ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:9 ,大小:47.50KB ,
资源ID:8202528      下载积分:10 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/8202528.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(学生双语报九年级答案.doc)为本站上传会员【xrp****65】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

学生双语报九年级答案.doc

1、学生双语报九年级答案 篇一:学生双语报第三期答案与解析 2013-2014学年高三·RX广东专版第3期测试题参考答案及部分解析 第3期A版测试题参考答案 1-5 AADDC 11-15 DDBDB 16-25 (One possible version) 16. conducted 17. it 18. more likely 6-10 BCBCA 19. of 20. which 21. Besides 22. will be reduced23. if24. an 25. responsibility 26-30 ACD

2、AD 36-40 BDBDB 46-50 EABDC 根底写作 (One possible version) In order to know how senior high school students will spend their summer holiday after the National College Entrance Examination, a survey was done among 3,600 students in our school last Friday. According to the result, 25% of the s

3、tudents will do some part-time jobs as it can exercise their own independent ability, and they can earn some living expenses. 55% will go traveling with their classmates or parents as they think that traveling can eich their life experience and broaden their horizons. 8% plan to acquire a driving li

4、cense so as to master a new skill. 12% of all those surveyed indicate that they will stay at home to do housework as they will leave home soon for further study and they want to express their love to their parents in this way. 读写任务 (One possible version) The author thinks that our natural bags

5、 have been replaced by plastics so that the world is full of non-degradable packaging materials. Therefore, the author suggests taking steps to reduce non-degradable packaging. It is a very common fact that a small item is contained in a large box, with layers and layers of materials wrapping aro

6、und it. Of course the practice does a lot of harm to our earth. First of all, it consumes too much of our limited resources. When these packaging materials are torn open, they become useless waste in most cases. Besides, too much packaging will cost consumers more money when they check out in market

7、s. Therefore, producers ought to wrap their products in environment-friendly ways. Green and recyclable materials should be used as packaging materials. As far as individuals are concerned, we are supposed to go shopping with our cloth bags or other recyclable bags or baskets.31-35 CDABC41-45 BDC

8、DD 第3期A版测试题解析 完形填空 作者得了溃疡性结肠炎,一开场由于生病,对生活有特别大的怨言,但是后来她改变了对生活的态度。 1. A。按照句中的I would be able to lead a normal life.可知医生告诉作者用药物的话,她的病症会减轻,能够过正常人的生活。 2. A。按照句中的He had a very optimistic outlook about my condition可知医生给了作者决心。 3. D。作者用药几周后,她没有觉察情况有任何好转。 4. D。甚至,作者觉得她的病症比没服药前更差了。5. C。按照句中

9、的this therapy didnt work either.可知特别不幸,这种治疗法也没效果。 6. B。由于医生的治疗方法都没有用,因而作者开场疑心医生的推断。 7. C。后来,作者也只能接着遭受着病痛的折磨。 8. B。一开场,作者特别生气,她认为为什么是她而不是别人得这种病。 9. C。按照上文的…it was me and not someone else that had to get sick可知作者对那些健康的人特别刻薄。 10. A。阻碍了作者和家人的关系。 11. D。按照句中的I lived in my own world of se

10、lf-pity.可知作者变得特别疏离。 12. D。后来,作者接受了她的病是她要不断处理和对付的事的这个事实,一切开场变得简单了。 13. B。同上。 14. D。现在,作者花了时间和精力协助那些得了溃疡性结肠炎的人。 15. B。作者给那些得了溃疡性结肠炎的人希望和鼓舞,告诉他们,他们也有美妙的今后。 语法填空 对艺术感兴趣的人更有责任感、更能包容别人,也更愿意助人为乐。 16. conducted。调查非谓语动词。study是conduct的动作承受者,且本句子已经有谓语动词found,故使用过去分词表示被动。 17. it。调查代词。it在这

11、里指代the arts,the arts在这里是艺术的总称。 18. more likely。调查描绘词比拟级。按照上文可知,此处应该使用描绘词比拟级来表示你会更有社会责任感、更能包容别人、也更愿意助人为乐。 19. of。调查介词。take charge of 负责。 20. which。调查定语从句。which指代altruistic actions。 21. Besides。调查介词。在这里表示“除……之外”。 22. will be reduced。调查时态。按照very soon以及the financial crisis is still lastin

