ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:13 ,大小:18.54KB ,
资源ID:8621772      下载积分:8 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/8621772.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(专题02-非谓语动词易混点对比训练50组115例-教师版.docx)为本站上传会员【人****来】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

专题02-非谓语动词易混点对比训练50组115例-教师版.docx

1、2023年高考英语二轮复习易混易错点分类训练 专题02 非谓语动词易混点对比训练80组115例 教师版 Group 1 1. _________ (see) from the top of a hill, the city looks very attractive. 2. _________ (see) from the top of a hill, we find the city very attractive. 答案: 1.Seen 2.Seeing Group 2 3. Would you like _________ (go) to the film this e

2、vening? 4. Do you feel like _________ (go) to the film this evening? 答案: 3.to go 4.going Group 3 5. You’d better _________ (put) away the extra money in the bank. 6. It’s better _________ (put) away the extra money in the bank. 答案: 5.put 6.to put Group 4 7. The man __________(call) hims

3、elf John Smith used to lived here. 8. The man __________(call) John Smith used to lived here. 答案: 7.calling 8.called Group 5 9. I remembered_________ (lock) the door before I left the office, but forgot to turn off the lights. 10. I still remember _________(take) to the Famen Temple when I wa

4、s young. 答案: 9.to lock 10.being taken Group 6 11. “Keep silent!” the monitor told the boys to stop_________ (talk). 12. The girl walked so tiredly that she stopped_________ (have) a rest. 答案: 11.talking 12.to talk Group 7 13. Mr Li is said _________ (study) abroad. But I don't know which

5、country he studied in. 14.Mr Li is said _________ (study) abroad. But I don't know which country he is studying in. 答案: 13.to have studied 14.to be studying Group 8 15.When _________ (heat), ice will change into water. 16.When _________ (leave) the airport, he waved to us again. 答案: 15.heat

6、ed 16.leaving Group 9 17. The little girl had no choice but _______(stay) at home. 18. The little girl could do nothing but ______ (stay) at home. 答案: 17.to stay 18.stay Group 10 19.After a rest, we went on _______the same problem. 20.After a rest, we went on_______(do)the next problem.

7、答案: 19.doing 20.to do Group 11 21. It _______ (be) hot, we went for a swim in the river. 22. It _______ (be) hot, so we went for a swim in the river. 答案: 21.being 22.was Group 12 23. Time _________ (permit), he shall go outing. 24. If time _________ (permit), he shall go outing. 答案: 23

8、permitting 24.permits Group 13 25.China is a developing country __________(belong) to the Third Word. 26.China is a developing country that__________(belong) to the Third Word. 答案: 25.belonging 26.belongs Group 14 27.Last week we paid a visit to a temple _________(date) back to the 13th

9、century. 28.Last week we paid a visit to a temple that _________(date) back to the 13th century. 答案: 27.dating 28.dates Group 15 29.A medical team ________(consist) of three doctors and ten nurses was sent to the flood-stricken area. 30.A medical team that ________(consist) of three doctors

10、 and ten nurses was sent to the flood-stricken area. 答案: 29.cinsisting 30.consisted Group 16 31. There _________ (be) no buses, we had to walk home. 32. There_________ (be) no buses, so we had to walk home. 答案: 31.being 32.were Group 17 33. The little boy would like _____(take) her to th

11、e cinema. 34. The little boy would like ______(take) to the cinema. 答案: 33.to take 34.to be taken Group 18 35. I prefer_________ (walk) to_________ (ride) in a bus. 36. I prefer_________ (walk)rather than____(ride) in a bus. 答案: 35.walking; riding 36.to walk, ride Group 19 37. I’m sorr

12、y ______(give) you so much trouble. 38. I’m sorry for_________ (give) you so much trouble. 答案: 37.to have given 38.having given Group 20 39. Most of us went to see her, some girls _________(include). 40. Most of us went to see her, _________(include)some girls. 答案: 39.included 40.includin

13、g Group 21 41. I'd like ___________(ask) you for advice on how to learn English. 42. I'd rather ___________(ask) my teacher for help with my English. 答案: 41.to ask 42.ask Group 22 43. I don't enjoy _________(make) fun of others. 44. I don't enjoy _________(be) fun of by others. 答案: 43.mak

14、ing 44.being made Group 22 45. Would you mind _________(invite) my her to the party? 46. Would you mind not _________(invite) to the party? 答案: 45.inviting 46.being invited Group 24 47. He went to a party without ____________(invite). 48. He went to a party alone without ____________(invit

15、e)anyone else. 答案: 47.being invited 48.inviting Group 25 49. This is an important letter. Don't forget _________(post) it this afternoon. 50. Don't look for the letter. You must have forgotten _________(post) it this after afternoon. 答案: 49.to post 50.posting Group 26 51.Why not try___

16、 (do) the maths problem in another way? 52.When I was at school, I tried_________ (learn) English well. 答案: 51.doing 52.to learn Group 27 53.The light in the office is still on. He forgot_________ (turn) it off. 54.I’ll never forget_________ (find) the rare coin in your garden a few yea

17、rs ago. 答案: 53.to turn 54.finding Group 28 55. He did what he could _________(calm) down the weeping woman. 56.He said he would spend as much time as he could _________(calm) down the weeping woman. 答案: 55.to calm 56.calming Group 29 57. My mother went home, and __________(find) the door

