ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:5 ,大小:127.50KB ,
资源ID:6512196      下载积分:10 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/6512196.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(高中英语-Unit-2-English-around-the-world课时作业-新人教版必修1.doc)为本站上传会员【仙人****88】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

高中英语-Unit-2-English-around-the-world课时作业-新人教版必修1.doc

1、 课时作业(二) English around the world 世界上的英语 Ⅰ.单项填空 1.It is so nice to hear from her.________,we last met more than thirty years ago. A.What’s more        B.That is to say C.In other words D.Believe it or not 2.Our Party has always devoted great attention to raising the living________of

2、the working people. A.cost B.situation C.level D.standard 3.It turned out that one of the children I thought a girl was________a boy. A.specially B.usually C.especially D.actually 4.I didn’t________my primary school classmate Jane until I listened to her self­intr

3、oduction. A.know B.recognize C.find D.realize 5.It is the fourth time that she________you in a week. A.rings B.has rung C.has been ringing D.is ringing 6.I will never understand how it________that you were an hour late on such a short journey. A.came over

4、B.came out C.came up D.came about 7.—Go for a trip to Qingdao,OK? —________.I’d like to see the sea. A.I couldn’t agree more B.I’m afraid not C.I believe not D.I don’t think so 8.The open­air celebration has been put off________the bad weather. A.in case of B.in spite

5、 of C.instead of D.because of 9.The manager requested that no one________of his decision until the next meeting. A.would tell B.told C.be told D.would be told 10.His________was so strong that I couldn’t understand a word he was saying. A.noise B.voice C.accent

6、 D.sound 11.After long and hard work,the police at last discovered the________of the baby found by the side of a road. A.dialect B.identity C.situation D.condition 12.You should________any opportunities you have to practise English. A.make use of B.play a part in C.g

7、et along with D.make fun of 13.—Tom is wise enough to achieve his success. —But in my opinion,he is________than wise. A.luckier B.more lucky C.much luckier D.rather lucky 14.Your story is perfect;I’ve never heard________before. A.the better one B.the best one C.a be

8、tter one D.a good one 15.“Be careful;do not stand________to the fire,Jim,” Mrs Thompson said to her little son. A.close B.closely C.closed D.closing Ⅱ.阅读理解 (2010年安徽两地三校联考) L’HAY­LES­ROSES,France:Three teenage girls admitted starting a fire in a suburban Paris housing p

9、roject over the weekend that killed 17 people,including three children,police said yesterday.A fourth girl was held yesterday morning. The fire in a 19­storey building south of Paris was the third fatal blaze in the Paris area in nine days.The death toll rose to 16 after a man died last Sunday in a

10、 hospital,where seven others were being treated for serious injuries,police said. Three teenagers taken in for questioning on Sunday admitted having started the fire for fun,police said.Two of the suspects were 18­year­old,the other was 16,police said.Further details were not available. Witnesses

11、claimed to have seen a group of youths who lived in the building start the fire,said Patrick Seve,mayor of the town of L’HAY­LES­ROSES,near Orly airport,where the building was located. The fire is believed to have broken out in the lobby (门厅) of the building before raging up a stairwell at least th

12、ree floors.Some residents jumped from windows as the fire spread through the building’s entrance. Authorities were investigating possible criminals in an August 26 fire that killed 14 African children and three adults in a Paris apartment building.Three days later,another fire killed seven in a bui

13、lding. Interior Minister Nicolas Sarkozy suggested on French television on Sunday night that copycats (盲目模仿者) were at work.“Each time there is a new story,sometimes that gives ideas to people who then turn into criminals,” Sarkozy said,promising severe punishment for anyone found guilty of arson (纵

14、火). 1.What can we learn from the first two paragraphs? A.Three girls were caught setting fire to a building. B.The fourth girl wasn’t present when the fire broke out. C.All the people lost their lives before police came. D.Paris was troubled by fire during that period. 2.Why did the teenagers

15、start the fire? A.They were interested in playing with fire. B.They wanted to make fun of their parents. C.They were not satisfied with the surroundings. D.They wanted to warm themselves. 3.From the fourth and fifth paragraphs we know that________. A.the witnesses must have put out the fire B

