ImageVerifierCode 换一换
格式:PDF , 页数:30 ,大小:1.22MB ,
资源ID:4359006      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/4359006.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文((英语)高考英语阅读理解题20套(带答案).pdf)为本站上传会员【二***】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

(英语)高考英语阅读理解题20套(带答案).pdf

1、英语)高考英语阅读理解题(英语)高考英语阅读理解题 2020 套套(带答案带答案)一、高中英语阅读理解一、高中英语阅读理解1阅读理解Tired of eating at the same boring restaurants?Looking for a change?Here are somerestaurants that offer an original restaurant experience.See for yourself which ones you fancy.An Exciting Dinner Looking for something adventurous?The

2、Archipelago in London is just the thing for you.One ofthe most popular dishes in this restaurant is crocodile.Yes,you read it correctly,crocodile.If thatis not daring enough for you,there are plenty of other dishes on the menu.A Restaurant with a View Want to enjoy the sights while youre eating?Try

3、the Top of the World restaurant.At about 244meters above Las Vegas,diners can enjoy a spectacular view of Las Vegas in this revolvingrestaurant.However,the real adventure starts at the end of the meal.Thats when the customersare taken from their seats at ground level to the observation rooms in elev

4、ators that travel at aremarkable speed.A Theatrical Experience Longing for dinner with some drama?Dine with mimes at Mime in Manchester.The service isunique.Your waiter will communicate your order in mime and keep you entertained withperformances in between courses.An Unusual Setting Dont care about

5、 presentation?Youll be fine at the Modem Toilet restaurant in Taiwan.Thetheme of this restaurant is the toilet,and you would be surprised how many people queue up forthe experience of eating on toilet seats.(1)What would you expect at the Top of the World restaurant?A.A free ride B.An interesting me

6、nuC.A show during the mealD.A birds-eye view of London(2)Which restaurant requires customers to order in an unusual way?A.Archipelago B.Top of the World C.Mime D.Modem Toilet(3)Where is the passage likely to be taken from?A.A research paper B.An entertainment magazineC.A thrilling novel D.A fashion

7、magazine【答案】(1)A(2)C(3)B【解析】【分析】本文是一篇应用文,介绍了几个有特色的餐馆。(1)考查细节理解。根据A Restaurant with a View 部分中的“Thats when the customers aretaken from their seats at ground level to the observation rooms in elevators that travel at aremarkable speed.”可知在 the Top of the World restaurant 里吃饭,可期待免费乘骑的游乐设施,故选 A。(2)考查细节理

8、解。根据A Theatrical Experience 部分中的“The service is unique.Your waiterwill communicate your order in mime and keep you entertained with performances in betweencourses.”可知在 Mime 餐馆中,服务员和顾客之间用无声地比画交流,故选C。(3)考查推理判断。这篇文章主要介绍了几个有特色的餐馆,所以这篇文章最可能出现在娱乐杂志上,故选 B。【点评】本题考点涉及细节理解和推理判断两个题型的考查,是一篇广告类阅读,考生在捕捉细节信息同时,需根据

9、上下文进行逻辑推理,从而选出正确答案。2阅读理解Half a Day I walked alongside my father,holding his right hand.All my clothes were new:the black shoes,the green school uniform,and the red cap.They did not make me happy,however,as this was theday I was to be thrown into school for the first time.Why school?I asked my father

10、What have I done?Im not punishing you,he said,laughing.Schools not a punishment.Its a place that makesuseful men out of boys.Dont you want to be useful like your brothers?I was not convinced.I did not believe there was really any good to be had in tearing me awayfrom my home and throwing me into th

11、e huge,high-walled building.When we arrived at the gate we could see the courtyard,vast and full of boys and girls.Go inby you,said my father,and join them.Put a smile on your face and be a good example toothers.I hesitated and squeezed his hand firmly,but he gently pushed me from him.Be a man,hesai

12、d.Today you truly begin life.You will find me waiting for you when its time to leave.I took a few steps.Then the faces of the boys and girls came into view.I did not know a singleone of them,and none of them knew me.I felt I was a stranger who had lost his way.But thensome boys began to glance at me