18、open. 58. My mother went home, __________(find) the door open. 答案: 57.found 58.finding Group 30 59. We didn't miss_________ (watch) the football match last night. 60. The bird was so lucky that it just missed_________ (catch). 答案: 59.watching 60.being caught Group 31 61.I regret_________

19、 (not study) hard at school. 62.We regret_________ (say) that we can’t go to your birthday party. 答案: 61.not having studied 62.to say Group 32 63. Missing the train means ________(wait) for another hour. 64. I’m sorry, but I didn’t mean _________(hurt) you. 答案: 63.waiitng 64.to hurt Gro

20、up 33 65.We don’t allow _________(smoke) in the meeting-room. 66.We don’t allow you _________(smoke) in the meeting-room. 答案: 65.smoking 66.to smoking Group 34 67. _________(work) hard and you’ll make rapid progress in your English learning. 68. _________(work) hard, you’ll make rapid progre

21、ss in your English learning. 答案: 67.Work 68.Working Group 35 69._______(compare) with traditional education, online education has many advantages. 70. __________(compare)your phone with mine, I know my phone is out of date. 答案: 69.Compared 70.Comparing Group 36 71. He was surprised to see

22、 some villagers _________(seat) at the back of the classroom. 72. To his surprise, he saw some villagers_________(seat) themselves at the back of the classroom. 答案: 71.seated 72.seating Group 37 73.We are trying to solve the problem________(arise) from the lack of communication. 74.We are try

23、ing to solve the problem that_____(arise) from the lack of communication. 答案: 73.arising 74.arises Group 38 75.The old lady needs_______(look)after. 76.The old lady needs_______(look) after her grandson. 答案: 75.looking/to be looked 76.to look Group 39 77.He prevented his son from ________

24、 (do) bad things. 78.China recently tightened its waters controls near the Huangyan Island to prevent Chinese fishing boats from_________ (attack) in the South China Sea. 答案: 77.doing 78.being attacked Group 40 79.He rushed to the railway station, only___________ (tell) that the train had le

25、ft. 80.He rushed to the railway station, only___________(find) that the train had left. 答案: 79.to be told 80.to find Group 41 81.Would you please __________(carry) the luggage for me? 82.Would you like __________(carry) the luggage for me? 83.Would you mind __________(carry)the luggage for m

26、e? 答案: 81carry. 82.to carry 83.carrying Group 42 84.The question ___________(discuss) now at the meeting is very important. 85.The question ___________(discuss) at the meeting last week is very important. 86. The question ___________(discuss) at the meeting next week is very important. 答案:

27、 84.being discussed 85.discussed 86.to be discussed Group 43 87. __________(follow) by Hank, we entered the dining room. 88. __________(follow)Hank, we entered the dining room. 89. __________(follow)Hank, and we'll enter the dining room. 答案: 87.Followed 88.Following 89.Follow Group 44 90

28、The problem is worth_________ (discuss). 91.The problem is worthy_________ (discuss). 92.The problem is worthy of_________ (discuss). 答案: 90.discussing 91.to be discussed 92.being discussion Group 45 93.We are considering __________(set) up a new factory here in this town. 94.We are consid

29、ering whether__________(set)up a new factory here in this town. 95.The boy is considered __________(set) a good example to his classmates. 答案: 93.setting 94.to set 95.to have set Group 46 96.Thousands of holidaymakers remained _______ (stick) abroad due to the volcanic ash cloud. 97.The teac

30、her said there were still so many problems ________(remain) to be solved. 98. Please remain _________(seat) until the plane has come to a complete stop. 答案: 96.stuck 97.remaning 98.seated Group 47 99.I insist that you _________(give) me my money back. 100.I insisted on your _________(give) m

31、e my money back. 101.He insisted that he _________(be) a Party member and that he ________(send) to the most needed area. 102. He has always insisted on his_________ (call) Dr. Turner instead of Mr. Turner. 答案: 99.(should) 100.giving 101.was, (should) be sent 102.being called Group 48 103.

32、 Looking at his funny appearance, I couldn’t help_________ (laugh). 104. Looking at his funny appearance, I couldn’t help but_________ (laugh). 105.Sorry I can’t help ________(tidy) up the room. I’m busy at the moment. 答案: 103.laughing 104.laugh 105.(to) tidy Group 49 106.Soon he has got us

33、ed to _________(live) in such a climate. 107.He used to _________(live) in such a climate when he was in the army. 108.The country life he’s used to _________(change) a lot in the past few years. 109.This kind of wild vegetable, which used to _________ (feed) to pigs, is now a favorite dish. 答案

34、 106.living 107.live 108.has changed 109.be fed Group 50 110.With so much work ____________ (fill) my mind, I almost break down. 111.With my mind____________ (fill) with so much work, I almost break down. 112.With a lot of tough problems ____________ (settle), the new president is having

35、a hard time. 113.With much homework ____________ (finish), I can’t go shopping with my mum. 114.With my homework ____________ (finish), I went shopping with my mum happily. 115.She had to walk home with her bicycle ____________ (steal) yesterday. 答案: 110.filling 111.filled 112.to settle 113.to finish 114.finished 115.stolen

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2026 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服