ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:38.27KB ,
资源ID:3811546      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3811546.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2021高考英语拉萨市(三月)阅读及完形填空训练(8)答案.docx)为本站上传会员【w****g】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2021高考英语拉萨市(三月)阅读及完形填空训练(8)答案.docx

1、 2021高考英语拉萨市(三月)阅读及完形填空训练(8)答案 阅读理解。 Home stay provides English language students with the opportunity to speak English outside the classroom and the experience of being part of a British home. What to Expect The host will provide accommodation and meals. Rooms will be cleaned and bedcovers c

2、hanged at least once a week. You will be given the house key and the host is there to offer help and advice as well as to take an interest in your physical and mental health. Accommodation Zones Home stays are located in London mainly in Zones2,3 and of the transport system. Most hosts do not live

3、 in the town centre as much of central London is commercial and not residential(居住的). Zones3 and 4often offer larger accommodation in a less crowned area. It is very convenient to travel in London by Underground. Meal Plans Available ♢ Continental Breakfast ♢ Breakfast and Dinner ♢ Breakfast, Pa

4、cked Lunch and Dinner It’s important to note that few English families still provide a traditional cooked breakfast. Your accommodation includes Continental Breakfast which normally consists of fruit juice, cereal(谷物类食品),bread and tea or coffee. Cheese, fruit and cold meat are not normally part of

5、 a Continental Breakfast in England. Dinners usually consist of meat or fish with vegetables followed by desert, fruit and coffee. Friends If you wish to invite a friend over to visit. You must first ask your host’s permission. You have no right to entertain friends in a family home as some famili

6、es feel it is an invasion of their privacy. Self-Catering Accommodation in Private Homes Accommodation on a room-only basis includes shared kitchen and bathroom facilities and often a main living room. This kind of accommodation offers an independent lifestyle and is more suitable for the long-sta

7、y student. However, it does not provide the same family atmosphere as an ordinary home stay and may not benefit those who need to practise English at home quite as much. ( ) 1.The passage is probably written for ____________. A. host willing to receive foreign students B. foreigners hopin

8、g to build British culture C. travellers planning to visit families in London D. English learners applying to like in English homes ( ) 2. Which of the following will the host provide? A、Room cleaning. B、Medical care. C、Free transport. D、Physical training. ( ) 3.What can be infe

9、rred from Paragraph3? A. Zone 4 is more crowded than Zone 2. B. The business centre of London is in Zone. C. Hosts dislike travelling to the city centre. D. Zone 2 is more crowded than Zone 4. ( ) 4. According to the passage. What does continental Breakfast include? A. Dessert and coffee

10、 B. Fruit and vegetables. C. bread and fruit juice D. Centre and cold meat. ( ) 5. Why do some people choose self-catering accommodation? A. To experience a warmer family atmosphere. B. To enrich their knowledge of English. C. To entertain friends as they like. D. To enjoy much more f

11、reedom. 【文章大意】应用文,文章介绍了到英国家庭寄宿学习英语沟通语言。 1、D主旨大意题。本文介绍英语学习者在英语家庭寄宿学习英语。选D。 2、A细节理解题。定位关键词the host provide 。由The host will provide accommodation and meals. Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week.可以得出答案。 3、B细节退推理题。依据Most hosts do not live in the town centre as much of cent

12、ral London is commercial and not residential(居住的).可知大多数寄宿家庭都生活在伦敦的商业区。可知商业区在伦敦的寄宿家庭区了。 4、C细节理解题。定位关键词Breakfast include 。由Continental Breakfast which normally consists of fruit juice, cereal(谷物类食品),bread and tea or coffee. Cheese, fruit and cold meat are not normally可知答案。 5、D细节理解题。由最终一段This kind of

13、 accommodation offers an independent lifestule and is more suitable for the long-stay student.可知答案。 阅读理解 【2022·江西省赣中四校高三其次次联考】 Studies show farmland in Africa is often lacking in important nutrients.But researchers say a combination of farming methods may help. Researchers wonder how to incr

