ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:235.50KB ,
资源ID:8224479      下载积分:10 金币
验证码下载
登录下载
邮箱/手机:
验证码: 获取验证码
温馨提示:
支付成功后,系统会自动生成账号(用户名为邮箱或者手机号,密码是验证码),方便下次登录下载和查询订单;
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/8224479.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  
声明  |  会员权益     获赠5币     写作写作

1、填表:    下载求助     留言反馈    退款申请
2、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
3、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
4、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
5、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前自行私信或留言给上传者【仙人****88】。
6、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
7、本文档遇到问题,请及时私信或留言给本站上传会员【仙人****88】,需本站解决可联系【 微信客服】、【 QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【 服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【 版权申诉】”(推荐),意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:4008-655-100;投诉/维权电话:4009-655-100。

注意事项

本文(【江苏专用】2014届高三英语一轮复习方案-课时作业-模块8-Unit-4-Films-and-film-events.doc)为本站上传会员【仙人****88】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4008-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

【江苏专用】2014届高三英语一轮复习方案-课时作业-模块8-Unit-4-Films-and-film-events.doc

1、课时作业(二十七)模块8Unit 4 Films and film events (限时:30分钟).单项填空1Some of the old _ about the space age are coming true.Afantasies BfantasticCnightmare Dimpressions2The rain was heavy,but _ our fears,our fields were not flooded.Ain line with Bin defence ofCcontrary to Dconcerned about3Clinical evidence began

2、to_,suggesting that the new drugs had a wider range of useful activities than had been predicted from experiments in animals.Aoperate BstrengthenCapprove Daccumulate4Its not what we do once in a while _ shapes our lives,but what we do consistently.Awhich Bthat Chow Dwhen 5_ to sunlight for too much

3、time will do harm to ones skin.AExposed BHaving exposedCBeing exposed D To expose6This picture was cleverly restored and _ its original colouring.Ashowed off Bshowed aroundCshowed up Dshowed in 7_ in a recent speech contest,Li Hua was awarded 200 yuan,which was _ to him because he could use it to bu

4、y a dictionary.AJudging the best; very importantBBeing judged the best; great importanceCJudged the best; of great importanceDJudged the best; great important8The two birds _ each other in shape and colour. In other words, they _ each other in shape and colour.Adiffer; are different fromBdiffer from

5、; are different toCresemble; are similar toDresemble; are similar with9I dont mind her criticizing me, but _ is how she does it that I object to.Ait BthatCthis Dwhich10To the great_of the citizens,no one else was infected with H1N1 except the 12 confirmed cases.Arelaxation Bdisappointment Crelief Ds

6、urprise11Ive never found a better job._AGood luck BToo bad CCongratulations DDont worry12He went ahead and did it, _ the consequence.Abecause of Bregardless ofCin addition to Din terms of13The old man who _ in the deserted house alone for ten years has settled in a nursing home now.Alived Bhad lived

7、 Chas lived Dhas been living14The supply of electric power to Madrid and neighbouring districts has to be _Aweakened BomittedCrestricted Dlowered15I really admire how _ she is to _ the rights and dignity(尊严) of women.Adevoted; defending Bdevoting; defendCdevoted; defend Ddevoting; defending.阅读理解A201

8、2江西卷For those who make journeys across the world, the speed of travel today has turned the countries into a series of villages. Distances between them appear no greater to a modern traveler than those which once faced men as they walked from village to village. Jet planes fly people from one end of

9、the earth to the other, allowing them a freedom of movement undreamt of a hundred years ago.Yet some people wonder if the revolution in travel has gone too far. A price has been paid, they say, for the conquest (征服) of time and distance. Travel_is_something_to_be_enjoyed,_not_endured (忍受). The boat

10、offers leisure and time enough to appreciate the everchanging sights and sounds of a journey. A journey by train also has a special charm about it. Lakes and forests and wild, open plains sweeping past your carriage window create a grand view in which time and distance mean nothing. On board a plane

11、, however, there is just the blank blue of the sky filling the narrow windows of the airplane. The soft lighting, inflight films and gentle music make up the only world you know, and the hours progress slowly.Then there is the time spent being processed at a modern airport. People are conveyed like

12、robots along walkways; baggage is weighed, tickets produced, examined and produced yet again before the passengers move to another waiting area. Journeys by rail and sea take longer, yes, but the hours devoted to being processed at departure and arrival in airports are luckily absent.No wonder, then

