ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:9 ,大小:567KB ,
资源ID:6470623      下载积分:10 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/6470623.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(《金版新学案》高三英语一轮总复习-Unit-18-Inventions练习-人教大纲版.doc)为本站上传会员【仙人****88】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

《金版新学案》高三英语一轮总复习-Unit-18-Inventions练习-人教大纲版.doc

1、 课时作业(四十) SBⅡ Unit 18 Inventions Ⅰ.单项填空 1.(2011·百校联盟猜题)When you hold a party in the open air,you should________the possibility that it might rain. A.allow for         B.allow of C.call for D.permit of 2.Charlie made a(n)________to apologize for what he had done,but his classmates wouldn’t e

2、ven talk to him. A.promise B.progress C.attempt D.reputation 3.It has been proved________violence on television affects the growth of children. A.if B.because C.when D.that 4.A whole series of events made him aware of the truth________Rome was not built in a single day. A.what B.which C

3、.that D.where 5.—Do you have any________with the affair,my boy? —I assure you that I haven’t. A.relations B.connection C.tie D.fault 6.They ________ two free tickets to Canada,otherwise they’d never have been able to afford to go. A.had got B.got C.have got D.get 7.The man tried to brea

4、k into the shop during the night,but got________in the chimney. A.stuck B.to be stuck C.sticking D.to stick 8.We received £1,550 in cash and promises of another £650,making £2,200________. A.in all B.after all C.by the way D.on the way 9.Seven graduates________the position of the manager’s

5、 secretary,and it finally went to Eliot. A.allowed for B.cared for C.left for D.applied for 10.The public transport in Mexico City is very good.It makes it really easy to ________. A.get through B.get around C.get along D.get across 11.________is not fair to blame others for everything;you

6、 should also seek the cause in yourself. A.Which B.As C.It D.That 12.—Have you decided to settle in Alaska? —No,there is also a possibility________I might move back to Minneapolis. A.how B.what C.when D.that 13.I followed the map,________track of my position in case I got lost in the dese

7、rt. A.to keep B.kept C.keeping D.being kept 14.I don’t mind________to me as long as you do your job well. A.your avoiding talking B.you to avoid talking C.your avoiding to talk D.you avoid to talk 15.________matters to me the most is the ability to communicate with others,regardless of nat

8、ionality or cultural background. A.What B.Why C.Which D.Where Ⅱ.阅读理解 (2010·湖南六校4月联考) Short reader-submitted stories—for the woman you should think of today! —Compiled by Amy Zerello Great Minds Reminded of Mom After a long,exhausting day,a friend of mine,Allen,headed home.On the road,he

9、passed an elderly woman who was standing by a car with a flat tire.If that were his mother,he thought,he would want someone to help her.With a tired sigh,he turned around and drove back. Just as he reached the stranded woman,a truck pulled up and a burly farmer got out.“Kind of reminds you of your

10、mom,too?” the man asked as the two pitched in together to change the tire for the woman. —Contributed by Katherine L.Houge Your Biggest Fan While waiting in a bookstore for a guest author to sign her latest book,I leafed through some of the Civil War novels she had written.The woman in line behin

11、d me commented,“Those are the best books I’ve ever read.I couldn’t put them down.” Before I could reply,the author,frowning,looked over and said,“Oh,come on,Mom!” —Contributed by Marilyn Kopp Head of the Household My husband,Jeff,and I came across several problems while assembling our new compute

12、r system,so we called the help desk.The man on the phone started to talk to Jeff in computer jargon (行业术语),which confused us even more. “Sir,” my husband politely said,“please explain what I should do as if I were a four-year-old.” “Okay,” the computer technician replied.“Sweetie,could you please

13、 put your mommy on the phone?” —Contributed by Lena Worth How does it feel to tickle your mom’s funny bone? Now send your own funny story to us!You could earn up to $300! 1.Who would the burly man be in the first story? A.Another kind helper. B.The old lady’s son. C.Allen’s friend. D.A polic

14、eman. 2.What was the guest author’s mom trying to do in the second story? A.Push hard to get her daughter’s signature. B.Promote her daughter’s books by pretending to be a fan. C.Show her pride in her daughter’s achievement. D.Persuade Marilyn Kopp to buy her daughter’s book. 3.The computer te

15、chnician on the phone in the third story________. A.actually could find no way to solve Jeff’s problems B.teased Jeff about his poor knowledge of computer jargon C.wanted to talk to Lena instead D.believed that Jeff’s mom would know more computer jargon 4.What is the main purpose of the jokes?

