ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:19 ,大小:43.50KB ,
资源ID:6539461      下载积分:8 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/6539461.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(电大网考大学英语B统考模拟试卷及参考答案.doc)为本站上传会员【w****g】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

电大网考大学英语B统考模拟试卷及参考答案.doc

1、资料内容仅供您学习参考,如有不当或者侵权,请联系改正或者删除。 大学英语B统考模拟试卷及参考答案5   第一部分 交际英语 此部分共有5个未完成的对话, 针对每个对话中未完成的部分有4个选项, 请你从A, B, C, D四个选项中, 选出能够填入空白处的最佳选项。     1.— How often do you take the medicine? — _____four hours. A. Since B. Every C. For D. In 正确答案: B 题目解析: 译

2、文: 我应该隔多长时间吃一次药呢? 解析: 从how often的提问能够看出来, 是对事件频率的提问, 只有Bevery符合, 译为每隔四个小时。     2.— What time did you get home yesterday? — _____nine o'clock _____the morning. A. On, in B. At, on C. At, in D. On, at 正确答案: C 题目解析: 译文: 昨天你几点到的家? 解析: 回答的应该是具体时间, 而具体时间之前

3、应该用at, in the morning是固定搭配, 因此选C。     3.― May Mr. David see me today? ― _____ A. No problem. B. He'd love to. C. No, he's busy. D. Yes, how about two o'clock. 正确答案: D 题目解析: 译文: Mr. David今天会见我吗? 解析: 答案A没问题。 答案B她会喜欢的。 答案C不行, 她很忙。 答案D是的, 时间是下午两点。 正确答案选D。     4.―

4、Could you give me a help? ― _____ A. No, I can't. B. Certainly. C. Yes, I could. D. I couldn't help you. 正确答案: B 题目解析: 译文: 你能帮我一下吗? 解析: 答案A不, 我不能。 答案B当然能够。 答案C是的, 我能。 答案D我不能帮你。正确答案选B。     5.— Madam,do all the buses go downtown? — _____ A. Wow, you got

5、the idea. B. No, never mind. C. Pretty well, I guess. D. Sorry, I am new here. 正确答案: D 题目解析: 问答的人是一个陌生人, 不了解该地的情况, 只好说Sorry。         第二部分 阅读理解 此部分共有2篇短文, 每篇短文后有5个问题, 每个问题后有4个选项, 请你从A, B, C, D四个选项中, 选出能够填入空白处的最佳选项。     Can animals be made to work for us? Some scienti

6、sts think that one day animals may be trained to do a number of simple jobs that are now done by human beings. They point out that at a circus, for example, we may see elephants, monkeys, dogs and other animals doing quite skillful things. Perhaps you have seen them on the television or in a fil

7、m. If you watch closely, you may notice that the trainer always gives the animal a piece of candy or a piece of fruit as a reward. The scientists say that many different animals may be trained to do a number of simple jobs if they know they will get a reward for doing them. Of course, as we know

8、 dogs can be used to guard a house, and soldiers in both old and modern times have used geese to give warning by making a lot of noise when a stranger or an enemy comes near. But it may be possible to train animals to work in factories. In Russian, for example, pigeons, which are birds with good ey

9、esight, are being used to watch out for faults in small steel balls that are being made in one factory. When the pigeon sees a ball which looks different from others, it touches a steel plate with its beak. This turns on a light to warn people in the factory. At the same time a few seeds are given a

10、s a reward. It takes three to five weeks to train a pigeon to this and one pigeon can inspect 3,000 to 4,000 balls an hour. Apes have been used in   America   in helping to make cars, and scientists believe that these large monkeys may be one day gather crops and even drive trains.     6. What

11、 made scientists think animals can be made to work for us one day? A. Animals are very skillful at a circus. B. They are big and strong. C. Some animals are as clever as human beings. D. Animals can be trained because they like to get something as a reward. 正确答案: A 题目解析: 细节题。从第二段第一句

12、话”They point out that at a circus, for example, we may see elephants, monkeys, dogs and other animals doing quite skillful things”( 她们指出在马戏团, 例如, 我们能够看到大象、 猴子、 狗和其它一些动物做十分灵巧的事情) 能够得出正确答案为A”在马戏团, 动物们都是很灵巧的”。     7. The trainer usually gives the animal a piece of candy or fruit_____. A. when it i

13、s hungry B. before it plays a trick C. when it starts to play a trick D. after it has done the trick 正确答案: D 题目解析: 细节推断题。从第二段倒数第二句能够看出”…the trainer always gives the animal a piece of candy or a piece of fruit as a reward.”( 训练员总会给那些动物一块糖果或者一块水果作为奖励) , 因此能够推断出正确答案为D”训练员一

