ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:43.54KB ,
资源ID:4737862      下载积分:6 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/4737862.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(英语小学六年级阅读理解综合试题(含答案).doc)为本站上传会员【丰****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

英语小学六年级阅读理解综合试题(含答案).doc

1、英语小学六年级阅读理解精选综合试题(含答案) 一、阅读判断 阅读对话,判断正误。 感恩节 The fourth Thursday of November is American Thanksgiving Day. It's a holiday in the US. Usually, family members and friends get together for a dinner. American Thanks-giving Day began in 1621、 When the first English settlers reached the New World in 1

2、620, they did not have enough food. But the American Indians helped the white men and taught them how to farm. The next year, in autumn, they had a good harvest. They were so happy. They thanked Indian friends for their help and thanked God. 1、The fourth Thursday of November is American Thanksgivin

3、g Day.    ( ) 2、American Thanksgiving Day is a holiday in the UK.    ( ) 3、American Thanksgiving Day began in1621、    ( ) 4、The American Indians helped the white men and taught them how to farm.    ( ) 5、The Indian friends thanked the English settlers for their help and t

4、hanked God.   ( ) 答案:1、T     2、F     3、T     4、T     5、F 【解析】 解析:1、T     2、F     3、T     4、T     5、F 【解析】 二、阅读判断 阅读理解,判断句子正误   Hi. My name is Zhangpeng. I'm 11 years old. I'm 1.62 metres tall. I'm 45 kilo-grams. I like drawing pictures. Every morning, I go to school with my good

5、 friend, Dongdong. We go on foot. Dongdong is 11 years old. He's 2 kilograms heavier than me. But I'm 3 cm taller than him. We study in No. 1 Primary School. Wenwen is my sister. We're in the same (一样) school. She's one year older than me. She likes sports. She is taller and stronger than me. She lo

6、ves me and I love her, too. 6、Zhang Peng is 1.62 metres. ( ) 7、Zhang Peng is older than Dongdong. ( ) 8、Dongdong is 2 kilograms heavier than Zhang Peng. ( ) 9、Wenwen is 2 years older than Dongdong. ( ) 10、Wenwen is stronger and taller than Zhang Peng. ( ) 答案:6、T     7、F   

7、  8、T     9、F     10、T 【解析】 解析:6、T     7、F     8、T     9、F     10、T 【解析】 三、阅读理解 Mr Rock has some apple trees in his garden, he looks after them carefully. Now there are very good apples on the trees and Mr Rock is happy. This afternoon when he looks through the window, he sees a boy in

8、one of his apple trees. He is helping himself eat the nice apples. Mr Rock opens the window and shouts “Hey, what are you doing there? Come down and get away, or I’ll go to see your father!” The boy is not frightened at all. “Dad” he looks up and cries, “Mr Rock wants to see you! ” 11、Mr Rock ha

9、s some ____in his garden. (   ) A.pear trees B.banana trees C.apple trees D.orange trees 12、Mr Rock is happy that _____. (   ) A.his apples are very good B.he has some trees C.a boy is in the tree D.he looks after carefully 13、The boy in the tree _________. (   ) A.is counting the apples B.is

10、looking after the apples C.is looking for his father D.is eating the apples 14、Mr Rock wants the boy ________. (   ) A.to see his father B.to come down C.eat the apples D.to be in the tree 15、Which is right? (   ) A.The boy is not frightened to see his father. B.The boy’s father is in the app

11、le tree, too. C.Mr Rock knows the boy’s father is eating the apples. D.The boy likes eating apples. 答案:11、C     12、A     13、D     14、B     15、A 【分析】短文主要讲了洛克先生花园里有一棵长得很好的苹果树,一个男孩在树上吃苹果的事情。 11、句意:洛 解析:11、C     12、A     13、D     14、B     15、A 【分析】短文主要讲了洛克先生花园里有一棵长得很好的苹果树,一个男孩在树上吃苹果的事情。

12、11、句意:洛克先生花园里有一些________。A梨树,B香蕉树,C苹果树,D橙子树。根据文中句子Mr Rock has some apple trees in his garden, 可知洛克先生花园里有一些苹果树,故选C。 12、句意:洛克先生很高兴_________。A他的苹果很好。B他有一些树。C一个男孩在树上。D他照看的很仔细。根据文中句子Now there are very good apples on the trees and Mr Rock is happy.可知洛克先生高兴的是树上有许多很好的苹果,故选A。 13、句意:那个男孩在树上_________。A正在数苹果。

