ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:247.24KB ,
资源ID:3828946      下载积分:6 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3828946.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2020-2021学年高二英语(人教版必修7)单元评估检测(三)-Word版含答案.docx)为本站上传会员【快乐****生活】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2020-2021学年高二英语(人教版必修7)单元评估检测(三)-Word版含答案.docx

1、单元评估检测(三) (时间:120分钟,满分:150分) 第Ⅰ卷 第一部分:阅读理解(共两节,满分60分) 第一节(共15小题;每小题3分,满分45分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 A Over the last six years I have learned what patience is.Growing up I did not have this virtue(优点) and it is a very important virtue to have.Now I can see that if you are patient

2、 you will almost always get what you want if you are supposed to have it.I gained patience when I lost my freedom.I knew that I would eventually get it back in time. I was locked up in prison for a period of six years because at 19 years old I was playing with a handgun and I accidentally shot and

3、killed my friend.The first couple of years was the hardest.I was always stressed out about everything.Time was dragging by because I was always paying attention to it.While I was locked up,Tom who I talked to helped put this virtue in me.He told me that it was possible that he would never make it ho

4、me but that being patient and believing that one day he would was what had made him feel better.After a while I realized why he said a lot of things to me.Once I stopped paying attention to the days and just kept in mind that I would get freedom,it seemed that my time passed quickly. Now I am home

5、and can see that patience paid off for me.I now use this virtue in my daily activities.I know that sometimes life gets hard and that it will pay in the end to stay patient and not to get discouraged.So if you are having a hard time in life,be patient and it will eventually work out one way or anothe

6、r. 【解题导语】 在本文中作者叙述了自己的经受,告知读者做到急躁的重要性。 1.We can learn from the passage that the writer________. A.got patience in prison B.always wants to know what patience is C.began to teach others how to be patient D.is a successful man now through failure 解析:选A。细节理解题。依据第一段“Over the last six years I hav

7、e learned what patience is.”和“I gained patience when I lost my freedom.”可知,作者在狱中学会了有急躁。 2.The writer was put in prison because he________. A.sold handguns B.stole a handgun C.played handguns with friends D.killed his friend accidentally with a handgun 解析:选D。细节理解题。依据其次段“I was locked up in priso

8、n for a period of six years because at 19 years old I was playing with a handgun and I accidentally shot and killed my friend.”可知,作者由于用手枪误杀伴侣而入狱。 3.During the first few years when he was in prison the writer________. A.made a couple of good friends B.thought time passed too slowly C.felt his lif

9、e was full of unexpected things D.was very nervous and frightened 解析:选B。细节理解题。依据其次段“The first couple of years was the hardest...Time was dragging by because I was always paying attention to it.”可知,作者认为时间过得太慢了。 4.How did Tom make himself feel better? A.By admitting his mistakes. B.By helping oth

10、ers. C.By being patient and believing he would be set free. D.By thinking he would succeed. 解析:选C。细节理解题。依据其次段“He told me that it was possible that he would never make it home but that being patient and believing that one day he would was what had made him feel better.”与后句“...kept in mind that I w

11、ould get freedom,”可知,这个人有急躁并信任某天会被释放,这使他心情好点。 B Dozens of dolphins swam out of the polluted waters of Haifa harbor on Tuesday.This was the first time that dolphins had visited this crowded Mediterranean port,and researchers were surprised and delighted by the unexpected event. Between 40 and 50

12、 of the dolphins appeared in the busy port on Tuesday morning,obviously drawn by the fish­rich waters of Haifa Bay. However,the bay is also full of harmful chemicals.Aviad Sheinin,professor of Haifa University’s Maritime Studies Department,said he didn’t think the dolphins were harmed by the pollut

13、ion,but that he hoped they would swim back to sea soon.“It seems that they are quite relaxed.They don’t seem to be stressed,”he said. Haifa Bay is lined by chemical companies that have been pouring poisonous waste into the water for decades.While pollution levels have dropped in recent years,t

14、he water is still considered a health hazard (隐患). “There are lots of fish in Haifa port.Unfortunately we couldn’t tell the dolphins that the fish are not healthy,and I don’t know what the result will be,”he told Israel Army Radio. Hundreds of Haifa residents gathered around Haifa Bay to see the i

15、nteresting sight,and researchers said this provided a rare chance to film and study the rough­toothed dolphins.In addition to the dozens of dolphins which swam into the port on Tuesday,a similar number stayed outside the breakwater (防波堤).Later Tuesday the dolphins left the port but remained near the

16、 entrance and Israel’s coast guard was patrolling (巡逻) the area to try to make sure the dolphins didn’t re­enter the poisonous waters. Relatively little is known about rough­toothed dolphins,which are usually found in deep and warm tropical waters. 5.Haifa Bay is full of harmful chemicals which ar