12、g可知,此处应该使用一般今后时;arts budgets是reduce的动作承受者,故使用被动语态。 23. if。调查状语从句。if在这里表示“假设”。 24. an。调查冠词。按照语境可推断,此处means并不是名词复数,而是一个单词,意为“方式、方法”。使用不定冠词表示“一种有效的方法”。 25. responsibility。调查词性转换。按照语境可知这里应该使用名词作动词宾语,且此空前是描绘词social,故使用responsible的名词方式。 阅读理解 A Zach往常上网常碰到不健康的内容,因而他决定本人创立一个小孩专用的网站,现在这个网站特

13、别受欢迎。 26. A。推理推断题。从第二段的He saw images he probably shouldnt have seen和 第三段I told my dad that there were no safe social networking sites out there for kids可知答案。 27. C。细节理解题。从第三段的That is when inspiration struck和第四段的内容可知,通过和父亲辩论,Zach决定创立一个小孩专用的网站。 28. D。细节理解题。从第五段的There are people looking at

14、it 24-7, seven days a week可知,网站二十四小时都有人在监管。 29. A。推理推断题。从最后一段的Zach父亲所说的话可知,父亲对Zach所获得的成就仍然引以为豪的。 30. D。主旨大意题。本文主要讲的是Zach创立小孩专用网站的故事。 B 由于象牙产品市场大,在非洲特别多大象因而被杀害,现在必须采取措施来保护这些大象,否那么我们会永远失去它们。 31. C。推理推断题。按照Crawford Allan在第一段所说的We’re seeing the highest levels of poaching since our record-k

15、eeping began可知在非洲偷猎大象的现象特别严峻,这说明它们需要更多的保护。 32. D。推理推断题。按照第二段的Surveys indicate that seven out of 10 Chinese citizens dont realize that an elephant has to die in order for them to get ivory可知在中国,特别多人不明白要想获得象牙需牺牲大象的生命,假设普及这个知识,买象牙产品的人可能会减少,从而到达保护大象的效果。 33. A。细节理解题。按照第三段的The hunt for ivory is not

16、a new problem. In the 1980s, as many as 1 million elephants were slaughtered in Africa ...可知跟大象偷猎者之间的斗争已经持续了几十年了,应选A。 34. B。推理推断题。按照第四段的Today, that ivory is sold legally throughout the country. Unfortunately, this has made it possible for illegal ivory to be sold as well.可知那个同意出售堆积的象牙的决定导致了非法象牙买卖

17、 35. C。推理推断题。按照末段的By burning millions of dollars worth of tusks, the nation made a strong statement.可知这个国家烧毁堆积的象牙的举动说明了这个国家打击象牙买卖的坚决决心。 C 最新研究觉察,蚂蚁竟然能够预测地震,只是为什么它们有这个才能还未知。 36. B。词义猜想题。按照划线词后面的they are in reality quite amazing可知实际上蚂蚁是一种令人惊奇的小动物,那么前面的pesky一词应该是一个意思跟amazing对立的词,应选B,意为“让人生

18、厌”。 37. D。细节理解题。按照第一段的now it turns out that they may even have the ability to predict earthquakes可知在欧洲地球联盟会议上展示的是蚂蚁会预测地震这个研究结果。 38. B。细节理解题。按照第三段的They then set up video cameras that monitored the insects movements, day and night.可知科学人员是通过细心观察这些蚂蚁的行为得出的结论。 39. D。细节理解题。按照第四段的However, right bef

19、ore an earthquake they seemed to break that routine by spending the entire night wandering outside their mounds.可知在地震发生前,蚂蚁选择不回它们的巢穴。 40. B。推理推断题。按照末段的What the scientists are not sure of, however, is how the ants are able to predict the shakes.可推断为什么蚂蚁能够预测地震仍然一个谜。 D 现在人们已特别少选择维修坏掉的玩具,但在悉尼却有

20、一家玩具修理医院,而且有百年历史了。 41. B。推理推断题。按照第一段的it is tough to believe that there is a “hospital” where dollscan be repaired and brought back to their original glory可知玩具修理“医院”特别罕见。 42. D。推理推断题。按照第二段的But when customers found out about this, they began bringing in their raggedy dolls可知这一家人一开场只是想修好他们店里的玩具,他

21、们最后做起玩具修理工作纯属偶尔。 43. C。词义猜想题。按照划线词后面的the real boom came in 1938 during World War Two可知在那时生意开展得“特别好”,但是真正的繁盛期是在二战期间。 44. D。推理推断题。按照第四段的some focus on bringing back to life modern dolls, while others stick to antiques. And then there are also the soft toy experts and accessory repair experts.可知在那

