ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:12 ,大小:2.35MB ,
资源ID:4721594      下载积分:8 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/4721594.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(天津历年英语高考真题解析阅读之阅读A篇.doc)为本站上传会员【天****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

天津历年英语高考真题解析阅读之阅读A篇.doc

1、2012 A Bicycle Safety Operation Always ride your bike in a safe, controlled manner on campus(校园). Obey rules and regulations. Watch out for walkers and other bicyclists, and always use your lights in dark conditions. Theft Prevention Always securely lock your bicycle to a bicycle rack---even i

2、f you are only away for a minute. Register your bike with the University Department of Public Safety. It’s fast, easy, and free. Registration permanently records your serial number, which is useful in the possible recovery of the bike stolen. Equipment Brakes Make sure that they are in good worki

3、ng order and adjusted properly. Helmet A necessity, make sure your helmet meets current safety standards and fit properly. Lights Always have a front headlight---visible at least 500 feet in front of the bike. A taillight is a good idea. Rules of the Road Riding on Campus As a bicycle rider

4、 you have a responsibility to ride only on streets and posted bicycle paths. Riding on sidewalks or other walkways can lead to a fine. The speed limit for bicycles on campus is 15mph, unless otherwise posted. Always give the right of ways to walkers. If you are involved in an accident, you are requ

5、ired to offer appropriate aid, call the Department of Public Safety and remain at the scene until the officer lets you go. Bicycle Parking Only park in areas reserved for bikes. Trees, handrails, hallways, and sign posts are not for bicycle parking, and parking in such posts can result in a fine.

6、 If Things Go Wrong If you break the rules, you will be fined. Besides violating rules while riding bicycles on campus, you could be fined for: No bicycle registration---------------------------------------------------$25 Bicycle parking banned--------------------------------------------------$30

7、 Blocking path with bicycle ---------------------------------------------$40 Violation of bicycle equipment requirement -------------------------$35 36. Registration of your bicycle may help you _____________. A. find y our stolen bicycle B. get your serial number C. receive free repair servi

8、ces D. settle conflicts with walkers 37. According to the passage, what bike equipment is a free choice for bicycle riders? A. Brakes. B. A helmet. C. A headlight. D.A taillight. 38. When you ride a bicycle on the campus, ___________. A. ride on posted bicycle paths and sidewalks B. cycle a

9、t a speed of over 15 mph C. put the walkers’ right of way first D. call the police before leaving in a case of accident 39. If you lock your bicycle to a tree on the campus, you could be fined _________. A. $25 B. $30 C. $35 D. $40 40. What is the passage mainly about? A. A guide for safe

10、 bicycling on campus. B. Directions for bicycle tour on campus. C. Regulations of bicycle race on campus. D. Rules for riding motor vehicles on campus. 36 A信息理解题。根据文中theft prevention 一段中的“…which is useful in the possible recovery of the bike stolen”可知。 37.D 信息理解题。根据Equipment 中的Lights一段的叙述可知

11、 38.C 信息理解题。根据Always give the right of way to walkers.可知 39.B 信息理解题。根据“Bicycle parking”一段及“Bicycle parking banned…30”可知。 2011 A Homestay provides English language students with the opportunity to speak English outside the classroom and the experience of being part of a British home.[来源:学科网]

12、What to Expect The host will provide accommodation and meals. Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week. You will be given the house key and the host is there to offer help and advice as well as to take an interest in your physical and mental health. Accommodation Zones Hom

13、estays are located in London mainly in Zones2,3 and of the transport system. Most hosts do not live in the town centre as much of central London is commercial and not residential(居住的). Zones3 and 4often offer larger accommodation in a less crowned area. It is very convenient to travel in London by U

14、nderground. Meal Plans Available ♢ Continental Breakfast[来源:学科网] ♢ Breakfast and Dinner ♢ Breakfast, Packed Lunch and Dinner It’s important to note that few English families still provide a traditional cooked breakfast. Your accommodation includes Continental Breakfast which normally consists o

15、f fruit juice, cereal(谷物类食品),bread and tea or coffee. Cheese, fruit and cold meat are not normally part of a Continental Breakfast in England. Dinners usually consist of meat or fish with vegetables followed by desert, fruit and coffee. Friends If you wish to invite a friend over to visit.you mus

16、t first ask your host’s permission.You have no right to entertain friends in a family home as some families feel it is an invasion of their privacy. Self-Catering Accommodation in Private Homes Accommodation on a room-only basis includes shared kitchen and bathroom facilities and often a main livi

17、ng room.This kind of accommodation offers an independent lifestule and is more suitable for the long-stay student.However,it does not provide the same family atmosphere as an ordinary homestay and may not benefit those who need to practise English at home quite as much. 36.The passage is probably w

18、ritten for A.host willing to receive foreign students B.loreigners hoping to build British culture C.travellers planning to vist famlies in London D.English learners applying to like in English homes 37.Which of the following will the host provide? A. Room cleaning. B. Medical care.

