ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:702.71KB ,
资源ID:4198960      下载积分:10 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/4198960.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(长沙专版2020中考英语复习方案速测05B阅读技能试题.docx)为本站上传会员【可****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

长沙专版2020中考英语复习方案速测05B阅读技能试题.docx

1、速测(五)B 阅读技能 (建议用时:30分钟) Ⅰ.图表理解 理解阅读下面的图表,从题中所给的A、B、C三个选项中,选出最佳选项回答问题或完成句子。 A 1.According to the diagram, about     of people like watching Educational programs. (  )  A.19% B.5% C.17% 2.     is/are the most popular program of all. (  )  A.News     B.TV shows C.Sports shows

2、 B Invitation to a Going-away Party Thursday, 19th March Dear Joy and Mary, You are invited to a farewell for the “GREEN FAMILY'S VISIT TO AFRICA” Departure(启程) date:4th May The best part of our big adventure to Africa will be when we come face-to-face with elephants, lions, crocodiles and o

3、ther African wildlife.We have always wanted to do this. Party given by:Mr.and Mrs.Green, Tom and John Date:Saturday, 11th April 2019 Time:5:00 p.m.to 10:00 p.m. Place:29 King Street, New Town, Sydney Reply by:Thursday, 2nd April Phone:6458515 Food and drinks will be prepared at the party. P.

4、S.This event is NOT to be missed! We hope to see you there! 3.The invitation is sent to    . (  )  A.Mr.and Mrs.Green     B.Joy and Mary C.Tom and John 4.The party will take place on     . (  )  A.March 19th B.May 4th C.April 11th 5.We can know from the invitation that     . (  )  A.the

5、 Greens will go to Africa to see some African wildlife B.the Going-away Party will last for 4 hours C.the party will not provide food and drinks Ⅱ.短文理解 阅读下面的短文,从题中所给的A、B、C三个选项中,选出最佳选项回答问题或完成句子。 A friend wrote me a letter a few weeks ago.He felt hopeless at the time.He ended his letter with this

6、 question, “We can't really change this crazy world we live in, can we?” I replied to him and started my own letter with these words, “Yes, we most certainly can!” I can still remember someone who changed my world.She was a music teacher at my primary school.She was good at playing the guitar.I wan

7、ted to impress her.However, I didn't know how to play any instrument. One day, she let me try playing her guitar.I did my best, but could only stumble along.When I was done, I put my head down.“I guess I am not very good,” I told her.She looked at me with her kind eyes, smiled at me and said, “We a

8、re all good at something.You just need to find out what you are good at.Then, you can share it with the world.”  Those simple words changed me.They planted a seed(种子) in my soul that continues to grow to this day.They made me realize that I had something good inside me.I just had to find it and sha

9、re it. Can you change the world? Yes, you can!You can change it through one choice, one person, or one kind act at a time.All you have to do is share your goodness.Mother Teresa once said,“God doesn't ask us to do great things, only small things with great love.” So make your love great! 6.Whose w

10、ords changed the writer's life? (  ) A.His friend's. B.The music teacher's. C.Mother Teresa's. 7.What do the underlined words “stumble along” mean in Chinese according to the passage? (  ) A.蹒跚前行 B.使劲按压 C.断断续续弹奏 8.Why did the writer mention his music teacher? (  ) A.To introduce his musi

11、c teacher to his friend. B.To impress his friend with his music talent. C.To give an example of someone who changed his world. 9.In what order did the following events take place? (  ) a.The writer received his friend's letter. b.The writer tried to encourage his friend with his reply. c.The w

12、riter tried to play his teacher's guitar. d.The writer learned something from his teacher's words. A.c-d-a-b B.b-c-d-a C.a-b-c-d 10.What is the main idea of the story? (  ) A.Nobody can be good at everything. B.We can change the world by sharing our goodness. C.People should never chan

