ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:62.88KB ,
资源ID:4325504      下载积分:6 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/4325504.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2019版英语人教版必修5训练:Unit+3+Section+Ⅰ—+Warming+UpPre-re(2).doc)为本站上传会员【天****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2019版英语人教版必修5训练:Unit+3+Section+Ⅰ—+Warming+UpPre-re(2).doc

1、2019版英语人教版必修5训练:Unit+3+Section+Ⅰ—+Warming+UpPre-readingReading+&+Comprehending+Word版含解析 Unit 3 Life in the future Section Ⅰ— Warming Up,Pre-reading, Reading & Comprehending 一、单词拼写 1.I won’t       (容忍)his rude behavior any more.  答案:tolerate 2.Students began to s      up their classroom afte

2、r class.  答案:sweep 3.His first speech as president made a strong       (印象) on his audience.  答案:impression 4.My father flashed a torch to      (引路) his friend.  答案:guide 5.Though        (提醒) several times,the man still forgot to attend the meeting.  答案:reminded 6.To my anger,he is        (不

3、断地)changing his mind.  答案:constantly 7.When they were talking with each other,I      (溜)into the room.  答案:slid 8.She was        (乐观的) about the future of the company but the others were pessimistic.  答案:optimistic 9.Ladies and gentlemen,please      (系牢)your safety belts.  答案:fasten 10.We ca

4、n’t travel to the United States this year for      (缺少)of money.  答案:lack 二、用方框中所给单词或短语的适当形式填空 guide take up lose sight of flash optimistic lack previous impression constantly remind 1.When he looked up again,he           the plane which he saw just now.  答案:lost sight of 2.He       words t

5、o express what he was thinking.  答案:lacked 3.The film        me of what I had seen in the United States.  答案:reminded 4.His performance made a deep         on me.  答案:impression 5.The light on the top of the police car was        .  答案:flashing 6.We must be       by our sense of what is righ

6、t and just.  答案:guided 7.He is her       supporter.  答案:constant 8.My father told me to buy some gifts some day        to the Mid-autumn Festival.  答案:previous 9.He said the work         all his time.  答案:took up 10.There are        signs for the company’s future.  答案:optimistic 三、完成句子 1.

7、他给他的学生留下了很好的印象。 He has                       his students.  答案:made a good impression on 2.你爸爸从什么时候开始画画的? When did your father           drawing?  答案:take up 3.我不确定自己是否能够通过即将到来的考试。                whether I can pass the coming exam.  答案:I am uncertain 4.经过细心的照料,他完全复原了。 After being taken goo

8、d care of,he                    .  答案:was back on his feet 5.小偷溜进了房间。 The thief           the room.  答案:slid into 四、用所给单词的适当形式填空 1.Before you set out to climb the mountain,your shoelaces should be        (fasten).  答案:fastened 2.We will remain        (optimism),whatever the result may be. 

9、答案:optimistic 3.If you leave the room,remember to turn off all the        (switch).  答案:switches 4.The final between the two teams made a deep         (impress)on the fans.  答案:impression 5.      (press)firmly on the wound helps stop the bleeding.  答案:Pressing 6.In cold winter,many wild anima

10、ls may die from        (lack)food.  答案:lacking 7.The girl was brought up in comfortable          (surround).  答案:surroundings 8.There will be      (guide)walks around the park.  答案:guided ★五、阅读理解 A Scientists are developing the next generation of robot-driven cars and predict they could be c

11、arrying humans around by the year 2030. The first wave of intelligent robot cars,capable of understanding and reacting to the world around them,will be tested this November in a competition run by the US Defense Advanced Research Projects Agency. Scientists are developing vehicles(车辆)which will no

12、t only be driven by robots independently,but will be able to operate in a complicated city environment.“In the past it was sufficient for a vehicle just to perceive(察觉)the environment,” said Sebastian Thrun,a professor at Stanford University. “The new challenge will be to understand the environment

13、The robot must be able to recognize another car,to understand that it is moving and that it will interact(互相影响)with it as it gets closer.”Stanford’s entrant(参加竞赛者)“Junior” is a changed 2006 Volkswagen Passat whose steering,throttle(节流阀)and brakes all have been modified by engineers. Lasers fitted

14、on the car bumpers,radar and global positioning systems feed data into the on-board computer to determine its location and position.Thrun predicted that advances in artificial intelligence would lead to driverless cars on the roads by 2030. “Today they can drive about 100 miles,by 2020 I expect thi

15、s to go to a million miles,” he said.“By 2030 you’ll be able to see them on the highway,with driving reliability that will beat humans.” “We believe this technology will affect all of us.It is going to have enormous significance for people who can’t drive because of disabilities or because they are

16、 ill or impaired.” Thrun said he believed robot-driven vehicles would be deployed in war zones before they were seen in everyday civilian environments. 1.Compared with the old robot-driven cars,the new ones    .  A.can understand orders from humans B.can perceive the environment C.are modified t