13、 in curiosity,and one of them came over and asked,Whobrought you?My father,I whispered.My fathers dead,he said simply.I did not know what to say.The gate was now closed.Some of the children burst into tears.Thebell rang.A lady came along and said,This is your new home.There are mothers and fathershe

14、re,too.Everything that is enjoyable and beneficial is here.So dry your tears and face lifejoyfully.Well,it seemed that my misgivings had had no basis.From the first moments I made manyfriends.I had never imagined school would have this rich variety of experiences.(1)On the way to school,the boy felt

15、 .A.happyB.embarrassedC.upsetD.excited(2)About schooling,Father suggested .A.wearing a smileB.tearing himself away from gamesC.waiting for parents D.throwing himself to studying(3)helped him most on the first day at school.A.Teachers and classmates B.Courtyards and buildingsC.Father and brotherD.New

16、 uniforms and shoes(4)What would probably happen next?A.The school life would turn out to be a failure.B.Boys in the school would watch him curiously.C.He would open up a new journey of colorful life.D.His parents would accompany him at the school.【答案】(1)C(2)A(3)A(4)C【解析】【分析】本文是一篇记叙文,作者第一天去学校的时候并不开心

17、但是等他到了学校之后,他结交了很多朋友,开始了新的生活。(1)考查推理判断。根据第一段中的“They did not make me happy,however,as this was theday I was to be thrown into school for the first time.”可知穿新衣服并没有让作者开心,因为他要第一次被扔进学校了;再根据第四段中的“I did not believe there was really any good to behad in tearing me away from my home and throwing me into the

18、huge,high-walled building.”可知作者不相信将他从家中撕裂并被扔进这座巨大的高墙建筑(也就是学校)中真的有什么好处。综合可知作者认为去学校不好,去学校的路上是不开心的,沮丧的,故选C。(2)考查细节理解。根据第五段中的Go in by you,said my father,and join them.Put asmile on your face and be a good example to others.可知作者的父亲对他说:进去吧,加入他们的行列。面带微笑,成为他人的好榜样。也就是作者的父亲让他面带微笑,故选A。(3)考查推理判断。根据倒数第二段中的“A lad

19、y came along and said,This is your newhome.and face life joyfully.”;以及最后一段中的Well,it seemed that my misgivings had hadno basis.From the first moments I made many friends.“可知老师过来对作者他们说了一番话,作者听了这番话之后觉得之前自己的顾虑是毫无根据的,打消了顾虑。他一开始就交到了很多朋友。这说明老师帮助作者在学校的第一天过得很好,他的同学也和他成为了朋友。故选 A。(4)考查推理判断。根据最后一段中的”From the fi

20、rst moments I made many friends.I hadnever imagined school would have this rich variety of experiences.“可知从一开始我就结交了很多朋友。我从未想象过学校会有如此丰富的经历。由此推断之后作者会在学校开始新的生活,会有丰富的经历,故选C。【点评】本题考点涉及细节理解和推理判断两个题型的考查,是一篇故事类阅读,考生需要准确掌握细节信息,并根据上下文进行逻辑推理,从而选出正确答案。3阅读理解 A study showed that the experiences children have in t

21、heir first few years are important.Theseexperiences affect the development of the brain.When children receive more attention,theyoften have higher IQs.Babies receive information when they see,hear and feel things,whichmakes connections between different parts of the brain.There are a hundred trillio

22、n(万亿)connections in the brain of a three-year-old child.Researcher Judit Gervain tested how good newborns are at distinguishing different soundpatterns.Her researchers produced images of the brains of babies as they heard different soundpatterns.For example,one order was mu-ba-ba.This is the pattern

23、A-B-B.Another order wasmu-ba-ge.This is the pattern“A-B-C”.The images showed that the part of the brain responsiblefor speech was more active during the A-B-B pattern.This shows that babies can tell thedifference between different patterns.They also were sensitive to where it occurred in the order.G

24、ervain is excited by these findings because the order of sounds is the building block of wordsand grammar.Position is key to language,she says.If something is at the beginning or at theend,it makes a big difference:John caught the bear.is very different from The bear caughtJohn.”Researchers led by s

