ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:654.33KB ,
资源ID:4195925      下载积分:10 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/4195925.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(徐州专版2020中考英语复习方案第04篇语篇速测05完形填空+阅读理解B+任务型阅读试题.docx)为本站上传会员【可****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

徐州专版2020中考英语复习方案第04篇语篇速测05完形填空+阅读理解B+任务型阅读试题.docx

1、语篇速测(五) 完形填空+阅读理解B+任务型阅读 (限时:30分钟) Ⅰ.完型填空  I was having lunch at a restaurant when a pretty girl walked in and sat down at a table waiting for her friend. It didn't 1  long before I saw she was trying to stay hidden from other people's stares. And my  2  sank.   You could see her hair was fal

2、ling out. At such a young age, she was receiving chemo(化疗). I ached for her, imagining what it must be like to go through this. I needed to send a  3  of hope to this girl. But  4 ?   Then I had a good idea! I called over her waitress and explained that I wanted to buy the girl and her friend's  5

3、   but she couldn't tell her it was me. I  6  her a note to give to the girl. The note  7  as follows:  “Someone today thought you were beautiful; someone today thought your eyes lit up the world; someone today cared and wanted you to know this.  8  the rest of your day, pretty young lady.”   Abo

4、ut 15 minutes later the young girl asked for her  9 . As she was told it was paid for, she looked puzzled and asked who and why. The waitress  10  handed her the note and informed her that the gentleman who had done it had left, so as to keep me secret.  I watched as she  11  read the note. Tears w

5、elled up in her eyes, for only a moment, and then came the smile! A huge, beautiful,  12  smile! She lit up the room and then sat up straight, not caring who saw her. Her friend also smiled, not for what was done but  13  her friend was feeling beautiful again.  It's not how we look or what we have

6、  14 is it how much money we can earn. It's all about how much we  15  and what we do, even if it's making someone feel pretty only for a moment.  Yes, lunch cost only a few dollars but you see the wonderful part, and the magic was free. (  )1.A.take B.cost C.remain D.last (  )2.A.mind B.he

7、ad C.body D.heart (  )3.A.sentence B.word C.message D.lesson (  )4.A.what B.how C.when D.where (  )5.A.breakfast B.coffee C.supper D.lunch (  )6.A.brought B.handed C.awarded D.showed (  )7.A.read B.wrote C.spoke D.looked (  )8.A.Finish B.Enjoy C.Like D.Accept (  )9.A.menu B.

8、order C.change D.bill (  )10.A.sadly B.seriously C.simply D.similarly (  )11.A.loudly B.finally C.slowly D.quickly (  )12.A.hopeless B.hopeful C.helpful D.helpless (  )13.A.after B.that C.while D.because (  )14.A.nor B.or C.both D.either (  )15.A.win B.care C.realize D.cheer

9、 Ⅱ.阅读理解 Devon Gallagher, a college graduate from Philadelphia, wants the world to know exactly where she's been during her worldwide vacation in a special way. The traveler, who was born with a congenital bone disease(先天性骨病), lost her right leg at the age of four. Although she had a hard time at

10、first, she now thinks that nothing can stop her living her best life. To spread that message, Gallagher shares photos of her travels around the world online, and writes her location across her artificial leg(假肢) before taking a picture. Now she has been taking pictures across Europe, all with the w

11、ell-known locations written on her artificial leg. “I get a new leg every two years and I can choose the design (设计) on it. One day I had a sudden idea to get a chalkboard,” Gallagher said. “My mum and grandmother didn't like the idea, but my friends liked it and told me to go for it, so I did.” G

12、allagher said people often stared when she was writing on her leg. But once she shared the photos, she received only positive feedback(正面的反馈). “My leg hasn't stopped me doing anything I've wanted to do, and I've been able to keep up with my peers(同龄人) and lead a pretty great life.” Gallagher shows

13、us that you should never let anything stand in the way of your dreams. And if you run into difficulties, get creative with it—because if life gives you an artificial leg, make art. 1.Gallagher has only one leg because she     .(  )  A. was born with one leg B.had a car accident at the age of 4 C

14、got hurt at college D.had a congenital bone disease 2.A(n)     is written on Gallagher's artificial leg each time she takes a picture.(  )  A. disease B.location C.message D.idea 3.Gallagher has been sharing pictures to     .(  )  A. help her friends to spread the message B.make her mum and