14、般在动物完成规定动作之后给它们一块糖果或者水果”。     8. The "reward" in the passage means _____. A. an honour given for doing something B. money paid for doing something C. attention paid to good conduct D. something given in return for work 正确答案: D 题目解析: 理解题。reward”报酬, 奖赏”, 在这里依然是这个意思, 即给动物完成

15、工作的补偿, 因此正确答案为D”对工作的一些回报”。     9. Many animals may be trained to do simple jobs if they know _____. A. who their trainers are B. They will be praised by their trainers C. They will get a reward D. something dangerous will happen to them 正确答案: C 题目解析:

16、细节题。从第二段最后一句能够看出”…if they know they will get a reward for doing them.”( 如果那些动物知道它们做那些事情将会得到奖赏) , 因此能够推断出正确答案为C”许多动物能够被训练做些简单的工作, 如果它们知道它们将得到奖赏”。     10. Which of the following is not true? A. Scientists consider apes may driver trains some day. B. Apes have worked in some factories. C. A

17、pes may one day be used to gather crops. D. An ape is not a large monkey. 正确答案: D 题目解析: 细节题。A”科学家认为猿猴有朝一日能够开火车”B”猿猴已经在一些工厂里工作了”C”未来的某一天猿猴能够被用来收割农作物”都能够在最后一段找到, 因此运用排除法, 只有D文章没有提到, 因此正确答案为D”猿不是大猴子”。     In the   United States   elementary education begins at the age of six. At this stage

18、nearly all the teachers are women, mostly married. The atmosphere is usually very friendly, and the teachers have now accepted the idea that the important thing is to make the children happy and interested. The old authoritarian (要绝对服从的) methods of education were discredited (不被认可) rather a long tim

19、e ago ― so much so that many people now think that they have gone too far in the direction of trying to make children happy and interested rather than giving them actual instruction. The social education of young children tries to make them accept the idea that human beings in a society need to

20、work together for their common good. So the emphasis is on co-operation rather than competition throughout most of this process. This may seem curious, in view of the fact that American society is highly competitive; however, the need for making people sociable in this sense has come to be regarded

21、as one of the functions of education. Most Americans do grow up with competitive ideas, and obviously quite a few as criminals, but it is not fair to say that the educational system fails. It probably does succeed in making most people sociable and ready to help one another both in material ways and

22、 through kindness and friendliness.     11. According to the passage, the   U.S.   elementary education is supposed to make children _____. A. sensible and sensitive B. curious and friendly C. competitive and interested D. happy and co-operative 正确答案: D 题目解析: 由

23、文章”to make the children happy and interested”能够看出正确答案选D。     12. Some Americans complain about elementary schools because they think _____. A. children are reluctant to help each other B. schools lay too much emphasis on co-operation C. children should grow up with competitive ideas D

24、 schools give little actual instruction to children 正确答案: D 题目解析: 由文章第一段最后一句话能够看出很多人认为学校过于重视让孩子高兴和感兴趣从而导致了实际指导的减少, 正确答案选D。     13. The author's attitude towards American education can be best described as _____. A. favorable B. negative C. tolerant

25、 D. unfriendly 正确答案: A 题目解析: favorable支持; negative否定的; tolerant容忍的; unfriendly不友好, 从全文来看, 作者比较支持新的教育方法, 正确答案选A。     14. The American educational system emphasizes _____. A. material wealth B. competition C. co-operation D. person

26、al benefit 正确答案: C 题目解析: 由原文”So the emphasis is on co-operation rather than competition throughout most of this process”能够看出在教育的重点上合作比竞争重要, 正确答案选C。     15. The word "sociable" (Line 8, Paragraph 2) most probably means _____. A. fond of talking freely B. friendly with other pe

27、ople C. concerned about social welfare D. happy at school 正确答案: B 题目解析: ”sociable”是好交际的、 友善的意思, 和答案B表示的意思一致, 正确答案选B。         第三部分 词汇和结构 此部分共有5个未完成的句子, 针对每个句子中未完成的部分有4个选项, 请你从A, B, C, D四个选项中, 选出能够填入空白处的最佳选项。     16. _____some money, Jimmy was able to buy his mother a washing mac

28、hine. A. To save B. Saving C. Saved D. Having saved 正确答案: D 题目解析: 因为存了些钱, 吉米能够帮她妈妈买一台洗衣机了, 根据句子意思, 这里应该用动名词做主语表示节省的状态, 排除答案A、 C, 因为从句用的是过去时, 因此答案B错误, 正确答案选D。     17. It's desired that she _____ to teach us at least twice a week. A. co