25、cientist Patricia Kuhl have found that language delivered by televisions,audio books,the Internet,or smartphones no matter how educationaldoesnt appear to beenough for childrens brain development.They carried out a study of nine-month-old Americanbabies.They expected the first group whod watched vid

26、eos in Chinese to show the same kind oflearning as the second group who were brought face-to-face with the same sounds.Instead theyfound a huge difference.The babies in the second group were able to distinguish between similarChinese sounds as well as native listeners.But the other babiesregardless

27、of whether they hadwatched the video or listened to the audiolearned nothing.(1)What makes connections in a babys brain?A.Having a higher IQ.B.Experiencing new information.C.The baby early age.D.The connection with other babies.(2)What did Judit Gervain and her team find in the experiment?A.Babies i

28、dentify different sound patterns.B.Word order is relevant to meaning.C.Babies can well understand different words.D.A certain brain region processes language.(3)What does the underlined sentence mean in Paragraph 3?A.Grammar is important in learning languages.B.Different orders have different meanin

29、gs.C.Different languages have different grammar.D.Words have different sounds.(4)What is the main conclusion from the study led by Patricia Kuhl?A.Babies shouldnt watch a lot of television.B.Listening to different languages develops babies brain.C.Foreign languages help babies brain develop.D.Social

30、 communication improves babies brain development.【答案】(1)B(2)A(3)B(4)D【解析】【分析】本文属于科普文章,介绍小孩最初几年的经历对大脑发育很重要,而媒介输入对孩子大脑发育效果不明显,最有效的是面对面语言输入。(1)细节理解题。根据第一段Babies receive information when they see,hear and feel things,which makes connections between different parts of the brain.可知,婴儿接收到不同信息,可以让大脑不同部分形成连接

31、故选B。(2)推理判断题。根据第二段The images showed that the part of the brain responsible forspeech was more active during the A-B-B pattern.This shows that babies can tell the differencebetween different patterns.可知,实验表明婴儿可以区别不同的声音模式,故选A。(3)句意猜测题。根据第三段If something is at the beginning or at the end,it makes a big

32、difference:John caught the bear.is very different from The bear ca ught John.”可知,有些东西放在句首和句尾,会有很大的不同,比如 John 抓住了熊,和熊抓住了 John,意思是不一样的,可知本句意思为位置对于语言来说很重要的,顺序不同,意思不同,故选B。(4)推理判断题。根据最后一段Researchers led by scientist Patricia Kuhl have found thatlanguage delivered by televisions,audio books,the Internet,o

33、r smartphonesno matter howeducationaldoesnt appear to be enough for childrens brain development.可知,通过电视、网络等媒介的语言教学,对于婴儿大脑发展是不够的,并且后面的实验表明,面对面的语言输入才有效,故选 D。【点评】本题考点涉及细节理解,推理判断和句意猜测三个题型的考查,是一篇说明类阅读,要求考生先从问题中抓住关键性词语(题眼),然后以此为线索,运用略读及查读的技巧快速在文章中寻找与此问题相关的:段落、语句,仔细品味,同时根据上下文进行分析,推理,概括和归纳,从而选出正确答案。4阅读理解If

34、youre a book lover,you have a pile of books on your bedside,or a bookshelf in yourlibrary with a“to read”sign on it Yet you cant stop yourself from adding to the pile This canlead to feelings of guilt over your new purchases But Im here to tell you to stop worrying What you have is an antilibrary,an

35、d its a very good thing The term comes from writerUmberto EcoHe is the owner of a large personal libraryHe separates visitors into twogroups:those who react with“Wow!What a library you have!How many of these books haveyou read?”and the others who get the point that a private library is not something

36、 to show offbut a research too1Read books are far less valuable than unread onesIndeed,the more youknow,the larger the rows of unread booksLet us call this collection an antilibrary If you think you already know everything about a subject,youre cutting yourself off from astream of information at an

37、artificial pointSo a growing library of books you havent readmeans youre consistently curious about the unknown And that attitude is a great foundationfor a lifelong love of 1earning So dont feel guilt over your unread books Those books will be there for you when you dowant them,and as you build you

38、r library of read and unread books,you can start using it asyou would use a bigger libraryCertain books may become references more than read-throughsOr you may find that a book you bought five years ago has special relevancetodayLetting the role of books evolve in your life is a healthy sign of curi