15、 grandmother happy C.tell the world how wonderful her vacation is D.show that nothing can stop her living her best life 4.When people saw Gallagher's pictures, they     .(  )  A. didn't like her idea B.gave her positive feedback C.laughed at her dream D.helped her choose the design of her leg

16、 5.The best title of the passage is     .(  )  A. The Secret to Success B.Face Difficulties with a Smile C.Wonderful Photos D.A Vacation to Remember Ⅲ.任务型阅读 A)根据短文内容及首字母提示,写出所缺单词,使短文内容完整、正确。   Diana is Australian. She once 1.w     in a big company. She lived with her friend in a comfortable

17、apartment and drove to work. She travelled to many 2.p    , but she seldom took the plane. She was afraid of flying.  One day, Diana saw a TV program about ORBIS. She learnt about the Flying Eye Hospital. She wanted to help poor people 3.w     eye problems, so she made up her mind to train as a nur

18、se and attended courses after work.  Diana is working for ORBIS now. She has to travel over 300 days a year. She is getting used to 4.t 4  by plane.   Diana enjoys her work. She is 5.g 5  to be able to help people see again. She does not have as much money as before, but she thinks her life is mor

19、e meaningful.  B)阅读短文,按要求回答问题。   Some bad habits are making you grow older fast. Cut down the following habits today for a more beautiful, healthier tomorrow. ◆Waiting for your sadness to go away Sadness isn't just uncomfortable; it also makes you become older fast. Take yourmental(精神的) health a

20、s seriously as your physical health. If you've been fighting with your sadness for more than two weeks,be sure to find professional help. Paying no attention to your sadness or just waiting without doing anything can do harm to your mental health and make you older. ◆Having a cigarette or two on we

21、ekends If you smoke only when you are with your friends on weekends, can you keep away from the harmful effects of smoking? The answer is “No”. Smoking can break down your skin's elasticity(弹性). Your smoking habit may even make your hair become gray. Changing your smoking habit is changing your lif

22、e. ◆Having a long to-do list day after day It's normal to have a to-do list in our “go, go, go” daily life. But if you're always running from one thing to the next, and caught in too much business, you are turning older fast, because your too long to-do list makes you tired and under lots of stres

23、s. Stress can cause heart disease, high blood pressure and other physical diseases. It can also cause mental health problems or make the problems worse and worse. 6.How many bad habits does the writer list?

24、 7.If you can't get out of your sadness, what should you do? 8.What are the harmful effects of smoking?

25、 9.List two kinds of physical diseases that can be caused by stress. 10.What's the author's purpose in writing the passage?

26、 【参考答案】 Ⅰ.1—5 ADCBD 6—10 BABDC 11—15 CBDAB Ⅱ.[主旨大意]本文是一篇记叙文。文章讲述了Devon Gallagher很小就失去了右腿,她在环球旅行时在假肢上记录她到过的地方。她的行为得到了人们的正面支持。她的事迹告诉人们学会微笑面对困难,创造自己的生活。 1.D 细节理解题。根据短文第二段第一句“…who was born with a congenital bone disease, lost her right leg at the age of four.”可知

27、答案。故选D。 2.B 细节理解题。根据短文第三段最后一句“…all with the well-known locations written on her artificial leg.”可知答案。故选B。 3.D 细节理解题。根据短文第二段最后一句“…she now thinks that nothing can stop her living her best life.”和第三段第一句“To spread that message, Gallagher shares photos of her travels around the world online…”可知她分享照片的目的

28、是想表明,什么也不能阻止她过上最好的生活。故选D。 4.B 细节理解题。根据短文第五段第二句“…she received only positive feedback.”可知答案。故选B。 5.B 标题归纳题。本文讲述Devon Gallagher很小就失去了右腿。在环球旅行时,她在假肢上记录她到过的地方。她的事迹告诉人们学会微笑面对困难,创造自己的生活。故选B。 Ⅲ.A)1.worked 2.places 3.with 4.travelling 5.glad B)[主旨大意]本文是一篇说明文。文章主要介绍了一些加速衰老的坏习惯,并建议人们改掉它们。 6.Three 7.I would find professional help. 8.Smoking can break down your skin's elasticity, and it may even make your hair become gray. 9.Heart disease and high blood pressure. 10.To ask people to cut down three bad habits and keep healthy. 5

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服