17、o be completely computer-controllable D.not only can understand the environment but also can react to it 答案:D 解析:细节理解题。由第四段中的“The new challenge will be to understand the environment.The robot...understand that it is moving and that it will interact with it as it gets closer.”可以得出答案。 2.The underl

18、ined word “sufficient” in the third paragraph means “   ”.  A.unbelievable B.enough C.useful D.wonderful 答案:B 解析:词义猜测题。由sufficient所在的句子“In the past it was sufficient for a vehicle just to perceive the environment...”的含义“过去,车辆只有能够察觉环境就足够了……”可知sufficient与enough是同义词。 3.According to the passage,whi

19、ch of the following statements is NOT true about “Junior”? A.It is controlled by a robot or a computer. B.Some of its parts have been modified by engineers. C.It was invented by Sebastian Thrun. D.It is valuable. 答案:C 解析:细节理解题。由第四段最后一句中的“Stanford’s entrant ‘Junior’”可知Junior不是由Sebastian Thrun发明

20、的。 4.Which of the following is NOT true? A.Disabled people cannot use the car. B.There is a computer in the car. C.The car will be able to travel very fast by 2030. D.The car can be easily located no matter where it is. 答案:A 解析:细节理解题。由最后一段的“It is going to have enormous significance for people

21、 who can’t drive because of disabilities...”可知答案。 B A strange accident put my eyesight in danger.A quick operation fixed things,but recuperation(恢复)was slow.Then I learned to see the world in another way. The accident happened so fast that I wasn’t sure what hit me.Somehow,my 85-pound yellow dog

22、Harry,had managed to kick me in my left eye with his leg while he slept.My eye hurt badly. I knew immediately something was wrong.My left eye wouldn’t move together with my right one.After a couple of minutes,the movement of my left eye seemed to return to normal.I shook it off and began my day,sli

23、ghtly worried,but sure it was nothing.  Late the following afternoon,I noticed a curtain of blackness in the lower right corner of my left eye as I was walking down the hall at work.I ran into my office and called my ophthalmologist(眼科医生).Trying to stay calm,I raced across town and made it to his o

24、ffice within 15 minutes.After a three-hour operation,I couldn’t lift my head for the first week. While I recuperated,life went on.My boyfriend took care of me and our dogs,Homer and Harry.After a full day at work he fed us,got us everything we needed,and then went to the hospital,where his mother l

25、ay dying.She sent some of her flowers home with him to me.I never got the chance to see her again. I returned to work after three months at home.Slowly my left eye has returned to normal.I appreciate a lot more since my injury:the ability to see the world;to have a safe home and roof over my head;t

26、o have both my parents alive and in good health;to laugh at my sweet,silly dogs;and to be fortunate enough to share my life with someone who loves and cares for me. 5.What happened to the author? A.Someone hit her on the head. B.Her dog hit her in the left eye. C.A stone hit her in the left eye.

27、 D.She suffered from a deadly disease. 答案:B 解析:细节理解题。由第二段可知,作者养的狗在睡梦中踢中了她的左眼。 6.What does the phrase “shook it off ” mean? A.The author shook her left eye. B.The author killed Harry. C.The author beat Harry. D.The author forgot about it. 答案:D 解析:推理判断题。由该词组所在句子的后半句“...began my day,slightly

28、worried,but sure it was nothing”可知,作者对于发生的事情没有放在心上。由此可推出“作者忘却了这件事情”。 7.From the passage we can learn that    during the author’s recuperation.  A.the author lost her eyesight B.the author’s boyfriend left her C.the mother of the author’s boyfriend died D.the author’s mother was sent to the hos

29、pital 答案:C 解析:推理判断题。由第五段最后三句,尤其最后一句“我再也没有机会见到她”可以推出,作者男友的妈妈去世了。 8.What does the author mainly tell us? A.One story that happened to herself. B.One funny story that happened to her boyfriend. C.One interesting accident to make us laugh. D.How her boyfriend loves her. 答案:A 解析:主旨大意题。本文主要讲述作者自己

30、的一次经历以及自己从这次经历中所感悟到的事情。四个选项中,只有A项的叙述与文意相一致。 ★六、短文改错 Of all my teachers,Mr Moore is the one who impress me most.He is 34,so he looks young for his age.And he’s one of the most popular teacher in our school.Mr Moore pays more attention to his way of teaching,comparing with other teachers.He tries di

31、fferent ways make his classes actively and lively.On his opinion,we should not only know “what”,but understand “why”.So instead of giving us answers immediately,he encourages us to think by myself whenever he puts forward questions.With his help,we’ve learned from how to settle problems.He leads us to such the wonderful world of “why” that we all admire and respect him. 答案: 第一句impress→impresses 第二句so→but 第三句teacher→teachers 第四句comparing→compared 第五句make前加to 第五句actively→active 第六句On→In 第七句myself→ourselves 第八句 去掉from 第九句the→a - 7 - / 7

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服