22、家玩具修理医院,有不同的人专门修理不同品种的玩具。 45. D。推理推断题。按照末段的just like medical doctors they have no idea what obstacle they will have to face when they come to work each day可知由于每个玩具都不一样,因而修理人员常面临特别多困难,这是一份具有挑战性的工作。 篇二:2016-2017初三上学期期末英语及 2016~2017学年度第一学期期末练习 四、单项填空(共10分,每题1分) 从下面各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择能够

23、填入空白处的最正确选项。 21. — Is this your coat? —No. _____ coat is black. A. My B. His C. Her D. Your 22. Beijing will hold the Winter Olympic Games ______ August, 2022. A. at B. on C. in D. of 23. The weather is bad outside, _______we have to study at home. A. so B. or C. but D. becaus

24、e 24. — ______ is your favourite writer? —Mark Twain. A. What B. Who C. When D. Where 25. Tom is growing fast. He is even _______ than his father. A. tall B. taller C. tallest D. the tallest 26. — Must I finish the homework tonight? — No, you ______. You can finish it tomorro

25、w. A. needn’t B. mustn’t C. shouldn’t D. can’t 27. My sister ______when I got home yesterday evening. A. sleep B. slept C. was sleeping D. is sleeping 28. Mr. Green ______ here since last year. A. lives B. will live C. was living D. has lived 29. The iphone ______ by Apple Compu

26、ter Inc. before 2007. A. invent B. invented C. is invented D. was invented 30. — Do you know______ the meeting? —Tomorrow morning. A. when they had B. when they willhave C. when did they have D. when will they have 五、完形填空(共15分,每题1.5分) 阅读下面的短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最正

27、确选项。 Puppy Love Nate looked out his bedroom window. He had a perfect view of his neighbor’s backyard and his neighbor’s new puppy, Peanut. Mr. Jensen had recently moved to the neighborhood. Helet Nate play with his little ___31___ he brought home from the pet store just now. Nat

28、e was ___32___. He wanted a puppy, but his sister had dog allergies(过敏). After a while, though, Mr. Jensen told him to stop playing with Peanut because they made too much noise. The weather was getting colder. Nate could see Peanut was__33__ in the backyard a lot. It seemed like Mr. Jensen

29、 never played with Peanut. Nate also ___34___ that Peanut’s food and water dishes were always empty. Peanut looked skinny. He didn’t run around like he used to. ―Mom.‖ said Nate, ―I am worried about Peanut. He doesn’t have any protection from the sun or cold. I never see Mr. Jensen play with

30、him. What should we do?‖ ―Let’skeep an eye on Peanut, Nate.‖ said Mom. ―Being responsible means we __35___about other people as well as animals. We need to show them respect and we have a responsibility to make sure their owners are kind to animals.‖ ―Okay, Mom.‖ said Nate. Peanut’s livi

31、ng conditions did not improve. One day Nate saw Mr.Jensen ___36___ Peanut for barking too much. Nate told his Mom. His mother helped him call the Department of Animal Control. The Officer Clark came totalk to Nate and his Mom and they explained how Mr. Jensen treated Peanut. ―I think Peanut de

32、serves(应得)a better home.‖ said Officer Clark. Because of Peanut’s living conditions, Animal Control ___37___ Peanut away from Mr. Jensen. Officer Clark placed Peanut in an animal shelter wherevolunteers helped. Here Peanut received food, water, exercise and, of course, love. Best of all, Nate

33、was inspired to become a volunteer there. His work there taught him about being responsible and respectful to the animals and the ___38___ who worked there. After a month, a kind family came___39___for a pet. Nate introduced the family to Peanut. Peanut’s tail didn’t stop wagging as each family m

34、ember hugged him. When the family asked if they could keep Peanut, Nate smiled. Before Nate said goodbye to Peanut, he gave him a hug and said, ―Thank you, Peanut, for teaching me that I have a ___40___to care about others.‖ 31. A. dogB. cat C. horseD. rabbit 32. A. surprised B. moved C. sa

35、d D. excited 33. A. noisyB. aloneC. safe D. happy 34. A. noticed B. recognizedC. understoodD. realized 35. A. think B. worry C. careD. talk 36. A. hitB. pushC. knock D. point 37. A. putB. tookC.gaveD. threw 38. A. leadersB. visitorsC. volunteersD. doctors 39. A. waitingB. pa

36、ying C. sendingD. looking 阅读理解(共50分) 六、阅读以下短文,按照短文内容,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最正确选项。(共30分,每题2分) 41. Riverside High School is home to _____very special young people. A. 2 B. 3 C. 4 D. 5 42. Mario is helping out at _______. A. a charity hospital B. a high school C. an animal hospi

