ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:20 ,大小:2.59MB ,
资源ID:4494751      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/4494751.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2019_2020学年新教材高中英语Unit6Atonewithnature检测卷外研版必修第一册.doc)为本站上传会员【二***】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2019_2020学年新教材高中英语Unit6Atonewithnature检测卷外研版必修第一册.doc

1、第六单元检测卷   时间:120分钟   满分:150分 选择题部分 第一部分 听力(共两节,满分30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听力材料 Text 1 W:Daniel, will you go with me to Mount Tai to take pictures of sunrise this weekend? I want to take part in a photo contest. M:Sure. I'm thirsty for that long. 1.What will the speakers do this weeke

2、nd? A.Take pictures of sunrise on Mount Tai. B.Take a long walk around the city. C.Take part in a photo contest. 答案:A Text 2 M:If I were you, I'd ride a bike to work. Taking a bus during the rush hour is really terrible. W:Thanks for your advice, but I lost my bike yesterday. 2.How does the

3、woman probably get to work? A.On foot. B.By bus. C.By bike. 答案:B Text 3 M:What did you think of Dana's speech today? W:Well, she must have spent a lot of time preparing it. I can't believe I could sit for that long without feeling bored. 3.What did the woman think of Dana's speech? A.Well­pr

4、epared. B.Too long. C.Boring. 答案:A Text 4 W:I wonder if Simon will be here on time. He's supposed to be. The meeting begins at 8:00. M:He called me and told me that he started out at 7:00, so he should be here by 7:50 at the latest. 4.When is Simon most likely to arrive? A.At 7:00. B.By 7:50.

5、 C.At 8:00. 答案:B Text 5 W:Sweetie, let's go out for a walk. M:It looks like snow. How about going to a café? W:But I can't drink coffee with the medicine I'm taking. Why not go to the movies? M:I would rather watch a video online. 5.What will the man probably do? A.Go to a bar. B.Go to t

6、he cinema. C.See a film online. 答案:C 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6、7题。 Text 6 M:Fantastic! You can play the violin so beautifully. I should give you the thumbs up. When did you

7、 start to play? W:Twelve years ago when I was seven. At four, I was taught to play the keyboard. M:It must be hard, isn't it? W:In the beginning, it really was. The most difficult part for me is to learn the piano. I once tried it but gave up afterwards. 6.When did the woman start to play the vi

8、olin? A.At the age of 4. B.At the age of 7. C.At the age of 12. 答案:B 7.What instrument does the woman think is most difficult to play? A.The violin. B.The keyboard. C.The piano. 答案:C 听第7段材料,回答第8、9题。 Text 7 W:Excuse me, we're carrying out a survey. Would you like to answer some questions?

9、M:Of course. W:How do you get pocket money usually? M:I take part­time jobs to get pocket money. For instance, I look after my neighbor's baby every Friday evening and they pay me 12 dollars an hour. W:Then, how do you usually spend your pocket money? M:Well, I pay my phone bill every month. And

10、 sometimes I have to buy books for my study. W:What a nice guy! Thank you for your cooperation. 8.What are the speakers mainly talking about? A.Pocket money. B.Part­time jobs. C.Study expenses. 答案:A 9.What does the man usually do every Friday evening? A.Look after his granny. B.Take care of

11、his neighbor's baby. C.Go to the bookstore to study. 答案:B 听第8段材料,回答第10至12题。 Text 8 W:Hello, Mr Smith! You are going home today, aren't you? M:Yes, isn't that wonderful? W:It certainly is. Now I'll give you some instructions when you're at home. It is very important that you should avoid lifti

12、ng any heavy objects. Don't do any heavy exercise, but light exercise is good. M:Should I stay in bed much? W:No, you should be up and walk around as much as possible. But, if you get tired or feel sick, make sure to take a rest. M:What should I do if I get really sick all of a sudden or if somet

13、hing strange happens? W:During the daytime you can call me during my office hours. At night, you can call the emergency room. M:I've got it. Thank you very much. W:That's all right. 10.Where are the speakers? A.In a gym. B.In a hospital. C.At the man's home. 答案:B 11.What does the woman advis

14、e the man to do? A.Stay in bed and have a good rest. B.Lift heavy objects and walk much. C.Do light exercise but avoid tiredness. 答案:C 12.What is the relationship between the speakers? A.Doctor and patient. B.Husband and wife. C.Trainer and trainee. 答案:A 听第9段材料,回答第13至16题。 Text 9 W:Hey, Ja

15、mes. How's the job search going? M:Hi, Sharon. I had no idea it would take so much time. It sure makes it difficult to prepare for final exams. How about you? W:I was lucky. There seems to be a shortage of high school teachers now. I applied to three schools, and each one offered me a position. M

16、That's great. Which one did you like? W:I haven't decided yet. Of course, it would be the easiest for me to stay here in New York or go back home to Boston. But I may go to California. M:That would be a big move. W:So, tell me about your plans. M:Well, I applied to six newspapers. Last week, I