13、ge the world they live in. Ⅲ.语篇补全 阅读下面的短文,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项补全短文。选项中有一项为多余选项。 Thousands of years ago, people didn't live in cold places because they didn't know how to keep themselves warm.Later they learned to make clothes.When an animal was killed, they made use of its skins to cover their b

14、odies. 11.       Nature is people's good friend.It once helped people find fire, when lightning hit a forest and started a fire. 12.     The fire kept them warm, and also frightened wild animals.Soon people found the food cooked tasted much better, so they began to use the fire to cook food.  But

15、people still didn't know how to make a fire.When they got a fire from the forest, they tried to keep it burning.13.       But later they found different ways to make fire.For example, they made fire by burning wood or knocking two pieces of stones. Today it's easy for people to make fire because t

16、hey have matches, lighters and different kinds of heaters. 14.     A.If it went out, they had to wait for years. B.The skins keep them warm. C.They can make fire at any time they need. D.People took some of this fire to their homes. E.People didn't know how to use fire. Ⅳ.阅读表达 阅读下面的短文,然后根据短文

17、内容回答问题。 When she was 11, Jasmine Laurence had some trouble with her hair.She used a bad hair product and lost a lot of it within only two months. “It was terrible and embarrassing,” Jasmine, now 15, said.“I tried to hide it but it was still noticeable(明显的).After that, I was worried a lot and refus

18、ed to talk to anyone.” Jasmine said she didn't use chemical hair products anymore.She began to look for natural products on the Internet.But she failed.Then, she started mixing her own hair oils and shampoos.In less than a year, Jasmine made the perfect combination(结合) for hair.She tried it and her

19、hair started to come back.Soon, friends and family were asking about what she used.Jasmine knew she had a hot product.After going to a camp for young business people, Jasmine had another big idea—to start her own business.She found ingredients(成分) and learned how to buy them all on the Internet. No

20、w, at age 15, Jasmine is the boss of Eden Body Works, a company based in New Jersey, US.It sells all-natural hair and body care products.Big shops are interested in her products and would like to cooperate with her.“We met with the Wal-Mart store,” she said.“Soon we're going to sell our products wit

21、h them.” Soon, Jasmine will be a millionaire. 15.When did Jasmine Laurence lose a lot of her hair?   16.Why did her hair start to come back?   17.How did she get the ingredients to ma

22、ke the perfect combination?   18.What kind of products does Eden Body Works sell?   19.What do you think will happen to Jasmine Laurence?

23、     【参考答案】 Ⅰ.A 1—2 BA B 3—5 BCA Ⅱ.[主旨大意]文章主要讲述了作者小学的音乐老师用简单的几句话改变了作者的一生。故事告诉我们:当你遭遇失败时,不要急于否定自己,每个人都有自己的长处和强项,你需要做的只是找到自己的长处。 6.B 细节理解题。根据第四段第一句“Those simple words changed me.”可知是音乐老师的话改变了他的生活。故选B。 7.C 词义猜测题。根据第二段最后一句“However, I didn't know how to play any instrument.”然而,我不知道怎么演奏乐器

24、和第三段第四句“I guess I am not very good,”我想我不是很优秀可以推测作者演奏地断断续续。故选C。 8.C 推理判断题。根据短文最后一段内容介绍可知作者的目的是举例说明一个人可以改变世界,故选C。 9.C 语段排序题。根据文章的内容描述,首先收到朋友的来信,朋友感到绝望,他想用事例来鼓励他;接着就举例他的音乐老师让他弹奏小提琴;通过弹奏表演,老师的话语鼓励了他,从而改变了他的一生,所以C的顺序符合文意。故选C。 10.B 主旨大意题。通读全文内容可知,文章主要讲述了作者小学的音乐老师用简单的几句话改变了作者的一生。说明可以通过分享我们的善良来改变世界。故选B。 Ⅲ.11—14 BDAC Ⅳ.15.When she was 11. 16.She tried the perfect combination she made. 17.She bought the ingredients on the Internet. 18.All-natural hair and body care products. 19.She will be a millionaire/very rich… 6

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服