rid of leggings and wear real pants! Keep the cute factor to a minimum: Stay away from sweaters and T-shirts with smiling animals, cartoon characters, or Hello Kitty on them. Sure, kittens might be cute, but they’re not doing you any favors in the style department. Dressing too

25、 cutely can take years off your look, and not necessarily in a good way! 7. The second paragraph indicates the importance of _______. A. impressing professors B. getting on well with classmates C. creating a professional image D. dressing appropriately 8. The author believes that college g

26、irls should _______. A. choose a logo that suits their age B. try to load up on well-known logos C. use logos to show who they are D. find their identity by trying different logos 9. The author recommends wearing real pants because _______. A. leggings and baggy shirts are too common B. yog

27、a pants and sweatpants are not as comfortable C. real pants can present you with appropriate maturity D. people like real pants better than the other pants 10. What’s the writer’s attitude towards sweaters with animals on them? A. They make people look lovely. B. They are very fashionable the

28、se days. C. They will show you’re an animal lover. D. They are not suitable for college-aged students. 11. In which magazine would you most likely find this passage? A. Business Week. B. Parents. C. In style. D. Travel & Leisure. 答案解析 Ⅰ. 1. defend 2. representing

29、 3. curiously 4. spoken 5. function 6. statements 7. major 8. subjective 9. misunderstood 10. approach Ⅱ. 1. who represent/representing 2. the spring approaching/the approach of the spring 3. defend their island against 4. he is likely to be in London 5. to ease their parents’ fina

30、ncial pressure 6. had intended to 7. Belonging to 8. to be held 9. Not having received/Because he hadn’t received 10. Weather permitting/If weather permits Ⅲ. 一个盲童在学习了海豚的语言后可以重新“看”世界了。年仅4岁,先天失明的Jamie Aspland学习了“回声定位方法”,这种方法沿用了海豚的回声定位技术,帮助盲人绕开周围的障碍。 1. 【解析】选A。推理判断题。从第一段中“Young Jamie Asplan

31、d. . . guide him round obstacles. ”可知,答案为A。 2.【解析】选C。推理判断题。根据第二段“It has changed our lives. The treatment has been a success. ”可推断,答案为C。 3.【解析】选B。推理判断题。根据第三段“Deborah, a mother of three, gave up her job. . . ”和“Jamie’s twin sister Rosie also has developmental and learning difficulties. ”可推断,答案为B。 4

32、解析】选D。细节理解题。根据第四段“. . . Kish developed the technique. . . of their surroundings”可知,答案为D。 5.【解析】选D。推理判断题。根据末段“Jamie is able to mirror that behavior—which assists his use of a cane. . . ”可推断,答案为D。 6. The passage mainly tells us that a blind boy has learnt how to “see” again after being taught a la

33、nguage used by dolphins. So he’s got out of trouble and is living a new life. 作者针对即将上大学的同学,提出了一些较时尚的“秘诀”。 7.【解析】选D。推理判断题。根据Dress to impress中的“. . . you should display an ability to properly present yourself with appropriate maturity and confidence, and look put together”可知答案为D项;A、B、C三项都是穿着得体所带来的益

34、处,故排除。 8.【解析】选A。推理判断题。根据Logo mania中的“. . . college is a time of self-discovery, a chance to develop your own personal style. Instead of wearing logos head to toe, ‘walking advertisement’-style, why not express who you really are? ”可知应选A项。 9.【解析】选C。细节理解题。根据Wear real pants中的“Although leggings worn a

35、s pants are a common trend among high school and college girls, they are not an appropriate choice for daywear. As a young woman, your style choice should begin to reflect your maturity level. ”可知答案为C项;根据“. . . leggings, yoga pants, and sweatpants are entirely unacceptable in public unless you’re ex

36、ercising. ”可排除A项;B、D两项说法与文章内容不符,故选C项。 10.【解析】选D。推理判断题。根据Keep the cute factor to a minimum中的“Sure, kittens might be cute, but they’re not doing you any favors in the style department. ”可排除A项;B、C两项在文中未提及;根据“Dressing too cutely can take years off your look, and not necessarily in a good way! ”可知应选D项。 11.【解析】选C。推理判断题。通读全文可知本文主要讲述了衣着及样式得体方面的内容,由此可知应选C项。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服