39、osity Thats good foryou and good for the world around you(1)What does the underlined word“antilibrary”in Paragraph 2 refer to?A.Feelings of guilt over new booksB.A pile of books on the bookshelfC.The collection of unread books D.A large personal library(2)According to the author,more unread books me

40、an_A.your wrong lifelong learning attitudeB.you limit yourself from the unknownC.your have no interest in the new worldD.your strong desire about new information(3)Whats the authors attitude towards having an antilibrary?A.Favorable B.Doubtful C.Ambiguous D.Contradictory(4)What can we know from the

41、last paragraph?A.Curiosity is a sign of high IQ B.Books are the ladder in our lifeC.Unread books are surely relevant to the presentD.We should read through everybook【答案】(1)C(2)D(3)A(4)B【解析】【分析】本文是一篇议论文。本文主要讲了收集没有阅读的书这一行为是非常好的,收集更多未经阅读的书意味着你对新信息的强烈渴望。(1)词义猜测题。由第二段Read books are far less valuable than

42、 unread onesIndeed,themore you know,the larger the rows of unread booksLet us call this collection anantilibrary可知“antilibrary”指的是收集没有阅读的书,选C。(2)细节理解题。由第三段 So a growing library of books you havent read means youreconsistently curious about the unknown可知更多未经阅读的书意味着你对新信息的强烈渴望,选 D。(3)推理判断题。由最后一段Letting

43、 the role of books evolve in your life is a healthy sign ofcuriosityThats good for you and good for the world around you 可推知作者对于收集没有阅读的书这一行为,持赞成态度,选A。(4)推理判断题。由最后一段Those books will be there for you when you do want them,andas you build your library of read and unread books,you can start using it as

44、you would use abigger libraryCertain books may become references more than read-throughsOr you mayfind that a book you bought five years ago has special relevance today可推知书籍是我们生活的阶梯,选 B。Noise-cancelling audio instruments have been around for a while now,but oneBerlin-based designer believes that blo

45、cking“visual noise”is as important,if not more so,ascancelling out unwanted soundsTo this end he has created a simple accessory called the FocusCap【点评】议论文解题方法:1.把握文章的论点、论据和论证。此外,还要把握文章的结构和语言。2.互推法:在议论之后,总会再列举一些具体的例子来支持观点或在一些例子之后,总要抒发一些议论。考生在理解议论时,可以借助文中所给的实例,从而在形象的例子中推理出抽象的议论;或从议论中推理理解具体例子的深刻含义,相互推断

46、3.推理法:推理的结论一定是原文有这层意思,但没有明确表达的。推理要根据文章的字面意思,通过语篇、段落和句子之间的逻辑关系,各个信息所暗示和隐含的意义,作者的隐含意等对文章进行推理判断。考生要由文字的表层信息挖掘出文章的深层含义,要能透过现象看本质。5阅读理解 Imagine a cat that does not need someone to clean up after it keeps an older person companyand helps them remember to take their medicine.That is the shared dream of th

47、e toy makerHasbro and scientists at Brown University in Providence,Rhode Island.The researchers received a$3-million-dollar award from the National Science Foundation for a special project.They want tofind ways to add artificial intelligence,or A.I.,to Hasbros“Joy for All”robotic The cat has already

48、 been for sale for two years.Though priced over 1000 dollars,it sold quitewell.It was meant to act as a“companion”for older people.Now the project is aimed atdeveloping additional abilities for the cat.Researchers at Browns Humanity-Centered RoboticsInitiative are working to decide which activities

49、older adults may need the most.They hope tomake the cat perform a small number of activities very well.Such activities include finding lostobjects and reminding the person to take medicine or visit their doctor.They also want to keepthe cost down to just a few hundred dollars.It is an idea that has

50、appealed to Jeanne Elliott.Her 93-year-old mother Mary Derr lives withher in South Kingstown.Derr has dementia(痴呆).The Joy for All cat that Elliott bought this yearhas become a true companion for Derr.The cat stays with Derr and keeps her calm while Elliott isat work.Elliott said a robotic cat that

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服