16、 A.To make fun of moms. B.To honor moms. C.To educate moms. D.To amuse moms. 5.The passage is most possibly found________. A.in a storybook B.in a commercial ad C.in a magazine D.in a student’s textbook (2011·湖北襄樊市调研) From good reading we can get pleasure,companionship,experience,and ins

17、truction.A good book may absorb our attention so completely that for the time being we forget our surroundings and even our identity.Reading good books is one of the greatest pleasures in life.It increases our contentment when we are cheerful,and lessens our troubles when we are sad.Whatever may be

18、our main purpose in reading,our contact with good books should never fail to give us enjoyment and satisfaction. With a good book in our hands we need never be lonely.Whether the characters portrayed are taken from real life or are purely imaginary,they may become our companions and friends.In the

19、pages of books we can walk with the wise and the good of all lands and all times.The people we meet in books may delight us either because they resemble human friends whom we hold dear or because they present unfamiliar types whom we are glad to welcome as new acquaintances.Our human friends sometim

20、es may bore us,but the friends we make in books will never weary us with their company.By turning the page we can dismiss them without any fear of hurting their feelings.When human friends desert us,good books are always ready to give us friendship,sympathy,and encouragement. One of the most valuab

21、le gifts bestowed by books is experience.Few of us can travel far from home or have a wide range of experiences,but all of us can lead varied lives through the pages of books.Whether we wish to escape from the seemingly dull realities of everyday life or whether we long to visit some far-off place,a

22、 book will help us when nothing else can.To travel by book we need no bank account to pay our way;no airship or ocean liner or stream-lined train to transport us;no passport to enter the land of our heart’s desire. Through books we may get the thrill of risky adventure without danger.We can climb l

23、ofty mountains,brave the danger of an Antarctic winter,or cross the hot sands of the desert,all without hardship.In books we may visit the studios of Hollywood;we may walk among the gay crowds of the Paris wide streets;we may join the picturesque peasants in an Alpine village or the kindly natives o

24、n a South Sea island.Indeed,through books the whole world is ours for the asking.The possibilities of our literary experiences are almost unlimited.The beauties of nature,the enjoyment of music,the treasures of art,the triumphs of architecture,and the miracles of engineering,are all open to the wond

25、er and enjoyment of those who read. 6.Why do we sometimes forget our surroundings and even our identity while reading? A.No one has come to disturb you. B.Everything is so quiet and calm around you. C.The book you are reading is so interesting and attractive. D.Your book is overdue;you are fini

26、shing it at a very fast speed. 7.What can we learn from this passage? A.Your wish to visit some far-off place can be realized through the pages of the books. B.To escape from the dull realities of everyday life you should take up reading. C.Books can always help you to live a colorful life. D.Y

27、ou may obtain valuable experience from reading good books. 8.The underlined word “weary” means________. A.to attract someone’s attention B.to distract someone’s attention C.to make someone very tired D.to make someone interested 9.The last paragraph of the passage implies that through books___

28、 A.the whole world is more accessible to us B.we can ask to go anywhere in the world C.it is possible for us to make a round-the-world trip free of charge D.we can ask for everything in this world Ⅲ.短文改错 (2011·南宁二中高三年级11月月考) A terrible storm took place in a summer night.The1.________ w

29、ind was so strong that many trees brought down.It2.________ was already eleven o’clock.Li Ming who had been to3.________ night school,was still not back and her parents were4.________ very anxious.Half an hour later the wind stopped,and it5.________ was still raining,Li Ming’s parents were about

30、 to looking6.________ for him when he returned.Li Ming explained the storm has7.________ pushed over many big trees as well telephone lines,blocking8.________ the roads and that the bridge had been washed away by9.________ the floods.So they had been to find another way back.10.________ Ⅰ.单项填空

31、 1.解析: 考查动词短语辨析。allow for考虑到;allow of容许,许可;call for要求,需要;permit of认可,容忍。句意为:当你在户外举行晚会的时候,你应该考虑到下雨的可能性。 答案: A 2.解析: make an attempt to do sth.试图做某事。make promise做出承诺;make progress取得进展;make a reputation树立声誉。 答案: C 3.解析: 句意为:事实证明,暴力电视节目对儿童的成长有不良影响。It在此处作形式主语,真正的主语是that从句。 答案: D 4.解析: 句意为:一系列的事件使他

