ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:665.94KB ,
资源ID:4195910      下载积分:10 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/4195910.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(长沙专版2020中考英语复习方案速测06B阅读技能试题.docx)为本站上传会员【可****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

长沙专版2020中考英语复习方案速测06B阅读技能试题.docx

1、速测(六)B 阅读技能 (建议用时:30分钟) Ⅰ.图表理解 阅读下面的图表,从题中所给的A、B、C三个选项中,选出最佳选项回答问题或完成句子。 A Survey about What Students Do in the Summer Vacation The students The things they do in the summer vacation Feelings 80% Study in some training schools Bored 50% Get together with classmates Happy 40% Play c

2、omputer games Excited 20% Do chores at home Tired 1.Most students     in the summer vacation. (  )  A.learn some subjects       B.play computer games C.do chores at home 2.According to the survey, what the students like to do is to    . (  )  A.do chores at home B.study in the

3、training school C.get together with their classmates B   The traditional Chinese lunar calendar(农历) divides the year into 24 solar terms(节气).Start of Spring(立春), the 1st term of the year, begins on February 5th and ends on February 17th this year. Start of Spring marks the beginning of spring.Af

4、ter that plants turn green and everything will be brought back to life.People can clearly see that the daytime is becoming longer and the weather is becoming warmer. Here are some activities about the Start of Spring: 1.Flying kites 2.Erecting(使直立) the egg 3.Biting the spring(咬春) 4.Holding sp

5、ecial ceremonies to welcome the spring 3.How many days does Start of Spring last this year? (  ) A.Twelve. B.Thirteen. C.Fourteen. 4.Which of the following is TRUE according to the passage? (  ) A.Start of Spring began on January 5th last year. B.The temperature still remains the same aft

6、er the Start of Spring. C.Start of Spring shows the beginning of spring. 5.What do people NOT do during Start of Spring? (  ) A.Hold a ceremony to greet the spring. B.Make the egg stand. C.Make kites with friends. Ⅱ.短文理解 阅读下面的短文,从题中所给的A、B、C三个选项中,选出最佳选项回答问题或完成句子。 A king took a monkey for a pe

7、t.He always kept him close at hand for fun.The monkey fed on rich dishes that the king gave him and grew large.He was given respect by all people around the king.The king, loved and trusted him so much that he even gave him a sword(剑) to carry. Near the palace the king had a garden.Early in the spr

8、ingtime the king noticed how beautiful the garden was and bees were flying from flower to flower.Overcome by love, he entered the garden and ordered all his servants to wait for him at the entrance. After walking through and enjoying the garden, he grew tired and said to his monkey, “I want to slee

9、p a little while in this arbor(凉亭) of flowers.Take care that nothing disturbs(打扰) me!” Having said this, the king fell asleep. Soon, a bee flew up and landed on the king's head.Seeing this, the monkey went over to drive it away. But the bee came over to the king again and again.Finally, filled with

10、 great anger, the monkey drew his sword and killed the bee.However, he also broke the king's head into halves. 6.The monkey was given a sword because he was    . (  )  A.trusted B.respected C.clever 7.Who did the king enter the garden with? (  ) A.Nobody.     B.His guards.

11、C.The monkey. 8.Why did the king want to have a sleep in the garden? (  ) A.He was lazy.     B.He was too tired. C.He didn't want to be disturbed. 9.Which of the following is true according to the text? (  ) A.The king's garden was far from the palace. B.The monkey killed the king with

12、the sword. C.The king went into the garden to look after the flowers. 10.Which is the best title for the passage? (  ) A.The Favorite Pet     B.The Brave Soldier C.The Foolish Friend Ⅲ.语篇补全 阅读下面的短文,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项补全短文。选项中有一项为多余选项。 I have been in China for eight months.Every time I wan

13、t to lie on the grass, “Keep off the grass” signs make me nervous. 11.     Britons take grassland for granted (认为……理所当然).If it's a sunny day, people will sit on a bed of grass and relax in the sun's warmth.This gives you the chance to listen to surrounding(周围的) nature. 12.     Also, in most campus

