ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:3 ,大小:31.50KB ,
资源ID:3814745      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3814745.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2021高考英语(三月)阅读、短文改错自练(10)答案(广州市).docx)为本站上传会员【a199****6536】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2021高考英语(三月)阅读、短文改错自练(10)答案(广州市).docx

1、 2021高考英语(三月)阅读、短文改错自练(10)答案(广州市) 阅读理解。 Since the 1970s, scientists have been searching for ways to link the brain with computers. Brain-computer interface(BCI) technology could help people with disabilities send commands to machines. Recently, two researchers, Jose Millan and Michele Tavella

2、from the Federal Polytechnic school in Lausanne, Switzerland, demonstrated(呈现)a small robotic wheelchair directed by a person’s thoughts. In the laboratory, Tavella operated the wheelchair just by thinking about moving his left or right band. He could even talk as he watched the vehicle and guided

3、it with his thoughts. “our brain has billions of nerve ceils. These send signals through the spinal cord (脊髓)to the muscles to give us the ability to move. But spinal cord injuries or other conditions can prevent these weak electrical signals from reaching the muscles,” Tavella says. “Our system a

4、llows disabled people to communicate with external world and also to control devices.” The researchers designed a special cap for the user. This head cover picks up the signals from the scalp(头皮) and sends them to a computer. The computer interprets the signals and commands the motorized wheelchair

5、 The wheelchair also has two cameras that identify objects in its path. They help the computer react to commands from the brain. Prof. Millan, the team leader, says scientists keep improving the computer software that interprets brain signals and tur

6、ns them into simple commands. “The practical possibilities that BCI technology offers to disabled people can be grouped in two categories: communication, and controlling devices. One example is this wheelchair.” He says his team has set two goals. One is testing with real patients, so as to prove t

7、hat this is a technology they can benefit front. And the other is to guarantee that they can use the technology over long periods of time. 1.BCI is a technology that can A. help to update computer systems B. link the human brain with computers C. help the disabled to recover

8、 D. control a person's thoughts 2. How" did Tavella operate the wheelchair in the laboratory? A. By controlling his muscles. B. By talking to the machine. C. By moving his hand. D. By using his mind. 3. Which of the following shows the path of the signals described

9、in Paragraph 5? A. scalp → computer →cap →wheelchair B. computer →cap →scalp →wheelchair C. scalp →cap →computer →wheelchair D. cap → compute →scalp →wheelchair 4. The team will test with real patients to A. make profits from them B. prove the technology useful to them C. make them live

10、longer D. learn about their physical condition 5. Which of the following would be the best title for the text? A. Switzerland, the BCI Research Center B. New Findings About How the Human Brain Works C. BCI Could Mean More Freedom for the Disabled D. Robotic Vehicles Could Help to Cure Bra

11、in Injuries 【文章大意】科普说明文。本文介绍了BCI脑机接口技术,它是挂念残疾人向机器输送指令。 【参考方案】1---5、BDCBC 阅读理解 【2022·赣州市高三班级适应性考试】 I grew up with a fat dad—450 pounds at his heaviest.Every week he would try a new diet,and my family ended up eating whatever strange food he was trying at that moment. After my third­grade ye

12、ar,my dad landed a life­changing job in Manhattan.My mom,my little sister and I had to move away from our hometown,Chicago,and leave my grandmother and her beautiful food behind. Leaving my grandmother was far more frightening than the move to New York City.There would be no more special weekends a

13、t my grandmother’s house,the only place I can remember feeling happy,safe and nourished (有养分的).It was what I desired.In this new city,I felt extremely alone and lost,and I missed my grandmother terribly. My grandmother knew just how I felt—And she knew the cure.Every week,she would send me a card w

14、ith a $20 bill,a recipe and a list of what to buy at the market.It kept us bonded,and her recipes filled my body and soul. Over the years,I have grown to better understand my father’s struggles with weight and the toll (代价) it took on him and those who love him.I have come to realize he was driven

15、not by vanity (自负) or selfishness as much as by a deep pain.And in spite of growing up in such an unhealthy eating environment (or perhaps because of it),as an adult I found a passion and a career as a nutrition consultant. Today,my father weighs 220 pounds and is a vegan (素食者).How he got there is