14、ease production without necessarily clearing more land to grow additional crops.American researchers say that can happen with greater use of an agricultural system called perenniation.It mixes food crops with trees and perennial plants—those that return year after year. Soil scientist John Reganold

15、 says,“One of the major problems is that the soils are fairly poor in most of the regions.So how do you grow food on poor soils?There have to be food production systems that can build the soil and improve the yield.” Mr Reganold says poor soil may have resulted from years of weathering that wash

16、ed away many nutrients.He says some farmers may have done more harm than good. “They have been actually using farming practices where they’re not putting in organic matter.They’re not putting in fertilizers.They can’t afford those things.And it just runs the soil down.So they’re worsening the s

17、ituation.” The scientist says the word perenniation defines three systems that are already used in Africa.The oldest of the three is called evergreen agriculture.This is where farmers plant trees with their crops.Farmers in Africa have been doing this for sixty years,but it seems to be growing in

18、 popularity. The method is gaining widespread use in countries such as Niger,Burkina Faso,Malawi and Zambia.The trees are planted among maize (玉米),millet or sorghum crops.They not only add nitrogen (氮) to the soil through their roots,but also through their leaves when they fall off and break down.A

19、t other times of the year,the trees can protect plants from strong sunlight. John Reganold says he knows of one woman who has had great success with perenniation. “She’s a grandmother in her fifties.Her name is Rhoda Mang’yana and she started using this system about twenty years ago.And her yields

20、 initially were about a ton of maize.Now with a good year she gets four tons per hectare,four times what she was getting.” 1.The purpose of the passage is to________. A.tell people how to increase production B.introduce an agricultural system in Africa C.introduce the oldest farming method in Af

21、rica D.tell us how to prevent soil being poor 2.What does the underlined word “weathering” in Paragraph 4 most probably mean? A.Being exposed to wind and rain. B.Growing different crops. C.Being polluted severely. D.Being ploughed improperly. 3.According to the passage,which of the following

22、statements is WRONG? A.Perenniation mixes food crops with trees and perennial plants. B.Poor soil is the main problem in increasing food production. C.Farmers may be more to blame for the present situation. D.American researchers first invented perenniation. 4.Evergreen agriculture is popular w

23、ith the farmers mainly because it________. A.can build the soil and improve the yield B.can provide more wood as well C.is the easiest method to carry out D.is used for a long time 5.Why does John Reganold mention Rhoda Mang’yana? A.To show the method is very popular in Africa. B.Because she

24、is an expert at farming production. C.To prove the farming method is effective. D.Because she produced more grains than anyone else in the country. 语篇解读 在非洲,土地有限、地力贫瘠,如何有效地改善土地状况,提高农作物产量呢?本文介绍了一种能有效提高土地的肥力,促进生产的耕作方式。 1.解析: 考查写作意图。由文章第一段及其次段其次句话可知,本文主要针对非洲土地养分成分不足、产量低这一问题,向我们介绍了一种新的农业系统。 答案: B

25、2.解析: 考查词义猜想。分析画线词所在句可知,多年的风雨侵蚀,导致了土地中大量的养分流失。C项文中未提及,B、D两项不符合句意,可排解。 答案: A 3.解析: 考查细节理解。由文章第六段第一句以及最终一句可知,这种系统早已经在非洲使用,所以这种系统并不是美国争辩人员最先制造的。 答案: D 4.解析: 考查细节理解。依据文章倒数第三段尤其是本段后半部分内容可知,evergreen agriculture这种方式之所以受农夫们的欢迎,在于它能改良土壤,故选择A项。 答案: A 5.解析: 考查推理推断。依据文章最终两段可知,John Reganold提到Rhoda Mang’ya

26、na是为了证明这种种植方式是有效果的。 答案: C。 【深圳市2022高考英语综合力气测试题(5)】 完形填空。阅读下面短文,把握其大意,然后从1-15各题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项。 Unlike high school where braces are often as common as ponytails, my crooked teeth (歪牙) had been embarrassing me when I had to wear braces (牙箍) at college. At first, my 1 made me feel sel

