ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:51KB ,
资源ID:7631130      下载积分:10 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/7631130.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(unit-1-section-3.doc)为本站上传会员【仙人****88】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

unit-1-section-3.doc

1、Unit 1 Section Ⅲ Ⅰ.单词拼写 1.I have ________(打包) up my clothes;I'm ready to go on a holiday. 2.I am not good at ________(与……沟通) with other people. 3.He ________(患有)from a serious heart attack before, but now he is all right. 4.Can you tell me the ________(确切的) date of your coming here? 5.I was __

2、感激的) to my English teacher in the junior school who gave me so much help. 6.He fully ________(痊愈) himself after the operation. 7.Nowadays many ________(青少年) are crazy about rock music. 8.I quite ________(不同意) with what you said just now. 答案:1.packed municating 3.suffered 4.exact 5.gratefu

3、l 6.recovers 7.teenagers 8.disagree Ⅱ.选词填空 1.She ____________________ a foreigner and married him when she studied in America. 2.He ____________________ his English study, so he often fails his English exam. 3.How is he __________ his new classmates? 4.I'm going to ________ their discussion.

4、 5.With his help, I can ______________ the police in English. 6.Few students ____________ playing games. 7.Do you need me to help you ____________? 8.He has __________ in America after he moved there. 答案:1.fell in love with 2.has trouble with 3.getting along with 4.join in municate with 6.get

5、tired of 7.pack up 8.settled down Ⅲ.语法单句填空 1.This area soon recovered________ the effects of the earthquake. 答案:from 句意:该地区受地震影响后不久就恢复正常了。recover from 从……中恢复。 2.You look well. The air and the seafood in Sanya must agree________ you, I suppose. 答案:with 考查动词短语辨析。句意:你看上去很好。我认为三亚的空气和海鲜一定很适合你。a

6、gree with同意,赞成;与……一致;适合。 3.My sister ________(join) the League last month and she has decided to join________ the activity to help the aged next week. 答案:joined;in 考查动词及短语辨析。句意:我姐姐上个月入团了,她决定下个星期参加帮助老年人的活动。join指加入某一组织或团体,成为其中的一员;join in多指参加正在进行的活动。 4.Tom felt surprised when he saw his Aunt P

7、olly standing in his room with her arms ________(cross). 答案:crossed 考查with复合结构。句意:当看到波莉阿姨交叉着两臂站在他房间里时,汤姆感到很震惊。with one's arms/legs crossed交叉着两臂/双腿。 5.I am tired ________ the partner I have been working with. 答案:of 考查介词搭配。句意:我厌烦了与我一起工作的搭档。be tired of对……厌烦,符合题意。 6.(2011·山东高考改编)The two girls are so

8、 alike(相像) that strangers find ________ difficult to tell one from the other. 答案:it 考查代词用法。句意:这两个女孩长得如此相像以至于陌生人发现很难将其中一个与另外一个区分开来。it在句中充当形式宾语,代替后面的真正的动词不定式宾语to tell one from the other。 Ⅳ.阅读理解 (2014·浙江省绍兴一中期中) Friendships can be difficult—because often people aren't as honest and open as they sho

9、uld be. Sometimes, people finally get hurt. Most problems with friendships come up because people are just too selfish to care about the things that their friends need. They care about their own needs much more, which makes it hard for friendships to work. However, being selfish is part of human na

10、ture. A person is put together in order to take care of themselves and their own needs, not necessarily those needs of other people. Even though being selfish is something that all humans are born with, it is something that everyone should be against. The best thing to remember when you are a frie

11、nd to anyone is that you need to treat your friends the same way that you'd like to be treated(对待). This is wonderful advice for a friendship, because it is really the only way to make sure that you are giving your friends everything you would want to be given in a friendship. Whenever you have a qu

12、estion about how you should treat a friend, it is easy to find an answer simply by asking yourself what you would like your friend to do for you, if he or she was in your shoes. Even if you're always thinking about how you'd like to be treated, and your friends are too, there are problems that com

13、e up from time to time in each friendship, and it is important to understand how to deal with these problems so that you can build stronger and healthier friendships. Problems like friends getting boyfriends or girlfriends and not spending enough time with their friends, or even friends finding new

14、friends and leaving old friends behind are problems that will probably come up with one or more of your friendships. It is important to know how to deal with these friend problems so that you can keep your friends and make new ones. No one wants to have a broken friendship. 文章大意:友谊有时候是很难顺利进行下去的,因为

15、通常人们并不是很坦诚,人们有时会隐藏事实,因此人们最终也会受到伤害。其实这些大多数与友谊有关的问题,都是因为人太自私而不去关心别人的需求造成的。在本文中作者就此情况进行了分析并且给出了建议。 1.This passage mainly talks about ________. A.the importance of friendship B.the advantages(益处) of friendship C.the problems of friendship D.the disadvantages(劣势) of friendship 答案:C 主旨大意题。文章开头提出Frie

16、ndships can be difficult.然后在下文提出友谊难以维系的原因,和一些朋友间会出现的具体问题,以及如何看待这些问题等,所以文章中心是讨论友谊中所碰到的一些问题,而C选项内容恰好能概括中心,故选C。 2.According to the writer, problems with friendship may appear when ________. A.one is honest       B.one is selfish C.one is open D.one is kind 答案:B 细节理解题。根据文章第二段Most problems with frie

