ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:3 ,大小:387.82KB ,
资源ID:3814990      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3814990.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2020-2021学年高中英语人教版必修4语篇提能-18.docx)为本站上传会员【天****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2020-2021学年高中英语人教版必修4语篇提能-18.docx

1、 语 篇 提 能 阅读理解 A The “Thumbs­Up” While Western culture has become used to the thumbs­up as a positive signal (probably coming from World War Ⅱ pilots using the signal to communicate that they were “good to go” with ground crews), there are cultures where a thumbs­up may land you in trouble. In

2、 West Africa, as well as Greece, Italy and Middle East, the thumbs­up is pretty much the biggest insult (污辱). Rather more charming is a thumbs­up in Germany and in parts of Japan they just see it as the hand signal for the number one. The “A­OK” This sign is mainly used by divers (潜水员) to mea

3、n “OK” (to prevent being confused with the thumbs­up sign, which means “rise”). Basically the meaning comes out as “great”, or “completely fine”. However, in a few countries in Europe, people may think you're telling them that you think they're a “zero”. The “V Sign” The sign comes in two form

4、ats. One with the palm faced outwards, and one with the palm inwards. In America they mean the same thing — “victory”. However,if the outside of your hand is facing your target, you're giving somebody a long­established insult in Great Britain and many English­speaking countries such as Australia, I

5、reland and New Zealand. Winston Churchill famously used the “incorrect” version of the V sign during the early years of the war, turning the outside inside later. The V sign is also considered rude in Italy. The “Corna” The corna hand gesture has most recently been adopted by fans of rock and

6、heavy metal music. Nowadays many Americans use the gesture simply to mean “rock on”, or in support of the University of Texas in Austin(known as the “Hook' em Horns”). Today it is still popular in Spain,Brazil and Slovakia (斯洛伐克). Historically, however, the symbol possibly dates back to Ancient Gree

7、ce. 1.The pilots in World War Ⅱ used to make the “Thumbs­Up ” sign to show ________. A. the plane was very good B. the plane was ready to take off C. they were going to land on the ground D. they were thankful to the ground crews 答案与解析 B 细节理解题。依据The“Thumbs­Up”中的叙述可知二战期间飞行员用该手势表示已预备好起飞。 2.What

8、 information can we get from the passage? A. The “V Sign” was first used by Winston Churchill. B. Italians often use the “Thumbs­Up” to praise others. C. You are most likely to see the “Corna” in a heavy metal music concert. D. The “A­OK” and the “Thumbs­Up” have the same meaning to divers. 答案与

9、解析 C 细节推理题。依据The“Corna”中的“The corna hand gesture has most recently been adopted by fans of rock and heavy metal music.”可知C项正确。 3.If you travel abroad, you'd better not use the “V Sign” in ________. A. Greece or Italy B. Germany or Japan C. Ireland or Italy D. Spain or Brazil 答案与解析 C 细节理解题。由The“V

10、 Sign”中的叙述可知在爱尔兰和意大利,这个手势是不礼貌的。故选C项。 4.What is the main purpose of the passage? A. To show the importance of body language. B. To tell us how to use body language properly. C. To describe some kinds of body language. D. To tell us how to understand others' body language. 答案与解析 C 主旨大意题。文章主要介绍了四

11、种手势。故选C项。 B In Mexico, girls mark their fifteenth birthday with a celebration called Quinceanera. In the morning, the birthday girl goes to the church with her family and her best friends. She wears a beautiful dress. Later in the day, there is a huge party, with a big cake that matches the girl's

12、 dress, and a night filled with music and dancing. Becoming an adult is a very important life change, and Japan has a special holiday to celebrate this. The second Sunday in January is Coming­of­Age Day. On that day, everyone who had their twentieth birthday in the last year goes to their Town Hall

13、 for a special activity. Everyone dressed up, and many women wear beautiful dresses. The mayor makes a speech and gives presents to all the new adults. Some kids are afraid to start school, but six­year­olds in Germany can't wait. For them, Schlanfang is a big holiday. To celebrate a chilD s first

14、day of school, parents or friends give the child a Zuckertuete, a big color box filled with candy and little presents. People take pictures of the kids holding their Zuckertuete, and there is a school party later for the parents with cake and coffee. 5.What happens at Quinceanera? A. The birthday

15、girl buys many gifts. B. The birthday girl goes to the church. C. Parents give a Zuckertuete to the child. D. Parents make speeches in the church. 答案与解析 B 细节理解题。由文章第一段前两句可知过生日的女孩去教堂。 6.When is Coming­of­Age Day celebrated? A. On one's first day of school. B. On a girl's fifteenth birthday.

16、C. On one's twentieth birthday. D. On the second Sunday in January. 答案与解析 D 细节理解题。由文章其次段其次句可知D项正确。 7.Schlanfang is celebrated when German children ________. A. start school B. reach the age of 15 C. grow into adults D. are born 答案与解析 A 细节理解题。由文章第三段前两句可知这个节日是庆祝孩子入学的。 8.What is the passage mainly about? A. Celebrating birthdays. B. Celebrating life changes. C. Celebrating school holidays. D. Celebrating national holidays. 答案与解析 B 主旨大意题。文章主要介绍一些庆祝人生变化的节日,故B项正确。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服