16、.the lobby of the building was covered with wood C.the witnesses were familiar with the teenagers D.the residents shouldn’t have jumped from windows 4.What the Minister said in the last paragraph means that________. A.he doesn’t like to listen to new stories B.he has no time to write new storie

17、s C.teenagers often have ideas to turn into criminals D.teenagers may do the same as others have done (2010年广东华南师大附中综合测试) For most people,shopping is still a matter of wandering down the street or loading a cart in a shopping mall.Soon,that will change.Electronic commerce (trade)is growing fas

18、t and will soon bring people more choices.There will,however,be a cost:protecting the consumer from being cheated will be harder.Many governments therefore want to apply strict regulations to the electronic world.But politicians would be wiser to see cyberspace as a basis for a new era of corporate

19、self­regulation. Consumers in rich countries have grown used to the idea that the government takes responsibility for everything from the stability of the banks to the safety of the drugs or their rights to refund when goods are faulty.But governments cannot enforce national laws on businesses whos

20、e only presence is on the screen.Even in a country where a clear right to compensation exists,the on­line customer in Tokyo,say,can hardly go to New York to get a refund for a clothes purchase. One answer is for government to cooperate more:to recognize each other’s rules.But that requires years of

21、 work and volumes of detailed rules.And plenty of countries have rules too fanciful for sober countries to accept.There is,however,another choice.Let the electronic businesses do the regulation themselves.They do,after all,have a self­interest in doing so. In electronic commerce,a reputation for ho

22、nest dealing will be a valuable competitive asset.Governments,too,may compete to be trusted.For instance,customers ordering medicines on­line may prefer to buy from the United States because they trust the rigorous screening of the Food and Drug Administration;or they may decide that the FDA’s rules

23、 are too strict,and buy from Switzerland instead. Customers will still need to use their judgment.But precisely because the technology is new,electronic shoppers are likely for a while to be a lot more cautious than customers of the normal sort.And the new technology will also make it easier for th

24、em to complain when a company lets them down.In this way,at least,the advent of cyberspace may argue for fewer consumer protection laws,not more. 5.According to the author,what will be the best policy for electronic commerce? A.Self­regulation by the businesses. B.Strict consumer protection laws.

25、 C.Close international cooperation. D.Government protection. 6.In case an electronic shopper bought faulty goods from a foreign country,what could he do? A.Refuse to pay for the purchase. B.Go to the seller and ask for a refund. C.Appeal to consumer protection law. D.Complain about it on the

26、Internet. 7.In the author’s view,businesses would place a high emphasis on honest dealing because in the electronic world________. A.international cooperation would be much more frequent B.consumers could easily seek government protection C.a good reputation is a great advantage in competition

27、D.it would be easy for consumers to complain 8.We can infer from the passage that in licensing new drugs the FDA in the United States is________. A.very quick B.very cautious C.very slow D.rather careless 9.If a customer buys something that does not meet his expectation,what is the adv

28、antage of dealing through electronic commerce over the present normal one? A.It will be easier for him to return the goods he is not satisfied with. B.It will be easier for him to attain the refund from the seller. C.It will be easier for him to get his complaints heard by other consumers. D.It

29、will be easier for him to complain about this to the government. Ⅲ.短文填词 We middle school students have had many tests and exams.We have both achieved success and suffered________1.________ failure.Different students take different attitudes to failure.Some fall in low spirits when they do p______

30、in the exams.2.________ They lose heart and interest in study,________(显得) 3.________ disappointed.Others take a positive attitude in face of failure.They ________(鼓励) themselves to be self­confident.4.________ They try to find out the causes________that they 5.________ will avoid________the

31、same mistakes again.I stand 6.________ by those who dare to challenge themselves.Great men may fail dozens of times b________they succeed.So in my 7.________ opinion,it doesn’t matter w________we succeed or 8.________ not.What c________is what attitudes we are to take.9.________ Faced with failu

32、re,we should________(记住) 10.________ the proverb by heart “Failure is the mother of success.” Ⅰ.单项填空 1.D 句意为“收到她的来信太好了,信不信由你,我们上次见面还是30多年前”。What’s more.另外,此外,That is to say.也就是说,In other words.换句话说,Believe it or not.信不信由你。 2.D living standard生活水准。 3.D 考查副词辨析。actually实际上,事实上。句意为:那些孩子中,我原来以