17、ndships come up because people are just too selfish to care about the things that their friends need.可知友谊出现问题的原因是由于人们太自私而不能关注到朋友们的需要,所以判断B选项正确。 3.According to the passage, the first and most important thing to be other people's friend is ________. A.to treat your friend as you like to be B.to giv

18、e your friends whatever you have C.not to hurt your friends' feelings D.not to think of your own need any more 答案:A 细节理解题。由文章第三段The best thing to remember when you are a friend to anyone is that you need to treat your friends the same way that you'd like to be treated.可知一个人要按照自己希望被对待的方式去对待朋友,换句话说

19、你希望别人怎么对待你,那么你就怎样去对待别人,故A为正确选项。 4.What's the purpose of understanding how to deal with friendship problems? A.To have a comfortable life. B.To build stronger and healthier friendships. C.To be treated the way you want. D.To get a boyfriend or girlfriend more quickly. 答案:B 根据文章末段It is importan

20、t to know how to deal with these friend problems so that you can keep your friends and make new ones.可知了解如何处理朋友间的问题为的是能够维持和别人的友谊,结成牢固的友谊,故B为正确选项。 Ⅴ.完形填空 The friendship between us lasts forever. Mary Allen was my best friend—__1__a sister. We did __2__ together, piano lessons, movies, swimming, hor

21、seback riding, and__3__. When I was 13, my family moved. Mary and I kept in__4__through letters, and we saw __5__on special occasions—like my wedding and__6__. Soon we were busy__7__children and moving to new homes, and we wrote less__8__. One day a card that I__9__came back stamped “Address Unknow

22、n”. I had no__10__how to find Mary. Over the years, I thought of Mary often. I wanted to__11__stories of my children and then grandchildren. I needed to share my sorrow when my brother and then my mother died. There was an__12__place in my heart that only a friend like Mary__13__fill. One day I wa

23、s reading a newspaper__14__I noticed a picture of a young woman__15__looked a lot like Mary and whose last name was Wagman—Mary's married name. “There must be thousands of Wagmans,” I thought, but I wrote to her__16__. She called as soon as she got my letter. “Mrs Tobin!” she said__17__, “Mary Alle

24、n Wagman is my mother.” Minutes later I heard a voice that I__18__at once, even after 5 years. We laughed and cried and asked about each other's lives. Now the empty place in my heart is__19__, and there's one thing that Mary and I know __20__: we won't lose each other again! 文章大意:人们心中都有处空地,需要友谊来填

25、充。 1.A.as B.so C.namely D.like 答案:D Mary Allen是我最好的朋友,就“像”是我的姐妹。like“像”;as“作为”。 2.A.everything B.nothing C.nowhere D.everywhere 答案:A 做“任何事”我们都在一起。 3.A.such B.much C.so on D.many 答案:C and so on“诸如此类,等等”,表示列举。 4.A.secret B.touch C.friend D.pace 答案:B 我们通过书信“联系”。keep in touch“联系”。 5.A.

26、other B.others C.another D.each other 答案:D 在一些特殊场合,我们会“相互见面”。each other“相互”。 6.A.Mary's B.his C.Mary D.their 答案:A 像我的婚礼和“她的”婚礼。此处横线后省略了wedding,所以填Mary's,与前面的my对等。 7.A.for B.in C.at D.with 答案:D 很快,我们“忙于”照顾小孩,搬了新家,联系“越来越少了”。be busy with...“忙于……”。 8.A.often B.possibly C.probably D.hardly

27、 答案:A less often“不经常”。 9.A.gave B.took C.sent D.missed 答案:C 一天,我“发出”的卡片被退回。 10.A.doubt B.idea C.question D.wonder 答案:B 我“不知道”怎么找她。have no idea“不知道”。 11.A.read B.share C.find D.discover 答案:B 我想和她“分享”我的孩子的故事。share“分享,共享”。 12.A.eager B.equal C.empty D.enough 答案:C 我的心中有处“空间”,需要Mary这样的朋友

28、才能”填满。由后面的fill可知,此处是empty“空的”。此处也与19空前照应。 13.A.could B.can C.will D.must 答案:A 见上题解释。 14.A.while B.since C.once D.when 答案:D 一天,我正在读报“这时”我看到了一副年轻妇女的照片。was doing...when...“正在……这时……”。 15.A.whom B.who C.which D.whose 答案:B 这名妇女看上去很像Mary。who在此引导定语从句,指代woman。 16.A.anyway B.however C.meanwhil

29、e D.therefore 答案:A 我想可能有成千上万个Wagman,但“不管怎样”我还是给她写了信。anyway“不管怎样”。 17.A.disappointedly B.rudely C.excitedly D.coldly 答案:C 多年失去联系的好友再次联系当然是“激动地”。 18.A.realized B.accepted C.received D.recognized 答案:D recognize“认出,听出”。我立刻“听出”了她的声音。 19.A.cleared B.filled C.fixed D.removed 答案:B 此处与13空后的fill照应。fill“填充,塞满”。 20.A.for sure B.on purpose C.by chance D.in a way 答案:A 我们两人“确信”我们再也不会失去联系了。for sure“确信地”;on purpose“故意地”;by chance“偶然地”;in a way“在某种程度上”。 系列资料

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服