ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:3 ,大小:25.54KB ,
资源ID:3810857      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3810857.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2021高考英语一轮小专题复习之限时训练:7-4-SharingWord版含答案.docx)为本站上传会员【天****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2021高考英语一轮小专题复习之限时训练:7-4-SharingWord版含答案.docx

1、 基础学问 夯实.短语填空 get through;stick out;dry out;in need;for sure;hear from;the other day;adapt to;come across;to be honest 1.Months had gone by before I_ my friend again.2.She _ some old photographs in a drawer when she was tidying the room.3.The new students are very slow to _ the rules.4.Helen borrowe

2、d my book _,saying that she would return it soon.5._,the only reason why she married him was for his money.6.They wrote the notice in big red letters so that it would_.7.I think hell be back on Monday,but I cant say _.8.The charity aims to provide assistance to people _.9.I tried calling you several

3、 times but I couldnt_.10.Water the plant regularly,never letting the soil_.答案:1.heard from 2.came across 3.adapt to 4.the other day 5.To be honest 6.stick out 7.for sure 8.in need 9.get through10.dry out.单句语法填空 1Mother_ _ _(dying)know what they had done to her daughter.答案:was dying to 解析:句意:母亲迫不及待地想

4、知道他们对女儿做了什么。be dying to do“渴望做;急于做”,符合句意。2I have just been in Australia for a week and I am trying to adjust_ the new climate here.答案:to 解析:句意:我在澳大利亚呆了刚好一周的时间了,我正在努力地适应这里的新气候。adjust to“调整,适应”。3Of course,no country has_privilege of fishing in our coastal water.答案:the 解析:句意:当然,在我国的领海内没有一个国家有捕鱼的特权。have

5、 the privilege of doing.有特权。4You look tired and are _ _ _(need)rest.答案:in need of 解析:句意:你看起来很累,需要休息。in need of“需要”符合句意。5He has been an active_(participate)in the discussion.答案:participant 解析:句意:他始终乐观参与这次争辩。participant n参与者,参与者。6.Come quickly here,_you will miss the chance to meet your idol.Coming.答案

6、otherwise/or 解析:第一句句意:快点来这儿,否则你就见不着你的偶像了。otherwise/or“否则,不然”,符合题意。7The little girl was finally found hidden behind the door,from _she could hear what her parents said.答案:where 解析:考查定语从句。句意:这个小女孩最终被发觉藏在门后,从那儿她能听到她父母讲的话。from where相当于 from behind the door。8Its not easy to find a person_you think is fi

7、t for your job.答案:who/that 解析:考查定语从句。句意:找到一个你认为适合你这份工作的人是不简洁的。a person 后面应接定语从句,从句中的 you think 是插入语,选择答案时不要受其影响,该从句需要主语,因此填 who/that。9.Not the way he did it but his words _(be)criticized by people present.答案:were 解析:not.but.连接两个并列主语时,谓语动词与最近的主语全都。10“They didnt take measures in time,otherwise the exp

8、losions_ _ _(happen)”some experts said.答案:wouldnt have happened 解析:句意:专家说:“他们没有准时实行措施,否则的话就不会毁灭这几次爆炸”。考查虚拟语气。otherwise 引导出与过去相反的结果(猜想)。实战力气 提升.阅读理解 A 2022 宁夏银川市高三班级模拟考试 Well,there is no doubt about it that time seems to be flying!It feels like you just get the holidays trappings_and_trimmings put aw

9、ay and its time to get them out again.When we interviewed women for our book Love for Grown-ups,we discovered that as the holidays came to an end,women looked to the New Year with both anticipation and a bit of dread.How can you look at the New Year as a fresh start?Here are some ideas:Keep your res

10、olutions reasonable.Sure,we all might want to put“lose ten pounds by Valentines Day”on our resolution list,but lets be practical here the odds of that happening are probably pretty slim,but if you do achieve that goal,good for you!Try thinking of more“life changing”resolutions like“try something new

11、 this year”or“get in touch with friends from college”that kind of thing.The pounds will take care of themselves.Use deadlines to help you do things youve put off.One woman we interviewed for our book told us that she and her husband had been meaning to rewrite their wills for over three years and st

12、ill hadnt gotten around to it.One of her friends finally said,“Use your wedding anniversary as the deadline for writing your wills.Tell yourselves youll have it done before you celebrate.”And they did.Look at the calendar and think ahead.When you get your calendar for 2021,think if there is somethin

13、g youd like to do in,say,summer or fall,and plan ahead.If youve been trying to take the kids camping for two years but somehow it never happens,this is the year to look ahead and say“lets go the second week in August”If it turns out you have to move your trip,fine,but at least youve got it on the ca

14、lendar!Remember that the beginning of every year is a new,fresh start.You may not achieve all of your goals,but every little bit will help make this year even better than the last.1The underlined part“trappings and trimmings”in Paragraph 1 means“_”Afruits Bequipment Cfurniture Ddecorations 2Whats th

15、e authors proper advice on taking the kids camping?AYou should do it in summer or fall.BYoud better plan for two years.CYour should get it on the calendar first.DYou have to go the second week.3What could be the best title for the text?AKeep Your Determinations Reasonable BNew Year,Same YouBut Bette

