ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:9 ,大小:90.46KB ,
资源ID:4464339      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/4464339.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2023版高考英语二轮复习限时规范训练三十六阅读板块--练速度.doc)为本站上传会员【二***】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2023版高考英语二轮复习限时规范训练三十六阅读板块--练速度.doc

1、限时标准训练(三十六) 阅读板块——练速度 (总分值40分,限时35分钟) Ⅰ.阅读理解(30分) 阅读以下短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最正确选项。 A When David Santori first moved to WashingtonD.C., locals told him to avoid the Chinatown area at all costs. But these days, the city­loving explorer is drawn to the neighborhood. “The atmosphere is just diffe

2、rent from the rest of the city,〞 says Santori. “It's always busy. There are lots of bars. This is a dream place for Instagram users.〞 Here's where Santori and other Instagram influencers are eating and drinking in DC's Chinatown this summer. Crimson View|627 H St NW, Washington, DC 20001 “On the r

3、oof of The Pod Hotel, there is a bar upstairs called Crimson View. I have to say I have never seen a place like this one. You get the view of the monuments, the arch of Chinatown, the city and the sunset.〞 —David Santori Farmers & Distillers|600 Massachusetts Ave NW, Washington, DC 20001 “Farmers

4、 & Distillers has everything—wonderful service, excellent food, delicious donuts (甜甜圈), and great atmosphere. I would recommend making reservations beforehand since this place is well sought out.〞 —Shell P. China Boy|815 6th St NW, Washington, DC 20001 “I like to go to China Boy because I can get

5、 amazing noodles quick and cheap,〞 says Kim. “It's a small hole­in­the­wall spot that no one really knows about because it has short opening hours.〞 —Danny Kim Bantam King|501 G St NW, Washington, DC 20003 “Bantam King is my favorite because it's really affordable and the food is absolutely great

6、 They have fried chicken options and they offer noodles of various kinds. I think it's really great because they have really mastered those two dishes.〞 —Kimberly Kong, Robby Myers [语篇解读] 本文是一篇应用文。Instagram上几位有影响力的使用者分别介绍了他们喜爱的位于华盛顿特区唐人街上的餐饮店。 1.What is special about Crimson View? A.It's the be

7、st bar in DC's Chinatown. B.It's a good viewing spot. C.It's a first­class hotel. D.It's a scenic spot. 解析:细节理解题。根据第二段中的“You get the view of the monuments, the arch of Chinatown, the city and the sunset.〞可知,这家酒吧有很好的视野,可以看到纪念碑、拱门、城市、日落等。 答案:B 2.Which enjoys huge popularity among diners? A.Crim

8、son View. B.Farmers & Distillers. C.China Boy. D.Bantam King. 解析:细节理解题。根据第三段中的“I would recommend making reservations beforehand since this place is well sought out.〞可知,Farmers & Distillers很受就餐者的欢送,需要预订。 答案:B 3.What do China Boy and Bantam King share? A.They provide quality service. B.They of

9、fer a variety of dishes. C.They have a relaxed atmosphere. D.They charge reasonable prices for food. 解析:细节理解题。根据第四段中的“I like to go to China Boy because I can get amazing noodles quick and cheap〞以及第五段中的“it's really affordable and the food is absolutely great〞可知,这两个人所推荐的地方的共同之处就是提供味美价廉的食物。 答案:D B

10、 Whatever it is, you can do it with a smile—or at least a pleasant expression. President Eisenhower was known by his assistants to be the person who could look at them with a smile, so they liked him. That's a good quality. Unfortunately, it is easy to forget that. Sometimes we tend to take oursel

11、ves too seriously, especially when we are under pressure and when our focus is on taking care of our own business; we lose sight of others and their needs. Many leaders feel they need to be rough in order to get others to take them seriously, which, of course, is not true. People get to know you and

12、 understand that you can be trusted, and then they follow through what you say. In fact, you gain the respect of people with a smile better than an angry look. Smiling is the most basic tool taught to employees in customer service. This is important whether you interact with the customer face­to­f

13、ace or via telephone.Did you know you can hear a smile? I interview candidates for jobs over the phone and I make it a point to smile while I'm talking with them. That is one of the primary things I am looking for in them as well. Imagine calling your doctor's office because you are sick and the per

14、son who answers the telephone rudely says, “Can you hold please?〞 without even saying hello! I have had that experience and you most likely have as well. Sometimes they don't even wait for you to answer before putting you on hold! How does that make you feel? A smile makes you more approachable and

15、 others more relaxed. And it makes you feel better too! Remember to wear your smile so that you have a good relationship with others. [语篇解读] 本文是一篇夹叙夹议文。作者告诉我们微笑的好处很多,生活中我们要微笑待人。 4.What can be forgotten easily according to the author? A.Treating strangers kindly. B.Wearing a pleasant expression.