17、had an interview with The New York Times. W:How did it go? M:Not so well. I think they're looking for people with some experience. W:Have you had any other interviews? M:No, not yet. It seems that everyone wants to be a writer these days. There just aren't that many jobs out there. W:That's too

18、 bad. M:Yes. I hoped to have jobs lined up by graduation. That doesn't seem likely now. W:What will you do if you can't find a job? M:In that case, I'll begin working on a master's degree in the fall. 13.What kind of jobs seems to be in short supply? A.Writers. B.School teachers. C.Newspaper

19、 reporters. 答案:B 14.Where is Sharon most likely to go? A.Boston. B.New York. C.California. 答案:C 15.What does James plan to do if he can't find a job? A.Continue his education. B.Start a newspaper. C.Write a book. 答案:A 16.What are the speakers? A.High school teachers. B.Laid­off worker

20、s. C.Fellow students. 答案:C 听第10段材料,回答第17至20题。 Text 10 M:Hello, everyone. My name's Ben. I'm from a group called “Nature”. We run courses for young people like you to do during weekends. Now I'd like to tell you about the courses you can do on Saturday mornings. You can learn a lot about things

21、like science and maths at school. These courses are really about giving you students the chance to come and find out wildlife. It's an area that tends to get forgotten. We usually take students to a wild place that's near their home. Sometimes we go to a beach or a lake, but we've planned for you to

22、 go to a forest this time. That's the closest place for you, and the easiest to get to. Taking part in our activities means you get to do all sorts of things including building a fire, which you wouldn't normally be allowed to do at home. While you're with us, we'll also show you how to make things

23、 out of different materials. On the last course, everyone designed backpacks which they were very pleased with. This time we'd get you to design and make a birdhouse. When it is finished, you can take it home and show it to your family. We think you'll really enjoy this. Now, we'd like you to come a

24、nd do some activities with us. You spend three hours each week with us and the courses last for 12 weeks. That might sound a long time, but we think you'll not be sorry when it's over., Now, any questions? 17.What is the speaker mainly talking about? A.School activities. B.Travelling plans. C

25、.Outdoor courses. 答案:C 18.What place will the students visit? A.A lake. B.A forest. C.A beach. 答案:B 19.What will the students learn to do? A.Make a birdhouse. B.Feed birds. C.Design a birdbath. 答案:A 20.How many hours will the students spend in “Nature”? A.12. B.15. C.36. 答案:C 第二部分 阅读理解

26、共两节,满分35分) 第一节(共10小题;每小题2.5分,满分25分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。 A How are you and your family going to celebrate Earth Day? It's a great day to get outside and ride a bike, but there are other ways you could spend the day. Here are four books. You can learn more about the earth and the an

27、imals that make the world a special place to live. The Busy Beaver, by Nicholas Oldland Beaver is very, very busy, and he doesn't always think carefully. As a result, he makes a mess of the forest and ends up in hospital. Finally, he realizes how careless he's been and decides to make things rig

28、ht when he returns to the forest. Lessons from Mother Earth, by Elaine Mcleod Five­year­old Tess is visiting her grandmother and, for the first time, she visits the garden. Along the way, Tess's grandmother tells her the rules of the garden, “You must always take good care of our garden. Never thr

29、ow rubbish around. There is plenty for everyone to share if we don't destroy the soil.” The story is beautifully told as a caring conversation between a child and her grandmother. Luz Sees the Light, by Claudia Davila When Luz's community experiences a series of black­outs (停电), she quickly comes

30、to understand the need to save energy and find other ways of doing things. With the help of her friends and neighbors, she creates a community garden and park that everyone can use. The book attracts many young readers. The Lorax, by Dr Seuss A young boy learns of the role of the Lorax as protecto

31、r of the trees, and how his home became polluted. The book contains memorable forestry conservation (森林保护). 篇章导读:本文是一篇说明文,如何度过地球日?作者为此向读者推荐了关于保护地球的四本书并介绍了这四本书的内容。 21.We can learn from the passage that Beaver . A.always plans things carefully B.never takes care of the forest C.decides to

32、 leave the forest forever D.gets hurt because of his carelessness 答案:D 推理判断题。根据第二段中的“Beaver is very, very busy ... ends up in hospital.”可知,正是因为Beaver的粗心大意才导致森林一片混乱,最终Beaver也受伤进了医院接受治疗。 22.Which of the following books focus on the protection of forest? A.The Busy Beaver and The Lorax B.Luz Sees

33、the Light and The Lorax C.The Busy Beaver and Lessons from Mother Earth D.Lessons from Mother Earth and Luz Sees the Light 答案:A 细节理解题。根据第二段最后一句和第五段最后一句可知,这两本书都是关于保护森林的。 23.What is the writer's purpose in writing this passage? A.To provide some activities to Earth Day. B.To offer some books to