16、r CUse Deadlines to Help You Do Things DLook and Think Ahead 文章大意文章为说明文,介绍了新年规划以及如何落实的问题。1D。考查词义猜想。综合第一段第一、二句话可知,时间飞速,你刚把假日装饰收起,又到了把它们拿出来的时候了,故画线词意为“装饰物”。2 C。考查细节理解。文章第四段提到“If it turns out you have to move your trip,fine,but at least youve got it on the calendar”可知,不管会不会转变行程,首先要将方案记录在日历上。3B。考查主旨大意。A

17、C、D 选项分别是对其次、三、四段的归纳,只有 B 项具有概括性。B A nation mourns the loss of its former leader,Nelson Mandela,who has died after a long illness.Mandela was born on July 18,1918.When Mandela was nine,he was sent to live with his fathers friend,a wealthy clan chief.In school,Mandela learned about his ancestors str

18、uggles with discrimination.He later traveled to Johannesburg,where he studied law and opened the countrys first black law practice.He also joined the African National Congress,a group that fought for racial equality.In 1948,the government introduced apartheid,which left the countrys nonwhite majorit

19、y with few economic opportunities.In response,Mandela traveled throughout South Africa and encouraged people to take part in nonviolent activities and eventually sentenced to life in prison.“I have cherished the ideal of a free society in which all persons live together in harmony and with equal opp

20、ortunities,”he said.“If needs be,it is an ideal for which I am prepared to die.”Mandelas imprisonment led to protests around the world and limits on trade against his country.On February 11,1990,South African president F W.de Klerk released Mandela from prison,and the two worked together to end apar

21、theid.Three years later,they won the Nobel Peace Prize for their efforts.In 1994,nonwhites were first allowed to vote in elections.Mandela was elected president by an overwhelming majority.Mandela stepped down as president in 1999.That same year,he created the Nelson Mandelas Children Fund,a charity

22、 that helps poor South African children.“Children are the wealth of our country,”he said.Over the years,Mandela continued working to promote peace around the world.In 2007,he helped found The Elders,an organization of world leaders committed to ending conflicts and promoting human rights.“When you w

23、ant to get a herd to move in a certain direction,”he said,“you stand at the back with a stick.Then a few of the more energetic cattle move to the front and the rest of the cattle follow.You are really guiding them from behind.That is how a leader should do his work.”4.When Mandela was young,he _.A.s

24、truggled for the equal rights of nonwhites B.was trained to become a clan chief C.became the countrys first lawyer D.was brought up in Johannesburg 5.To fright against apartheid,Mandela called on people _.A.not to do business with the whites B.to achieve equality in a peaceful way C.to prepare to di

25、e for a free society 6.According to the text,Mandela _.A.asked children to create wealth for Africa B.was forced to leave office in 1998 C.attached great importance to children D.founded a charity with his Nobel Prize 7.What Mandela said in the last paragraph suggests that _.A.a leader should act as

26、 the energetic cattle in a herd B.a leader should promote human rights by force C.a leader should take the lead in ending conflicts D.a leader should guide others in promoting peace 8.What is the main idea of the passage?A.South Africas first black president dies at 95.B.Nelson Mandela works for pea

27、ce all his life.C.The first black president is a hero for the world.D.Mandela won the first Nobel Peace Prize.文章大意 本文主要介绍了纳尔逊 曼德拉的一生的事迹,以及他为南非黑人争取民权和自由,结束种族隔离制度而做出的贡献等。4.A。细节理解题。结合其次段的 He also joined the African National Congress,a group that fought for racial equality.可知,当他还年轻的时候,就投身于争取种族公正的斗争中了。5.

28、B。细节推断题。依据第三段的 Mandela traveled throughout South Africa and encouraged people to take part in nonviolent demonstrations against the governments racial segregation policies.可知,他主见人们以和平非暴力的形式争取权利。6.C。细节理解题。从倒数其次段的 Children are the wealth of our country,”he said 可知,他认为孩子们是国家的财宝,因此表明他格外重视儿童。7.D。推理推断题。依据

29、最终一段的 You are really guiding them from behind.That is how a leader should do his work.可知,他认为一个领导人应当从后面指导着人们争取和平,结束冲突等。8.A。主旨大意题。本文主要介绍了曼德拉的去世,以及对他的一生进行了简洁的介绍的状况,提到了他为种族隔离制度的结束而奋斗,以及他的主见等等。.短文改错 Dear mom,What is everything going at home?I miss you and dad very much.I am pretty good at school,so you a

30、nd dad do not have to worry me.I am a senior student in high school now and I am busy with my study all the time.I work hard to prepare for a college entrance examination and I think I am doing a great job till now.Teachers care many about me and whenever I have problems,I always ask they.They encou

31、rage me very often,consider that I can go to the university I dream for.Of course,I take good care of myself in daily life.I had built good relationships with my friends and classmates,that makes me happy to be with them.Please take good care of yourselves at home.I love you.Truly yours,Christi 答案:D

32、ear mom,WhatHow is everything going at home?I miss you and dad very much.I am pretty good at school,so you and dad do not have to worry about me.I am a senior student in high school now and I am busy with my study all the time.I work hard to prepare for athe college entrance examination and I think

33、I am doing a great job till now.Teachers care manymuch about me and whenever I have problems,I always ask theythem.They encourage me very often,considerconsidering that I can go to the university I dream forof.Of course,I take good care of myself in daily life.I hadhave built good relationships with my friends and classmates,thatwhich makes me happy to be with them.Please take good care of yourselves at home.I love you.Truly yours,Christi

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服