16、 C.Keeping optimistic in difficulty. D.Being patient with those around you. 解析:细节理解题。根据第一段的内容可知,作者认为微笑是一个好品质,但是人们却容易忘记这一点。 答案:B 5.What will likely happen when we are depressed or upset? A.Ignoring others' feelings. B.Forgetting our own business. C.Abandoning our goals or dreams. D.Finding it

17、 hard to control emotion. 解析:细节理解题。根据第二段的“Sometimes we tend to take ourselves too seriously, especially when we are under pressure and when our focus is on taking care of our own business; we lose sight of others and their needs〞可知,作者说当我们在压力之下,或者集中精力于自己的事情上时,我们就容易无视他人以及他人的需求。 答案:A 6.What is the a

18、uthor looking for in the candidates on the phone? A.Their tool of smiling. B.The ability to hear a smile. C.Polite attitude to customers. D.Good skills of communicating. 解析:细节理解题。根据第三段的“That is one of the primary things I am looking for in them as well.〞可知,作者在与应聘者打 时尽量自己做到微笑,这也是他想要在应聘者身上寻找的品质

19、 答案:A 7.What does the author want to tell us in the last paragraph? A.Kind people love to smile. B.Good relationships are important. C.Smiling at others is a win­win choice. D.Approachable people have good fortune. 解析:推理判断题。根据最后一段的内容可知,作者在本段主要告诉我们微笑是双赢的选择,别人会因你的微笑而放松,你因此也会开心。 答案:C C “Time

20、 is a problem for kids,〞 states a news report for a new Swiss watch. Children in some countries “learn time slowly〞 because “they don't wear watches〞 and “parents don't really know how to teach them time〞. The kids grow up with this handicap and become adults—and then can't get to work on time. Is t

21、here an answer to this problem? Of course—it's the Flik Flak, made by a famous Swiss watch company. The Flik Flak is being marketed as a teaching watch for children aged 4 to 10. The watch itself does not teach kids how to tell time, and of course it merely “controls their imagination〞 by presentin

22、g the “hour〞 hand as a beautiful red girl named Flak and the “minute〞 hand as a tall blue boy named Flik. Flik points to corresponding blue minute numbers on the dial, while Flak points to red hour numbers, which is supposed to teach young children how to tell time. The watch comes equipped with a

23、standard battery and a nylon band. Peter Lipkin, the United States sales manager for the Flik Flak, calls it “Kidproof〞:if it gets dirty you can throw the whole watch in the washing machine. The product is being sold in select department stores in Europe, Asia and the United States for a suggested p

24、rice of $25. Parents who buy the watch may discover that it is one thing for kids to tell time; and it's quite another for them to be on time. [语篇解读] 本文是一篇说明文,主要介绍了一款可以教孩子们看时间的手表。 8.Why does the writer use the question in the first paragraph? A.To stress the role of time. B.To draw readers' atte

25、ntion to the topic. C.To emphasize parents' importance to kids. D.To invite readers to answer it. 解析:推理判断题。根据第一段以及对全文的整体理解可推知,第一段问题的目的是吸引读者的注意力,从而导入本文的主题。应选B。 答案:B 9.What does the underlined word “handicap〞 in the first paragraph refer to? A.Children's lack of concept of time. B.Children's co

26、nflict on time with parents. C.Parents' overreaction to children's unpunctuality. D.Parents' neglect on children's education. 解析:推理判断题。根据第一段第二句和画线词所在句中的“...and then can't get to work on time.〞可推知,由于缺乏时间概念,孩子们长大后上班不能准时。应选A。 答案:A 10.How does the watch contribute to teaching children how to tell t

27、ime? A.By being decorated with different fairies. B.By arranging the face in a fantastic order. C.With creative designs effective on children. D.With the colorful “minute〞 hand and “second〞 hand. 解析:推理判断题。根据第二段中的“...it merely ‘controls their imagination’ by presenting the ‘hour’ hand as a beaut

28、iful red girl named Flak and the ‘minute’ hand as a tall blue boy named Flik...which is supposed to teach young children how to tell time.〞可推知,这款手表的特色在于其特别的设计,这有利于“控制孩子们的想象力〞,从而让其对时间有一定的概念。应选C。 答案:C 11.What does Peter Lipkin think of the watch? A.It's effective in teaching children time. B.It's

29、the children's favourite watch. C.It can be easily damaged. D.It's adaptable and durable. 解析:细节理解题。根据最后一段第二句“Peter Lipkin, the United States sales manager for the Flik Flak, calls it ‘Kidproof’:if it gets dirty you can throw the whole watch in the washing machine.〞可知,Peter Lipkin认为这款表适应性强且持久耐用。应选

30、D。 答案:D D Breathing dirty air comes at a high price. Air pollution lowers the average life spans (寿命) by a year worldwide and in more polluted parts of Asia and Africa, dirty air shortens lives up to twice that much. Scientists shared their new findings in Environmental Science & Technology Lette

31、rs. The study used data gathered in 2023 as part of a project known as the Global Burden of Disease and was the first major country­by­country look at the connection between the length of life and what's known as fine PM. Air pollution has been linked to many health problems. Most earlier studies h