14、es (校园), grass fields act like a soft study desk for students to read books and learn. 13.    There, families can set up a picnic and children can play games with each other.  14.    In some parks, there are different grasslands for people to relax and play sports on.If people want to relax, they'

15、d better choose the right field, or they may feel the full force(力量) of a soccer ball!  A.Maybe it's a bird singing to another, or the soft wind that brings you cool air. B.In the UK, whether it's in fields of wild grass or in well-kept national parks, people make the most of green grass. C.Howev

16、er, there is a rule to enjoy the green grass. D.Or it can be used to just talk, laugh and play on. E.Besides, families love spending their weekends on the grass in parks. Ⅳ.阅读表达 阅读下面的短文,然后根据短文内容回答问题。   Antarctica( 南极洲)is the coldest place on the earth, but every year thousands of tourists go th

17、ere. Why do they go there? There are no famous buildings, no hotels and no restaurants. There are some beaches, but nobody wants to go swimming. Why do people want to take a vacation in Antarctica?   Most people go to see the birds, the animals and the amazing scenery. There are seals(海豹)lying on t

18、he ice. There are whales swimming in the ocean. You can also watch penguins jumping into water from icebergs(冰山). It's one of the last untouched places on the planet.   It's possible to visit Antarctica by plane, but most people go there by ship. That's because the ships are comfortable places to s

19、tay, and the journey(by sea) is part of the vacation. All tourists visit Antarctica in summer. In winter it's too cold for visitors, but in summer—from November to March—it's warmer than many people think. In some parts of Antarctica in January, it's about 0℃. So it can be warmer there than it is in

20、 Beijing in January. When you visit there, you don't need to bring a lot of special clothes. Instead, you need to bring sunglasses. The sunshine on the snow and ice is very bright.   Tourists are not the only people who go to Antarctica. In the summer months there are about 4,000 scientists and oth

21、er people living and working there, and a few of them stay for the long, drank winters. Tourists can visit some of these people and learn about their work in this amazing place. 15.Why do most tourists visit Antarctica?  

22、16.How can people go to Antarctica?   17.When is the best time for people to visit Antarctica?   18.It's warm in Antarctica in July, isn't it?

23、   19.Who also go to Antarctica besides the tourists?     【参考答案】 Ⅰ.A 1—2 AC B 3—5 BCC Ⅱ.[主旨大意]皇帝非常喜欢一只猴子,竟然让它佩戴了宝剑。在一个明媚的春日,皇帝在花园里游玩,累了想休息一下,就吩

24、咐猴子什么也不能打扰他的睡眠。而一只蜜蜂飞来飞去,惹恼了那只猴子,它一怒之下用宝剑杀死了那只蜜蜂,当然,也砍死了皇帝。 6.A 细节理解题。根据第一段最后一句“The king, loved and trusted him so much that he even gave him a sword to carry.”可知,皇帝对这只猴子非常疼爱与信任。故选A。 7.C 细节理解题。根据第三段第一句“After walking through and enjoying the garden, he grew tired and said to his monkey”可知皇帝是带着那只猴子进

25、入花园的。 8.B 细节理解题。根据第三段第一句“…he grew tired and said to his monkey…”可知,皇帝疲惫了想休息一下。故选B。 9.B 细节理解题。根据第二段第一句“Near the palace the king had a garden.”可知A项错误;根据第四段最后一句“However, he also broke the king's head into halves.”可知,猴子用剑杀死了皇帝,B项正确;根据第二段可知,皇帝是被花园里的美景所吸引才去花园游玩的,C项错误。故选B。 10.C 标题归纳题。细读全文可知,皇帝是非常信任那只猴子的

26、把它当作自己最好的朋友,什么事情都安排它去做,可是最后,为了赶走飞在皇帝头上方的一只蜜蜂,那只猴子用剑杀死了那只蜜蜂,当然也将皇帝的头劈成了两半,由此可知,那只猴子是多么愚蠢!故选C。 Ⅲ.11—14 BAEC Ⅳ.15.(Because they go) To see the birds, the animals and the amazing scenery. 16.By plane or by ship. 17.From November to March./Summer. 18.No, it isn't. 19.(About 4,000) Scientists and other people. 6

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服