34、young children. C.To tell readers how to write children's books. D.To teach readers how to protect our environment. 答案:B 细节理解题。根据第一段中的“Here are four books ... make the world a special place to live.”同时结合四本书的主人公和内容可知,本文向小读者推荐了关于保护地球的四本书。 B Most kinds of rose plants come from Asia. But roses are

35、also native to other areas including northwest Africa, Europe and the United States. Some people say roses are difficult to grow. But you have a good chance of success if you start with a few suggestions from experts. You should plant your roses where they can get sunshine for about six hours on

36、bright days. You can buy roses from a garden center or by mail order. You can buy potted (盆栽) roses, also known as container roses, or bare­root (裸根) plants. Each kind has its fans. Some gardeners say potted roses are easier to plant. They say the roots develop better. But Jeffrey Dinslage, preside

37、nt of Nature Hills Nursery in Omaha, Nebraska, points out that bare­root roses come without soil. So they weigh less to transport. If they arrive before you are ready to plant them, make sure the packing material is slightly wet. Keep the plants in a cool, dark place. You plant the roses while they

38、are not active. The resting plants have no leaves but still need water. When growing roses, the soil should be wet. Watering should be done in the morning. That can prevent problem called black spots. But do not water too much. Jeffrey Dinslage says people often ask him about becoming discolored on

39、 rose leaves. He says the problems are usually caused by too much water. After heavy rains or too much watering, he advises pulling away mulch (覆盖物) from around the roots for a short time. This will help dry the soil. If your soil is very dry, you can add compost (堆肥), which returns nutrients (营养) t

40、o the soil. If you want to know more information, please click www. P. 篇章导读:本文是一篇说明文。有些人说玫瑰对生长环境很是挑剔,所以很难养活。听从专家的几点建议,你就会有成功的机会。本文对如何种植玫瑰给出了一些建议。 24.What is the advantage of bare­root roses? A.It attracts a lot of fans. B.It is easy to grow and can develop better. C.It is easy to transport. D

41、.It is easier to plant. 答案:C 细节理解题。根据第三段中的“bare­root roses come without soil. So they weigh less to transport”可知,裸根玫瑰的优点是容易运输。 25.What does the word “That” in Paragraph 4 refer to? A.Keep roses from black spots. B.Water roses correctly. C.Make your soil dry. D.Don't water too much. 答案:B 指

42、代判断题。根据第四段中的“When growing roses, the soil should be wet. Watering should be done in the morning.”可知,种植玫瑰时,土壤应保持湿润。应该早上浇水。故画线词That指代的是正确地给玫瑰浇水。 26.When planting roses, it is required that according to the passage? A.the soil should be neither too dry nor too wet B.the soil should be dry

43、C.the soil should be completely wet D.the soil should be turned over once a week 答案:A 细节理解题。根据第四段中的“When growing roses, the soil should be wet.”以及“But do not water too much.”可知,当种植玫瑰时,土壤既不能太湿也不能太干。 C Do you ever wonder why trees begin to bud (发芽) earlier in some cities? Scientists finally found

44、the answer but it's not very pleasant. New science suggests a relationship between light pollution and the timing when trees produce buds, which signals the arrival of the spring season. Light pollution is defined by the Lighting Research Center as the unwanted consequence of outdoor lighting such

45、as street lights. Excessive (过多的) man­made light at night results in disturbed natural cycles, and also prevents the observation of stars and planets at night. But its effect on the environment goes beyond that. By studying some trees, researchers found out that trees that are more exposed to artif

46、icial lighting at night bud up to 7.5 days earlier than those at the natural nighttime setting. And they found out that light had a more significant effect than temperature when the buds came out. The early budding may cause problems for insects, which feed on leaves, and the birds which then feed o

47、n them in turn. Professor Richard, who helped lead the research, explained that more than the budding of trees, the study implies the danger to the balance of the ecosystem. “At the moment, caterpillars are timed to hatch to make the most of the opportunities to feed on freshly budded leaves, and bi

48、rds hatch in time to feed on the young caterpillar,” he said. Migratory (迁徙的) birds are also negatively affected by light pollution. The glare might confuse them and make them lose their flying sense. The phenomenon might explain why some birds accidentally knock into buildings. Such results stres

49、s the need to pursue studies that aim to measure the effect of light pollution. If the issue were left to continue, it is estimated that by 2100, spring would begin almost a full month earlier than it does today. 篇章导读:本文是一篇说明文,指出了光污染的危害,尤其是对环境和生态平衡的破坏和负面影响。 27.What will happen if there is too much man­made light? A.People's eyesight will be damaged. B.The ecosystem will likely lose its balance. C.No stars or planets may be observed at night. D.Animals' living habits may change suddenly. 答案:B 细节理解题。根据第三段中的“Professor Richard, who ... balance of the ecosystem.”可知,太多的人造灯光可能使生态系统失

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服