13、, that the modern highspeed trains are winning back passengers from the airlines.Man, however, is now a world traveler and cannot turn his back on the airplane. The working lives of too many people depend upon it; whole new industries have been built around its design and operation. The holidaymaker

14、, too, with limited time to spend, patiently endures the busy airports and the limited space of the flight to gain those extra hours and even days, relaxing in the sun. Speed controls peoples lives; time saved, in work or play, is the important thingor so we are told. Perhaps those first horsemen, r

15、iding free across the wild, open plains, were enjoying a better world than the one we know today. They could travel at will, and the clock was not their master.16. What does the writer try to express in Paragraph 1?A. Travel by plane has speeded up the growth of villages.B. The speed of modern trave

16、l has made distances relatively short.C. The freedom of movement has helped people realize their dreams.D. Man has been fond of traveling rather than staying in one place.17. How does the writer support the underlined statement in Paragraph 2?A. By giving instructions.B. By analyzing cause and effec

17、t.C. By following the order of time.D. By giving examples.18. According to Paragraph 3, passengers are turning back to modern highspeed trains because_A. they pay less for the ticketsB. they feel safer during the travelC. they can enjoy higher speed of travelD. they dont have to waste time being pro

18、cessed19. What does the last sentence of the passage mean?A. They could enjoy free and relaxing travel.B. They needed the clock to tell the time.C. They preferred traveling on horseback.D. They could travel with their master.20. What is the main idea of the passage?A. Air travel benefits people and

19、industries.B. Train travel has some advantages over air travel.C. Great changes have taken place in modern travel.D. The high speed of air travel is gained at a cost.BYoure lost in the world of dreams and sleep. You roll over, smiling as you come across a swimming pool filled with chocolate. And the

20、n, your wonderful dream becomes a nightmare(噩梦) when someone is screaming, “Get up!” Its just what every teenager goes through each morning!Now, there seems to be one school that finally understands that requiring teens to show up at 9 am is not just cruel but also harmful to both the kids and the s

21、chool.Monkseaton High School in North Tyneside, Britain, recently decided to experiment to see if there is any difference in student behavior if they just pushed back the start of their day by one hour, from 9 am to 10 am. And the results are surprising.Since carrying out the later start, Monkseaton

22、 has seen a 28% drop in truancy,_even hardly any lateness, and best of all, higher test scores. One of the reasons is that the teenagers are much happier to have the extra hour of sleep, but there is also a scientific reason behind why they need the extra sleep.The schools decision to push back the

23、time was based on the research done by Oxford Professor Russell Foster, who pointed out that teenagers and adults have different sleep cycles,explaining why teenagers go to bed late and wake up late.While adults are wide awake and ready at 8 am, teenagers are not fully awake until 10 am, sometimes e

24、ven noon. Teachers may argue that their students perform better in the morning, but in fact, it is because they are in the zone while their students are still sleepy, making the students easier to control.Memory tests prove that the more difficult classes should be in the afternoon when teenagers ar

25、e most wide awake.The Monkseaton school officials are encouraged by the results and plan on voting to make it a permanent change.21Whats the meaning of the underlined word “truancy”?AGrades. BClasses.CAbsence. DPractice.22What can we learn from the passage?ATeenagers and adults have the same sleep c

26、ycle.BTeenagers are fully awake at 10 am as a whole.CTeenagers are much happier to sleep than study.DTeenagers need the extra sleep also for a scientific reason.23Which of the following statements is NOT true according to the passage?AMonkseaton High School is satisfied with the result of the experi

27、ment.BIt is very cruel for the teenagers to show up in class at 9 am every day.CMonkseaton High School plans to change the school time forever.DIn fact, teenagers perform better in the morning than in the afternoon.24Whats the best title for this passage?AGet up early, teenagers!BFinally, a school u

28、nderstands teenagersCWhy do teenagers stay up late?DDifferences between teens and adults课时作业(二十七).1.A考查名词辨析。句意:原来关于太空时代的一些幻想现在正变为现实。fantasy“幻想”,符合题意。2C本题考查短语辨析。contrary to表示“和(我们所害怕的)相反”。in line with成一直线;in defence of保卫;concerned about担心。3D考查动词词义辨析。句意:临床证据开始增多,而这些证据表明,与之前在动物身上进行试验的预期(的效果)相比,这种新药可适用于