29、mes B. will come C. come D. may come 正确答案: C 题目解析: 这是虚拟语句, 后面的宾语从句修饰desired, 用虚拟语气( 即Should+动词原形或只用动词原形) 来表示愿望、 建议、 命令、 请求等, 正确答案选C。     18. The enemy troops _____ heavy losses in the battle. A. suffered B. receive

30、d C. accepted D. met 正确答案: A 题目解析: suffer遭受, receive得到, accept接收, meet遇见, 对于战役中的惨重损失来说只有suffer能够承接, 因此正确答案为A。     19. _____ in the newspaper that the Minister will arrive here next Friday. A. He is said B. It has said C. It is said

31、 D. It says 正确答案: C 题目解析: 强调句式, 因此it is (said)……that……。固定搭配, 正确答案为C。     20. We are next-door _____. A. neighborhoods B. neighbor C. neighborhood D. neighbors 正确答案: D 题目解析: neighborhood”邻近、 附近”, neighbor”邻居、 邻国”, 因此正确答案为D。      

32、   第四部分 完型填空 短文中共有10个未完成的句子, 针对每个句子空缺部分有4个选项, 请你从A、 B、 C、 D四个选项中, 选出能够填入空白处的最佳选项。     People form new companies to make goods and provide service because they hope to make a profit .They work to improve their goods and services, to devise new products, and to (21) a profit. A product mus

33、t be something that (22) will choose to buy. This gives the consumers some power. Whatever they are willing and able to buy is called demand and (23) is made and offered for sale is called supply. The demand for a product or service always (24) the supply of that product or service.For e

34、xample, if consumers buy only small cars, manufacturers will keep on making (25) . If consumers buy only large automobiles, manufacturers will make these (26) . Sometimes, the quality of the service that is available will decide which cars are bought. Most goods are provided by more than

35、 one firm. In the auto industry, several firms make and service small cars. These firms compete (27) sales, They try to learn just what the demand will be so that they can (28) exactly what the consumers want. (29) keeps the quality of goods from falling very low. The consumer will buy p

36、roducts (30) work well and that require little servicing. He will not buy a poorly made auto, for instance, if there is a better one for sale at the same price.   21. A. work B. take C. make D. get 正确答案: C 题目解析: 第一句话中就提到了make a profit, 因此正确答案选C。

37、     22. A. consumers B. customers C. conductors D. containers 正确答案: A 题目解析: 产品应该是由消费者选择购买, 由后面的This gives the consumers知道此处应填consumers因此正确答案选A。     23. A. whoever B. however C. whichever D. whatever 正确答案: D 题目

38、解析: and作连词表示and前后句子的时态语气一样, 因此正确答案选D。     24. A. effect B. affect C. affects D. effects 正确答案: C 题目解析: 根据句子意思这里应填表示影响的意思的单词affect, 因为the demand是单数形式, 因此正确答案选C。     25. A. that B. them C. such D. the 正确答案

39、 B 题目解析: 指代那些小汽车( 复数) 只能由them表示, 正确答案选B。     26. A. instead of B. in spite of C. instead D. despite 正确答案: C 题目解析: 如果消费者仅仅买大型的汽车, 制造商就会生产大型汽车取代小型汽车, 这里表示取代的意思, 因此正确答案选C。     27. A. in B. for C. on D. at 正确答

40、案: B 题目解析: compete for, 为……竞争, 是固定搭配, 因此正确答案选B。     28. A. give B. show C. supply D. sell 正确答案: C 题目解析: 她们试着了解消费的需求以便她们能提供准确的消费者想要得东西, 根据句子意思这里应该填表示供给的意思, 正确答案选C。     29. A. Composition B. Confusion C. Construction D. Compe

41、tition 正确答案: D 题目解析: 根据文中意思, 竞争保证了在价格下降的同时还保持同样的质量, 因此正确答案选D。     30. A. that B. the C. what D. this 正确答案: A 题目解析: and作连词, 因此此处应和后面that require一样填that, 正确答案选A。         第五部分 英译汉 请把下列3个句子翻译成中文。     31. The students are encouraged by their teacher

42、to do more listening, reading and writing. 试题解析: 老师鼓励学生多听、 多读、 多写。     32. Ted and William have lived under the same roof for five years. 试题解析: 泰德和威廉已经在同一个屋檐下生活了五年了。     33. Would you please help me with this heavy box? 试题解析: 你能帮助我抬一下这个很沉的箱子吗?         第六部分 写作 要求你根据下面所给的题目用英语写出一篇不少于80词的短文。     34. The Sports Activities I Like Best

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服