27、f-conscious and 2 to smile. The money I had to 3 each month made me less willing to spend money on other things, like nice dinners or a new pair of jeans. And because I went to 4 out of state, I had to find the time to drive several hundred miles back home every time I needed a(n)

28、5 in hospital, which was usually every 6 to 8 weeks. I got my braces off for the 6 time at the beginning of my last semester of college. I was 7 with the results, although I thought I liked my smile better after the first time I had got them off. Through this experience, I le

29、arned that you can 8 find something about your appearance that you don't like. If you can 9 it, cool. If not, it's not the end of- the world. Once I got over the fact that my 10 was going to be a little rough for a while, I was able to go to parties and have fun. I've come to tha

30、t realization, so I would not like to go through this experience again. That's why my retainer(牙架) 11 in my mouth unless I'm cleaning it or eating. If I had 12 my dentist's instructions the first time around, I could have saved myself a lot of time and money and 13 some pain and in

31、convenience. In a few more weeks, I'll 14 have to wear my retainer at night. A few months after that, I'll probably be told that I can stop wearing it 15 . I hope my teeth will be healthy and I will never feel embarrassed again. 1. A. teeth B. shoes C. braces

32、 D. glasses 2. A. unable B. willing C. convenient D. unwilling 3. A. pay B. take C. have D. find 4. A. college B. church C. market D. hospital 5. A. realization

33、 B. adjustment C. judgment D. instruction 6. A. third B. last C. first D. second 7. A. pleased B. popular C. careful D. comfortable 8. A. rarely B. always C. never

34、 D. daily 9. A. use B. lose C. hate D. fix 10. A. face B. smile C. appearance D. mouth 11. A. joins B. fills C. brings D. stays 12. A. followed

35、 B. made C. refused D. owed 13. A. received B. accepted C. avoided D. saved 14. A. hardly B. seldom C. almost D. only 15. A. altogether B. instead C. informally D. partl

36、y 【参考答案】1-5 CDAAB 6-10 DABDB 11-15 DACDA 完形填空   本文作者叙述了自己上高校时戴“牙箍”的感受与心理历程。 1. C。原词复现。从上句I had to wear braces (牙箍) at college可知应是“牙箍”(braces)。 2. D。从文中self-conscious(大方的,不自然的)可知作者“不情愿(unwilling)”笑。 3. A。依据句意,在戴牙箍后每月花的钱使得我不大情愿花钱在其他事情上。 4. A。 原词复现。依据第一句“...my crooked teeth had been embarrassi

37、ng me when I had to wear braces at college”可知,应选A。本句句意为“我要去外州上高校”。 5. B。依据常识戴“牙箍”一段时间以后应需要医生“调整,校正 (adjustment)”,因此应选B。 6. D。依据首句和后文“although I thought I liked my smile better after the first time I’d got them off”可知,现在是其次次,因此应选D。 7. A。从后文的让步状语可知,作者对结果还是满足的(pleased),因此选A。 8. B。依据文意及常识可知,每个人总是(al

38、ways)能发觉自己外表上的一些不足,因此应选B。 9. D。依据文章意思可知,每个人总能发觉自己外表上的不足,假如你能调整(fix)这些不足的话,就很好。 10. B。原词复现。从上文“although I thought I liked my smile better after the first time I had got them off”可知应选B。 11. D。依据常识可知牙架应在我的嘴里(stay in my mouth),其他选项均不符合句意。 12. A。固定搭配。句意为“听(follow)牙医的话”,因此应选A。 13. C。本句为虚拟语气,与事实相反,从前句saved可知,既节省时间又避开(avoid)苦痛。 14. D。句意为“再过几周,我只(only)在晚上戴了”,即白天不用戴了。 15. A。从上句的只在晚上戴可知,再过几个月,“我”就完全 (altogether)停止戴牙架了,即再也不用戴了。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服