29、更加广泛的有益的活动。strengthen加强;approve赞成;operate动手术,操作。根据语境只有D项“积累”符合语义表达。4B本题考查强调句型。分析句子结构可知,题干为强调句型,被强调部分为what引导的主语从句。句意:并非我们偶尔为之的事情塑造我们的生活,而是我们一贯之行造就我们的生活。5C考查非谓语动词。此处为非谓语动词作主语,故用动名词结构且要使用被动语态。6C考查动词短语辨析。句意:这幅画是精心修复的,显现了其原来的色彩。show up“显示,显现”,符合题意。7C考查非谓语动词和“be of抽象名词”结构。第一空为分词短语作原因状语,因与其逻辑主语Li Hua是被动关系,

30、故用过去分词;根据“be of great importancebe very important”,可判断第二空可用of great importance或very important。8C考查动词(短语)辨析。“在方面相似”的短语是resemblein或be similar toin故选C项。9A本题考查“It is被强调部分that”强调句型。句意:我不介意她批评我,但我反对的是她批评我的方式。此强调句中强调的是“how she does it”。原句为:I dont mind her criticizing me, but I object to how she does it.10A

31、考查名词辨析。句意:令居民们大为放松的是,除12个已证实的病例外,其他人没有被H1N1感染。relaxation意为“放松”,符合题意。disappointment意为“失望”;relief意为“(痛苦、负担等)缓和;轻松”;surprise意为“惊讶”。11C考查日常交际用语。此处表示祝贺他人找到工作。12B考查介词短语辨析。句意:他说做就做了,不管后果。regardless of不管,不顾。13A考查动词的时态。句意:那个在孤零零的房子里独居了十年的老人现在已经搬进了养老院。独居十年是过去的动作,和现在搬进养老院进行对比,所以使用一般过去时,故选A。14C考查动词辨析。restrict“限

32、制,约束”,符合题意。weaken“削弱”;omit“省去;删去”;lower“降低”。15Abe devoted to doing sth.专心致志于,献身于,忠于。可将题干理解为she is how devoted to defending the rights and dignity of women.A本文为议论文。主要就当今一些人追求有速度的旅游提出了自己的看法,作者建议人们不妨不坐飞机,改乘其他交通工具,好好欣赏人生的旅途。16. B主旨大意题。由第一段的一些信息,例如“has turned the countries into a series of villages. Dist

33、ances between them appear no greater toJet planes fly people from one end of the earth to the other”可知第一段主要是想表达现代旅游的速度使旅途变得相当快。17. D推理判断题。画线词后面介绍了乘船旅游的悠然自在以及坐火车旅游的迷人风景;同时,还列举了坐飞机的缺点,由此可知作者主要通过举例的方法来支持画线句的观点。18. D细节理解题。本段中 “Then there is the time spent being processed at a modern airport” 的内容可知转向坐高铁是

34、因为他们没有必要浪费时间走到机场的“路程”。19. A细节理解题。本文的最后一句提到,他们能按照自己的意愿来旅游,时钟不是他们的主人,言外之意就是,他们能不受时间的限制,享受自由的旅游,故选A项。20. D主旨大意题。本文第一段提到了飞机旅途之快,第二、三段提到了飞机旅途不能欣赏其旅程以及要走到机场这一路程,第四段提到了一些人还得依靠飞机旅游,但也提到这种方式不能让人充分享受旅途的自由,综观全文可知本文主要讲述了飞机旅游的得与失。B本文介绍英国一所学校大胆推迟早上学生的到校时间,结果学生迟到、旷课现象减少,成绩明显提高。学校准备投票决定是否永久将这项举措保持下去。21C词义猜测题。根据文章可知,自实行了这项措施后,在truancy方面下降了28%,甚至几乎没有人迟到。这里讲的是实行这项措施的好处,结合四个选项,可知选C。22D推理判断题。依据第五段可知学校推迟学生到校时间是有科学依据的,学生在早上需要更多的睡眠时间。23D正误判断题。依据第六段最后一句推断学生下午状态更佳。学生在上午更易管理(貌似专心听讲),是因为他们在此时还没有完全清醒。24B主旨概括题。本文讲了一所学校根据青少年的睡眠研究改变学生上学时间的事。结合文章内容可知B项作为标题能够突出本文主旨,又比较新颖。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        获赠5币

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:4008-655-100  投诉/维权电话:4009-655-100

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :gzh.png    weibo.png    LOFTER.png 

客服