19、C. Free transport. D. Physical trainning. 38.What can be inferred from Paragraph3? A.Zone 4 is more crowded than Zone 2. B.The business centre of London is in Zone. C.Hosts dislike travelling to the city centre. 39.According to the passage. What does continental Breakfast include? A.Dessert a

20、nd coffee B.Fruit and vegetables. C.bread and fruit juice D.Centre and cold meat. 40.Why do some people choose self-catering accommodation? A.To experience a warmer famliy atmosphere. B.To enrich their knowledge of English\ C.To entertain friends as they like. D.To enjoy much more freedom.

21、 【文章大意】应用文,文章介绍了到英国家庭寄宿学习英语交流语言。 36.D主旨大意题。本文介绍英语学习者在英语家庭寄宿学习英语。选D。 37.A细节理解题。定位关键词the host provide 。由The host will provide accommodation and meals. Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week.可以得出答案。 38.B细节退推理题。根据Most hosts do not live in the town centre as much of central L

22、ondon is commercial and not residential(居住的).可知大多数寄宿家庭都生活在伦敦的商业区。可知商业区在伦敦的寄宿家庭区了。 39.C细节理解题。定位关键词Breakfast include 。由Continental Breakfast which normally consists of fruit juice, cereal(谷物类食品),bread and tea or coffee. Cheese, fruit and cold meat are not normally可知答案。 40.D细节理解题。由最后一段This kind of ac

23、commodation offers an independent lifestule and is more suitable for the long-stay student.可知答案。 2010 A WELCOM Welcome to Windsor Castle, the oldest and largest occupied castle in the world. Windsor is one of the official residences(住所)of the Queen, who sometimes stays here. Audio tours Free a

24、udio tours are available on leaving the Admission Centre at the start of your visit. There is a descriptive audio tour for blind and poor-sighted visitors. Guided tours Visitors can explore the history of the Castle through a tour of the Precincts with an expert guide. Tours depart at regular inte

25、rvals throughout the day from the Courtyard and finish at the entrance to the State Apartments. Visitors with children For those visiting with children, a special family tour and various activities are offered during school holidays and at weekends. Please note that, for safely reasons, pushchairs

26、 are not permitted in the State Apartments. However, baby carriers are available to borrow. St George’s Chapel Visitors arriving at the Castle after 15:00 from March to October are advised to visit St George’s Chapel first before it closes. Shopping Shops offer a wide range of souvenirs des

27、igned for the Royal Collection, including books, postcards, china, jewellery, and children’s toys. Please ask at the Middle Ward shop about our home delivery service. Refreshments Bottled water can be purchased from the Courtyard and Middle Ward shops. Form April to September ice cream is also ava

28、ilable. Visitors wishing to leave the Castle for refreshments in the town may obtain re-entry permits from the castle shops. Eating and drinking are not permitted in the State Apartments or St George’s Chapel. Photography and mobile phones Non-commercial photography and filming are welcomed in the

29、 Castle. Photography, video recording and filming are not permitted inside the State Apartments or St George’s Chapel in consideration of other visitors. Security As Windsor Castle is a working royal palace, visitors and their belongings should get through airport-style security checks. For safety

30、 and security reasons a one-way system operates along the visitor route. 36. A visitor can apply for a free audio tour _________. A. in the Courtyard B. in the State Apartments C. at the Admission Center D. at St George’s Chapel 37. What is specially offered to visitors with kids? A.

31、 A security guard. B. A pushchair. C. A free toy. D. A baby carrier. 38. Who can get re-entry permits? A. Visitors wishing to eat outside the Castle. B. Visitors buying gifts in the castle shops. C. Visitors buying water from the Courtyard. D. Visitors eating outside St George’s Chapel. 39.

32、 Why are visitors required to turn off their mobile phones? A. To ensure the safety of others. B. To ensure the security of the Castle. C. To prevent them from disturbing others. D. To prevent the use of the built-in cameras. 40. In the last part, a “working royal palace” refers to one ___.