16、a story I hope to share in the coming weeks.More importantly,food is no longer a barrier that keeps us apart,but a bridge that keep us connected.There is nothing my dad enjoys more than talking with me about dietary theories and his weight­loss victories.And now I am the one regularly sending recipe

17、 cards to my father’s house,just as my grandmother did for me. 1.What kind of person was actually the author’s father? A.He was a man of vanity and selfishness. B.He didn’t like to eat with his family. C.He was more painful than selfish. D.He forced his family to eat what he liked. 2.The autho

18、r desired to go to his grandmother’s________. A.to see his father   B.for tasty food C.for pocket money   D.to avoid his family 3.The underlined word “cure” in Paragraph 4 is the nearest in meaning to “________”. A.solution   B.concern C.operation   D.situation 4.The author became a nutrit

19、ion consultant mainly because________. A.his father often talked with him about dietary theories B.he was determined to change his own daily habits C.he wanted to study the recipes his grandmother had given him D.his childhood experiences gave him too deep an impression 5.What can we learn abou

20、t the author from the last paragraph? A.He often quarreled with his father about food B.His father will tell him his story in the following weeks C.The most he talks about with his father is nourishment D.He often sends recipe cards to his grandmother in return 语篇解读 本文是一篇记叙文。作者小时候,爸爸很胖,每周都需要尝

21、试一种新的食物来减肥,全家人都不得不与爸爸一起“试吃”,为此作者对爸爸意见很大。后来随着年龄的增长,作者对父亲也有了更深的理解,在选择职业时也选了养分师这份工作。 1.解析:  推理推断题。依据第五段第一、二句“Over the years...I have come to realize...as much as by a deep pain.”可知,这些年来,作者渐渐理解了父亲,意识到他苦苦地与自己的体重作斗争,不是虚荣和自私,而是对于自己的体重感到深深的苦痛。由此可知,C项内容与题意相符。 答案: C 2.解析: 细节理解题。依据其次、三段内容可知,作者和家人一起搬到了曼哈顿,离

22、开了祖母还有她做的精致美食,以致作者格外惦念祖母,特殊渴望去她的家里品尝美味佳肴。 答案: B 3.解析: 词义猜想题。依据第四段画线词前后内容可知,作者的祖母知道作者心中的想法,每周会给作者寄20美元,一个食谱还有一个购物单。结合选项可推知,画线词所在句子意思是作者的祖母知道解决的方法。因此画线词的意思与选项中solution的词义最为接近。 答案: A 4.解析: 细节理解题。依据第五段最终一句“And in spite of growing up in such an unhealthy eating environment...I found a passion a

23、nd a career as a nutrition consultant.”可知,尽管在一个如此不健康的饮食环境中成长(或许正是由于这一点),作者长大后成为了一个养分询问师。由此可知,作者童年的经受给他留下了很深的印象,因此,作者后来成为一名养分询问师。 答案: D 5.解析: 细节理解题。依据文章最终一段第四句“There is nothing my dad enjoys more than talking with me about dietary theories and his weight­loss victories”可知,作者和父亲谈论最多的应当是食品方面的内容。

24、 答案: C 短文改错   There are advantage for students to work while 1. _______   studying at school. One of them was that 2. _______   they can earn money. For the most part, 3. _______   students working to earn money for their own 4. _______   use. Earning their own money allow them 5. ______

25、   to spend on anything as if they please. 6. _______   They would have to ask their parents for 7. _______   money or for permission to do things by 8. _______   the money. Some students may also to save 9. _______   up for our college or future use. 10. _______   答案及解析   1. advantage改为adva

26、ntages。应使用可数名词的复数形式。   2. was改为is。时态和整篇文章的时态不全都。   3. 此行无错误。   4. working改为work。此句缺少谓语动词。   5. allow改为allows。主谓不全都, 动名词做主语谓语用单数。   6. 删除if。此处please作不及物动词, 意为“宠爱, 想要”, as引导定语从句, 修饰先行词anything。   7. would 后添加not。上下文规律有误。   8. by改为with。by表示“使用”时, 其后不能使用定冠词the, 故改为with。   9. 去掉to。may为情态动词, 其后应使用动词原形。   10. our改为their。代词的指代不全都, 指代第三人称复数形式的物主代词应为their。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服