ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:3 ,大小:20.26KB ,
资源ID:3813088      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3813088.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2022届高考英语北师大版一轮复习课时作业:语言朋友(6)-.docx)为本站上传会员【人****来】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2022届高考英语北师大版一轮复习课时作业:语言朋友(6)-.docx

1、 语言伴侣(6) 阅读理解 Nobody expects it to happen to them,but they should.Of all the disasters that can strike a home,fire is the most common.Although smoke detectors(探测器)are now common,fire damages or destroys hundreds of thousands of homes each year.Fires account for more than 90 percent of American

2、Red Cross disaster responses.But Red Cross preparedness and response spokesperson Tara Lynch says there are things you can do to help keep your family safe.The Red Cross advice boils_down to three principles:Get a kit,make a plan and be careful. Get a kit. Every home should have smoke detectors,a f

3、ire extinguisher(灭火器)and an evacuation kit(紧急疏散器具箱).Smoke detectors should be placed outside of every sleeping area and on every floor.Test your smoke detectors once a month.Make sure they will work when you need them.Your local fire station will train you on how to use a fire extinguisher.The evacu

4、ation kit should include a flashlight,IDs,driver's licenses and insurance papers,plus essential medicine,and even pet supplies. Make a plan. Families should gather to make a fire escape plan and practice that plan at least twice a year.People in multistorey homes will need a fire ladder.Families sh

5、ould also decide on a place to meet after they escape from their homes.Even though it can be frightening for children and hard for parents to consider the possibility of a fire,proper planning can make an enormous difference in the event of an emergency. Be careful. Home fires are more likely to st

6、art in a kitchen than in any other room.Never leave a stove unattended,and be particularly careful with space heaters.It's important to follow the instructions on all the space heaters and keep them at least three feet from any other object. 解题导语:谁都不期望自己家发生火灾,但家庭火灾却是最常见的。如何能够做到防患于未然呢? 1.What does

7、the underlined phrase “boils down” mean in the first paragraph? A.Finds out the main reasons for something. B.Collects facts to show a truth. C.Writes something important down. D.Reduces information so that it contains only its important parts. 解析:词义猜想题。依据第一段“there are things you can do”和“three

8、 principles”可以推断,红十字会的发言人说为了保证家人的平安有很多事可以做,随后所介绍的3个原则是经过提炼后的最重要的原则。 答案:D 2.To keep our family safe from fire,we should do all of the following things EXCEPT________. A.check the smoke detector once a month B.learn how to use a fire extinguisher C.stop using space heaters in winter D.practice a

9、 fire escape plan at least twice a year 解析:细节理解题。最终一段建议人们要“be particularly careful with space heaters”,但并没有说冬天不行以用取暖器。 答案:C 3.The underlined word “them” in the last paragraph refers to________. A.kitchens of the families B.the space heaters C.the instructions on space heaters D.fire extinguis

10、hers 解析:词义猜想题。依据语境可以推断,要将加热设备放在离其他物品至少3英尺的距离,故选B。 答案:B 4.We can conclude from the passage that________. A.home fires can be prevented by proper planning B.every home in America has been equipped with smoke detectors C.most home fires happen because of heating equipment D.90% of American home

11、disasters are caused by fire 解析:推理推断题。通读全文可知,假如事先做好预备,家庭火灾是可以避开的。 答案:A 5.The main purpose of this passage is to________. A.give some facts about fire disasters B.teach people what to do when there is a fire C.offer tips on how to prevent a fire D.give some fire safety tips 解析:主旨大意题。本文旨在供应消防平

12、安建议,故选D。 答案:D 语法填空 One evening I was resting in a cafe.I wore a pair of newly bought white leather shoes, 6.________were rather expensive.Then a boy came to me. He was in 7.________old and not fit shirt, looking pale and about eleven.No sooner had I begun to speak than he opened the box in his

13、hand and took out the tools of shoe­polishing. He was busy doing his work8.________heavy rain began to pour down. People rushed to the cafe for 9.________(protect) from the rain. More and more people crowded in and gradually separated the boy 10.________ me. Hours passed, and it turned dark. I had

14、no shoes on my feet and wondered where the boy had been. I thought I would have to go home on my bare feet. When it was near midnight, the cafe was to be closed. I had to move to the door, just as I went to the gate, I11.________(surprise) found that a boy of about eleven,12.________(look) very fam

15、iliar, was sleeping at the door with his head leaning13.________a box.I shook him slightly and woke him14.________.He opened the package hurriedly, gave me my leather shoes, and apologized to me shyly. I paid him and wrapped him with his 15.________ (fit) shirt. On my way home, the image of the boy

16、stayed in my mind. 解题导语:一个贫困的为人擦鞋的男孩,却拥有世界上最奇怪的品质,这令作者格外感动。 6.解析:考查非限制性定语从句。先行词是shoes,空格在从句中作主语,不能省略,故用which。 答案:which 7.解析:空格处应填冠词修饰shirt,因其后有old,故填an。 答案:an 8.解析:sb.was doing when...“某人正在做某事突然……”。 答案:when 9.解析:介词for后用名词protection。这里for表目的。 答案:protection 10.解析:固定短语separate sb. from sb.“把某人和某人分开”。 答案:from 11.解析:用副词来修饰动词found。句意:我惊异地发觉。 答案:surprisedly 12.解析:句子中已有谓语,此处填非谓语动词。look与其规律主语a boy之间是主动关系,故用现在分词形式。 答案:looking 13.解析:lean against/on sth.“倚靠,靠在……上”。小男孩睡在门口,头靠着箱子。 答案:against/on 14.解析:固定短语wake sb.up“把某人叫醒”。 答案:up 15.解析:依据其次段“not fit shirt”可知此处用unfit,指“不合身的”。 答案:unfit

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服