32、ad looked at how tiny air pollutants affected rates of illness or death. Joshua Apte is an environmental scientist at the University of Texas at Austin. By looking at life expectancy (预期寿命), his team had hoped to make the threat easier to understand. PM2.5 is what scientists call tiny particles (颗

33、粒) of pollution in the air. Higher levels of PM2.5 can cause health problems and cut months, if not years, from the average length of life. This analysis shows how pollution affects life expectancy in different parts of the world. The World Health Organization (WHO) recommends limiting PM2.5 to 10

34、micrograms per cubic meter of air. Apte's group calculated how holding pollution to this low level would help people. In countries with very dirty air, meeting this standard would lengthen people's lives. However, in countries whose air already meets this standard, the study shows no gain in life ex

35、pectancy. In other words, meeting the WHO standard won't reduce health costs resulting from dirty air because even below 10 micrograms per cubic meter, pollution still causes serious risks. Meanwhile, the scientists compared how other threats including smoking and cancer shorten the length of life

36、across the globe. [语篇解读] 本文是一篇说明文。空气污染正在缩短全球人均寿命。 12.What is special about the study? A.It won recognition from a professional journal. B.It discussed health problems caused by air pollution. C.It gathered lots of data for the Global Burden of Disease. D.It analyzed the link between life spans

37、 and PM by country. 解析:细节理解题。由第一段中的“the first major country­by­country look at the connection between the length of life and what's known as fine PM〞可知,这是第一个以国家为单位研究空气对人寿命的影响的研究。 答案:D 13.What is Joshua Apte's team trying to do? A.Help people better understand air pollution. B.Study life expecta

38、ncy in different countries. C.Know how small air pollutants affect health. D.Deal with different kinds of health problems. 解析:细节理解题。由第二段中的“his team had hoped to make the threat easier to understand〞可知选A。 答案:A 14.What will happen if a country limits PM2.5 to 10 micrograms per cubic meter of air?

39、 A.People's life spans will surely increase. B.It will get strong support from the WHO. C.People's health may not be much improved. D.It will guarantee people clean air. 解析:细节理解题。由第四段中的“in countries whose air already meets this standard, the study shows no gain in life expectancy〞和“because even

40、 below 10 micrograms per cubic meter, pollution still causes serious risks〞可知,即使PM2.5在10微克/立方米以下,它也还会损害人类健康。 答案:C 15.What might be discussed in the following paragraphs? A.How cleaning up the air can lengthen lives. B.How air pollution shortens lives by country. C.How other threats shorten life

41、 expectancy. D.How all the countries deal with severe pollution. 解析:推理判断题。由最后一段中的“the scientists compared how other threats including smoking and cancer shorten the length of life across the globe〞可推知,下文很有可能会讨论不同的危险因素如何缩短人类的预期寿命。 答案:C Ⅱ.阅读七选五(10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最正确选项。选项中有两项为多余选项。 The

42、 thought often occurs to us that if only we had a little more time in the day we could do all the things we want to do.  16 , but by improving time management skills we can be more productive and have more time for ourselves and our hobbies.  17 . It seems corny (老生常谈的), but actually putting down o

43、n paper the things we have to get done and watching the list grow shorter as the day progresses can be a wonderful way to improve our productivity. Schedule blocks of time for each task. If we have not given ourselves enough time to finish our tasks, but we must move on to something else, try to ma

44、ke up time with another task on our list.  18 . Mark our list in order of priority (优先). The most important tasks should be dealt with first.  19 , but the point of improving time management skills is to get the important tasks taken care of regularly. Be reasonable about what we can accomplish ea

45、ch day.  20 . It may mean that we have to cut our television time in half, but our daily lists can become more manageable with time. A.Make a to­do list B.Cut your larger projects into pieces C.This way, we can get what we must complete done D.You can improve your efficiency to get more things d

46、one E.Unfortunately, we can't change those 24 hours in a day to 30 F.There are some things we may have to put off from one day to the other G.We need to start by seeing when we have free time and could be more productive [语篇解读] 本文是一篇说明文。文章介绍了如何提高时间管理技能。 16.解析:本空与前一句构成转折关系,并与后面的分句也构成转折关系,为引入文章的主

47、题做好铺垫,应选E。 答案:E 17.解析:由后面的“putting down on paper the things we have to get done and watching the list grow shorter as the day progresses〞可概括出本段的主旨,即要做一个待办事项清单。 答案:A 18.解析:本空承接前一句的内容,说明为每一项任务分配时间这种做法的结果,即可以完成必须完成的事情。 答案:C 19.解析:设空处与前一句相对应,即最重要的事要优先处理,而有一些事可以向后推一推。 答案:F 20.解析:由下文的“cut our television time in half〞可推知,设空处建议读者弄清楚自己什么时候有空闲时间、什么时候更高效,应选G。 答案:G - 9 -

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服