33、为是女孩的那个孩子结果实际上是男孩。specially特意地;专门地;usually通常;especially特别地,专门地。 4.B 考查动词辨析。recognize辨认出。句意为:我直到听到了我的小学同学Jane自我介绍时才认出她来。know知道,认识;find找到,发现;realize意识到,实现。 5.B 考查句式结构。在句型It is/was the first/second/thrid...time (that)...中,that从句中的谓语动词通常要用完成时态。 6.D 考查短语辨析。come about发生。常用于句型:How does it come about tha

34、t...?该句型意为“……是怎么发生的?”该句意为:在如此短的旅程中你晚了一个小时,我根本不明白这件事是怎么发生的。come over(从远处)来到;come out出来,出版,开花,发芽;come up上来,走近,被提出。 7.A 考查交际用语。I couldn’t agree more是表示同意对方的答语,意为“我非常同意”。其他三个选项都表示否定,与I’d like to see the sea矛盾。 8.D 考查短语辨析。because of因为。句意为:由于天气恶劣,露天庆祝大会被推迟了。in case of以防,万一;in spite of不管,不顾;instead of代替。

35、 9.C 考查动词用法。request要求,请求,其后的宾语从句的谓语动词要用“should+动词原形”,should可以省略。句意为:这位经理要求下次开会前不要向任何人透漏他的决定。 10.C 考查名词辨析。accent口音。句意为:他的口音很浓,他说的话我一个字也听不懂。noise噪音;voice嗓音;sound声音(泛指各种声音)。 11.B identity身份。dialect方言;situation形势,局面,关系;condition状态,状况,情形。 12.A make use of利用。句意为“你应该利用每个机会来练习英语”。play a part in参与;get al

36、ong with与……相处,进展;make fun of嘲弄,取笑。 13.B 考查形容词和固定句式。句意为:“汤姆很聪明,所以取得了成功。”“但在我看来,与其说他聪明,倒不好说他幸运。”固定句式more+adj./n.+than+adj./n.表示“与其说……倒不如说……”。 14.C never...better比较级的否定形式表最高级的含义。I’ve never heard a better one before.意为“这是我听过的最好的故事”。 15.A close作形容词或副词的意思是“近的(地);接近的(地)”。closely意为“差别很小地;几乎一样地;紧紧地;仔细地”。

37、 Ⅱ.阅读理解 【语篇解读】 本文说明当电影、电视、文艺作品中出现了新的犯罪行为时,这种犯罪行为便在青少年中很快蔓延开来。很多青少年由于意志力不强,在对新奇事物盲目模仿中走上了犯罪道路。 1.D 推理判断题。A项与文中内容不符;B项在文中没有信息支持;C项错误,并非所有人都死了;D项可由第二段第一句“这是巴黎地区9天内的第三场致命火灾”推出。 2.A 细节理解题。由第三段第一句“...admitted having started the fire for fun”可知答案。 3.C 推理判断题。由第四段中“Witnesses claimed to have seen a group

38、of youths who lived in the building start the fire”可知该题选C项。 4.D 推理判断题。本段说明了青少年常盲目模仿而犯罪。“Each time there is a new story,sometimes that gives ideas to people who then turn into criminals”暗示了答案。 【语篇解读】 本文谈论了在电子商务中卖方、买方及政府三方的角色。 5.A 细节理解题。从第一段的“But politicians would be wiser to see cyberspace as a ba

39、sis for a new era of corporate self­regulation”和第三段的“Let the electronic businesses do the regulation themselves”可知答案为A。 6.D 细节理解题。从最后一段的“And the new technology will also make it easier for them to complain when a company lets them down”可知答案应为D。通过排除法也可轻易排除A、B和C三项。 7.C 细节理解题。从第四段的“In electronic comm

40、erce,a reputation for honest dealing will be a valuable competitive asset”可知答案应为C。 8.B 推理判断题。从第四段的“For instance,customers ordering medicines on­line may prefer to buy from the United States because they trust the rigorous screening of the Food and Drug Administration”可推测答案应为B。 9.C 细节理解题。从最后一段的“And the new technology will also make it easier for them to complain when a company lets them down”可知答案应为C。 Ⅲ.短文填词 1.from 2.poorly 3.appearing 4.encourage 5.so 6.making 7.before 8.whether 9.counts 10.remember - 5 - 用心 爱心 专心

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服