17、e caused by________. A.unhealthy fish B.ships C.chemical companies D.residents living nearby 解析:选C。细节理解题。由第四段第一句可知这些有害的化学物质是化工厂排放到水中去的。 6.Aviad Sheinin’s words suggest________. A.he was curious about the dolphins B.the dolphins might affect the existence of fish in Haifa port C.he would do

18、research on the dolphins D.he would be uncertain about what will happen to the dolphins 解析:选D。推理推断题。由第三段其次句“...he didn’t think...but that he hoped...”可推知。 7.When learning the dolphins entered Haifa port,hundreds of Haifa residents________. A.were curious B.felt upset C.went to drive them away

19、 D.were shocked 解析:选A。细节理解题。由倒数其次段首句“Hundreds of Haifa residents gathered around Haifa Bay to see....”可知当地的居民们很奇异   ,都跑去观看。 8.This passage mainly tells us that________. A.dolphins are well protected in Israel B.Haifa Bay is full of harmful chemicals C.dolphins made a surprise visit to the poll

20、uted harbor D.people love dolphins 解析:选C。主旨大意题。本文第一段为大事的总述,由此段可知本文主要说一群海豚出乎意料地游到了被污染的水域,然后又游了出来。 C The poultry (家禽) farming has already seen steep losses because of a sharp drop in market demand since the H7N9 virus outbreak began earlier this month,and it is expected to shrivel this year. “At

21、present,the company’s cold storage containing 5,000 metric tons is almost full of ducks since few people will buy,”said Zhao Binghe,a manager of a private company that processes ducks in Chifeng,in the Inner Mongolia autonomous region. The company processes an average of 30 million ducks every year

22、and nearly 60 percent of them are sold to markets in the Yangtze River Delta region,where the current bird flu cases are from.The company is now losing nearly 1 million yuan($163,000) a day,he said.Of course,Zhao’s company is not alone in suffering because of the recent H7N9 outbreak. “It is a cer

23、tainty that the poultry farming will shrink this year.Now I am also quite worried that many farmers may give up poultry farming in the future,since there are so many risks in the poultry farming,” Zhao said. Up to now,127 people had been infected with the H7N9 virus in China,27 of whom had died.Mor

24、e than half of them had been in contact with live poultry recently,though the source of this lesser­known virus is still unknown.Some of them worked in the business of live poultry while some bought live poultry at local markets. “Our research on the city’s cases showed that more than half of these

25、 cases were related to live poultry.One of the effective ways of preventing infection is to avoid contact with live poultry,” said Zhang Wenhong,director of the infectious diseases department of Huashan Hospital in Shanghai,at a lecture on H7N9 prevention and control on Thursday. So far,the city ha

26、s shut down 23 unlicensed poultry trading stalls and 119 roadside live poultry stands,and 34 flower and bird markets have been ordered to stop trading. 【解题导语】 由于禽流感的爆发,家禽业受到巨大的影响,产量直线下降,很多工厂因此蒙受极大的损失。 9.What’s the main idea of the passage? A.Zhao’s company suffers great losses because of bird flu

27、 B.127 people had been infected with the H7N9 virus in China. C.Bird flu influenced poultry farming greatly. D.The reason of the infection of the H7N9 virus. 解析:选C。主旨大意题。文章讲的是由于禽流感的影响,家禽业受到极大的损失,故答案选C。其余三项都是细节,故排解。 10.Which of the following is similar to the meaning of the underlined word“shri

28、vel”in the first paragraph? A.Shrink.         B.Expand. C.Disappear. D.Develop. 解析:选A。词义猜想题。依据前半句话可知,由于禽流感的爆发,家禽业损失严峻,因此,估量家禽业今年会缩水,故答案选A。shrink缩水;expand扩展;disappear消逝;develop进展。 11.From the passage we can infer that________. A.more poultry trading stalls may be shut down B.where the H7N9 vi

29、rus really comes from is still unknown C.doctors have discovered the source of the H7N9 virus D.the bird flu has been under complete control now 解析:选B。推理推断题。依据第五段中“though the source of this lesser­known virus is still unknown.”可以推知,H7N9 的源头照旧没有找到,故答案选B。 12.From the lecture of Zhang Wenhong we kn

30、ow that________. A.we should not work in the business of live poultry B.we should not buy any live poultry at local markets C.we should avoid contacting with live poultry D.we should avoid eating any meat and eggs 解析:选C。细节理解题。依据第五段中“More than half of them had been in contact with live poultry r

31、ecently”可知,一半以上的感染者与活家禽有接触,因此,我们应当避开接触活家禽,故答案选C。 D Monday,June 8,2009 is World Ocean Day,which the United Nations set to protect oceans.About 80 percent of life on Earth depends on oceans and coasts,and more than a third of humans live in coastal areas or on small islands.Oceans provide mankind

32、 with more than $21 million every year in goods and services,including food,energy,transportation and fun. But oceans are increasingly under threat from pollution,overfishing,destruction of habitats,and the effects of increased CO2.Here are some tips to preserve the oceans for future generations.