32、认识到这样一条真理:伟业并非一日之功。此处考查同位语从句,that引导的从句进一步说明truth的具体内容。 答案: C 5.解析: 句意为“孩子,你与这件事有关系吗?”。 答案: B 6.解析: 本题考查混合虚拟语气。本题前面部分是事实,后半句是虚拟语气。 答案: B 7.解析: get stuck是被动语态形式,意为“被卡住,被困住”。 答案: A 8.解析: 句意为:我们收到1 550英镑的现金和650英镑的承诺,总计2 200英镑。in all总共,总计,符合句意。after all毕竟;by the way顺便说一说,顺便问一问;on the way在途中,接近。

33、答案: A 9.解析: 句意为:七位毕业生申请了总经理秘书的职位,最后Eliot得到了这个职位。apply for申请,符合句意。allow for顾及,为……做准备;care for喜爱,照顾;leave for出发去某地。 答案: D 10.解析: 句意为:墨西哥城的公共交通非常好。要四处逛逛很方便。get around到处旅行,四处走动,符合句意。get through (电话等)接通;get along相处,进展;get across使理解(某事)。 答案: B 11.解析: 本题为两个并列结构的句子,故不需要从属连词。it作形式主语,真正的主语是动词不定式to blame

34、others for everything。题意为“什么事情都责怪别人,这不公平;你也应该找找自己的原因。” 答案: C 12.解析: There be a possibility that...有……的可能性。句中that引导同位语从句,进一步解释说明possibility的内容。 答案: D 13.解析: keeping track of my position (把握着我的位置),为动词-ing形式作伴随状语。 答案: C 14.解析: 本题考查非谓语动词。mind与avoid后都要接动词-ing形式作宾语,所以选A。 答案: A 15.解析: 本题考查主语从句。句意为:

35、对我来说,最重要的事情是具备与他人交流的能力,无论这些人的国籍与文化背景是什么。What在主语从句中作主语。 答案: A Ⅱ.阅读理解 [语篇解读] 有一个人,能包容你的一切;有一种爱,能呵护你的一生。这个人,是母亲;这种爱,是母爱。请发挥你的写作才华,让母亲笑口常开 1.解析: 推理判断题。那位上了年纪的女士让Allen想起了他的母亲,再结合那位魁梧的农民所问的那句话可推测他是另外一个好心人。 答案: A 2.解析: 推理判断题。这位母亲的女儿正在签售自己最新出版的书,她母亲在读者的队列里极力推荐女儿的书,由此可推断她假装是粉丝,目的是推销女儿的书。 答案: B 3.解析

36、 推理判断题。Jeff听不懂技术员所说的计算机术语,请求对方把自己当成四岁的孩童,用浅显易懂的话进行解释,对方则让他的母亲接电话,由此可推断技术员是在取笑Jeff对计算机术语的无知。 答案: B 4.解析: 推理判断题。结合文章倒数第二句和倒数第三句中的内容可知本文的主要目的是取悦母亲。 答案: D 5.解析: 推理判断题。结合文章最后两句话的内容可知是在鼓励读者投稿,由此可推断本文最可能出自一份“杂志”。 答案: C [语篇解读] 书籍是人类精神家园中的奇葩,闪着异彩,飘着奇香。读书积淀了知识和情感,酝酿出一路醉人的清香。有书相伴,精彩一生 6.解析: 推理判断题。根据第

37、一段第二句的内容可推断我们阅读时有时候之所以忘记周围的一切甚至自己的身份是因为所读的书非常有趣,很有吸引力。 答案: C 7.解析: 细节理解题。根据第三段第一句的内容可知我们可以通过阅读好书获得有价值的经验。A、B、C项将文中的精神享受当作现实来陈述了。 答案: D 8.解析: 猜测词义题。本句前半部分提到朋友有时候让我们厌烦,再结合本句中的转折连词but可推测与书中结交的朋友为伴从来不会让我们感到“疲倦”。 答案: C 9.解析: 推理判断题。通过本段中的叙述可知阅读为我们打开了一个全新的世界,阅读让我们与世界更加接近,故答案为A。 答案: A Ⅲ.短文改错 1.in→on 2.brought前加were 3.been→gone 4.her→his 5.and→but 6.looking→look 7.has→had 8.well后加as 9.√  10.去掉been 9 用心 爱心 专心

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服