33、 A. still being constructed[] B. still used by the royal family C. where the Queen usually works D. where works of art are on show 36. C. 细节理解题。在Audio tours标题下直接找到the Admission Center。 37. D. 细节理解题。在visitors with babies标题下有baby carriers are available to borrow. 38.A. 细节理解题。在Refreshments标题下有V

34、isitors wishing to leave the castle for refreshments in the town may obtain the re-entry permits from the castle shops. 39. C. 细节理解题。在Photography and mobile phones标题下有Mobile phones must be switched off … inconsideration of other visitors. 40.B. 词义猜测题。根据第一部分中的句子Windsor is one of the official resid

35、ences of the Queen, who sometimes stays there.可以猜测B项正确,C项是不正确的,因为该项只是Queen usually works。 2009 A Societies all over the world name places in similar ways. Quite often there is no official naming ceremony but places tend to be called names as points of reference by people. Then an organized body s

36、teps in and gives the place a name. Frequently it happens that a place has two names: One is named by the people and the other by the government. As in many areas, old habits died hard, and the place continues to be called by its unofficial name long after the meaning is lost. Many roads and places

37、 in Singapore(新加坡) are named in order that the pioneers will be remembered by future generations. Thus we have names such as Stamford Road and Raffles Place. This is in keeping with traditions in many countries ---- in both the West and the East. Another way of naming places is naming them after ot

38、her places. Perhaps they were named to promote friendships between the two places or it could be that the people who used to live there were originally from the places that the roads were named after. The mystery is clearer when we see some of the roads named in former British bases. If you step int

39、o Selector Airbase you will see Piccadilly Circus ---- obviously named by some homesick Royal Air Force personnel. Some places were named after the activities that used to go on at those places. Bras Basah Road is an interesting example, “Base Basah” means “wet rice” in Malay(马来语). Now why would an

40、yone want to name a road “Wet Rice Road”? The reason is simple. During the pioneering days, wet rice was laid out to dry along this road. A few roads in Singapore are named by their shapes. There is “Circular Road” for one. Other roads may have part of their names to describe their shapes, like “Pa

41、ya Lebar Crescent”. This road is called a crescent(月牙) because it begins on the main road, makes a crescent and comes back to join the main road again. 36. We learn from Paragraph 1 that _____. A. the government is usually the first to name a place B. many places tend to have more than one name

42、C. a ceremony will be held when a place is named D. people prefer the place names given by the government 37. What does the underlined phrase “die hard” in Paragraph 1 probably mean? A. Change suddenly. B. Change significantly. C. Disappear mysteriously. D. Disappear very slowly. 38. Which of

43、 the following places is named after a person? A. Raffles Place. B. Selector Airbase. C. Piccadilly Circus. D. Paya Lebar Crescent. 39. Bras Basah Road is named _______. A. after a person B. after a place C. after an activity D. by its shape 40. What can be inferred from the passage? A. S

44、ome place names in Singapore are the same as in Britain. B. Some places in Singapore are named for military purposes. C. The way Singaporeans name their places is unique. D. Young Singaporeans have forgotten the pioneers. 36B推理理解题。 由 “Frequently it happens that a place has two names”可知。 37D词义猜测

45、题。 根据下文“the place continues to be called by its unofficial name long after the meaning is lost”可知。 38A细节理解。答案见第二自然段。 39C细节理解题。 见第四自然段前两行。 40A推理判断题。 由本文第一句话“Societies all over the world name places in similar ways.”可推知。 2008 (A) Sandra Cisneros was born in Chicago in 1954 to a Mexican Ame

46、rican family. As the only girl in a family of seven children, she often felt like she had “seven fathers,” because her six brothers, as well as her father, tried to control her. Feeling shy and unimportant, she retreated (躲避) into books. Despite her love of reading, she did not do well in elementary

47、 school because she was too shy to participate. In high school, with the encouragement of one particular teacher, Cisneros improved her grades and worked for the school literary magazine. Her father encouraged her to go to college because her thought it would be a good way for her to find a h

48、usband. Cisneros did attend college, but instead of searching for a husband, she found a teacher who helped her join the famous graduate writing program at the University of Iowa. At the university’s Writers’ Workshop, however, she felt lonely—a Mexican American from a poor neighborhood among studen

49、ts from wealthy families. The feeling of being so different helped Cisneros find her “Creative voice.” “It was not until this moment when I considered myself truly different that my writing acquired a voice. I knew I was a Mexican woman, but I didn’t think it had anything to do with why I felt so much imbalance in my life, but it had everything to do with it! That’s when I decided I would write about something my classmates couldn’t write about.” Cisneros published her first work, The House on Mango Street, when she was twenty-nine. The book tells about a young Mexican Am

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服