33、 Reduce your plastic use.Plastic waste forms large floating islands in the middle of oceans,giving off toxins (毒素)and killing sea life,including turtles,birds,and fish.Instead of plastic ones,use reusable shopping bags. ________Overfishing affects the majority of the world’s fisheries.So choose

34、 sustainable(可持续的)seafood at a store or a restaurant. Choose environmentally friendly household cleaners! Besides being better for your own health,these products are safer for the environment since what goes down the drain can end up in our oceans. Do background research before going on a beach­ho

35、liday.Before you stay in a hotel on the coast,ask staff what happens to their waste water and swimming pool water,and if they get their restaurant fish from sustainable sources. Keep your beach visit clean. When visiting the beach,take your trash with you and leave plants,birds and wildlife alone s

36、o everyone can enjoy them. Celebrate oceans. Take part in activities that restore and celebrate oceans.Support organizations that work to protect oceans. Also you can ask people around you,whatever their age,to join you in protecting oceans. 【解题导语】 海洋对人类的作用不行小视,但是近年来海洋的污染日益加剧,本文告知大家如何疼惜海洋。 13.Th

37、e underlined word “preserve”in the 2nd paragraph is the closest in meaning to “________”. A.recover        B.face C.enlarge D.protect 解析:选D。词义猜想题。下面给出的是几项疼惜海洋的措施,因此preserve此处意思接近protect。 14.What’s the best title for the 4th paragraph? A.Avoid fishing. B.Make careful seafood choices. C.Make

38、seafood by yourself. D.Stop eating seafood. 解析:选B。段落大意题。依据So choose sustainable (可持续的) seafood at a store or a restaurant.可知答案。 15.In which part of a magazine would you most probably read the passage? A.Ocean life. B.Beach travel. C.Ocean business. D.Environmental protection. 解析:选D。推理推断题。

39、本文告知大家如何疼惜海洋。因此最可能毁灭在“环保”版块。 其次节(共5小题;每小题3分,满分15分) 依据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Body language is the quiet,secret and most powerful language of all.It is said that our body movements communicate about 50% of what we really mean while words themselves only express 7%.So,while your mou

40、th is closed,just listen what is your body saying. Arms.__16__If you keep your arms to the sides of your body or behind your back,this suggests you are not afraid of taking on whatever comes your way.__17__If someone upsets you,just cross your arms to show you’re unhappy. Head.When you want to app

41、ear confident,keep your head level.If you are monitor in class,you can take on this position when you want your words to be taken seriously.__18__ Legs.Your legs tend to move around a lot more than normal when you are nervous or telling lies.If you are at interviews,try to keep them still. Posture

42、A good posture makes you feel better about yourself.__19__This makes breathing more difficult,which in turn can make you feel nervous or uncomfortable. Mouth.When you are thinking,you often purse (皱拢) your lips.You might also use this position to hold back all angry comment you don’t wish to show.

43、20__ A.If you are feeling down,you normally don’t sit straight,with your shoulders inwards. B.If you are pleased,you usually open your eyes wide and people can notice this. C.Outgoing people generally use their arms with big movements,while quieter people keep them close to their bodies. D.How

44、 you hold your arms shows how open and receptive you are to people you meet. E.However,it will probably still be noticed,and people will know you’re not pleased. F.However,to be friendly in listening or speaking,you must move your head a little to one side. G.Don’t say too much when you’re happy.

45、 答案:16~20.DCFAE 其次部分:英语学问运用(共两节,满分45分) 第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。 John Perry stood up and looked around again.The island had been a good place to find shells.But now how could he make the__21__move out to sea...? If they swam out to sea he could jump

46、 in and get to shore__22__they saw him. He saw the sharks rolling and playing.Their __23__was now gone and they were killing for fun.How could he make them move away? He drew his knife from his belt.Sharks can__24__blood,he thought.He put the knife against his leg and cut deep into the__25__.The b

47、lood ran out and he caught it on his white shirt.When the shirt was red and wet he tied some cloth around his leg to__26__the flow of blood.He then tied a long piece of cloth to the shirt,threw it into the water and__27__it with the piece of cloth. The sharks smelled the blood and came__28__toward

48、the shirt.He ran down the sand reef pulling the shirt and the sharks raced after it.He was__29__them away from shore.Suddenly he dropped the cloth,turned toward the__30__and ran as fast as he could.He jumped in the water and swam. He was halfway across__31__he turned to look back.A high bony fin(鳍)

49、 was__32__through the water toward him.He put his face in the water and kicked and splashed himself__33__as fast as he could.The shore was near now. He lifted his head again to__34__and he saw the shore very near.From behind he left the water rush toward him,almost pushing him,helping him.And then

50、a great gray body hit him and almost rolled him over in the water.He touched the shore with __35__and he pulled himself up the stones.The shark,__36__by the smell of blood and the chase (追赶),went wildly after him.Its great body crashed against__37__. The end came quickly and the water was covered w

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服