13、B正在照看苹果。C正在找爸爸。D正在吃苹果。根据文中句子He is helping himself eat the nice apples.可知那个男孩正在树上吃苹果,故选D。 14、句意:洛克先生想那个男孩_________。A去见他的爸爸。B下来。C吃苹果。D在树上。根据文中句子Come down and get away, or I’ll go to see your father!可知洛克先生让男孩下来离开,否则带他去见他的爸爸,所以B选项正确,故选B。 15、句意:哪一个是正确的?A这个男孩不害怕见到他的父亲。B男孩的爸爸也在树上。C洛克先生知道男孩的爸爸正在吃苹果。D男孩喜欢吃

14、苹果。根据文中句子The boy is not frightened at all.可知男孩不害怕去见他的爸爸,故选A。 【点睛】 四、阅读理解 Bob is six years old. He is old enough to go to school. On the first day, his teacher taught him three words, "I, you, he". Then the teacher said, "I am your teacher. You are my student. He is your classmate." When school wa

15、s over, Bob went home. His mother asked him, "What has your teacher taught you today?" Bob said with a smile, "Listen, Mum and Dad, I am your teacher. You are my student. He is your classmate." His mother said, "No, dear. You're wrong." Then she said, "I am your mother. You're my son. He's your fath

16、er." The next day, Bob's teacher asked Bob to make sentences with "I, you and he". Bob stood up and said, "I'm your mother. You're my son. He is your father." All the students in Bob's class laughed. 11、Who taught Bob new words in the school? (   ) A.Bob's teacher. B.Bob's friends. C.Bob's father

17、 D.Bob's mother. 12、How many words did the teacher teach? (   ) A.Two. B.One. C.Four. D.Three. 13、Did Bob understand what his teacher taught him? (   ) A.Yes, he did. B.No, he didn't. C.No, but he understood what his mother said. D.The writer doesn't tell. 14、What do you think of the boy? (

18、   ) A.He is not clever. B.He is helpful. C.He is polite. D.He is kind. 15、Who laughed in the class the next day? (   ) A.Bob's mother. B.Bob's classmates. C.Bob's teacher. D.Bob's father. 答案:11、A     12、D     13、B     14、A     15、B 解析:11、A     12、D     13、B     14、A     15、B 五、阅

19、读理解 Mrs Black lived in a city of England. Her husband died two years ago and one of her children worked in the capital and the other three lived in another town. Her husband didn't leave her much money and she had to live a simple life. Sometimes her children went to see her during their holidays,b

20、ut they stayed with her for only two or three days. Luckily she had a cat with her. She liked it very much and took it everywhere she went.    One winter morning the old woman got up early. She was going to buy some food in a shop. And when she came out, she found there was much snow in the street.

21、She had to sweep it away. And suddenly she found the cat at the corner of the house. And then she laughed .Her cat caught a big mouse. 16、One of the old woman's children worked in ________. A.Moscow   B.Paris C.London D.New York 17、Mrs Black lived a simple life because ________. A.she wasn't ri

22、ch enough B.she hoped to save money for her children C.she had four children D.her children hated her 18、Her children went to see her ________. A.Every day B.during Mrs Black's during C.when they had holidays D.When she felt excited 19、One winter morning the old woman got up early. She wanted

23、 . A.to make a snow man B.to sweep the snow C.to go shopping D.to find her cat 20、Mrs Black laughed because ________. A.she saw her cat B.A big mouse was caught by her cat C.her cat was at the corner of the house D.she thought she could catch a big mouse 答案:16、C     17、A     18、C   

24、  19、C     20、B 解析:16、C     17、A     18、C     19、C     20、B 六、阅读理解 The Spring Festival is our Chinese people's festival. There are different names for each year. We all call it the year of Monkey, the year of Dog. . . and this year is the year of Pig. Before the day of the festival, people

25、are busy shopping and cleaning. On the Eve, there is a big family dinner. After dinner, all the family stay up late(守夜)to welcome the new year. In the middle of the night, we have some dumplings and watch TV. On the first day of the New Year, people wear new clothes to visit their relatives and say

26、Happy New Year” to each other. 21、There are________ different names for Chinese years. (     ) A.10 B.11 C.12 22、When is the Eve in Chinese yea? (     ) A.The evening of the Spring Festival. B.The evening before the Spring Festival. C.The evening after the Spring Festival. 23、People ________

27、before the Spring Festival. (     ) A.sing and dance B.go shopping and clean the house C.play games 24、________ are the favorite food for Chinese people on the Eve. (     ) A.Cakes B.Dumplings C.Noodles 25、On the first day of the New Year, people usually ________. (     ) A.wear new clothes B.go to visit their relatives C.A and B 答案:21、C     22、B     23、B     24、B     25、C 解析:21、C     22、B     23、B     24、B     25、C

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服