37、tal D. a reading center 43. What does Natalie likedoing? A. Studying.B. Playing.C. Singing.D. Reading. 44. For Alan, the reward comes in ___________. A. bringing happiness to othersB. doing the things heloves C. learning a lot about animals D. receiving some money B Santa ClausD

38、oes Not Forget Bertie was a very good boy,but he always forgot. No matter what he was asked to do, in the end his answer always was ―I forgot.‖ If he was sent to the store to get something, he would return with nothing but his usual answer. His parents decided that something must be

39、 done to make the little boy remember. Christmas was near, and Bertie was busy making out a long list of things that he wanted Santa Claus to bring him.―Santa Claus may forget some of those things.‖ said his mother. ―He cannot,‖ replied Bertie,―because I will write all the things on this

40、paper. Then Santa Claus can see it and put the things in my stocking(长袜).‖ Christmas morning came, and Bertie was up early to see what was in his stocking. His mother kept away from him as far as she could, for she knew what Santa Claus had done. Finally she heard him coming to her room. He he

41、ld a list in his hand,which is much longer than the one he had made out. He put it in his mother’s hand, while tears of disappointment fell from his eyes. It was a list of all the things that Bertie had forgotten to do over the last six months. At the end of all was written, in big letters, ―I FO

42、RGOT.‖. Bertie cried for an hour. Then they went to grandpa’s house. There for the first time he saw a Christmas tree. It was very strange to Bertie, but on the Christmas tree he found everything he had written on his list. Did he change his bad habit? Not all at once,but when his mother saw t

43、hat he was very careless,she would say, ―Remember, Santa Claus does not forget!‖ 45. When Bertie was asked to do something,his answer always was―_____.‖in the end. A. I remembered B. I returned C. I didD. I forgot 46. Bertie made a long list of the things ________. A. he puton the Chris

44、tmas tree B. he had forgotten to do before C. he wanted Santa to bring himD. his parents wanted him to remember 47. How did Bertie feel after he read the list Santa Clausleft to him? A. He was disappointed.B. He was excited. C. He was pleased. D. He was angry. 48. Why would his moth

45、er say, ―Remember, Santa Claus does not forget!‖? A. To make Bertie remember Santa Claus’gifts. B. To remind Bertie to change his bad habit. C. To help Santa Claus not to forget the list. D. To tell Bertie Santa Claus never forgets. 篇三:初一学生双语报答案 初一学生双语报答案 I. ’tforgettogivemybestw

46、ishestoyourfamily. 2.Tomlikescookingandhewantstobeacookinthefuture. 3.Tonyisgoingtoplaycomputergamesathomethisweekend. 4.Therewillbeheavyrainthisafternoon. II. ’swatchthetennismatchonSaturday. ’dbettergettherebybus. 7.Therearetwenty-oneboysandtwenty-threegirlsinourclass. 8.Nopark

47、ing! III. 9.HowdoyoulikelivinginChina? 10.Whatdoesyourfatherlooklike? 11.Pleasesayhellotoyourfatherandmother,Tony. 12.Wouldyouliketogotothezoowithmethisafternoon? IV. W:Whatnewsubjectwillyoulearnatschoolthisyear,Hey? M:We’lllearnChinese. W:Whichismoredifficult,EnglishorChi

48、nese? ’llstudyhardatit. ’’thelphim. M:Don’tworry!MrsWang,letmehelphim,OK?I’llhelphimwithhisEnglisheverySaturdayevening.MaybehecanalsohelpmewithmyChinese. W:That’sgreat.Thankyouverymuch. M:You’rewelcome. V. W:Hello,everyone!I’mJulie.Christmasiscomingup.AndIwillhavealongholiday.Iamgoi

49、ngtovisitBeijingduringtheholiday.IwillstayinBeijingforfourdays.Onthefirstday,IwillgototheGreatWall.Onthesecondday,IwillvisittheSummerPalace.Onthethirdday,Iwillgoshoppinginbigshoppingmalls.Andonthefourthday,IwilleatsomespecialfoodinBeijing.IthinkIwillhaveagoodtimeinBeijing.AndIamlookingforwardtoitnow

50、 VI. ’shalfpastsevenandtheyarewatchingTV.Theweatherreportsays,“SaturdayandSundayaregoingtobewarmandfine.” SamandTonyareveryhappy.Theweatherisgoingtobegoodforswimming.Theythinktheywillhaveagoodtimethere.OnSaturdaymorning,theyaregoingtogetupearlyandthengotothebeachbybike. 参考答案 听力部分 VI

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服